Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 20. okt. 2021 i alle områder

  1. Vanket skryt til SS for oppmøte og stemningen i Bergen, fra Jokke i Indre Bane podcasten
    18 liker
  2. Tromsø away koster nå 499,- ut dagen hver vei med kampanjekoden READYSTEADYFLY. For kidsa under 26 år, koster billettene kun 299,- med kampanjekoden UNDER26. Dette blir årets tur, og jeg blir ikke overrasket om vi får rekordoppmøte på bortefeltet i Tromsø denne dagen. Det er mange som reiser opp lørdag, og en liten kontigent drar allerede fredag. Rekorden fra siste serierunde i 2008 står for fall.
    15 liker
  3. Kjenner du en som burde bli med på kamp? Spør om h*n vil være med da vel! Om alle gjør en innsats så fyller vi bortefeltet. Husk at turen er åpen for folk som ikke er medlem også💪
    3 liker
  4. Vi har dessverre tøffere motstandere enn dagens Brann i de neste kampene. Men laget hadde innsatsvilje og kjempet hardt, men redd at det ikke er nok i det neste kampene. Laget er dessverre for svakt i mine øyne. Mangler erfaring og spilletid sammen, Wangberg er en bauta, Edvardsen skadet har svekket laget, han kunne fort ha puttet noen så vi hadde hatt flere poeng nå. Hjemme mot Molde, borte mot Lillestrøm og hjemme mot Haugesund tror jeg blir tøft, sånn sesongen har vært i år og er redd det ikke er mange poeng å hente der om jeg skal være realist. Men håper jeg tar feil. November er en litt lettere mnd å hente poeng. Håper vi overlever i eliteserien, vi har ihvertfall mest erfaring i å kjempe i nedrykks strid
    1 liker
  5. Et slikt poengtap er ekstremt smertefullt, først og fremst fordi man sitter med en evig lang kombinasjon av angst og tro - angst for baklengsmålet, tro på at vi kan holde ut. I dag synes jeg det var såpass mye annet å glede seg over, at det ene poenget tas med hjem med hevet hode. Den bakre fireren fungerer godt og gir Brann svært få store målsjanser. Kaspar Pedersen gjorde sin beste omgang hittil i blått. Ivan den grusomme blir stadig bedre, Jeppe klarte seg fint og Wangberg er en kjempe. Wernersson er en meget god signering. Sandberg var sjanseløs på scoringen, utstråler ellers trygghet og det faktisk værtmangelvare denne sesongen. Fredrik Haugen var i nærheten av BB så lenge han orket, Kostadinov slo bort færre baller enn vanlig. Viktigst av alt er likevel at vi HENGER SAMMEN som et lag, det har vi knapt gjort i 90 minutter før i år. Support var synlige og hørbare mot tøff motstand. Jeg fikk rett og slett trua! Tenk om vi klarer å mobilisere både på og utenfor banen i de neste to månedene; det kan i så fall bli et av våre aller stolteste øyeblikk.
    1 liker
  6. Litt forbitret over at vi mister seieren på slutten, men jeg må bare ta av meg alle hatter jeg noen gang har fått på hodet for den klacken som Peter og gjengen har samlet i Bergen i kveld. Helt fantastisk. Synging, hopping og flagging over hele linja. Det må være det beste vi har hatt i Bergen siden 2008 og kanskje noen sinne. Jeg håper mange som er bosatt i Bærum, Stavanger, Trondheim og alle andre steder vi spiller blir inspirert av dette. Rett og slett 10/10!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...