Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 18. okt. 2021 i alle områder

  1. Ingen ord kan beskrive hvor sinnsykt gøy vi hadde det på feltet i dag. Det var faktisk ikke måte på. Det startet på Metz klokken 15. Du spør om det var trøkk ja? Da kan jeg pent svare med at det var trøkk ja. Jævlig bra trøkk og. Hva tenkte jeg i hode mitt da? Jo nemlig: AT VI HAR ET SINNSYKT POTENSIALE FOR Å FÅ MED FOLK PÅ KAMP, men det hjelper jo ikke en dritt at jeg og 5 andre gjør det. Alle må bidra. Brann var 13k+ på stadion, men vi hørte de ikke litt engang. Vi hørte de faktisk ikke. Vi kjørte de så sinnsykt på feltet at det er til å le av. Vi var 200, de var 13000. Tenk på det. De var 13000. Vi var 200!!!!!! Kan ikke huske sist jeg ble rørt av å se så mange Blaa på et BORTEFELT. Vi fikk masse skryt av både politiet og vekterne på stadion. De sa jo selv: «Skulle trodd at dere var på hjemmebane». Tenk det. Politet i Bergen sier det til oss etter match. Det er creds. Vi var jævlig bra på tribunen i dag at ingenting kan svare på det. Det er faen ikke over. Folk må slutte å tro at vi har rykket ned. Vi har faen ikke rykket ned. Håpet er der. Det kommer til å ordne seg til slutt. Som vanlig. Vent å se. Bare vent. Det er ikke over. Jeg mener det.
    45 liker
  2. Litt forbitret over at vi mister seieren på slutten, men jeg må bare ta av meg alle hatter jeg noen gang har fått på hodet for den klacken som Peter og gjengen har samlet i Bergen i kveld. Helt fantastisk. Synging, hopping og flagging over hele linja. Det må være det beste vi har hatt i Bergen siden 2008 og kanskje noen sinne. Jeg håper mange som er bosatt i Bærum, Stavanger, Trondheim og alle andre steder vi spiller blir inspirert av dette. Rett og slett 10/10!
    16 liker
  3. Fantastisk kveld! Kommer aldri i mitt liv til å glemme den bybane turen heller! Hele vogna ristet. Årets kamp (for min del) på stemningsfronten
    13 liker
  4. Uenig (både i dette konkret og at Azemi generelt gjorde en laber kamp, som andre her inne har insinuert). Synes Azemi gjorde en god jobb som førsteforsvarer/presspiller så lenge vi turte å stå relativt høyt, etter hvert ble det en utakknemlig og utslitende jobb da han måtte ta den mer og mer alene. Mer konkret til offside-argumentet: et par av offsidene han går i er ikke hans feil, men medspiller som bruker for lang tid på ballen. Lett å se (i hvert fall på tv-skjermen ) at han kan gå på løp bak stopperne, og han prøver, men medspiller surrer for lenge, så til slutt når ballen kommer så har han startet og er i offside. Du kan ikke som spiss vente til ballen slås før du begynner løpet. Han ble naturlig nok veldig sliten til slutt, men det var etter 70+ minutter med ekstremt bra jobbing i en etter hvert veldig utakknemlig rolle.
    11 liker
  5. Blir moro på tribunen de siste fire bortekampene. Onsdagsmatch mot Lillestrøm og full overtenning. Lørdagsmatch mot Sarpsborg og full overtenning. Årets tur mot Tromsø og full overtenning. Serieavslutning og fornyet kontrakt mot Odd og full overtenning.
    11 liker
  6. I dag gjorde i hvert fall Pedersen en god jobb etter han kom inn, vant vel nesten alt av dueller
    11 liker
  7. SARPSBORG - STABÆK | 6. NOVEMBER 2021, KL. 18:00 Avreise tidlig-buss: 6. november, kl. 13:30 Pris før 4. november, kl. 19:00: kr 0 Pris etter 4. november, kl. 19:00: kr 99 Avreise sen-buss: 6. november, kl. 16:00 Pris før 4. november, kl. 19:00: kr 0 Pris etter 4. november, kl. 19:00: kr 99 -- Endelig en lørdagsmatch med pub-muligheter! Vi planlegger å sende både tidlig-buss og sen-buss ved interesse. Meld dere på i god tid og gjør det enklere for meg med planlegging! Turen er åpen for ikke-medlemmer! Så ta gjerne med en venn eller ti! OBS! Vi har ikke fått link til billetter enda, men dette blir oppdatert så fort vi får den. Påmelding til buss for medlemmer -> Påmelding til buss for ikke-medlemmer -> -- Litt om pub i Sarpsborg -> Vi får en kjempe-deal fra Dickens i Sarpsborg, her har vi tilgang på både pub og restaurant med en avstand på 100meter fra hverandre. Stabæk burger med fries kr.159,- Stabæk-øl til 78,- Gleder meg til tur!
