Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 14. okt. 2021 i alle områder

  1. Jeg skal ta toget lørdag morgen og flyr hjem søndag 2030. Kan ta det med! Ta kontakt i innboksen så fikser vi det
    9 liker
  2. Ingen kamptråd, så skriver her. Brann har startet kampanjen #Allemågå på Brann kamp! De lanserer det som Bergen mot Norge og ønsker å mobilisere med full stadion fra og med søndag mot oss! Dette blir forhåpentligvis en fiasko, og at vi spolerer hele «festen»!
    2 liker
  3. Er det noen som skal fly over til Bergen som kan hjelpe oss med å få fraktet en skibag med flagg etc. frem og tilbake? Send meg i så fall en melding. Support vil selvsagt dekke kostnadene for spesialbagasje på flyet. Det blir dessverre ingen buss, men det er solgt mange billetter på bortefeltet og vi vil veldig gjerne at det skal se visuelt bra ut. Ingen fra styret har mulighet til å fly over, så derfor trenger vi at noen tar ansvar og hjelper oss.
    2 liker
  4. Du tror ikke det henger litt sammen? At vi trenger en storstue og en up-to-date stadion for å; 1. kunne satse tilstrekkelig og med forutsigbarhet slik at man kan levere bedre sportslig og i jobben for å bli mer relevante for folk. 2. Gjøre det mer attraktivt å dra på kamp. Klubbens utvikling etter Telenor Arena er jo bare et bevis på at situasjonen nå ikke er holdbar for å ha toppfotball i kommunen og for å engasjere bæringer. Vi trenger er hjem og en stadion. For kommunen handler det ikke bare om Stabæk. Det handler om å ha et skikkelig fotballanlegg i kommunen og rent teoretisk om 50 år om Stabæk er i 3.div så er kanskje Bærum et topplag og må flytte fra Kadda. Anleggets plassering gjør den også veldig relevant til å brukes av U-landslag og andre eventer. Til slutt, det kan ikke være så kortsiktig tankegang i kommunen at tilskuertall post corona i en skikkelig møkkasesong skal være avgjørende.
    1 liker
  5. Lassen og Thomas Vold fra -02 årgangen har IDag signert proffkontrakt. I den times lange sendingen til eurosport med Bjarmann, ble vel de ansett som spillere en håper kunne bli kontinuitetsbærere! Det er evt store sko å fylle! Uansett, gledelig at det gror godt, Gratulerer begge to.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...