Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 09/25/2021 in all areas

 1. Tilbake til feltet, endelig! La oss skape fest på tribunen, uavhengig av hva som skjer på banen. Vi kan igjen stå tett-i-tett på tribunen og oppleve oppturer og nedturer sammen. Vi kan igjen være Stabæk Support slik Stabæk Support skal være! Sammen med klubben så spanderer vi billetter på ståfeltet til alle medlemmer, og du kan til og med få ta med en stående, syngende venn! Billettlink kommer på mail til alle medlemmer om litt. Kampstart på onsdag er kl. 19:00, la oss dra litt tidlig fra jobb og rekke en time eller to med oppladning på Blaa før kamp. Så stikker vi bort på stadion litt tidlig, så vi kan starte festen allerede under oppvarmingen. Hvem er med?
  15 likes
 2. 30 stk påmeldt nå! Blir bra det her, vi kan i hvert fall skape god stemning på bussen på vei ned!
  11 likes
 3. Kanskje vanskelig å uttale seg om hvor du vil før du vet hvilke klubber du har tilbud fra eller? Ja, han ville sikkert heller spille hos oss enn å sitte på benken i Trondheim. Hva forventet du egentlig at han skulle svare da du spurte? Nei, her vil jeg ikke være? Spillerne sier nok hva de tror folk vil høre når de snakker med random folk som ser på treningene. Det er allment kjent at Valsvik valgte oss bort fordi han var kritisk til mannen i avataren din. Du slenger uansett ut en påstand om at det var pga at tilbudet fra oss var for kjipt, noe du har null grunnlag for å hevde. Det er dessverre gjentagende fra deg her på forumet; diverse "sannheter" som kun eksisterer i ditt eget hode. Kanskje greit å roe litt ned i tilfelle det er noen som faktisk tror på det du skriver.
  6 likes
 4. Håper gutta kan la seg inspirere av damenes seier i dag! Det går an å snu ting og kjempe seg til seier😀
  6 likes
 5. Det var ikke grunnen til at han ikke kom til Stb, men du bryr deg vel som vanlig ikke om fakta.
  5 likes
 6. Jepp, det er riktig, og det var vel ikke bare Valsvik som hadde det for å si det slik.
  3 likes
 7. 3 likes
 8. Dette kalles å holde alle muligheter åpne og brukes av så og si alle som er i forhandlinger eller i en uavklart situasjon. Tror du Valsvik hadde fått et bedre eller dårligere tilbud fra Godset hvis de visste at Stabæk var uaktuelt for han? Nettopp. Nesten komisk naivt å tro at man alltid får sannheten i media, men du skal selvfølgelig få tro akkurat hva du vil.
  3 likes
 9. Da er kvalikk det beste vi kan håpe på. Hvis Brann vinner imorgen er det kjørt. Mjøndalen taper nok. Er det håp om å se Tomas Postadwski og Oliver Edvartsen i morgen? Godset på onsdag blir tøft selvom det er hjemme. Nå har de 10-1 på siste to kamper. Virker som de har funnet formen på verst tenkelige tidspunkt for oss. Sandefjord er nok lettere å ta poeng mot, siden de muligens er inne i en liten down. Men mot oss hever de seg nok og vinner enkelt.
  2 likes
 10. Akkurat mangel på profesjonalitet har vært nevnt fra mange tidligere spillere. Spesielt ift treningsarbeidet. Manglende profesjonalitet har vist seg hos flere av nåværende spillere. Sånn sett blir det spennende hvilke endringer det blir i stallen neste vindu! At Valsvik valgte bort oss til fordel for Godset sjokkerte vel ingen. Det var et stort tap uansett årsak!
  2 likes
 11. Ha, ha du som postet at Kjønø ikke var på Marienlyst!
  2 likes
 12. Hvis det sto på tilbudet fra oss da han signerte for godset håper jeg noe skammer seg. Uansett pris hadde han vært verdt pengene fremfor bomkjøpene på den plassen
  2 likes
 13. Christopher Cheng med klassescoring og fin assist borte mot Aalesund i dag.
  2 likes
 14. Hørte snakk om sykdom, så det kan jo være at han er på plass igjen i morgen hvis det er noe kortvarig. Ulla var ikke akkurat overbevisende i cupkampen (jr) på torsdag. To grove feilvurderinger som gav ett baklengs og et rødt kort. ( men han har stort potensial og kan bli en god eliteseriekeeper på sikt)
  2 likes
 15. Sandefjord har et meget bra grunnspill som vi ikke klarer å matche, så vi må nok ty til den kjedelige ‘satse på kontringer og spille direkte i bakrom’. Men samtidig må man for all del unngå at Sandefjord har alt for mye possession og presser oss gjennom hele kampen. Så det er en balansegang. Burde ha Edvartsen eller Bolly på topp og ha en plan for å presse deres spillende stoppere, ta Singh ut av kampen og hindre backene deres å komme rundt. Særlig blir vår venstreside en utfordring da Brice Wembangomo på deres høyreback er veldig rask og i godt slag.
