Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 03. okt. 2021 i alle områder

  1. Meling holdt nullen mot Messi, Neymar, Mbappe og di Maria i dag i 2-0 seier for Rennes
    36 liker
  2. Nå må folk roe seg ned her. Det var ikke i denne kampen vi skulle redde plassen. Vi spiller en brukbar førsteomgang, ligger lavt og venter på kontringer. Noe annet hadde vært tilnærmet selvmord. I annen omgang blir det svakere, og vi slipper inn noen mål. Vi spiller mot seriens beste lag og regjerende seriemester, mens vi har stort sett svakt hele sesongen. Det var ikke krise å tape denne, det var helt som forventet.
    23 liker
  3. Kampen tapes jo 100% fortjent, Har sett kampen på etterskudd her: Hva er greia med Saggi? Det er jo helt tydelig at lista ligger ulikt for serieleder og bunnlag. Ser/Skjønner han ikke det selv?
    17 liker
  4. Det aller verste med dagens kamp, var å sitte på hovedtribunen sammen med fullt av Glimt-supportere ikledd supportereffekter. Det er provoserende at de slipper inn. Farlig kan det jo også være.
    12 liker
  5. Det positive med dagens kamp er at vi slipper å se «raske» Normann Hansen «drible» og miste ballen i en kamp eller to.
    9 liker
  6. Synes vi forsvarer oss bra og fighter. Vi kan ikke forvente noe mer enn dette mot en serieleder som er så uendelig mye bedre enn oss. Gutta jobber hardt og smart. Er veldig fornøyd med det!
    7 liker
  7. Tja, det høres jo fint ut. Hva med f.eks. Kastrati? Han var vel i SIF da de vant ligaen -og kom på fjerde og andre plass i de påfølgende årene. Han har landskamper for Kosovo, spilt for Skeid, Twente, Osnabrück og Duisburg. Han har imidlertid ikke spilt i Stabæk. Det skal sies.
    7 liker
  8. Jeg er uenig med deg. Kjønø valgte en taktikk som har gitt oss 4 poeng i de to siste kampene. Mot Glimt holdt det ikke fordi de er vant til lag som ligger lavt mot dem og har trent på akkurat det i to sesonger. Vi går poengløse av banen i dag fordi vi ikke greier å holde konsentrasjonen oppe i 90 minutter. Vi mangler kontringsstyrken til å binde opp motstanderlaget på dette nivået. Glimt er en drillet maskin av gode spillere. Vi har brukt noen og tretti spillere og samspillet sitter ikke godt nok ennå.
    5 liker
  9. Ja, noen kan føle behov for å klappe til en. Det er derfor det ikke er tillatt.
    5 liker
  10. Dette seier vel ganske mye om hvor dårlig Stabæk som fotballklubb har blitt drevet de siste (omtrent) 10 årene. Det finnes en utdanning for trenere, det finnes også diverse utdanninger for andre som er ansatt på brakka (økonomiutdannelse for eksempel), men hva slags kompetanse kreves for å drive en fotballklubb (her sikter jeg ikke bare til stillingen til Jon, han bestemmer jo på ingen måte ting alene). Hva er det vi ser etter når vi gjør disse ansettelsene, og hvordan evalueres dette? Alle ser jo hvordan det går med A-laget (egentlig begge to) og interessen rundt klubben har jo dalt i årevis nå. En toppklubb i fotball er jo en veldig merkelig bedrift - det er selvfølgelig idrett som er kjernen, samtidig er det en mediebedrift og på toppen av det hele er det ment å være en lokal storaktør som skal vekke større engasjement enn noe annet, hos alt fra skolebarn til pensjonister. Vi har åpenbart ikke de rette folka til dette (lenger), men hvor skal man begynne med å rydde opp? Og hvem kan ta den jobben? Er vi bare avhengig av at det er de rette ildsjelene som melder seg til tjeneste?
    4 liker
  11. Sandberg Ottesen - Piggy - Wangberg - Mesik - Moe Haugen - Høyland Bolly - Kirkevold - Normann Hansen
    4 liker
  12. Grattis med landslagsplass, Ohi!
    3 liker
  13. Skulle et mirakel til for å ta poeng i denne. Mirkalet kom ikke. Men det vi gjør i første syntes jeg er meget godkjent
    3 liker
  14. Nå plutselig med 10 mann skal de plutselig prøve seg. Dette er altså en gameplan som fortjener stryk på alle mulige måter. Driter egentlig i hvem vi møter, og at det er det beste laget. Men når man på forhånd har bestemt seg for at man ikke har troen på seg selv så taper man kamper. Man må møte opp i slike kamper med null respekt eller så går det ikke an å ta poeng!
    3 liker
  15. Av og til må man bare stikke fingern i jorda og erkjenne at noen spillere ikke fungerer, selv om man ønsker spilleren alt godt. Lumanza går under den kategorien dessverre, fått lang tid og utallige muligheter til å komme i form og prestere på forventet nivå, men faller beklageligvis igjennom både fysisk og mest av alt det mentale mistenker jeg.. Ønsker Lumanza all lykke og hell, men dette funker ikke.
