Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 09/21/2021 in all areas

 1. Bare et forslag, til nåværende stadion og kommende. Alle de spillerne som går gjennom akademiet og blir solgt utenlands, vil få navnet sitt på et sete på stadion. Høres nok kanskje litt flåsete ut, men kan fungere som en form for gulrot for de yngre spillerne, nedover i årsklassene. Da får en kanskje også en annen tilhørighet til stadion. Etterhvert vil forhåpentligvis flere si. «En dag, skal navnet mitt stå her!» Ser for meg at det kan bli en del spillere etterhvert, med årgangene som kommer. Og ser ikke helt at det finnes nok fotballbaner en kan kalle opp etter spillerne, på lik linje med Tobbebanen (Vet han er et litt unikt tilfelle…). Derfor navn på setene. Lav kostnad og potensiell stor verdi ved å motivere de yngre. Samt det kan være en snakkis på stadion. Typ «Hvor skal du sitte i dag?» «Sammen med Hanche» etc. Vil også fungere som en historieformidler, for nye generasjoner som kommer til. «…X, hvem er det?» «Ahh, han/ hun var tidenes norske salg i eliteserien. Han/ hun begynte her i Stabæk. Gjordet det superbra her over flere år, før han/ hun ble solgt til en av verdens største klubber og ble en superstjerne.»
  27 likes
 2. Dødsviktig kamp står for tur, her kommer litt info om tur / kamp. SANDEFJORD - STABÆK | 26. SEPTEMBER 2021, KL. 18:00 Avreise: 26. september, kl. 16:00 Pris før 24. september, kl. 23:59: kr 0 Pris etter 24. september, kl. 23:59: kr 100 Husk påmeldingsfrist for gratistur! Vi åpner turen for ikke-medlemmer! Pris for ungdom under 18 kr 100,- Pris over 18 kr 200,- Vi får hele 200 billetter til bortefeltet, det er med andre ord opp til oss selv om vi klarer å lage syk stemning på stadion eller ikke! Pris kamp-billett 200 kr for voksne og kr 50 for ungdom, barn under 6 år slippes inn gratis i følge av voksen med billett. Link til kamp-billett -> Link til påmelding medlem -> Link til påmelding ikke-medlem -> Alltid-Uansett!
  6 likes
 3. Høres jo ut som en skikkelige IAO-signering. Sier i intervjuet at han takket nei til flere tilbud i sommer fordi han ventet på noen bedre tilbud. Det feila og transfervinduet stengte. Så er vi på plass for å plukke opp en spiller som egentlig er utenfor vår rekkevidde. Vi får krysse fingrene for at han har umiddelbar påvirkning! Det trenger vi da vi pr nå ikke er på nivå med konkurrentene våre…
  4 likes
 4. Ja, nff er jo for arrogante til å ta lærdom av sin egen dumskap, tross reaksjoner. Blir bare målløs (og det blir vel Stabæk under Wiggen i morgen også..)
  2 likes
 5. Lov å håpe på denne startoppstillingen i morgen? KNH-Pål-Bolly Haugen-Høyland-Podstawski Moe-Mesik-Wangberg-Ottesen Kanskje litt tidlig for Podatawski, men hvis vi har planer om å bruke han fremover så er det bare å spille han inn i 11’ern med en gang. Vi må få satt en fast 11er og et system ASAP. Skulle gjerne hatt med Wernersson og Edvardsen, men de er vel fortsatt ute. Hvis vi begynner med Pedersen i midtforsvar og Høyland på kant så er det bare å skru av før det har begynt. Latterlig at Kjønø er på trenerkurs denne kampen også, men tross alt en mindre viktig kamp nå enn sist.
  2 likes
 6. Langsiktige signeringer er vel uansett ganske treigt å få til når klubben står i hockey ned hele unnarennet mot OBOS. Hvem faen vil vel signere langsiktig med søppeldynga vi er så håpløst glad i? Akkurat nå er det vel kortsiktig eller ingenting. Men faen heller, Tomás! Velkommen skal du være! Håper du gjør oss stolte og gjør høstkveldene på Nadderud litt varmere
  2 likes
 7. Akkurat nå er det vel revnende likegyldig om kontrakten er på 10 år eller 10 minutter dersom det bidrar til at vi berger plassen...?
