Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 02. nov. 2021 i alle områder

  1. https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/forlod-efb-og-hyballa-kasper-p-glad-i-stabaek/ Kasper P. glad i Stabæk
    15 liker
  2. https://www.filemail.com/d/rltmemxmajghjwr Noen bilder av SS fra seieren på Søndag. Håper på mer av dette i de resterende kampene, og utover neste sesong. Fikk tilsendt denne av Henning Lefsaker, innholdsprodusent i klubben.
    13 liker
  3. KBK er en sammenslåing av alle klubbene i Kristiansund-området, med relativt tunge sponsorer i ryggen. De har siden 2003 bygget seg opp fra 3. divisjon og aldri lidd noen nød økonomisk. Mener du deres situasjon er sammenlignbar med Stabæk sin i årene etter Telenor Arena? De har aldri ligget i rød sone eller hatt et enormt press på å gå i pluss for å berge stumpene og ikke miste lisensen. De har aldri gått sesong etter sesong der et nedrykk ville innebære å miste de pengene som var nødvendige for å berge budsjettet. År der det å snakke om «sportslig identitet, kulturbærere og klubbspillere» var noe man drømte om. Det er gjort masse i Stabæk som garantert kunne vært gjort annerledes. Men så har vi også måttet kutte utgifter med 70 prosent over natta og flere ganger været direkte truet av konkurs. Noe vi gudskjelov ikke er i dag. Dette bestemte de seg derimot for ikke å gjøre. I stedet ble kuttene gjort i a-laget. Ingen lange, dyre kontrakter. Alle signeringer måtte kunne selges videre for å få budsjettet til å gå i pluss. For å berge plassen, måtte det lånespillere til. Det er veldig enkelt å sammenligne oss med Sarpsborg det ene året og KBK det andre. Ingen av disse klubbene har vært igjennom det Stabæk har vært igjennom siden 2011.
    11 liker
  4. Du velger gang på gang å bevisst spille ned de økonomiske realitetene klubben har stått i og heller skylde på «mange års sportslig vanskjøtsel». Heri ligger det en veldig lite subtil kritikk av IA. Siden du er så ivrig etter å stadig legge så mye skyld for Stabæks problemer på IA, og samtidig er så opptatt av å forsvare Bjarmann – hvordan mener du selv Bjarmann utmerker seg sammenlignet med IA? Mange i Stabæk var lei seg da IA forsvant, iom. at han de siste årene har vært den i ledelsen som har vist skikkelig engasjement og lidenskap utad. Samtidig var det ikke mange som var direkte misfornøyde med å få inn Bjarmann heller. Det ble snakket mye om hvor positivt det var med hans erfaring med unge spillere og hans brede agentnettverk. Misnøyen kom snarere da signeringene uteble før sesongen, og de få som kom inn viste seg å være langt unna å heve kvaliteten i laget. Misnøyen eskalerte da pengesekken endelig ble åpnet, og det som kom inn viste seg å være enda mer stallfyll. Snakket senest på lørdag med en god bekjent som har hatt sesongkort på Åråsen i alle år. Han kalte dagens LSK med Simon Mesfin som sportslig leder natt og dag sammenlignet med Bjarmanns LSK. Han hadde også en viss grad av sympati med Stabæk fordi han kjente igjen mye av det samme han opplevde med Bjarmann i LSK. Merkelig da at det er forumets forutinntatthet som er Bjarmanns lodd, og ikke prestasjonene hans. Eller kan det tenkes at det er personlige grunner som gjør at du rangerer den ene så mye høyere enn den andre?
    11 liker
  5. Jeg tror forumet dessverre er forutinntatt av Bjarmann fordi han har en så lang bakgrunn fra en rivaliserende klubb. Han blir nok aldri Blaa nok for folk her. Vi har ikke mistet vår sportslige identitet i etter at Bjarmann kom, vi mistet den fordi det ikke har vært noen form for sportslig kontinuitet siden 2014. Ja bortsett fra akademiet da, men der også har det jo vært store forandringer i trenerteam/ledelse med mareritt signeringen av Eilert Bjørkmann istede for å la Toni gå tilbake til akademiet slik han selv ville. Mon tro hvem sin beslutning det var... Nei, det er ikke tilfeldig at vi ligger der vi gjør, det er et resultat av mange års sportslig vanskjøtsel.
