Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 23. sep. 2021 i alle områder

  1. Det er et par sitater som er lett å tenke på der vi er nå: Ask not what Stabæk can do for you – ask what you can do for Stabæk (JFK) You are either with us, or against us (Bush jr) Kanskje kan det snu seg nå. Nå som alle titter på. Og ser at bak den blå fasaden / er en klubb der alle jobber hardt / et sted der man må gi for å kunne få / det slik man vil ha det. (Jokke Grimstad m.fl.) Men det sitatet jeg vil trekke frem er standardsvaret jeg som trainee og ny i arbeidslivet fikk fra HR-direktøren i konsernet hver gang jeg kommenterte noe som ikke fungerte: "Hva kan DU gjøre med det?" Et svar som for meg bare står sterkere og sterkere. For hvis det skal komme noe godt ut av å snakke om problemer, så er det jo hvis vi får problemene til å forsvinne eller bli mindre. Og hva er MITT bidrag? Er det bare å klage og forvente at noen andre skal fikse det, eller er det noe JEG kan gjøre? Et innlegg her på forumet i dag kritiserte Kjønø fordi han trakk frem at de unge spillerne virker å ha dårlig selvtillit, og at han ikke hadde gjort noe med det. Fair enough, men la oss gå et par uker tilbake, til siste kamp på Nadderud. Selv var jeg på hovis, og en ting kan jeg si sikkert: Det var ikke mange der som var opptatt av å mane frem selvtillit! Det var derimot mange som var opptatt av å fortelle spillerne at de kunne legge opp og at de var en skam. Er det virkelig sånn at vi som supportere skal rive ned mest mulig, og forvente at trenerteamet bygger det opp igjen? Hva kan DU gjøre for at de unge spillerne skal tro på seg selv? Det er mange her som GJØR noe for å få oss ut av dritten vi er i. Hva med en tråd for å hylle de som gjør noe? Og en tråd der man skal få hylle seg selv for det man gjør? Det trenger ikke være store bidrag. Det kan være å dra med en nabo på kamp. Det kan være å ta seg sammen og dra på kamp selv, selv om det er mørkt og det regner. Det kan være hva som helst. Det kan kanskje bare være å slenge en "hold kjeft" til en som skriker dritt til de unge spillerne vi vil skal bygge selvtillit. Men la oss få frem selv de minste ting. For det kan vel ikke være sånn at det sitter hundrevis av aktive lesere på dette forumet som ikke gjør en dritt, mens vi ser at nedrykket kommer nærmere? Jeg vet jo med sikkerhet at noen som er ganske kritiske her inne, som gjør masse. Som skriker seg hese for å støtte gutta. Skryt av det! Vis at du bryr deg. Vis at det ikke er sånn at "det riktige" er å være superkritisk og å ha gitt opp. Alle mennesker er sånn at det føles litt mer komfortabelt om man vet at man ikke er alene om å mene noe. Vis at man ikke er alene om man tenker at slaget ikke er tapt og at det er verdt å fortsatt bruke energi på Stabæk. (Og nei, jeg tenker ikke på "jeg har gjort Moe/Tunholt/Bjarmann/Kjønø/Skytte oppmerksom på at de må gjøre noe" som noe man selv har gjort.)
    29 liker
  2. JEG kan dra på stadion og STØTTE laget. Vi kan ikke klage på dårlig innsats fra gutta om vi viser like dårlig innsats på tribunen. La oss ikke bli som Brann som piper når det går dårlig, eller som Fredrikstad, som forlater kampen 10 min før slutt når de ligger under. Tenkt så deilig det blir når vi får en seier igjen. DET vil ikke jeg gå glipp av. Sees på Nadderud på onsdag!
    21 liker
  3. Selv starter jeg med kudos til @Daigo nr 10. Vi har igjen en turtråd, selv om vi sliter sportslig. Takk for innsatsen!
    17 liker
  4. Hvorfor er det ingen av gutta som reagerer når Ottesen får to strake armer i ryggen, og suser inn i reklameskiltene foran bortefansen mot slutten av andre omgang? Greit nok at vi ikke er særlig gode for tiden, men vi kan da for faen stå opp for hverandre og ikke la oss bli pissa enda mer på når vi allerede ligger under 5-1?