  2 likes
 8. nei derimot har TIL og Brann begge tapt 2 mulige poeng, og totalt sett så har også et poeng "forsvunnet". Når to nedrykkslag som dette møtes er uavgjort det ultimate resultatet for oss andre som også er involvert i nedrykkstriden.
  2 likes
 9. Kanskje det er sånne detaljer som gjør at de ikke velger en annen klubb når de kommer tilbake til Norge?
  1 like
 10. Kjønø trenger kursing. NFF hjelper oss her. Hvem leder kurset ? Janne Jønsson?
  1 like
 11. Ouffffff..... Wiggen igjen...
  1 like
 12. Vajebah Sakor til Brann. Tipper vi var på ballen der, men at han valgte Brann… Får håpe polsk-portugiseren vår er bedre👍
  1 like
 13. Kan noen gi ett kjapt referat av denne? https://www.budstikka.no/fotball/tordner-mot-stabaeks-talentjakt/660517!/
  1 like
 14. I denne klubben er vi ikke fremmede for guddommelige intervensjoner … Velkommen Frelseren!
  1 like
 15. Håper han er i nærheten av så god på hodet som det kan se ut på skrytevideoen. Lurer på hvor mange prosent av våre headinger som går til medspillere pr i dag. Vi har vel fire valg med signeringer i situasjonen vi nå står i. Dårlig og lang kontakt, Talent og lang kontakt, Dårlig og kort kontrakt God og kort kontakt. Virker som om Tomás tilhører sistnevnte kategori, i så fall takker og bukker jeg for den kontrakten!
  1 like
 16. Det man kan si om Tomás er at han fortsatt har et godt navn i Portugal. De største sportsavisene der nede har alle skrevet notiser om overgangen til Stabæk i dag. Han var ønsket av portugisiske klubber også, men valgte å holde seg ute i Europa. Det skinner vel litt igjennom at dette er en mulighet for han å holde seg varm mens han søker etter en større overgang i januar. Kvalitetsmessig bør han være mer enn god nok for eliteserien. Dette var jo en spiller som det var litt diskusjon rundt om skulle kalles opp til det polske landslaget på et tidspunkt også, selv om det er noen år siden. Forhåpentligvis er det en vinn vinn situasjon for alle, om enn kortsiktig.
  1 like
 17. Alt til sin tid. Hovedproblemet vårt har ikke vært at de vi har hentet har vært her for kort tid. Hovedproblemet er at de har vært for dårlige. Ta Kinoshita. OK, med veldig positive øyne var det kanskje en forbedring på vårparten i år, men den tok han maks opp til Obos-nivå. Hva fikk vi igjen for den langsiktigheten? Emil Jonassen skrev under for to år og kunne sikkert vært forlenget. Yaw leverte i mine øyne bra første høsten han var her, men har så ironisk nok falt litt ned etter hvert som den kortsiktige boosten var over. Skytte er på lang kontrakt, uten at vi jubler hemningsløst. Så har det kommet mye som har vist seg som rask Toutouh, Mokthar, Vihmann, Kirk, Gall, you name it. Problemet med den gjengen var jo ikke at de ikke var her i 5 sesonger. Problemet var at de var her i det hele tatt. Som det har vært nevnt over, har dette kanskje vært prisen vi har tatt for at det er Mehmeti, Jonassen, Kinoshita, Øveraas og Pedersen som er i situasjoner der de synes langtidskontrakt med oss er verdt å bruke blekk på. Gjør Podstawski og Haugen jobben er jeg mer happy med dem på banen gjennom høsten, enn å hente inn en eller annen middelmådighet fra Litauen på femårskontrakt.
  1 like
 18. Blir kampen sendt på nrk nett tv? Finner ingen bekreftelse på det.
  1 like
 19. Klarer du 3 innlegg etter hverandre uten å nevne hvor rævva du syns Skytte er?
  1 like
 20. Resultat av et elendig arbeid i snart halvannet år på spillerlogistikk av Bjarmann. Brukt så mye penger og tid for at vi skal ende med denne stallen her ut året. Neglisjering av ressursene våre, Neglisjeringen av laget og ikke minst neglisjering av situasjonen vi er i.
  1 like
 21. 1 like
 22. Her er Stabækhymnen i ny blaa drakt. Vi feirer Toppserielaget Produsert av Nikolai/Hr Smith. Ute på de store strømmeplattformene nå! 💙
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...