    10 liker
  6. Vi jobber med å sette opp en ekspressbuss fra Sarpsborg for de som vil være med både tidlig- og senbuss
    7 liker
  7. Bare å kjøre på videre med påmelding! For øyeblikket 16 ledige plasser på buss nummer tre, klarer dere å gjøre så vi må bestille nummer fire og?
    7 liker
  8. Nei, jeg spiller ikke ned de økonomiske realitetene. Men jeg kjøper ikke premissene om at man ikke hadde andre valg - man har ALLTID valg og jeg er uenig i valgene man har gjort ved å utelukkende satse på kortsiktige løsninger uten en rød sportslig tråd. Det er dette - som jeg kaller vanskøjtsel og som vi ser resultatet av nå. Heldigvis er det stadig fler som får opp øynene for dette og det gir håp om at vi ikke gjentar de samme feilene i fremtiden. Tror du forlvrig at KBK har hatt så mye bedre økonomi enn oss, mens de har bygget seg opp? I tillegg til geografiske utfordringer. Vi har ingen sportslig identitet, ingen klubbspillere, ingen kulturbærere. Men nå har man endelig begynt å snakke om hvor viktig det er å utvikle klubbspillere også - velkommen etter - der også. Enig i at IAs engasjement var bra, men han gjorde en for dårlig jobb i å bygge lag, tropp og sportslig kontinuitet. En sportslig leder skal legge de lange linjene og sportslig strategi der har han sviktet monumentalt. BTW noe av det første IA foreslo var å legge ned Akademiet for å spare penger - hvor hadde vi vært i dag da?
    5 liker
  9. Det det først og fremst handler om for min del er inkonsistensen i kritikken her. IA får på pukkelen for å hente spillere på korte kontrakter og lånekontrakter når klubbkassa er tom. Men når det samme skjer med mer romslige budsjetter, så er det forumet som er forutinntatt til Bjarmann fordi han har en fortid i LSK.
    4 liker
  10. Prøver hardt å rekruttere folk til tidlig-bussen nå, @Slum…
    3 liker
  11. Mye ahenger selvsagt av hvilken divisjon vi spiller i neste år. Av de under kontrakt tror jeg det blir vanskelig å beholde Edvartsen om vi går ned - der har vel alt Glimt vært frempå og jeg det vil også være en typisk Moldesignering. Men jeg frykter egentlig ikke det så mye - hvor enn rart de kan høres. Vi har Geelmuyden i bakhånd som også er en målfarlig offensiv spiller. Keeperen er ikke nødvendivis bedre enn forsvaret forran seg og visa versa. At Sandberg har virket svakere skyldes nok rotet forran han også. Jeg tror det blir vanskelig for oss, i den situasjonen vi er i - Bunn av eliteserien/OBOS å skulle finne en bedre keeper. Når det gelder leieknektene - Haugen, Mesik, Podstawski, Wernersson, Kirkevold og Bolly så er det ingen av de som blir ved et nedrykk. Men berge vi plassen, ville jgeg gått all inn for å beholde Haugen og om vi ikke lykkes med det så må vi finne en tilsvarende midtbanegeneral. Av de øvrige så synes jeg vel Mesik er den jeg helst ser med videre. Jeg synes også Podstawski er bra - men jeg tror ikke det er hverken realistisk eller strengt tatt nødvendig. Uansett om vi berger eller ikke så trenger vi en ny spiss til neste år. Kirkevold har vel vist seg å være akkurat så dårlig som jeg frktet før han kom. Vi sliter med rytmen i spillet vårt. Dels fordi vi er baktunge formasjonsmessig, dels fordi vi er unøyaktige i pasningspillet/gjør feil valg, men også fordi alle de offensive spillerne våre er klart best rettvendt - også Kirkevold. Når vi skal rekkrutere en ny spiss før neste sesong - for det må vi, så er det viktig at det er en som også fungerer med ryggen mot mål... Jeg tror ikke vi er så dårlig rustet egentlig, men vi må rydde opp i stallen, kutte vekk daukjøttet, skaffe litt mer bredde i enkelte posisjoner og sikre noen nøkkelspilelre - Haugen (eller en lignende spiller) og ny spiss.