    14 liker
  5. Tusen takk for denne tråden! Liten avsporing til å hedre enkeltpersoner så ønsker jeg faktisk å hedre Stabæk som klubb fra mitt personlige ståsted. Det jeg har elsket med å være fan av Stabæk, er at jeg er overlykkelig for hvert eneste poeng vi får. Jeg vokste opp med Rosenborg hjemme i stua, og husker jeg var forbanna om de ikke ledet serien samme når det var i sesongen, og alt annet enn tosifret seier var døden. Og det kokte over om de ikke kom videre fra gruppespillet i Champions League. Så møtte jeg Stabæk (takket være Jan Peder Jalland) og fikk en helt annen opplevelse av å være en supporter. Fra "primadonnaer" i Rosenborg, og umulige forventninger jeg satte til klubben, har jeg fått glede av "de små tingene" som faktisk gir mye mer glede i hverdagen, enn å koke over at det ikke ble 13 strake 1. plasser. Jeg skulle i møte med Jan Peder Jalland (daværende G19-trener) pluss en til, og på vei til møtet passerer jeg Stabæks A-lag som var på vei til treningsfeltet (februar 2009). Der sa de fleste hei til meg, uten at jeg hadde sagt noe, og husker jeg var veldig positivt overrasket! Og disse hadde nettopp tatt gull, og likevel var det ikke primadonnaer. Bare den lille gesten med å si hei, til en de ikke ante hvem var, gjorde at jeg allerede hadde stor respekt for klubben, før jeg egentlig hadde begynt. Jeg tror mye av gleden min til klubben handler om alt rundt. Alle opplevelsene, alle man har blitt kjent med. Utrolig mange fantastisk hyggelige folk i supportergjengen, og mange jeg har gode minner med i styre og stell da jeg var i klubben, og ikke minst Lars Jarle Mæhlum. Takket være han fikk jeg i det minste sett én Stabæk-kamp i år. Og til tross for tap var det godt å kjenne på stemningen, gleden ved scoringer (svima nesten av hver gang – true story, bare spør StabækLars), kjenne på stemningen, bli litt brisen på Blaa, før og etter kampen, og ikke minst hyggelig folk å le med etter kampen, slik at tapet ble vasket vekk og troen på bedre tider kom tilbake igjen. Det som imponerer meg er de supporterne som uansett, sesong etter sesong, kommer og bidrar til stemning i positiv retning for spillerne. Positiv støtte på kampdag er alfa omega.
    14 liker
  6. Supportern sin det
    13 liker
  7. Dette er tråden jeg har ventet på, og lurt litt på hvordan jeg selv skal formulere. Jeg har gått lei av stemningen på Hovis, og hver gang drar jeg hjem med en følelse av at hit trenger jeg ikke dra mer. Men, jeg er selvsagt tilbake til neste hjemmekamp. Etter forrige hjemmekamp, da vi inntok sisteplassen på tabellen, dro jeg hjem og skrev et utkast til ett eller annet. Og jeg klipper derfra nå. Beklager på forhånd for overdreven bruk av komma. Kan vi ikke sammen, nå!, bestemme oss for at vi, i alle fall skal snu det. At vi skal juble for de som prøver heller enn å stønne av at forsøket mislykkes. Kan vi ikke stille oss bak gutta heller enn å stå over dem med pisk og kjeft. Idrettsutøvere formulerer det ulikt, men "Pølsa" sier feks. "smil genererer fokus" og forskning peker på at man kan få 1-2 % bedre utholdenhet av å smile under aktivitet. Vi kan bidra til å fjerne det smilet, dersom vi stønner og kjefter hele tiden. Eller vi kan opprettholde en følelse av at det tross alt er fotball, viktig nok, men tross alt lek og moro. Under korona har det vært spilt fotball for tomme tribuner, som har gitt muligheten for en rekke studier av effekten publikum har på prestasjon. Det er særlig to studier jeg vil trekke frem: 1. Hjemmebanefordelen falt med nesten 10 prosentpoeng. Hjemmelag vant altså signifikant sjeldnere i perioden uten publikum. Dette er i tråd med antakelser fra før korona også, og viser at et hjemmepublikum kan ha en stor positiv effekt på prestasjonen til laget. 2. For enkelte spillere ble prestasjonen bedre: Studien viser hvordan mørkhudede spillere presterte bedre med tomme tribuner. Og det er selvsagt en lang vei fra rasisme til de utropene og stemningen på Nadderud. Rasisme er mange hakk mer alvorlig og vi ikke skal tolerere. Men, det bør likevel være mulig å trekke en parallell og peke på at fravær av negativ påvirkning har en positiv effekt. Før dette blir en ren akademisk diskusjon, så vil jeg konkludere med mine håp og ønsker. Jeg tror rett og slett det er på tide å trekke frem den gode gamle klisjeen: "Elsk meg mest, når jeg fortjener det minst." Både fordi det er nå vi trenger det, og fordi det rett og slett kan ha en direkte effekt på det som skjer på banen. Og nå trenger klubben vår og spillerne våre litt kjærlighet. Så la oss møte opp neste onsdag, med en innstilling om stå bak gutta. Juble for de som prøver, gjøre det lettere å ta det ekstra løpet og fyre opp så det gis det lille ekstra i neste duell. Det verste som skjer, er at vi rykker ned med god stemning på tribunen.
