Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 19. okt. 2021 i alle områder

  1. Nest siste laget mot nest øverste laget på tabellen. Må jo bli en seier til hjemmelaget? Lørdagsmatch på Nadderud kl 18:00, må vell trekke folk???? Lagene rundt oss på tabellen denne runden: Tromsø - Mjøndalen Odd - Brann Seier til Tromsø sender dem et godt stykke opp fra nedrykkstriden for en stund. Mjøndalen rykker jo nesten ned med tap her. Nesten som man kan håpe på Mjøndalen seier, tviler de er sterke nok til å ende over oss på tabellen utover i sesongen uansett.. Uavgjort er greit her. Satse på Odd smadrer Brann. Satse på disse 11: Sandberg Ottesen - Piggy - Wangberg - Mesik - Moe Podstawski - Haugen Edvardsen - Azemi/Kirkevold - Wernersson Vi trenger poeng, vi trenger 3 poengere! Men uavgjort er vell godkjent her, ta med det positive fra møtet mot Brann også kjøre på..! Forza STB
    5 liker
  2. Vi har dessverre tøffere motstandere enn dagens Brann i de neste kampene. Men laget hadde innsatsvilje og kjempet hardt, men redd at det ikke er nok i det neste kampene. Laget er dessverre for svakt i mine øyne. Mangler erfaring og spilletid sammen, Wangberg er en bauta, Edvardsen skadet har svekket laget, han kunne fort ha puttet noen så vi hadde hatt flere poeng nå. Hjemme mot Molde, borte mot Lillestrøm og hjemme mot Haugesund tror jeg blir tøft, sånn sesongen har vært i år og er redd det ikke er mange poeng å hente der om jeg skal være realist. Men håper jeg tar feil. November er en litt lettere mnd å hente poeng. Håper vi overlever i eliteserien, vi har ihvertfall mest erfaring i å kjempe i nedrykks strid
    3 liker
  3. En morsom og underholdende kamp. Andresen, på venstrekanten, vår beste. En glatt og isete bane i 2 omg, hvor bandyskøyter hadde passet bedre… slutt 3-4, og 3 viktige poeng.
    3 liker
  4. Ingen ord kan beskrive hvor sinnsykt gøy vi hadde det på feltet i dag. Det var faktisk ikke måte på. Det startet på Metz klokken 15. Du spør om det var trøkk ja? Da kan jeg pent svare med at det var trøkk ja. Jævlig bra trøkk og. Hva tenkte jeg i hode mitt da? Jo nemlig: AT VI HAR ET SINNSYKT POTENSIALE FOR Å FÅ MED FOLK PÅ KAMP, men det hjelper jo ikke en dritt at jeg og 5 andre gjør det. Alle må bidra. Brann var 13k+ på stadion, men vi hørte de ikke litt engang. Vi hørte de faktisk ikke. Vi kjørte de så sinnsykt på feltet at det er til å le av. Vi var 200, de var 13000. Tenk på det. De var 13000. Vi var 200!!!!!! Kan ikke huske sist jeg ble rørt av å se så mange Blaa på et BORTEFELT. Vi fikk masse skryt av både politiet og vekterne på stadion. De sa jo selv: «Skulle trodd at dere var på hjemmebane». Tenk det. Politet i Bergen sier det til oss etter match. Det er creds. Vi var jævlig bra på tribunen i dag at ingenting kan svare på det. Det er faen ikke over. Folk må slutte å tro at vi har rykket ned. Vi har faen ikke rykket ned. Håpet er der. Det kommer til å ordne seg til slutt. Som vanlig. Vent å se. Bare vent. Det er ikke over. Jeg mener det.
    3 liker
  5. Litt forbitret over at vi mister seieren på slutten, men jeg må bare ta av meg alle hatter jeg noen gang har fått på hodet for den klacken som Peter og gjengen har samlet i Bergen i kveld. Helt fantastisk. Synging, hopping og flagging over hele linja. Det må være det beste vi har hatt i Bergen siden 2008 og kanskje noen sinne. Jeg håper mange som er bosatt i Bærum, Stavanger, Trondheim og alle andre steder vi spiller blir inspirert av dette. Rett og slett 10/10!
    3 liker
  6. På lørdag er det siste hjemmekamp mot TIL 2 kl 13. Kl 18 er det STB - Molde. Satser på 6 poeng!
    2 liker
  7. En kjapp titt gjennom tabellene for de 5-6 siste sesongene på NIFS - og en pussige observasjon - som forsåvidt er gledelig. Laget som ligger på 15 plass etter 22 runder - rykker sjeldent ned.... unntaket er Ranheim i 2019...
    2 liker
  8. Det her må gjøres til en fast greie. Studenter får dempet hjemlengselen ved å møte masse kjente, ta noen øl og synge seg hese. Med mer markedsføring fra klubb og support, samt ivrige blaa studenter som drar folk med slik som i dag, så kan man fylle bortetribunene i både Bergen og Trondheim.
    2 liker
  9. Sikker på at det var med vilje? Brannspillerne hadde nok problemer med å skille dette fra de andre utsparkene hans. Kan ikke bebreide dem dessverre.
    1 liker
  10. Vi spiller på nivå 4.
    1 liker
  11. Ja, bra av Sandberg siden en kompis trengte hjelp. Dommeren burde jo beskyttet Kay tidligere ved å gi rødt kort til en kvester i rødt.
    1 liker
  12. To spørsmål: Burde man bestille øl og burger på forhånd gjennom Daigo nr 10? Og, er det mulig å få noe annet enn Stabæk-øl? Jeg har fortsatt gjærsmak i munnen etter de kassene jeg kjøpte i fjor.
