Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 15. okt. 2021 i alle områder

  1. Det nærmer seg en livsviktig kamp. Brann borte. 17:00. Bergenserne kan mobilisere så mye de vil, men det hindrer ikke oss i å ha tro på 3 poeng. Drømmen er å stilne Brann stadion. Det er en drøm som er realistisk. Hvis alt klaffer så kommer vi til å ha nærmere 200 Blaa på bortefeltet. Ryktene sier at det allerede er solgt 150++ på feltet vårt. SS skal i hvert fall synge i 2x45. Oliver Valaker Edvardsen er mest sannsynlig endelig tilbake fra skade. Gleder meg til å se han score og ta salto foran hjemmepublikumet. Alt er mulig. Vi må vinne. Kom igjen gutta!
    18 liker
  2. Ny utstyrsavtale signer for fem år med Unisport og Nike. https://www.stabak.no/nyheter/tidenes-utstyrsavtale-for-stabaek-fotball
    18 liker
  3. Metz på Fisketorget er booket for Stabækfans på søndag. Har ordnet 20% rabatt på pils (79 kr) og vi får lov til å spille av stb-låter der. Ryktes en haug med studenter som stiller
    15 liker
  4. Ingen kamptråd, så skriver her. Brann har startet kampanjen #Allemågå på Brann kamp! De lanserer det som Bergen mot Norge og ønsker å mobilisere med full stadion fra og med søndag mot oss! Dette blir forhåpentligvis en fiasko, og at vi spolerer hele «festen»!
    8 liker
  5. Jeg skal ta toget lørdag morgen og flyr hjem søndag 2030. Kan ta det med! Ta kontakt i innboksen så fikser vi det
    6 liker
  6. Nusa i troppen til Brugge for første gang i kveld.
    3 liker
  7. Brann skuffer som mest når de mobiliserer! 2-1 seier til de blaa!
    2 liker
  8. alltid bra å vinne, men det viktigste med akademiet er tross alt å få frem eliteseriespillere og ikke barnestjerner
    2 liker
  9. Usikker på hvilken tråd som er rett, så tar det her. Men går det an å ta ett øyeblikk, for å hylle personene som har jobbet med Unisport/Nike avtalen? Fytti dette helvette, jeg syntes det er drit kult 🔥🔥🔥🔥🔥
    1 liker
  10. Når er det egentlig fullt på Nadderud? Trengs egentlig ny stadion? Hvor skal ny stadion ligge?
    1 liker
  11. Noen må få NFF til å si at dispensasjonen har en utløpsdato.
    1 liker
  12. Hvordan gikk kampen mot Godset - bortsett fra at vi åpenbart tapte..)
    1 liker
  13. Er det noen som skal fly over til Bergen som kan hjelpe oss med å få fraktet en skibag med flagg etc. frem og tilbake? Send meg i så fall en melding. Support vil selvsagt dekke kostnadene for spesialbagasje på flyet. Det blir dessverre ingen buss, men det er solgt mange billetter på bortefeltet og vi vil veldig gjerne at det skal se visuelt bra ut. Ingen fra styret har mulighet til å fly over, så derfor trenger vi at noen tar ansvar og hjelper oss.
    1 liker
  14. Liker ikke at Stabæk ikke ble informert om utsettelsen engang: «Overrasket Daglig leder i Stabæk, Jon Tunold, sier han ble overrasket over at Nadderud stadion ikke var på sakskartet denne uken og at både politikere og kommunens administrasjon hadde gitt signaler om at den skulle opp til behandling nå. Han sier klubben har bedt om en tilbakemelding på når stadion skal behandles og understreker at det er svært viktig for Stabæk å få en avklaring snart.»
    1 liker
  15. Lassen og Thomas Vold fra -02 årgangen har IDag signert proffkontrakt. I den times lange sendingen til eurosport med Bjarmann, ble vel de ansett som spillere en håper kunne bli kontinuitetsbærere! Det er evt store sko å fylle! Uansett, gledelig at det gror godt, Gratulerer begge to.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...