    3 liker
  12. Ryktene sier vidre at @gsk har sekken full av slosse-cider!
    3 liker
  13. Mye å tak i her, og det er vel det er forum er til. Du stiller spørsmålstegn med stor sett alt. Selvfølgelig kan vi bli bedre på alt og i alle posisjoner, men vi må også forstå hvor i forballhiriakiet vi befinner oss. Vi kan ikke velge på øverste hylle, selv om vi skulle ønske det. Et par kommentarer: Enig at Sandberg har hatt en variabel sesong, men stabilisert seg på et bra nivå nå i detsiste. Keeper 2 (Ulla) er 19 og keeper 3 (Engh) 17. Begge store talenter. Jeg går for Sandberg videre, og så kan han kanskje bli utkonkurrert fra eget akademi. Når du også lurer på om det etter 1995 er en ekte Stabækgutt som har slått gjennom på 1. laget lurer jeg på hvilket lag du følger med på. Lokale spillere fra eget akademi er det så mange eksempler på at jeg ikke gidder å ramse opp engang….
    3 liker
  14. Ryktene sier at @gsk, @enda en jævla islending, @Martin87 og @Luguber er meldt på sen-bussen til SS. Det i seg selv er grunn nok til å melde seg på.
    3 liker
  15. Hadde glemt hvor fantastisk deilig det var å våkne opp dagen etter en seier og bruke hele reisetiden til jobben med å se på høydepunktene. Ti ganger.
    3 liker
  16. Kbk er en sammenslåing, men en sammenslåing som ikke var veldig populær hos alle! Derav hadde de også store problemer med å få med seg de tunge sponsorene du refererer til. De har kommer gradvis, når laget har fått fotfeste i byen og turen oppover begynte! Men igjen, dette er en by som nå lever og ånder for KBK, de har med andre ord skapt identitet og tilhørighet på meget kort tid, som igjen fører til penger, og støtte. For Clausenengen ballklubb og Kristiansund fotballklubb hadde før sammenslåingen, litt av det samme forholdet, som vi IDag har til Bærum SK.
    2 liker
  17. @Flexi Knut: jeg ender jo enda en gang opp med å forsvare @ringo, men forstår ikke hvorfor du ikke aksepterer sammenligningen med KBK. Du er opptatt av at KBK ikke har gjennomgått det samme som oss, men hva har det med saken å gjøre? De har skapt både resultater og økonomi gjennom fornuftig drift, med lokal forankring. Vår misere er jo et resultat av det totalt motsatte. Vi havnet ikke på randen av konkurs i 2013 på grunn av "an act of God". Vi utbetalte utbytte til aksjonærene for året 2019, og ligger godt an til nedrykk i 2021. Hvor lenge skal vi unnskylde oss med regnet som for lengst har falt? Nåsituasjonen er ikke et resultat av dårlig økonomi. Det er et resultat av en lang rekke av beslutninger, tatt av de som styrer klubben - og, som noen av oss ikke er imponert over.
    2 liker
  18. Jeg forstår. Det ville derfor vært spennende å få vite hvor autonom sportssjefen er i sitt virke. Med andre ord, om alt ansvar egentlig ligger derfra og ned. Klubbens resultater har jo fått konsekvenser for en lang rekke personer de siste ti årene, mens gjengen på toppen er den samme. Denne typen ansvarsfordeling er uvanlig i resten av samfunnet.
    2 liker
  19. Hvilke spillere er gode nok og bør være med videre? Sandberg har bedret seg den siste tiden, men hatt en fæl sesong. Vi bør se oss om etter en ny keeper, i det minste for å holde en sunn konkurranse. Hvis ingen av reservekeeperne er vurdert gode nok til å ta opp kampen med Sandberg så svak han har vært i år, mener jeg at denne posisjonen må styrkes. Uavhengig om vi rykker ned eller ikke. Feltarbeidet er helt krise, samme med utspill, i tillegg til at han har sluppet inn noen aldeles grusomme langskudd. Det røde kortet mot VIF var også unødvendig, selvom det kanskje var litt strengt. Absolutt god nok til å være 2.keeper ut kontrakten. Men dette er en posisjon det ikke jobbes godt nok med på akademiet. Når var det sist en ekte Stabæk-gutt slo gjennom på 1.laget? Har det skjedd siden opprykket i 95? På høyrebacken trenger Ottesen konkurranse. Han var veldig god da han kom hit under Jönsson, men har vært veldig dårlig under Kjønø. Håper scoringen i går gir han et lite løft nå. Har potensiale, men innleggene for dårlig, og har begynt å miste ballen unødvendig mye. Ikke flink nok til å avslutte angrepene heller, spesielt på cornere har han gitt