Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 17. okt. 2021 i alle områder

  1. Litt forbitret over at vi mister seieren på slutten, men jeg må bare ta av meg alle hatter jeg noen gang har fått på hodet for den klacken som Peter og gjengen har samlet i Bergen i kveld. Helt fantastisk. Synging, hopping og flagging over hele linja. Det må være det beste vi har hatt i Bergen siden 2008 og kanskje noen sinne. Jeg håper mange som er bosatt i Bærum, Stavanger, Trondheim og alle andre steder vi spiller blir inspirert av dette. Rett og slett 10/10!
    45 liker
  2. JEG ER SÅ JÆVLIG STOLT! Vi holder det gående hele matchen, full trøkk selv etter branns scoring. Usikker på Godset away 2016 eller idag er tidenes prestasjon på en tribune fra oss. Tusen takk til alle som var med!!
    26 liker
  3. I dag gjorde i hvert fall Pedersen en god jobb etter han kom inn, vant vel nesten alt av dueller
    24 liker
  4. Er det NM i å være negativ før HVER kamp for deg? Støtt gutta da
    23 liker
  5. Skjerp dere folkens! Vi har vel ALDRI spilt en kamp i Bergen uten å slippe inn mål! Vi møter ett Brann i god flyt, ta en titt på Horneland tabellen! De ryddet bort spillere etter ett Nachspill, (som vi også burde gjort) og har snudd trenden! At vi ligger bakpå og skaper lite, det er helt naturlig når vi ligger der vi ligger! Vi trenger alle poeng vi kan få, om det er 1 eller 3! Og IDag viste spillerne innsats og bedre defensiv organisering enn vi har sett i hele år! Men det eneste som skrives her inne er med negativt fortegn, nå er det kroken på Døra, nå er det sikkert at vi rykker ned, at Kjønø må tilbake som assistent etc! Stå sammen og STØTT opp om laget og klubben, om vi ikke tror, hvordan forventer dere at spillerne skal tro? Det er langt ifra over! Brann har tøft program fremover, Tromsø er i fritt fall! Samme med S08.
    18 liker
  6. Et slikt poengtap er ekstremt smertefullt, først og fremst fordi man sitter med en evig lang kombinasjon av angst og tro - angst for baklengsmålet, tro på at vi kan holde ut. I dag synes jeg det var såpass mye annet å glede seg over, at det ene poenget tas med hjem med hevet hode. Den bakre fireren fungerer godt og gir Brann svært få store målsjanser. Kaspar Pedersen gjorde sin beste omgang hittil i blått. Ivan den grusomme blir stadig bedre, Jeppe klarte seg fint og Wangberg er en kjempe. Wernersson er en meget god signering. Sandberg var sjanseløs på scoringen, utstråler ellers trygghet og det faktisk værtmangelvare denne sesongen. Fredrik Haugen var i nærheten av BB så lenge han orket, Kostadinov slo bort færre baller enn vanlig. Viktigst av alt er likevel at vi HENGER SAMMEN som et lag, det har vi knapt gjort i 90 minutter før i år. Support var synlige og hørbare mot tøff motstand. Jeg fikk rett og slett trua! Tenk om vi klarer å mobilisere både på og utenfor banen i de neste to månedene; det kan i så fall bli et av våre aller stolteste øyeblikk.
    14 liker
  7. Mjøndalen ligger under 7-0.
    11 liker
  8. Wernersson er det jo bare å fortsette med på venstre kant, syntes han med Moe bak seg funket meget bra. Dette pluss Eddie tilbake på høyre kant nå syntes jeg høres veldig bra ut
    9 liker
  9. Det skal godt gjøres å få FranckTheBank til å fremstå som en positiv solstråle, men du gir det virkelig er forsøk. Aldri lest noe annet enn dritt fra deg her inne. Vi trenger ikke flere troll her. Denne omgangen har vært jevn og absolutt positiv sett med våre øyne.