    1 liker
  13. Uenig (både i dette konkret og at Azemi generelt gjorde en laber kamp, som andre her inne har insinuert). Synes Azemi gjorde en god jobb som førsteforsvarer/presspiller så lenge vi turte å stå relativt høyt, etter hvert ble det en utakknemlig og utslitende jobb da han måtte ta den mer og mer alene. Mer konkret til offside-argumentet: et par av offsidene han går i er ikke hans feil, men medspiller som bruker for lang tid på ballen. Lett å se (i hvert fall på tv-skjermen ) at han kan gå på løp bak stopperne, og han prøver, men medspiller surrer for lenge, så til slutt når ballen kommer så har han startet og er i offside. Du kan ikke som spiss vente til ballen slås før du begynner løpet. Han ble naturlig nok veldig sliten til slutt, men det var etter 70+ minutter med ekstremt bra jobbing i en etter hvert veldig utakknemlig rolle.
    1 liker
  14. Fantastisk kveld! Kommer aldri i mitt liv til å glemme den bybane turen heller! Hele vogna ristet. Årets kamp (for min del) på stemningsfronten
    1 liker
  15. Bortefeltet i går var en stor positivitet.
    1 liker
  16. Blir moro på tribunen de siste fire bortekampene. Onsdagsmatch mot Lillestrøm og full overtenning. Lørdagsmatch mot Sarpsborg og full overtenning. Årets tur mot Tromsø og full overtenning. Serieavslutning og fornyet kontrakt mot Odd og full overtenning.
    1 liker
  17. Det er bare rått det som er på bortefeltet idag. Lenge siden vi har hatt så mange på bortefeltet og i Bergen. Imponerende. Tidvis kunne man høre dere også på TV-en samt gode bilder fra bortesvingen. Dette inspirerer og bør gi blod på tann for andre i de kommende matchene som kommer. Alle mann til Nadderud mot Molde på lørdag.
    1 liker
  18. Isolert sett et ett poeng i Bergen ikke verst, men til å gråte av at Skaanes får stå upresset å plassere ballen i lengste hjørne. Sånt skal ikke kunne skje.
    1 liker
  19. Banespillet har vært like ræva i år, kanskje enda verre. Og resultatene er absolutt bånn i bøtta.
    1 liker
  20. JEG ER SÅ JÆVLIG STOLT! Vi holder det gående hele matchen, full trøkk selv etter branns scoring. Usikker på Godset away 2016 eller idag er tidenes prestasjon på en tribune fra oss. Tusen takk til alle som var med!!
    1 liker
  21. Øvre halvdel av tabellen i 2019 og 2020 vil jeg ikke kalle svakt!
    1 liker
  22. Enig Ingo - dette var et steg i riktig retning ,på en - for oss, normalt svært vanskelig bortebane.
    1 liker
  23. Et slikt poengtap er ekstremt smertefullt, først og fremst fordi man sitter med en evig lang kombinasjon av angst og tro - angst for baklengsmålet, tro på at vi kan holde ut. I dag synes jeg det var såpass mye annet å glede seg over, at det ene poenget tas med hjem med hevet hode. Den bakre fireren fungerer godt og gir Brann svært få store målsjanser. Kaspar Pedersen gjorde sin beste omgang hittil i blått. Ivan den grusomme blir stadig bedre, Jeppe klarte seg fint og Wangberg er en kjempe. Wernersson er en meget god signering. Sandberg var sjanseløs på scoringen, utstråler ellers trygghet og det faktisk værtmangelvare denne sesongen. Fredrik Haugen var i nærheten av BB så lenge han orket, Kostadinov slo bort færre baller enn vanlig. Viktigst av alt er likevel at vi HENGER SAMMEN som et lag, det har vi knapt gjort i 90 minutter før i år. Support var synlige og hørbare mot tøff motstand. Jeg fikk rett og slett trua! Tenk om vi klarer å mobilisere både på og utenfor banen i de neste to månedene; det kan i så fall bli et av våre aller stolteste øyeblikk.
    1 liker
  24. Skjerp dere folkens! Vi har vel ALDRI spilt en kamp i Bergen uten å slippe inn mål! Vi møter ett Brann i god flyt, ta en titt på Horneland tabellen! De ryddet bort spillere etter ett Nachspill, (som vi også burde gjort) og har snudd trenden! At vi ligger bakpå og skaper lite, det er helt naturlig når vi ligger der vi ligger! Vi trenger alle poeng vi kan få, om det er 1 eller 3! Og IDag viste spillerne innsats og bedre defensiv organisering enn vi har sett i hele år! Men det eneste som skrives her inne er med negativt fortegn, nå er det kroken på Døra, nå er det sikkert at vi rykker ned, at Kjønø må tilbake som assistent etc! Stå sammen og STØTT opp om laget og klubben, om vi ikke tror, hvordan forventer dere at spillerne skal tro? Det er langt ifra over! Brann har tøft program fremover, Tromsø er i fritt fall! Samme med S08.
    1 liker
  25. Der døde vel ethvert håp for å ha mulighet for det beste selskap 2022. Håper vi overlever OBOS-dassen og ser ES igjen i 2023, men tviler.
    1 liker
  26. I dag gjorde i hvert fall Pedersen en god jobb etter han kom inn, vant vel nesten alt av dueller
    1 liker
  27. 1 liker
  28. 1 liker
  29. Når du bestiller Christian Keller på wish.com
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...