    10 liker
  8. JEG ER SÅ JÆVLIG STOLT! Vi holder det gående hele matchen, full trøkk selv etter branns scoring. Usikker på Godset away 2016 eller idag er tidenes prestasjon på en tribune fra oss. Tusen takk til alle som var med!!
    10 liker
  9. Et slikt poengtap er ekstremt smertefullt, først og fremst fordi man sitter med en evig lang kombinasjon av angst og tro - angst for baklengsmålet, tro på at vi kan holde ut. I dag synes jeg det var såpass mye annet å glede seg over, at det ene poenget tas med hjem med hevet hode. Den bakre fireren fungerer godt og gir Brann svært få store målsjanser. Kaspar Pedersen gjorde sin beste omgang hittil i blått. Ivan den grusomme blir stadig bedre, Jeppe klarte seg fint og Wangberg er en kjempe. Wernersson er en meget god signering. Sandberg var sjanseløs på scoringen, utstråler ellers trygghet og det faktisk værtmangelvare denne sesongen. Fredrik Haugen var i nærheten av BB så lenge han orket, Kostadinov slo bort færre baller enn vanlig. Viktigst av alt er likevel at vi HENGER SAMMEN som et lag, det har vi knapt gjort i 90 minutter før i år. Support var synlige og hørbare mot tøff motstand. Jeg fikk rett og slett trua! Tenk om vi klarer å mobilisere både på og utenfor banen i de neste to månedene; det kan i så fall bli et av våre aller stolteste øyeblikk.
    9 liker
  10. En kjapp titt gjennom tabellene for de 5-6 siste sesongene på NIFS - og en pussige observasjon - som forsåvidt er gledelig. Laget som ligger på 15 plass etter 22 runder - rykker sjeldent ned.... unntaket er Ranheim i 2019...
    7 liker
  11. Det her må gjøres til en fast greie. Studenter får dempet hjemlengselen ved å møte masse kjente, ta noen øl og synge seg hese. Med mer markedsføring fra klubb og support, samt ivrige blaa studenter som drar folk med slik som i dag, så kan man fylle bortetribunene i både Bergen og Trondheim.
    7 liker
  12. Det er bare rått det som er på bortefeltet idag. Lenge siden vi har hatt så mange på bortefeltet og i Bergen. Imponerende. Tidvis kunne man høre dere også på TV-en samt gode bilder fra bortesvingen. Dette inspirerer og bør gi blod på tann for andre i de kommende matchene som kommer. Alle mann til Nadderud mot Molde på lørdag.
    7 liker
  13. Wernersson er det jo bare å fortsette med på venstre kant, syntes han med Moe bak seg funket meget bra. Dette pluss Eddie tilbake på høyre kant nå syntes jeg høres veldig bra ut
    7 liker
  14. Skjerp dere folkens! Vi har vel ALDRI spilt en kamp i Bergen uten å slippe inn mål! Vi møter ett Brann i god flyt, ta en titt på Horneland tabellen! De ryddet bort spillere etter ett Nachspill, (som vi også burde gjort) og har snudd trenden! At vi ligger bakpå og skaper lite, det er helt naturlig når vi ligger der vi ligger! Vi trenger alle poeng vi kan få, om det er 1 eller 3! Og IDag viste spillerne innsats og bedre defensiv organisering enn vi har sett i hele år! Men det eneste som skrives her inne er med negativt fortegn, nå er det kroken på Døra, nå er det sikkert at vi rykker ned, at Kjønø må tilbake som assistent etc! Stå sammen og STØTT opp om laget og klubben, om vi ikke tror, hvordan forventer dere at spillerne skal tro? Det er langt ifra over! Brann har tøft program fremover, Tromsø er i fritt fall! Samme med S08.
    7 liker
  15. En morsom og underholdende kamp. Andresen, på venstrekanten, vår beste. En glatt og isete bane i 2 omg, hvor bandyskøyter hadde passet bedre… slutt 3-4, og 3 viktige poeng.