    9 liker
  10. Vi er der fra 15, og ja vi blir mange. Farge Bergen by Blaa.
    9 liker
  11. Det her må gjøres til en fast greie. Studenter får dempet hjemlengselen ved å møte masse kjente, ta noen øl og synge seg hese. Med mer markedsføring fra klubb og support, samt ivrige blaa studenter som drar folk med slik som i dag, så kan man fylle bortetribunene i både Bergen og Trondheim.
    8 liker
  12. Blir moro på tribunen de siste fire bortekampene. Onsdagsmatch mot Lillestrøm og full overtenning. Lørdagsmatch mot Sarpsborg og full overtenning. Årets tur mot Tromsø og full overtenning. Serieavslutning og fornyet kontrakt mot Odd og full overtenning.
    7 liker
  13. Det er bare rått det som er på bortefeltet idag. Lenge siden vi har hatt så mange på bortefeltet og i Bergen. Imponerende. Tidvis kunne man høre dere også på TV-en samt gode bilder fra bortesvingen. Dette inspirerer og bør gi blod på tann for andre i de kommende matchene som kommer. Alle mann til Nadderud mot Molde på lørdag.
    7 liker
  14. Bolly derimot… ser ut som han spiller med gummi støvler
    7 liker
  15. En supporter (eller fan, fra engelsk fanatic, «fanatisk») er en person som støtter eller er tilhenger av et lag, en gruppe eller en person. Ordet supporter kommer fra det engelske ordet support som betyr «å støtte».
    7 liker
  16. Det var akkurat samme det året vi slo Jerv i kvalikkampen. Det så stygt ut da og men vi tok oss inn i siste liten. Da var det til og med noen som lagde en Obos tråd for neste år flere runder før slutt. Jeg blir så flau og fatter ikke hvordan man kan stå med Alltid. Uansett. rundt halsen i ettertid med rak rygg. Vi trenger ikke late som alt er rosenrødt men vi trenger ikke svartmale heller. Dette er mulig! Laget ser mer sammensveiset ut enn på lenge og som det laget som slipper inn flest mål har man satset på defensiv trygghet. Ganske smart spør du meg når man i tillegg ser på alternativene fremover.
    6 liker
  17. Du har helt rett i det du skriver. Det er delvis en konsekvens av at denne sesongen (og de par siste) har vært svake og delvis av at forumet domineres av trollignende brukere. De fleste som ønsker å få til noe virker å ikke orke det miljøet som er på forumet for tiden. Totalt var dette en positiv kamp sett med våre øyne. Selvfølgelig synd det ikke holdt helt inn, men det var ekstremt viktig å ikke tape i dag, noe som alltid er et vanskelig utgangspunkt. Jeg sjekket oddsen rett før kampstart og fikk da 1,42 på Brann og 7,5 på Stb. Klart dette er et godt resultat på en dag da alle rundt oss tapte.
    5 liker
  18. Haugen god, Pedersen god, Wangberg god, Wernersson god, flere gode idag. Brann ikke noe imponerende, og de har vanskelig program. vi holder oss
    5 liker
  19. Håper vi vinner, slik at Slum kan være konge på byen i Bergen i morgen. #Eliteserie2022ForSlum
    5 liker
  20. Skuffet over at vi mister seieren på overtid, selvsagt, men dette er ikke kjørt. Vi har åtte kamper og 24 poeng igjen å spille om. Gleder meg til Molde hjemme neste lørdag!
    4 liker
  21. J.... bittert seff, men hadde noen tilbudt U på forhånd hadde jeg gladelig slått til. Og ikke akkurat ufortjent at Brann scoret, nydelig mål (i motsetning til vårt). Godkjent!