oss livsfarlige brudd i mot. Må være mulig å avslutte uten at skuddene skal gå i blokka. På stopperplass er Wangberg, Pedersen og Piggy spillere som kommer til å bli. Piggy må vi prøve å få solgt etterhvert, men usikker om han er god nok. Pedersen har løftet seg i det siste, og Wangberg har blitt helt sjef etter en litt skral start i Stabæk-drakten. Yaw er vel helt ferdig? Mesik har vært god, men forsvinner vel etter sesongen tilbake til Danmark? Kunne vært en fyr vi kunne prøvd å forlenge med. Men en forsterkning på stopperplass hadde også vært fint, men da må det være en som vil forsterke oss og ikke nok et stallfyll På backen er det gledelig å se at Moe er tilbake i godt gammelt slag. Wernerson forsvinner vel også etter sesongen da låneavtalen utløper. Kunne også vært interessant om vi kunne forlenget med han. Spørsmålet er om han og Mesik blir med ned i OBOS. Veum og Vogt er spennende unggutter som også bør få spilletid neste sesong. Men vi bør forsterke på samtlige posisjoner defensivt. På midtbanen forsvinner Torgersen dessverre virker det som. Lumanza og Skytte virker helt ute i kulda hos Kjønø. Spennende å se hva som skjer i fortsettelsen i denne såpeoperaen. Podstawski synes jeg har vært veldig god, og bør være fast på laget slik han har spilt. Hadde vært morro om han fikk forlenget kontrakten sin med oss. Men da må han få spilletid, ellers gidder han neppe å være benksliter for dårligere spillere. Solbakken og Kostadinov synes jeg ikke holder mål dessverre, men pga alderen er det vel fremdeles håp for begge. De kan nok være viktige bidragsytere om det ender i nedrykk. Om vi overlever mener jeg vi bør prøve å få solgt dem. Litt det samme med Høyland. Synes ikke han har imponert, men har nok bruk for han i OBOS. Der er nok mer nivået dems. Haugen er en klassespiller som jeg håper vi forlenger med, men han gidder neppe å være med ned en divisjon han heller. Andresen har jeg ingen formening om, men kan vel forvente seg mer spilletid neste sesong eller et utlån. Normann Hansen synes jeg ikke har tatt noen særlige steg siden han kom ifjor. Virker mindre målfarlig, og gjør en del merkelige valg med ball. Han er vel heller neppe typen til å ville bli med ned i OBOS, selvom vi her kanskje har mer bruk for han. En spiller som ikke er god nok til å starte fast om det ikke skal bli nedrykkstrid i Eliteserien neste år også om vi skal beholde plassen i år. Edvartsen er en fantastisk spiller vi skal slite å beholde uansett hvordan denne sesongen ender. Får vi nok penger for han i Nusa-klassen må vi bare slå til, men selg for guds skyld ut av landet. Bolly hadde vært spennende å få forlenget. Virker å bli bedre og bedre, og har et høyt toppnivå. Geelmuyden har potensial, men preget av skader og lite spilletid. Kan kanskje slå ut i full blomst i OBOS, om han gidder. Forsterkninger trengs nok, og kanskje av de vi allerede har på lån, men det trengs først og fremst en opprydning og få ut daukjøtt. Altfor mange spillere her som ikke får spille som egentlig er tiltenkt regelmessig førstelagsfotball. Egentlig er dette vår sterkeste lagdel som vi får altfor lite ut av. Det klinger godt på papiret, men har ikke fungert i praksis. Vi scorer altfor lite og slipper inn altfor mye, og dette skyldes hovedsakelig en ikke-fungerende midtbane. Her har både Jönsson og Kjønø sviktet i 2021. Luc Kassi tilbake fra skade i godt gammelt slag ville vært en åpenbaring. Men vi vet at den mannen er skadeforfulgt, og neppe kan bidra stabilt over tid, men er vi heldig kan han redde oss i enkeltkamper. Azemi har scoret få mål, men det henger vel også sammen med at han får lite service. Synes han fortjener tillit neste sesong, men vi må selvsagt også forsterke på topp. Kirkevold kan vi gjerne forlenge med på en korttidskontrakt uten risiko, men vi må selvsagt se oss om etter andre spisser også. Blir det nedrykk bør vi ha råd til økonomisk å beholde stammen av laget uten å bli svekket, og til og med forsterke. Jeg er ikke bekymret sånn sett for et nedrykk. Jeg bare lurer på om Bjarmann, Kjønø, Wiggen og co er rette folk til å forvalte pengene og spillerstallen til å yte godt nok til å rykke opp med en gang.