    3 liker
  16. Hadde på INGEN måte regnet med poeng. Vi har alle sett våre kamper, og Glimt i Europa og tildels her hjemme. Det er altså så stor forskjell at det nærmeste er skremmende og nesten depressivt å tenke på. Driver virkelig disse to klubbene på samme nivå? Ufattelig. MIF redda poeng og har "heng". Vi prøvde ikke engang å spille fotball i dag. Det er ekstremt demotiverende. Vi "safet" inn en 0-3 og var utrolig dårlige, i en kamp der tap var tilnærmet uunngåelig, så ønsket vi ikke engang å prøve/ evnet å prøve/ hadde kraft til å prøve. Personlig tror jeg slike opplevelser som i dag styrker spillernes tro på at de ikke er gode nok. Nettopp fordi de aldri gir seg selv eller får lov til å spille på seg et gram selvtillit. At det er "dødens" å skulle angripe i en sånn kamp er for meg en gåte. VI tapte 0-3 fordi vi fryktet å tape enda mer. Vi skal BORT til Bergen og Tromsø, med nøyaktig samme stil. Nei uff, gi meg bare et par gode grunner til å faktisk tro at det skal gå.
    2 liker
  17. 1-1, herlig. Mjøndalen-seier kunne kanskje vært best med litt is i magen. Brann-seier hadde vært desidert verst for oss.
    2 liker
  18. Møtende spiss, kontra spiss i boks. Lag som kjører kampbilde, kontra lag som ligger lavt. Et lag som skaper sjanser mot et lag som ikke gjør det. Men med det sagt: Botheim bidro på ingen måte til å løfte oss. Han var regelrett dårlig i blå drakt.
    2 liker
  19. En ting er hvordan været påvirker spillerne og spillet, men får ikke matta kjørt seg litt vel mye om det blir kamp? Pottitåker ut året?
    2 liker
  20. Haugen og Tomas fra start? Er vel vår beste duo sentralt atm Azemi foran Kirkevold hvis han er fit(im). Noe nytt om Edvartsen? Skytte? Trener de fullt?
    2 liker
  21. Lumanza er ferdig
    2 liker
  22. Ja Peter? Jeg venter på deg
    2 liker
  23. Satt på hovis som vanlig i dag, men gikk over til support i pausen for å bidra. Alltid uansett osv..
    1 liker
  24. Vi pisser i buksa for å holde varmen, Glimt bruker ullongs...
    1 liker
  25. Det sykeste her er jo faktisk at dette laget, Bodø Glimt har sett til akuratt oss for å bli det laget de er i dag! Har pratet med folk i det aller helligste hos Glimt som har bekreftet dette! Så er 1000 kr spørsmålet, hvordan kan vi nå snu skuta, og finne ut hvor Glimt passerte oss, og aldri sett seg tilbake? Det har gått for Glimt, det må være mulig for oss også! (Men først trenger vi avklaring på ting utenfor vår makt, blir det stadion eller ikke?)
    1 liker
  26. Lett å se at B/G er bedre trent. Vinner de alle fleste (løps-)dueller på sin fotrapphet.
    1 liker
  27. Saggi hadde en dårlig dag på jobben. Har hørt rykter om at Knutsen ofter prater med dommere på forhånd for å poengtere at dårligere lag ikke må tillates å bruke ufine midler for å stoppe hans "fullblodshester" av noen spillere.... !
    1 liker
  28. Det er så svakt forsvar det der. Nå er jo kampen tapt. Kjønø sin plan var jo å ikke slippe inn mål. Har jo ingen backup-plan. Merkelig å lese hvor fornøyde folk her er med førsteomgang. Var jo tragisk å se på
    1 liker
  29. Vi har spilt 45 minutter mot laget som har scoret 144 mål på de siste 50 seriekampene. Foreløpig har de ikke hatt en eneste stor sjanse. Det synes jeg er veldig godkjent av oss. Vi skal prøve å få med oss et bonuspoeng i dag. Det er alt det handler om.
    1 liker
  30. Mulig dette øker poengsjansen, men blir jo umulig å vinne kamper med dette greiene her. Er det sånn vi skal fremstå resten av sesongen? Da fortjener de ikke å få folk på tribunen. Altså null avslutninger er flaut på en omgang.
    1 liker
  31. 1 liker
  32. 1 liker
  33. Kan føre til avlysninger. På brakka er de optimistiske til at det blir kamp. Skal være inspeksjon av banen 14:30
    1 liker
  34. Tja, har nå hatt en hel sesong å trene seg opp på (har vel ikke hatt langvarige skader?) og er pr nå en gjennomsnittlig 3. div spiller….
    1 liker
  35. 1 liker
  36. Fantastisk! Det er slike personligheter vi trenger. Han og Wangberg blir viktige i sesongene fremover!
    1 liker
  37. Alt annet enn tap vil være en bragd. Uansett hva Glimt stiller med.
    1 liker
  38. Om Wernersson er klar for 90 håper jeg han starter selv om Jeppe er i flyten. Mye større frekvens i beina og flytter seg mye raskere. Tror det trengs mot Glimt
    1 liker
  39. Engelskmennene har et uttrykk som heter: TABLES TURNED. I fotball betyr det gjerne at motsatt skjer i kamper mellom samme lag i forhold til tidligere. For litt over 5 år siden spilte vi borte mot Glimt 3 april på Aspmyra. Bodø/Glimt var redde oss og la seg veldig lavt med FITIM AZEMI alene på topp. Vi hadde ballen mer enn 70% av tida, men tapte likevel 3-1, og hvem åpnet ballet for Glimt ? Fitim Azemi naturligvis. På søndag vedder jeg på at vi legger oss lavt. Får vi "tables turned" og 3-1 seier og Fitim på skåringslista ? Håpet er der - hvis vi mestrer å ligge lavt like godt som mot Sandefjord !
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...