Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 15. sep. 2021 i alle områder

  1. 9 liker
  2. Vant 2-1 over Glimt i Bodø! Hellan goaler igjen, snart A laget?
    4 liker
  3. Stabæk etter 05, Brann etter 2014(?), LSK etter 2020. Mange eksempler på lag som har «mistet det» i tippeligaen og så hatt godt av en restart i OBOS. LSK er er kanskje det beste eksemplet da de har vært i bunnstrid år etter år og aldri klart å snu skuta, før de rykket ned og fikk bygd seg opp litt på nytt. Ingen ønsker et nedrykk fordi konsekvensene er så store og man kan aldri vite om man klarer å rykke opp igjen med en gang. Det kan jo slå veldig uheldig ut og være starten på slutten. MEN, dersom vi skulle rykke ned så har vi økonomi til å satse, mulighet til å rydde i troppen og gi spilletid til yngre spillere som trenger det for videre utvikling. Man lærer mye av å være i nedrykksstrid, men særlig utviklende er det ikke over tid for yngre spillere. Vi har en sulten trener med en styrke å bygge lag med kultur og identitet. I sum betyr dette at et nedrykk kan være en ‘blessing in disguise’ for klubben. Men man vil jo selvsagt ikke ta sjansen! Skulle katastrofen inntreffe går det derimot an å se glasset halvfullt og gå inn i 2022 med håp.
    4 liker
  4. Jeg vet ikke hvor dette passer inn, men kanskje nyheter fra stabak.no kan telle som media. https://www.stabak.no/nyheter/edvardsen-og-kostadinov-pa-g2009-trening Gutta på A-laget er i gang med å jobbe med barne- og ungdomslagene. Står at det fortsatt er noen begrensninger mtp covid, men at det blir mer og mer.
    3 liker
  5. Årets siste cup-match like rundt hjørnet, her kommer litt info om kampen / turen! NM 3 RUNDE - GODSET - STB | 22. SEPTEMBER 2021, KL. 18:00 Avreise: 22. september, kl. 16:55 Pris før 20. september, kl. 16:59: kr 0 Pris etter 20. september, kl. 16:59: kr 100 Meld deg på innen 20.september så spanderer vi turen! Link til kamp billett -> Link til buss medlem -> Vi åpner turen for ikke-medlemmer! Pris kr 75 for ungdom under 18, og 150 for voksne over 18. Påmelding til buss ikke medlem ->
    2 liker
  6. En forumbruker som sliter med innlogging sendte meg disse to screenshotene fra boken til Ingo. Déjà vu-følelse?
    2 liker
  7. Skulle vi rykke ned, noe vi selvfølgelig håper at ikke skjer, så er det kanskje ikke det verste tidspunktet å gjøre det på. Vi har relativt god råd, vi kunne ryddet godt opp i en stall som bærer preg av å være et lappeteppe, beholde en kjerne av unge spillere som fortsatt trenger litt mer erfaring før de er klare for neste steg, ispedd et par ringrever, og tenke litt tålmodig og langsiktig i rekrutteringen. Kanskje er det også akkurat det Kjønø trenger for å lære klubben å kjenne uten brannslukkingsapparat og sette sitt preg på laget. Beholde Sandberg, Ulla (gjerne bruke Ulla mer), Yaw, Wangberg, Pignatel, Veum, Wernersson(?), Moe, Ottesen, Høyland, Solbakken, Kassi, Kostadinov, Kornelius, Geelmuyden, Edvardsen, Aleksander Andresen og Azemi eller Kirkevold (18 stk), la et par av juniorgutta komme opp og få hår på balla i Obos før det er Eliteserien 2023 igjen, og rekruttere litt langsiktig. Mulig Edvardsen og kanskje Solbakken vil røre på seg, men her kan vi evt gi dem litt bedre vilkår og en opsjon om å slippe dem dersom vi ikker rykker opp på første forsøk. Da sier vi evt. adieu til Haugen, Bolly, Mesik, Kirkevold/Azemi, Lumanza, Kasper Pedersen og Sammy Skytte, og får sånn sett fjernet litt delvis motivert daukjøtt (med forbehold om at Mesik ikke har fått vist seg frem ennå, og jeg antar at Haugen ikke gidder å være med ned) og sitter igjen med en mer dedikert kjerne av spillere. Kan hende at det viser seg i etterpåklokskapens lys, når vi gjør entré på nye Nadderud i 2025 som et mer solid etablert topplag i Eliteserien, at vi hadde sinnsykt godt av det året nede i 2022.
    1 liker
  8. Du har jo helt åpenbart et engasjement. Bare at du skriver her inne beviser jo det. Ingen trenger fake noe som helst. Hvis man ikke er Stabæksupporter eller bryr seg om klubben er det jo liten grunn til å gå på matcher. Noen er også medgangssupportere som kommer når vi er gode, men lever helt fint uten Stabæk når vi er dårlige. Ser du skriver at du klarer deg helt fint uten Stabæk. For egen del tror jeg ikke verden går under, men det blir definitivt et hull i livet som ikke kan bli fylt av noe annet. Så ja, jeg tror jeg får et dårligere liv hvis vi går under som toppklubb. Mitt poeng er at alle klubber opplever med- og motgang. For alle supportere er det morsommere når det går bra. Dersom ingen gidder å komme på kamper i motgang betyr det i realiteten slutten på en toppsatsing. Man kan være forbanna på Jon, Bjarmann, Kjønø, Wiggen eller hvem som helst. Alle følelser er bra. Det jeg la merke til sist var en likegyldighet som er skremmende, mye mer enn et ev. nedrykk. Den dagen ingen bryr seg er vi ferdige.
    1 liker
  9. I de to sesongene Bradley var i Stabæk så løftet vi oss fra å være soleklar nedrykkskandidat til å bli et av Norges beste og mest underholdende lag. Jeg tillegger Bradley mer enn 15% av æren for det.
    1 liker
  10. Slår vi godset så er vel neste runde 12/13mars 2022...
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...