Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 11. okt. 2021 i alle områder

  1. Har du ikke allerede gjort det? 🙂 Neida. Jeg aner ikke hva som står der, men for meg var han en av grunnene til at jeg begynte å like klubben. Han vil selvfølgelig stå igjen i historien som en av de aller viktigste for utviklingen av Stabæk fotball. På godt - og på vondt.
    9 liker
  2. Bra landskamp av Hanche i dag.
    4 liker
  3. 3 liker
  4. Jeg jobber med et innlegg fra min side. Jeg skriver først og fremst som innbygger av Bærum Kommune. Vi må få alle til å forstå at dette handler om mye mer enn "bare" fotball. Det handler om identitet, tilhørighet, samhold og stolthet for mange tusen innbyggere. Det handler om kommunens flaggskip. Innenfor kommunegrensen vår har vi få andre institusjoner, om noen, som år etter år (i tre tiår) tiltrekker seg innbyggere fra Sandvika, Sollihøgda, Lommedalen, Rykkinn, Østerås, Snarøya og Høvik. Dette må de folkevalgte i kommunen ta vare på, og legge til rette for å dyrke videre med en bærekraftig og konkurransedyktig arena. At arenaen må være konkurransedyktig er viktig å påpeke, fordi det blant annet er budsjettet for arenaen som skal behandles. Det som bygges må imøtekomme UEFA-kravene, med 8.000 tilskuerplasser og tilhørende moderne fasiliteter. For kommunens innbyggere bør den i tillegg planlegges for å bli en sosial og bærekraftig møteplass for alle i hverdagen. Alle vi som brenner for å få på plass den etterlengde arenaen bør absolutt si dette høyt før saken skal opp til behandling igjen.
    2 liker
  5. Saken ligger i hendene til tidligere formann i Bærum SK, ironisk .. «Han påpeker at kommunestyret før sommerferien bestemte at Nadderud-utviklingen må sees i sammenheng med den langsiktige drift- og investeringsplanen (LDIP) i Bærum. «
    1 liker
  6. Utsatt beslutning til tidligst november. Leder av utvalget tror det vil skje da. - Vi trenger oktober på oss for å bearbeide dette før det går til utvalgene, sier leder i hovedutvalg for miljø, idrett og kultur, Dag Egil Strømme (H). Forteller også at denne saken har vært krevende og jobbe med politisk. Og at kostnadsbildet har gjort at det har tatt så lang tid. Faen heller. Det har ikke akkurat blitt noe billigere med tiden! Intervju med Jon på slutten hvor han snakker om usikkerheten og at spesielt de siste fem seks årene har vært krevende.
    1 liker
  7. Piggy og Ottesen med 90 min i U20 landskamp mot Portugal i går! Seier 2-1, og Oscar Aga med et kvarter innhopp mot slutten.
    1 liker
  8. Noe som hele eliteserien og halve OBOS har hatt en stund kommer tilslutt til Naddis også gitt... Led-reklameskilt! https://www.stabak.no/nyheter/endelig-led-skilt-pa-nadderud Bare en ny stadion nå så er vi up to date si...
    1 liker
  9. Lassen og Thomas Vold fra -02 årgangen har IDag signert proffkontrakt. I den times lange sendingen til eurosport med Bjarmann, ble vel de ansett som spillere en håper kunne bli kontinuitetsbærere! Det er evt store sko å fylle! Uansett, gledelig at det gror godt, Gratulerer begge to.
    1 liker
  10. «Vi trenger all støtte vi kan få fra dere her no! Hver eneste en av dere, i hver eneste kamp utover høsten.» sa en tydelig engasjert Simen Wangberg til de gjenstående supporterene etter kampen i går. Det gnistret av øynene hans. To illsinte baller som søkte etter svar oppover et glissent ståfelt. Han har helt rett, og det skal ikke være nødvendig å si det engang. Selv om mange av oss kanskje kjenner på en følelse av resignasjon, så må vi ikke gi opp. Som ultra-Stabæk er vi de siste som skal gi opp. Vi må jobbe med oss selv, stille opp og gi jernet fra tribunen. Vi må vise mentalitet og karakter, og satsa alt på at dette smitter over på spillere og trenere. Dette gjelder alle supportere; på ståfeltet og på Hovis. Vi har mentaliteten alle sammen, vi må bare grave den frem i oss selv. Begynn nå, så kan vi se hverandre i øynene etter sesongen og si at vi i hvert fall ga alt.
    1 liker
  11. 1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...