    4 liker
  22. 4 liker
  23. Haugesund leder 2-0 over Mjøndalen 👍
    4 liker
  24. Azemi er vel mer mobil og bedre førsteforsvarer. Så med Azemi på topp virker vi å satse på et kampbilde hvor Brann har ballen og vi prøver å kjøre kjappe kontringer. Problemet er at vi mangler både Edvardsen og Normann, Bolly og Wernersson har jeg ikke de samme forventningene til. Samtidig kommer vi nok til å savne rivjernet Høyland på midten. Så jeg tenker vi skal få det rimelig tøft i dag. Vi trenger heltejobbing av Piggy og co i dag. Vi trenger en Sandberg som har null feil og i tillegg plukker fram et par enorme redninger. Og vi trenger en midtbane som løper non-stop. Får vi alt det, så vinner vi. Men får vi alt det? Neppe... Fordel Brann, det her.
    4 liker
  25. Selvfølgelig ser ALLE i dette forumet at gutta spiller dårlig og det er en dårlig sesong, men hva så? Er du ikke supporter?
    4 liker
  26. 4 liker
  27. Metz på Fisketorget er booket for Stabækfans på søndag. Har ordnet 20% rabatt på pils (79 kr) og vi får lov til å spille av stb-låter der. Ryktes en haug med studenter som stiller
    4 liker
  28. Isolert sett et ett poeng i Bergen ikke verst, men til å gråte av at Skaanes får stå upresset å plassere ballen i lengste hjørne. Sånt skal ikke kunne skje.
    3 liker
  29. Når det eneste man skriver er negative innlegg med samme innhold (i mange tilfeller også med uriktig innhold) er det trolling i mine øyne. Meningsmotstandere lever jeg veldig godt med. Konkret er vi ofte meningsmotstandere, geirti, uten at du er noe troll av den grunn.
    3 liker
  30. Enig Ingo - dette var et steg i riktig retning ,på en - for oss, normalt svært vanskelig bortebane.
    3 liker
  31. He, he med hjemmekamper mot Molde, RBK og KSU har Stabæk det komfortabelt😂
    3 liker
  32. Herlig å se Haugen, håper han holder koken hele kampen!
    3 liker
  33. Wernersson har startet veldig friskt!
    3 liker
  34. Men alt for treg... Mer intensitet i presset med Azemi
    3 liker
  35. Skulle gjerne sett Tomas sammen med Haugen på midten der
    3 liker
  36. Ser kun realiteten i øynene. Hvis ikke lever man i en illusjon, noe gutta kanskje også har gjort i år, da nedrykk var utenkelig, topp 6 skulle være innen rekkevidde.
    3 liker
  37. Det nærmer seg en livsviktig kamp. Brann borte. 17:00. Bergenserne kan mobilisere så mye de vil, men det hindrer ikke oss i å ha tro på 3 poeng. Drømmen er å stilne Brann stadion. Det er en drøm som er realistisk. Hvis alt klaffer så kommer vi til å ha nærmere 200 Blaa på bortefeltet. Ryktene sier at det allerede er solgt 150++ på feltet vårt. SS skal i hvert fall synge i 2x45. Oliver Valaker Edvardsen er mest sannsynlig endelig tilbake fra skade. Gleder meg til å se han score og ta salto foran hjemmepublikumet. Alt er mulig. Vi må vinne. Kom igjen gutta!
    2 liker
  38. De to forrige sesongene var gode resultatmessig, men banespillet var ikke like bra. Det går an å se positive og negative ting i en situasjon man er i selv om det samlet sett er en vanskelig sesong. De fleste her klarer nok å lese tabellen og vet allerede at vi ligger på nedrykksplass. Hva er hensikten med å skrive at vi er ræva på repeat hele sesongen? Hvis man ikke klarer å se noe annet enn helsvart etter dagens kamp vil man ikke finne lyspunkter.