    13 liker
  8. Cred til Slum som reiser til Sandefjord!
    7 liker
  9. Jeg tok med en kompis på turen til Drammen i går, slik at vi var to av seksten påmeldte på bussen. I tillegg er det noe kluss med bookingsystemet, slik at mine bookinger alltid blir doble. Noe jeg regner med skaper dobbelt glede hos @Daigo nr 10. Dessuten lo jeg da målene rant inn, og forlot stadion etter kampen - uten å kjefte på spillerne. Jeg er med andre ord bevisst mitt kroppsspråk, noe jeg har lært av Thomas André:
    7 liker
  10. For all del, sikkert er det ikke før det er teoretisk umulig å berge plassen, men det at det er såpass høy sannsynlighet har (merkelig nok) noen fordeler. Vi trenger ikke stresse med å skaffe (enda flere) spillere som bare skal spille denne høsten for å prøve å berge plassen. Vi trenger ikke presse halvskadede spillere til å kanskje spille for mye, men la spillerne bli helt friske før de kommer tilbake for fullt. Vi har ingen hast med å finne ut av om Kjønø er mannen vi vil ha med oss videre. Beslutningsgrunnlaget der er tynt, og det er nok også på hans fordel om han kan få beskjed om at han blir evaluert på utvikling og ikke på resultater denne høsten. Man kan prioritere å gi spilletid til spillere som har kontrakt lenger enn ut året. Alle korttidssigneringene kan flytte inn hjemme hos Bjarmann, så får han tatt en opptelling på om dette kanskje ble litt vel mye middelmådigheter på en gang. Kasper Pedersen kan få bli med på det laget. Klubben kan ta seg tid til å finne ut hva man har gjort feil, på mange områder, alt fra ansettelser (spillere og andre) til manglende oppslutning i bygda. Noen er sikkert uenig i dette, noen mener sikkert at jo høyere skuldre alle har, og jo mer tabellposisjonen tynger, jo bedre kommer vi til å prestere. Jeg tror ikke det.
    7 liker
  11. Kan vi kanskje komme videre? Janne er ikke her. Hva han kunne fått til får vi aldri vite, og godt er det. Nå har vi Kjønø. Move on!
    7 liker
  12. Påmeldt, men vet ikke egentlig hvorfor.
    6 liker
  13. Du overvurderer nivået på enkelte debattanter her ganske grovt.
    5 liker
  14. 5 liker
  15. Spiller kvartfinale mot Tromsø nå. Leder 1-0. Mål Hammy.
    5 liker
  16. Forklar gjerne hvordan Espen Moe ødelegger klubben. Ganske sikker på at flertallet her inne ikke engang vet hva hans oppgaver i klubben er.
    5 liker
  17. Gi nå faen i det tullet her. La oss finne en annen måte å få ut frustrasjonen på enn å oppføre oss som drittunger.
    5 liker
  18. Jeg vil gjerne beklage åpningsinnlegget. Det var svært ufint å tillegge JFK et sitat han ikke faktisk har sagt. At mannen er død og ikke kan forsvare seg, gjør overtrampet enda grovere. Jeg lover at det ikke skal skje igjen.
    4 liker
  19. https://www.eurosport.no/fotball/rbk-talent-vurderer-fremtiden-kan-ikke-vente-lenger_vid1548737/video.shtml?fbclid=IwAR3Vugrf2S_8mzdfyVoeJbIwbM-yw2HVIu-UoDk1bnsxSgb9nvZN5im2RcA Vår neste keeper?