  2 likes
 16. Er det ekte mennesker bak disse kranglene på forumet, eller er det bot'er med oppdrag om å utslette klubben vår?
  2 likes
 17. Kanskje man skulle laget en kamptråd for Sandefjord mot Stabæk søndag 26.09.2021 kl.18:00. Vi kommer fra et pinlig cuptap 5-1 mot Godset som vi gjerne vil revansjere. Mens i serien kommer vi fra tap og pinlig forestilling mot Viking 1-3 på Nadderud. Sandefjord på sin side hadde røket ut fra cupen så de hadde fri i midtuken, men kommer fra 1-1 mot Mjøndalen sist runde. Gutta har mye å bevise så får vi se om Kjønø og co har klart å sette et lag nå. Viktige poeng skal kjempes for i Sandefjord.
  1 like
 18. Etter en nedadgående spiral med spillere som konstant henger med hue, skjønner jeg egentlig ikke det! Han sier de eldre spillerne forstår han best, de yngste virker mer og mer usikre og med lav selvtillit
  1 like
 19. Hvorfor tror du de hentet inn Kjønø?
  1 like
 20. Spytt ut med alle navn du har😂 Utrolig siden høstsesongen var så god, interessant!
  1 like
 21. Ja, Godset må ha fremstått som en profesjonell oase etter Pedersen-bråket og rasismeanklager..
  1 like
 22. Vinner vi mot Sandefjord og godset er vi fortsatt a poeng med Tromsø...
  1 like
 23. Sender han en melding igjen etter kampen på onsdag, real kar!
  1 like
 24. Kilde nichb? Godset la mest penger på bordet samt kapteinsrollen på kjøpet!
  1 like
 25. Gjentar, mangel på profesjonalitet var den største grunnen til hvorfor han ikke ville til Stabæk...og Janne var en del av det...
  1 like
 26. Om du er interessert i fakta, denne er fra Budstikka 3 mai 2021: «Da Budstikka snakket med Gustav Valsvik sent i forrige uke, uttalte han at det ikke var noe nytt å melde. På det tidspunktet var ikke kontrakten med RBK terminternt. – Vi får se. Jeg hadde en god periode i høst sammen med Stabæk, jeg vet hva klubben står for og de vet hva jeg står for, sa Valsvik.» Problemer med Jønsson? 😂
  1 like
 27. Ha, ha tror du han hadde munnkurv før han dro nordover
  1 like
 28. Han sa i flere intervjuer at han ville være i Stabæk, også til meg på feltet
  1 like
 29. Hey. Hva skjer? Poeng hjemme?? Til og med 3 poeng??? Etter å ha snudd kampen???? Dette hadde jeg ikke sett komme, må jeg tilstå. Skal vi få en sekspoengshelg og fornyet optimisme for begge A-lagene? Nå vinner vi hjemme mot Klepp om en uke, så har vi omtrent parkert den direkte nedrykksplassen!!
  1 like
 30. Bunnen var nådd. Jönsson har snudd det igjen for klubben. Nå er det bare å se oppover
  1 like
 31. Landet er åpent! Tjohei, feires med 3 poeng i morgen!
  1 like
 32. Stabæk som seriemestre fikk , som Glimt, et kjempetilskudd fra kommunen til ny stadion og engasjementet var på topp med 8-9000 tilskuere på kampene.
  1 like
 33. Var vel ganske tydelig at de hvilte skadeutsatte nøkkelspillere mot Godset, siden det var cupkamp.
  1 like
 34. Har vel ikke vært 100% skadefri da. Så får håpe han er det ut året nå
  1 like
 35. Stod også igjen etter match mot godset og tok driten fra supporterne. Eneste som tok til orde. Skal ha for det. Resten hang med hue eller gikk rett i garderoben. Avhengig av at Wangberg spiller hver match utover.
  1 like
 36. Husker så godt en av kampene i 2012 hvor vi tapte som vanlig, regnet pøste, men vi på supporterfeltet sang elsker Stabæk i det som sannsynligvis var minst 10 minutter i strekk. En av de beste kampene jeg har vært på. Og da vi vant borte mot Enga samme sesong. Elsker Stabæk, elsker Stabæk, Bærums stolthet er de blaa, gjennom tap og, fram til seier, vil vi alltid, sammen stå
  1 like
 37. Hvorfor er det ingen av gutta som reagerer når Ottesen får to strake armer i ryggen, og suser inn i reklameskiltene foran bortefansen mot slutten av andre omgang? Greit nok at vi ikke er særlig gode for tiden, men vi kan da for faen stå opp for hverandre og ikke la oss bli pissa enda mer på når vi allerede ligger under 5-1?
  1 like
 38. Disse signalene går jeg utifra at Jon og resten av Stabækledelsen tar på aller høyeste alvor. Vi kan ikke leve med at det oppleves at vi fremmedgjør nærmiljø og samarbeidsklubber. Tribunen er glissen nok som det er.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...