Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 02. okt. 2021 i alle områder

  1. Og vi nevner i fleng….
    4 liker
  2. 4 liker
  3. På filmen jeg la ut i mediedekning er i hvertfall Bjarmann å speider spillere i Grorud/Ranheim kampen! samt at han alltid ser Grorud siden de er samarbeidsklubb! Så om vi henter Bully, så håper jeg vi gir noe i retur. Slik at samarbeidsavtalen forblir sterk.
    3 liker
  4. Lang kontrakt. Den best betalte. Den minst seriøse. Jeg husker tilbake til glansdagene, da vi satte Alan på plass med et banner for hans grådighet. Hvorfor lar vi Lumanza slippe unna? Mannen gir komplett jo faen og ler hele veien til banken.
    2 liker
  5. Lumanza starter idag for Stabæk 2:
    2 liker
  6. Så i "Gammel blaa aargang" at denne kom opp: https://www.dn.no/d2/ledestjerner/morten-thorsby/ledestjerner-2021/fotball/lagkameratene-ga-fotballproff-morten-thorsby-applaus-da-han-delte-nyheten/2-1-1064790 Kanskje Stabæk skulle plukke opp hansken og snakke med Thorsby neste gang han er i landet. Bli ES ambassadør for "We Play Green" og ta tilbake den grønne armen. Bli litt mer annerledesklubben igjen? Bli så gode som mulig på både miljø og bærekraft som dagens utragerte stadion muliggjør det. Og ikke minst, legge så mye som mulig av dette inn i Nye Nadderud Stadion. Vet at det er planer om en bærekraftig stadion, men det kan helt sikkert gjøres bedre! "Grønne Nadderud Stadion" hadde vært noe ☺️
    2 liker
  7. Ja Peter? Jeg venter på deg
    1 liker
  8. Oppskrytt statistikk faktisk.
    1 liker
  9. Lumanza utmerket seg ikke. Bernt Torgersen igjen banens beste.
    1 liker
  10. 2-2 på straffe etter 80 min. 2-2 slutt.
    1 liker
  11. S08 tar ledelsen mot Lillestrøm og spiller bra. Sarpsborg virker solide og spiller med høyt tempo.
    1 liker
  12. Deilig, men veldig nervepirrende. Mistenker at det var en del av spillerne som hadde fått med seg hvor viktig dette var. 1-0 over Klepp, og fire poeng ned. Klepp med et poeng på siste 12 kamper bør være lagt bak oss for godt. Et poeng opp til Lyn og Avaldsnes, og to til Kolbotn. Pr. nå ligger det an til en tur til Bergen i november.
    1 liker
  13. I fare for å bli Grorud 2.0 så hadde jeg ikke satt nei takk til Omar Bully og Zafeiris inn neste år.
    1 liker
  14. Kommer vel. mye ann på hvilken divisjon de blå/mørkeblå spiller i?
    1 liker
  15. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/sportssjef-spesial-nedrykkskamp-trener-ordkrig-og-illsinte-baller_sto8565906/story.shtml?fbclid=IwAR2JwphbBI5fGrBd68NXfAwFxKUZSKQAqt0zNdrNcQOb-R6SLANIr3FV7H0 Edit: glemte tekst: eurosport har da fått innblikk i klubbens kamp for å overleve!
    1 liker
  16. Dette har stått på gjørelisten en stund, men takk for at du minnet meg på det. Jeg har sett på saken nå og ser at YouTube (av ukjent grunn) har gjort en endring i tilgangsnivået på disse videoene. Jeg er i ferd med å endre tilbake, men det er mange videoer og kan ta litt tid.
    1 liker
  17. Disse signalene går jeg utifra at Jon og resten av Stabækledelsen tar på aller høyeste alvor. Vi kan ikke leve med at det oppleves at vi fremmedgjør nærmiljø og samarbeidsklubber. Tribunen er glissen nok som det er.
    1 liker
  18. Med bakgrunn fra egen lokale klubb, kan jeg dessverre bekrefte at leder i Heming har helt rett. Samarbeidet med nærklubber er mildt sagt betent og lite fruktbart for breddeklubbene. Det registreres henvendelser helt ned i 9 års alderen uten klubbenes samtykke, senest inneværende år. Stabæk sitt største insentiv for antall samarbeidsklubber på papiret har antagelig sitt utspring i akademiklassifiseringen, som igjen danner grunnlag for økonomisk støtte fra NFF. Samarbeidsklubbene sitter igjen med stort sett et verdiløst papirark og kanskje noen besøk fra A-spillere hvert skuddår, samt dårlige opplevelser som Heming refererer til. Wilsgård la for noen år siden ned en formidabel innsats i nevnte akademiklassifisering for klubben. Han, i likhet med resten av kontinuitetsbærerne fra et falmende akademi, har for lengst forlatt Nadderud. Det er det vel flere årsaker til og et helt annet kapittel.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...