    4 liker
  20. Når du bestiller Christian Keller på wish.com
    4 liker
  21. La nå Odd være menings- og ytringspoliti. Det fyller livet hans med glede.
    3 liker
  22. 3 liker
  23. Alle som jobber med Stabæk - ansatte eller spillere vil ha best mulige resultater. De går ikke på jobben for å gjøre det verst mulig for oss supportere. Tvert om ! Vi har ikke lov til å plage dem på noen måte, men vi har lov til å være uenige med de valg som er gjort i alle ledd i klubben. Spesielt synes jeg trenerbyttet var uforståelig, ikke bare sparkingen av JJ, men hvorfor ikke Kjønø bare fikk et vikariat inntil videre og vi kunne sett hvordan dette gikk. Forumet er et bra sted å blåse ut og det leses av alle i klubben. Jeg håper på bedre tider, men ser ikke akkurat nå hvordan vi skal heve oss. Jeg kommer til å følge klubben så lenge jeg lever og gir aldri opp !
    3 liker
  24. Du påpeker det mange andre lurer på også virker det som.. Merkelig at dette ikke terpes tydelig hver dag på en forståelig måte og at vi ikke kan man ikke ser særlig bedring på lang tid. Ferdigheter er vanskelig å bedre kortsiktig, men struktur og arbeidsoppgaver bør kunne gjøres noe med ganske kjapt.
    2 liker
  25. Jeg så kampen igjen og har noen synspunkter. Siste seriekamp skrev Aftenposten at forsvaret var trekkspill - og det synes jeg det var i går også. Godset kjørte press over hele banen og rev opp spillet vårt. Midtbanen gikk som vanlig sjelden i skikkelig press. Jeg er veldig overrasket over at Kjønø og Wiggen (som skal være ekspert på drilling av forsvarsformasjoner) ikke greier å sette et forsvar. Har ikke trenerne gitt gutta klare oppgaver ? Hva skjer ?
    2 liker
  26. Hører nok mer hjemme i Realisme tråden😊 Bra du følger sitat reglene her Cred til deg Odd for å piske liv i prosjekt Kjønø!
    2 liker
  27. @arni: Hva synes du om et innlegg som dette? Synes du det bidrar til å skape engasjement og glede rundt Stabæk?
    2 liker
  28. Jeg har troen på at vi er i ferd med å utforske klubbens absolutte bunnpunkt. Dette er noe man kan skrive bok- og holde foredrag om i årevis heretter. Noe skal man tross alt leve av etter oljen.
    2 liker
  29. Og hva om Janne hadde fått ressursene som er brukt nå tror du?? Vi hadde ikke ligget på siste plass og ikke brukt så mye kroner på noe som ikke har ført fram til noe som helst utenom forverring da, om Janne var her. Er andre enn Janne som skulle vært bytta ut, det ser man bevis på nå om man er realist og ikke eventyrer. Ferdig snakka.
    2 liker
  30. 2 liker
  31. Hvis du leser etter en gang til ser du at jeg reagerer på at det er lagt ut mail/tlf med en oppfordring til å sende meldinger om at vi må få inn en kvalifisert trener (barnslig spam). Espen Moe kommer til å svare, for det er sånn han er. Og han kommer til å si at han setter pris på engasjementet. Men la oss si at han får 50 meldinger. Ingenting annet enn å ødelegge kvelden hans (ytterligere) oppnås. Selv om det er offentlig info er det helt unødvendig å dele det på dette forumet. Med mindre målet er at det ikke lenger skal være offentlig info da.
    2 liker
  32. Nettopp. Så hva er vitsen med å oppfordre folk til å plage han? Kanskje greit å beholde en av de kvalitetspersonene vi faktisk har i klubben. Dere kan regne med at Espen Moe vet hvordan kampen gikk, hvordan vi har spilt denne sesongen og at supporterne er svært misfornøyde.
    2 liker
  33. Jeg hadde faktisk forventet at folk klarte å se at ordet "søppel" i den sammenhengen var min oppfatning av det som var skrevet. Jeg skulle selvsagt skrevet [søppel] i stedet, og tar selvkritikk på det. Men greit. Jeg ga det et forsøk. Det ser ut som folk her foretrekker "galgenhumor" nå, så da skal jeg gi meg med forsøk på å se lys i tunnelen.