    2 liker
  39. Du er ikke akkurat en kilde til inspirasjon selv heller, som karakteriserer meningsmotstandere som troll. Det nytter lite å sitte i egen skyttergrav og klage på at meningsmotstandere har gått ned i sin. Etter de overtidsminuttene i dag må det være lov å være jævlig skuffa. Det verste er på langt nær en supporter som blir forbanna når det går til helvete, den er en supporter som slutter å bry seg. For egen del var det sånn sett betryggende å merke at jeg var skikkelig forbanna og lei meg etter det målet. Jeg har åpenbart ikke sluttet å bry meg, og det er det åpenbart andre her inne som heller ikke har. Så skal man få lov til å påkalle alle mørkets guder akkurat i dag, fordi det åpenbart var 3 poeng vi hadde sinnsykt behov for som vi mistet på tampen (vi mistet jo egentlig bare to, men relativt til vår nærmeste utfordrer mistet vi tre). Min første tanke er at det å gi bort så viktige poeng på overtid - det er typisk for lag som rykker ned. Samtidig var ikke de første 90 minuttene typisk for lag som rykker ned. Vi ble ikke bombardert med målsjanser kampen gjennom, som. Vi legger oss kanskje litt i overkant bakpå, og vi har kanskje litt vel tungt for å skape noe framover, men vi har altså 5 overtidsminutter unna en dundrende suksess. Det stinket ikke mål av Brann på slutten av andreomgang, det stinket desperasjon. Det kan for være de som slår følge med Mjøndalen ned i Obos. Eller det kan for så vidt godt være oss. Eller alle tre. Molde har vunnet 1 av de siste seks bortekampene sine, der må det være lov til å håpe på ett poeng. Hjemmekampen etter det er mot FKH, og de er definitivt gavmilde borte (har tapt 7 av 11 og kun vunnet en bortekamp i år). Dette lever fortsatt...
    2 liker
  40. Noen klager på de to sesongene og samtidig klager på at folk ikke kan være mer positiv nå? Jaja...
    2 liker
  41. Tror du vi hadde unngått tap om vi ikke hadde gjort det?
    2 liker
  42. Jeg skal faktisk si at starten av andreomgang har vært veldig mye bedre enn ventet! Helt enig at jeg ofte er i overkant negativ, men er jo ikke sånn veldig mye positivt å si om dette laget.
    2 liker
  43. Tipper vi blir rumpekjørt i andreomgang, noe vi stort sett har blitt i første også. Med andre ord det eneste håpet for å få med seg noe herifra er å faktisk prøve å kontre. Akkurat nå er det griseflaks på alle mulige måter at vi i ikke har sluppet inn flere mål. Brann er flere hakk bedre enn oss så må jo enormt med flaks til for å ihvertfall vinne kampen.
    2 liker
  44. Synes Brannspillerne har hatt et negativt kroppsspråk og virket stresset fra start - ikke sikkert såpass mye hjemmepublikum er noen fordel for de.
    2 liker
  45. Hmmm ser ok ut, men Kay sentralt igjen med haugen....njaææijj Mot Strand, Heltne Nielsen og Pedersen...
    2 liker
  46. Usikker på hvilken tråd som er rett, så tar det her. Men går det an å ta ett øyeblikk, for å hylle personene som har jobbet med Unisport/Nike avtalen? Fytti dette helvette, jeg syntes det er drit kult 🔥🔥🔥🔥🔥
    2 liker
  47. Nusa i troppen til Brugge for første gang i kveld.
    2 liker
  48. Ny utstyrsavtale signer for fem år med Unisport og Nike. https://www.stabak.no/nyheter/tidenes-utstyrsavtale-for-stabaek-fotball
    2 liker
  49. Liten avsporing jeg kom på når du skrev studentpris som ikke gjelder bortetribune. Rosenborg hadde en kampanje da vi møtte dem på Lerkendal for to år siden, "50 kr for studenter på hele stadion". "Hele stadion" gjaldt selvfølgelig ikke bortesupport. Kranglet en stund uten å komme noen vei, så ble fullpris på bortesupport. Sur som jeg var etter tapet klagde jeg dem inn til Forbrukertilsynet og fikk medhold. "Villedende markedsføring". Trodde ikke de kom til å gidde å lese gjennom 10% av klagen min en gang, så det moret meg godt da e-posten fra forbrukertilsynet tikket inn.
    2 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...