    5 liker
  16. 3-4 Normann Hansen
    4 liker
  17. Bortefeltet i går var en stor positivitet.
    4 liker
  18. Enig Ingo - dette var et steg i riktig retning ,på en - for oss, normalt svært vanskelig bortebane.
    4 liker
  19. Haugen god, Pedersen god, Wangberg god, Wernersson god, flere gode idag. Brann ikke noe imponerende, og de har vanskelig program. vi holder oss
    4 liker
  20. LILLESTRØM - STABÆK | 27. OKTOBER 2021, KL. 18:00 Avreise: 27. oktober, kl. 16:50 Pris: kr 0 -- Kyllingklubben away! Vi sender avgårde bussene våre mot Åråsen i jakten på 3 poeng! Vi spanderer turen, bli med på moroa! Bussen har avgang fra Bekkestua bussterminal, vi gjør også et stop i Oslo ved Opraen for å hente Oslo-folket! Turen er også åpen for ikke medlemmer, så her er det bare å ta med seg det man måtte ønske av venner eller familie! OBS! Vi har ikke fått link til billetter enda, men dette blir oppdatert så fort vi får den. Påmelding til buss for medlemmer -> Påmelding til buss for ikke-medlemmer ->
    3 liker
  21. Vi spiller på nivå 4.
    3 liker
  22. 2 liker
  23. 2 liker
  24. Når det eneste man skriver er negative innlegg med samme innhold (i mange tilfeller også med uriktig innhold) er det trolling i mine øyne. Meningsmotstandere lever jeg veldig godt med. Konkret er vi ofte meningsmotstandere, geirti, uten at du er noe troll av den grunn.
    2 liker
  25. Det var akkurat samme det året vi slo Jerv i kvalikkampen. Det så stygt ut da og men vi tok oss inn i siste liten. Da var det til og med noen som lagde en Obos tråd for neste år flere runder før slutt. Jeg blir så flau og fatter ikke hvordan man kan stå med Alltid. Uansett. rundt halsen i ettertid med rak rygg. Vi trenger ikke late som alt er rosenrødt men vi trenger ikke svartmale heller. Dette er mulig! Laget ser mer sammensveiset ut enn på lenge og som det laget som slipper inn flest mål har man satset på defensiv trygghet. Ganske smart spør du meg når man i tillegg ser på alternativene fremover.
    2 liker
  26. Jeg er hat. Føler ikke noe annet akkurat nå. Men når det er sagt er det i det minste godt å kjenne at jeg føler noe i fotballsammenheng. Har vært ganske flatt siden klubben gikk inn for slave-VM.
    2 liker
  27. Svarer bare på det spørres om. Det er Riise med Sokolwski som assistent.
    1 liker
  28. Nei. Blir generelt irritert over alle som spiller ut ballen når noen ligger nede. Dommeren får vurdere om det er så alvorlig at spillet må stoppes. Hvis alle slutter å spille ut ballen blir det forhåpentligvis også færre som legger seg ned for å drøye tid. Håper vi tar lærdom og gjør det samme når vi havner i samme situasjon, så blir det kanskje en slutt på denne utingen.
    1 liker
  29. Flere enn meg som synes Brann var usportslige som ikke spilte ballen tilbake etter at Sandberg skjøt den ut fordi Kostadinov lå nede? Først trodde jeg Sandberg bare bommet som han ofte gjør, men skjønte at det var pga skaden. Dårlig fair play av Brann syns jeg selvom de måtte jage mål.
    1 liker
  30. 😂😂😂 De har et stort utvalg av øl, så bare å velge og vrake. Forhåndsbestilling av mat kan vi se nærmere på💪
    1 liker
  31. Ulla Hellan Bjørnebekk Harrison Vold Andresen Solbakken Lumanza Skytte Torgersen Normann Hansen Benk: Normann Aagesen Lenoci Skaret Nouri Møller-Hansen
    1 liker
  32. Kielland tatt ut på U23 Lagets motstandere er Sverige og Nederland. Kampene spilles 21. og 25. oktober.
    1 liker
  33. De to forrige sesongene var gode resultatmessig, men banespillet var ikke like bra. Det går an å se positive og negative ting i en situasjon man er i selv om det samlet sett er en vanskelig sesong. De fleste her klarer nok å lese tabellen og vet allerede at vi ligger på nedrykksplass. Hva er hensikten med å skrive at vi er ræva på repeat hele sesongen? Hvis man ikke klarer å se noe annet enn helsvart etter dagens kamp vil man ikke finne lyspunkter.