    1 liker
  34. Når det er sagt kan jeg ikke se å ha postet den meldingen..
    1 liker
  35. Engasjement: JA. Glede: Tja, mer galgenhumor
    1 liker
  36. Beklager den søppel meldingen! Den var overhodet ikke meningen å poste!!!
    1 liker
  37. @arni: Hva synes du om et innlegg som det vi omtaler? Synes du det bidrar til å skape engasjement og glede rundt Stabæk?
    1 liker
  38. Hva skal han der? Kan anbefale historiske minner fra vikingtiden, kurbadtiden og hvalfangertiden. Skal han se fotball kommer han til å få en irriterende tur tilbake til Bærum. Han vil se et lag uten sjel, plan, selvtillit som kanskje leder med ett mål etter 20 minutter. Laget kollapser etter pause og flakser inn et 3-1 tap. Alikevel kommer jeg sikkert til lide meg gjennom 90 minutter foran TV-skjermen. Det er supporter det!
    1 liker
  39. Selvom vi tok ledelsen tidlig visste jeg at dette ikke ville holde. Når vi slipper inn et slikt amatørmål på 1-1 visste jeg at dette blir slakt. Når Sandberg gjør slike tabber han har gjort hele sesongen på 2-1 bare begynte jeg å le. Og jo flere mål Godset scoret jublet jeg for da vet jeg at det øker sjansene for at Kjønø sparkes. Jan Jönsson bygde et solid defensivt fundament. Hva har skjedd med dette? Vi har sluppet inn flest mål i ligaen. 1 scoring kunne holdt til 3 poeng tidligere, nå må vi ha 4 mål for å ha håp om poeng, selv ikke det er alltid nok. Har null håp på de to neste kampene mot Sandefjord og Godset. Og jeg mener en ny trener må inn etter tapet mot Glimt runden etter. Da er det landslagspause og et ypperlig tidspunkt å sparket treneren. Men med tre nye tap nå er vi kanskje nede allerede i praksis. Men en ny trener inn kan i det minste gi oss et håp foran neste sesong, og et ørlite håp om en super sluttspurt sånn at vi kan berge kvalikk. Eller skal vi bare satse på at Kjønø vil gjøre det godt i OBOS basert på tidligere prestasjoner for Grorud? Problemet er at vi kommer til å tape resten av kampene, og vi går da inn i en ny sesong med null tro på treneren, hverken spillere eller supportere.
    1 liker
  40. Har du sett de siste Stabæk-kampene, eller er det bare odds-oppdateringer det går i? 😉
    1 liker
  41. Hvordan jobber vi med spillerrekrutering? Er det kun Bjarmann som ser på spillere? Er Schelvan fortsatt involvert? Har vi noen speidere? Stoler vi blindt på agenter? Selv om man ikke kan stole på alt Stig Torbjørnsen sier, så mener han at den viktigste jobben til en speider er å passe på at en unngår bomkjøp. Hadde det ikke vært bedre å ha et større rekruteringsteam som kunne spart oss for flere bomkjøp som blir sittende på benken/spiller for 2. laget? Bare der hadde vi vel tjent inn lønnen deres. I tillegg til at man kunne håpet å få et større nettverk, fått sett på flere spillere, og fått kvalitetssikret signeringene? Kanskje kunne man også vært heldig og truffet gullfuglen en sjelden gang.
    1 liker
  42. Rekrutteringen i sommer har vært en katastrofe. Å hente inn 9(!) mann er oppskriften på kaos. Minner om et fm-søk der man henter inn det man kommer over som vil til klubben. Hovedproblemet er at vi ikke er samspilte og har null selvtillit over hele linja. Vi har vel knapt spilt med samme ellever i to kamper hele sesongen.
    1 liker
  43. Nei. Kjønø var på stadion. Du tar feil. Jeg har vært der og sett det med egne øyne. Og jeg er ikke blind.
    1 liker
  44. Nei. Den er til Kasper Pedersen. Beklager hvis ikke det var tydelig nok.
    1 liker
  45. Det er noe befriende med å endelig innse at cupen er over og at nedrykket er så godt som klart. Jeg gidder ihvertfall ikke irritere meg over hva disse såkalte fotballspillerne presterer lenger, og det virker ikke som de bryr seg nevneverdig selv heller. Ser frem til OBOS 2022, ser frem til at Pedersen, Skytte, Lumanza og andre døgenikter finner seg en annen hobby, ser frem til den dagen spillere og ledere stikker fingeren dypt ned i jorda og ser hvor vi er, og hva vi må gjøre for å bli bedre. Takk for i år!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...