Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 12. okt. 2021 i alle områder

  1. Jeg vet dette skal være et blaatt ekkokammer, men hvem kan egentlig si noe på politikernes manglende entusiasme her? De skal representere innbyggere sine. Selv etter at coronarestriksjonene er opphevet, sliter vi å samle flere tilskuere på en helg enn det den nye Bondfilmen klarer på kino i Sandvika over en helg. Hva er det som binder mange Bæringer sammen? Jeg tror ikke lenger svaret er Stabæk Fotball. Det er jævla synd, men det er klubbens egen feil. Vi får som vi fortjener, og dette har vi brakt på oss selv. Hva faen skal vi med plass til 8000 seter og en stadion som vil være godkjent for e-cup, når vi spiller for 2000 tilskuere og er laaangt unna å kvalifisere oss til Europa? Er det kommunens oppgave å sponse særinteresser med enorme beløp? Selvfølgelig ikke. Er vi i ferd med å bli en særinteresse, altså for de få og ikke for de mange? Jeg frykter det. Dette er til å grine av, men vi kan ikke late som alle bæringer står med hodet i den samme blaa skyen som vi gjør. Jeg forstår godt at Stabæk trenger denne nye "stor"stua, og jeg håper inderlig vi får den. Men jeg forstår også godt at akkurat nå ser det ikke ut som Bærums befolkning trenger den. Og da blir det vel gjerne sånn. #opprykk2025 ?
    8 liker
  2. Du tror ikke det henger litt sammen? At vi trenger en storstue og en up-to-date stadion for å; 1. kunne satse tilstrekkelig og med forutsigbarhet slik at man kan levere bedre sportslig og i jobben for å bli mer relevante for folk. 2. Gjøre det mer attraktivt å dra på kamp. Klubbens utvikling etter Telenor Arena er jo bare et bevis på at situasjonen nå ikke er holdbar for å ha toppfotball i kommunen og for å engasjere bæringer. Vi trenger er hjem og en stadion. For kommunen handler det ikke bare om Stabæk. Det handler om å ha et skikkelig fotballanlegg i kommunen og rent teoretisk om 50 år om Stabæk er i 3.div så er kanskje Bærum et topplag og må flytte fra Kadda. Anleggets plassering gjør den også veldig relevant til å brukes av U-landslag og andre eventer. Til slutt, det kan ikke være så kortsiktig tankegang i kommunen at tilskuertall post corona i en skikkelig møkkasesong skal være avgjørende.
    7 liker
  3. Jeg jobber med et innlegg fra min side. Jeg skriver først og fremst som innbygger av Bærum Kommune. Vi må få alle til å forstå at dette handler om mye mer enn "bare" fotball. Det handler om identitet, tilhørighet, samhold og stolthet for mange tusen innbyggere. Det handler om kommunens flaggskip. Innenfor kommunegrensen vår har vi få andre institusjoner, om noen, som år etter år (i tre tiår) tiltrekker seg innbyggere fra Sandvika, Sollihøgda, Lommedalen, Rykkinn, Østerås, Snarøya og Høvik. Dette må de folkevalgte i kommunen ta vare på, og legge til rette for å dyrke videre med en bærekraftig og konkurransedyktig arena. At arenaen må være konkurransedyktig er viktig å påpeke, fordi det blant annet er budsjettet for arenaen som skal behandles. Det som bygges må imøtekomme UEFA-kravene, med 8.000 tilskuerplasser og tilhørende moderne fasiliteter. For kommunens innbyggere bør den i tillegg planlegges for å bli en sosial og bærekraftig møteplass for alle i hverdagen. Alle vi som brenner for å få på plass den etterlengde arenaen bør absolutt si dette høyt før saken skal opp til behandling igjen.
    5 liker
  4. Bra landskamp av Hanche i dag.
    4 liker
  5. Har du ikke allerede gjort det? 🙂 Neida. Jeg aner ikke hva som står der, men for meg var han en av grunnene til at jeg begynte å like klubben. Han vil selvfølgelig stå igjen i historien som en av de aller viktigste for utviklingen av Stabæk fotball. På godt - og på vondt.
    4 liker
  6. Liker ikke at Stabæk ikke ble informert om utsettelsen engang: «Overrasket Daglig leder i Stabæk, Jon Tunold, sier han ble overrasket over at Nadderud stadion ikke var på sakskartet denne uken og at både politikere og kommunens administrasjon hadde gitt signaler om at den skulle opp til behandling nå. Han sier klubben har bedt om en tilbakemelding på når stadion skal behandles og understreker at det er svært viktig for Stabæk å få en avklaring snart.»
    2 liker
  7. 2 liker
  8. Meling er den råeste spilleren vi har hatt i klubben, etter min mening. Tom Stenvoll var sympatisk, men når det kommer til skills og arbeidsinnsats, kombinert med bra mann. Birger Meling!
    2 liker
  9. Sunniva Skoglund har resignert med Stabæk, hennes nye kontrakt går til og med 31. desember 2024
    1 liker
  10. Meling holdt nullen mot Messi, Neymar, Mbappe og di Maria i dag i 2-0 seier for Rennes
    1 liker
  11. Skulle ønske det var dette de skrev om...
    1 liker
  12. Jepp, det er riktig, og det var vel ikke bare Valsvik som hadde det for å si det slik.
    1 liker
  13. Og ikke nok med det... Jeg tok noen tall fra Transfermarkt. De 11 som startet, ble satt opp med hvor mange kamper i Eliteserien/Obos de har for forskjellige klubber: Rosenborg 325 Stabæk 182 Molde 152 Glimt 139 Odd 111 Sarpsborg 64 Vålerenga 59 Strømsgodset 23 Tromsø 20 Bryne 20 Mandalskameratene 8 Aalesund 6 Lillestrøm 3 Seier til Rosenborg der, altså. Men André Hansen... En relativt middelmådig keeper som har spilt en haug med eliteseriekamper fordi han rett og slett ikke har fått seg en god proffkontrakt. La oss fjerne han... Stabæk 182 Rosenborg 159 Molde 152 Glimt 139 Sarpsborg 64 Vålerenga 59 Strømsgodset 23 Bryne 20 Tromsø 20 Mandalskameratene 8 Aalesund 6 Det ser bedre ut! Men Rosenborg og Molde er ikke langt bak oss. Kanskje ikke så rart, når de kan hente spillere som Meling og Moi. Så la oss bare se på antall kamper for den klubben spilleren først spilte for i Eliteserien/Obos: Stabæk 182 Glimt 139 Sarpsborg 64 Strømsgodset 23 Tromsø 20 Bryne 16 Mandalskameratene 8 Lillestrøm 3 Der har vi listen!
    1 liker
  14. https://www.nettavisen.no/sport/thorsby-bytter-nummer-i-sampdoria-skaper-overskrifter-verden-over/s/12-95-3424166724
    1 liker
  15. Fair at man ikke kan velge foreldre, men som myndig mann kunne OB kanskje bedt faren holde kjeft i mediene, eller hvertfall bedt han holde seg unna løgner i mediene? Jeg velger å stole på klubben, og derfor også å ha noe til overs for OB. Hugo ble plassert på benken av trener og ønsket mer spilletid og nye utfordringer. Han var hvertfall ærlig om det og sutret ikke. OB spilte relativt fast, selvom situasjonen var uavklart.
    1 liker
  16. Hanche hater fortsatt Enga! 💪🏻 (Fra liveoppdateringen på flashscore)
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...