    1 liker
  34. Du er ikke akkurat en kilde til inspirasjon selv heller, som karakteriserer meningsmotstandere som troll. Det nytter lite å sitte i egen skyttergrav og klage på at meningsmotstandere har gått ned i sin. Etter de overtidsminuttene i dag må det være lov å være jævlig skuffa. Det verste er på langt nær en supporter som blir forbanna når det går til helvete, den er en supporter som slutter å bry seg. For egen del var det sånn sett betryggende å merke at jeg var skikkelig forbanna og lei meg etter det målet. Jeg har åpenbart ikke sluttet å bry meg, og det er det åpenbart andre her inne som heller ikke har. Så skal man få lov til å påkalle alle mørkets guder akkurat i dag, fordi det åpenbart var 3 poeng vi hadde sinnsykt behov for som vi mistet på tampen (vi mistet jo egentlig bare to, men relativt til vår nærmeste utfordrer mistet vi tre). Min første tanke er at det å gi bort så viktige poeng på overtid - det er typisk for lag som rykker ned. Samtidig var ikke de første 90 minuttene typisk for lag som rykker ned. Vi ble ikke bombardert med målsjanser kampen gjennom, som. Vi legger oss kanskje litt i overkant bakpå, og vi har kanskje litt vel tungt for å skape noe framover, men vi har altså 5 overtidsminutter unna en dundrende suksess. Det stinket ikke mål av Brann på slutten av andreomgang, det stinket desperasjon. Det kan for være de som slår følge med Mjøndalen ned i Obos. Eller det kan for så vidt godt være oss. Eller alle tre. Molde har vunnet 1 av de siste seks bortekampene sine, der må det være lov til å håpe på ett poeng. Hjemmekampen etter det er mot FKH, og de er definitivt gavmilde borte (har tapt 7 av 11 og kun vunnet en bortekamp i år). Dette lever fortsatt...
    1 liker
  35. Du har helt rett i det du skriver. Det er delvis en konsekvens av at denne sesongen (og de par siste) har vært svake og delvis av at forumet domineres av trollignende brukere. De fleste som ønsker å få til noe virker å ikke orke det miljøet som er på forumet for tiden. Totalt var dette en positiv kamp sett med våre øyne. Selvfølgelig synd det ikke holdt helt inn, men det var ekstremt viktig å ikke tape i dag, noe som alltid er et vanskelig utgangspunkt. Jeg sjekket oddsen rett før kampstart og fikk da 1,42 på Brann og 7,5 på Stb. Klart dette er et godt resultat på en dag da alle rundt oss tapte.
    1 liker
  36. Greit å ligge bakpå, men da må man ha et fungerende kontringsspill og det har vi ikke.. Større sjangs å vinne kamper med mål enn å ligge bakpå uten fungerende kontringsspill.. Men Brann skapte mer og hadde mer av spillet så da er vel 1 poeng gevinst for oss...
    1 liker
  37. Mjøndalen ligger under 7-0.
    1 liker
  38. Det skal godt gjøres å få FranckTheBank til å fremstå som en positiv solstråle, men du gir det virkelig er forsøk. Aldri lest noe annet enn dritt fra deg her inne. Vi trenger ikke flere troll her. Denne omgangen har vært jevn og absolutt positiv sett med våre øyne.
    1 liker
  39. Haugesund leder 2-0 over Mjøndalen 👍
    1 liker
  40. Bolly derimot… ser ut som han spiller med gummi støvler
    1 liker
  41. En supporter (eller fan, fra engelsk fanatic, «fanatisk») er en person som støtter eller er tilhenger av et lag, en gruppe eller en person. Ordet supporter kommer fra det engelske ordet support som betyr «å støtte».
    1 liker
  42. Selvfølgelig ser ALLE i dette forumet at gutta spiller dårlig og det er en dårlig sesong, men hva så? Er du ikke supporter?
    1 liker
  43. Er det NM i å være negativ før HVER kamp for deg? Støtt gutta da
    1 liker
  44. Med Oliver sannsynligvis tilbake i 11eren forventer jeg en helt annen innstilling i laget, enn det vi har sett tidligere. Bringer en helt ny energi og offensiv kraft. Håper gutta kjenner på dette. Virkelig troa på 3 poeng, blaa overkjøring på tribunen og positiv energi inn i de livsviktige kampene fremover. Gleder meg💙
    1 liker
  45. Når jeg leser om opplevelsene klubber i nærmiljøet har med Stabæk blir jeg redd for hvor liten vekt Stabæk legger på omdømme i nærmiljøet, som er en helt grunnleggende faktor hvis man ønsker å tiltrekke seg tilskuere og aksept blant politikere og velgere for å bruke penger på nytt stadion. Jeg hadde egentlig trodd at klubben hadde lært av reaksjonene etter at de beklaget nedleggelsen av breddefotballen for noen år siden, men måten de nå ødelegger for seg selv med respektløs adferd ovenfor andre klubber i nabolaget tyder ikke på det. De aller fleste stabæksupporterne har spilt fotball i andre breddeklubber, og hadde Stabæk oppført seg på den måten tidligere er det ikke sikkert jeg hadde vært blaa i dag. Jeg sitter nå på hovis ikke langt fra Junior Support, og har nå også lurt litt på hvem som er med der nå. Da Stabæk rykket opp for første gang var vel nesten halve årgangen min i Helset med i Tommy og tigern-klubben, vi er nok milevis derfra nå.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...