Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 21. sep. 2021 i Innlegg

  1. Bare et forslag, til nåværende stadion og kommende. Alle de spillerne som går gjennom akademiet og blir solgt utenlands, vil få navnet sitt på et sete på stadion. Høres nok kanskje litt flåsete ut, men kan fungere som en form for gulrot for de yngre spillerne, nedover i årsklassene. Da får en kanskje også en annen tilhørighet til stadion. Etterhvert vil forhåpentligvis flere si. «En dag, skal navnet mitt stå her!» Ser for meg at det kan bli en del spillere etterhvert, med årgangene som kommer. Og ser ikke helt at det finnes nok fotballbaner en kan kalle opp etter spillerne, på lik linje med Tobbebanen (Vet han er et litt unikt tilfelle…). Derfor navn på setene. Lav kostnad og potensiell stor verdi ved å motivere de yngre. Samt det kan være en snakkis på stadion. Typ «Hvor skal du sitte i dag?» «Sammen med Hanche» etc. Vil også fungere som en historieformidler, for nye generasjoner som kommer til. «…X, hvem er det?» «Ahh, han/ hun var tidenes norske salg i eliteserien. Han/ hun begynte her i Stabæk. Gjordet det superbra her over flere år, før han/ hun ble solgt til en av verdens største klubber og ble en superstjerne.»
    26 liker
  2. Dødsviktig kamp står for tur, her kommer litt info om tur / kamp. SANDEFJORD - STABÆK | 26. SEPTEMBER 2021, KL. 18:00 Avreise: 26. september, kl. 16:00 Pris før 24. september, kl. 23:59: kr 0 Pris etter 24. september, kl. 23:59: kr 100 Husk påmeldingsfrist for gratistur! Vi åpner turen for ikke-medlemmer! Pris for ungdom under 18 kr 100,- Pris over 18 kr 200,- Vi får hele 200 billetter til bortefeltet, det er med andre ord opp til oss selv om vi klarer å lage syk stemning på stadion eller ikke! Pris kamp-billett 200 kr for voksne og kr 50 for ungdom, barn under 6 år slippes inn gratis i følge av voksen med billett. Link til kamp-billett -> Link til påmelding medlem -> Link til påmelding ikke-medlem -> Alltid-Uansett!
    6 liker
  3. Ja, nff er jo for arrogante til å ta lærdom av sin egen dumskap, tross reaksjoner. Blir bare målløs (og det blir vel Stabæk under Wiggen i morgen også..)
    2 liker
  4. Lov å håpe på denne startoppstillingen i morgen? KNH-Pål-Bolly Haugen-Høyland-Podstawski Moe-Mesik-Wangberg-Ottesen Kanskje litt tidlig for Podatawski, men hvis vi har planer om å bruke han fremover så er det bare å spille han inn i 11’ern med en gang. Vi må få satt en fast 11er og et system ASAP. Skulle gjerne hatt med Wernersson og Edvardsen, men de er vel fortsatt ute. Hvis vi begynner med Pedersen i midtforsvar og Høyland på kant så er det bare å skru av før det har begynt. Latterlig at Kjønø er på trenerkurs denne kampen også, men tross alt en mindre viktig kamp nå enn sist.
    2 liker
  5. nei derimot har TIL og Brann begge tapt 2 mulige poeng, og totalt sett så har også et poeng "forsvunnet". Når to nedrykkslag som dette møtes er uavgjort det ultimate resultatet for oss andre som også er involvert i nedrykkstriden.
    2 liker
  6. Kanskje det er sånne detaljer som gjør at de ikke velger en annen klubb når de kommer tilbake til Norge?
    1 liker
  7. Kjønø trenger kursing. NFF hjelper oss her. Hvem leder kurset ? Janne Jønsson?
    1 liker
  8. Ouffffff..... Wiggen igjen...
    1 liker
  9. Vajebah Sakor til Brann. Tipper vi var på ballen der, men at han valgte Brann… Får håpe polsk-portugiseren vår er bedre👍
    1 liker
  10. Kan noen gi ett kjapt referat av denne? https://www.budstikka.no/fotball/tordner-mot-stabaeks-talentjakt/660517!/
    1 liker
  11. Blir kampen sendt på nrk nett tv? Finner ingen bekreftelse på det.
    1 liker
  12. Klarer du 3 innlegg etter hverandre uten å nevne hvor rævva du syns Skytte er?
    1 liker
  13. Resultat av et elendig arbeid i snart halvannet år på spillerlogistikk av Bjarmann. Brukt så mye penger og tid for at vi skal ende med denne stallen her ut året. Neglisjering av ressursene våre, Neglisjeringen av laget og ikke minst neglisjering av situasjonen vi er i.
    1 liker
  14. Her er Stabækhymnen i ny blaa drakt. Vi feirer Toppserielaget Produsert av Nikolai/Hr Smith. Ute på de store strømmeplattformene nå! 💙
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...