    2 liker
  20. Uche ble hentet som et ungt talent man ønsket å se nærmere på. Jeg synes ikke det er så mye å stusse over at vi henter lovende spillere som kan bli gode i fremtiden. Det var aldri hensikten at Uche skulle få mye spilletid denne sesongen.
    2 liker
  21. Nå er det vel på langt nær noe feil med alle de spillerne du nevner her. Haugen og Wernersson virker jo solide. Mesik og Postawski har vært brukbare, og nå ser det jaggu ut til at også Pedersen og Bolly begynner å levere. Det jeg har stusset mer på er at vi har hentet så mange spillere som blir plassert rett på benken. Uche er vel kroneksempelet her.
    2 liker
  22. Hadde gitt venstrefoten min for å fått blitt med her, syng for hele Bærum!
    2 liker
  23. Tjaa, synes du at trenerteamet har fått nok/max ut av nye spillere og av eksisterende spillere? Bjarmann største feil var å la seg blende av prosjekt Kjønø/Wiggen... Han skulle vel komme til dekket bord av IA før han dro? Det var slik IA selv og klubb kommenterte det. Det har vel vi fått bevist at det gjorde han ikke... Om vi skulle velge om sportssjefen eller trenerteamet som må gå, helt klart trenerteamet!!! Og daglig leder....
    2 liker
  24. Thx! Da er det +2 på tidligbuss 🙂
    1 liker
  25. Jeg mener tall og fakta aldri lyver. 2 år med Bjarmann. This is the result. Hvor var vi når han kom? 8.plass lag. Hvor er vi etter 2 år med han? Mellom 14-16.plass. kjemper for overlevelse. Beklager, men det vitner ikke til suksess i mine øyne. vi har en svak stall i tiden med god økonomi. hvilken retning og kurs er vi på vei hen på overgangsmarkedet? For jeg ser ingen mønster med det.
    1 liker
  26. @Flexi Knuter det sånn at du tror at trenerteamet ikke er med på researchen og den avgjørende stemmen ved en signering?
    1 liker
  27. @Flexi Knut: @ringo skal få svare for seg selv, men hvem var det som var ansvarlig for utvelgelsen og ansettelsen av Bjarmann? Før du eventuelt svarer, så husk at ansvar aldri går lenger opp enn sportssjef i denne klubben. Les gjerne IAs vurderinger av både Janne og Bjarmann i dette intervjuet: https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/inge-andre-olsens-erstatter-er-klar-dette-er-stabaeks-nye-sportssjef_sto7727673/story.shtml
    1 liker
  28. Jeg synes egentlig Kirkevold var ganske god med ryggen mot mål med en gang han kom inn. Sterk i kroppen og tok for seg i duellene. Han klart å holde på ballen og hadde tidvis et godt samspill med Edvartsen. Etter at Edvartsen ble skadet og formasjon etter hvert ble lagt om har det derimot sett mye dårligere ut. Med offensive kanter som kan stikke kjapt i bakrom, tror jeg absolutt Kirkevold kan bidra med mye, men dersom vi skal fortsette med vingbacker finnes det kanskje bedre alternativer. Og nettopp med disse vurderingene mener jeg vi har en stor jobb å gjøre i forbindelse med rydding i stallen og sammensetning av troppen til neste år. Vi må definere et spillemønster og spillestil vi har trua på og som er i tråd med hvordan vi ønsker å fremstå, også må vi jobbe med spillerstallen med utgangspunkt i de rollene som da må fylles i elleveren. Da må spillerne vurderes etter hvor gode de er til å fylle rollen sin, ikke hvor gode de er som enkeltspillere. I utgangspunktet er vel dette ganske elementært, men for meg fremstår det som at det er med det elementære vi må begynne akkurat nå.
    1 liker
  29. Typisk å få et så tungt fravær som Wangberg nå da gitt
    1 liker
  30. Da høres det mer fornuftig ut. Har som sagt to på gang som har potensiale til å nå eliteseriestandard. Ulla fast G18-landslag før han ble skadet i fjor og er tilbake for fullt nå. Engh fast på G17 som er et av Europas beste lag i sitt årskull . (Har slått Danmark, Belgia, Russland og England nå i høst)
    1 liker
  31. I følge en beregning som ble vist på ES i går kveld, var sannsynligheten for direkte nedrykk slik: Stabæk 55% Brann 67% Mjøndalen 75%
    1 liker
  32. Vi utvider fristen! Alle skal med🔥 Straks 80 påmeldte ! wow❤ I tillegg har klubben et eget opplegg, det her blir så sinnsykt fett! Takk til alle som sprer ordet❤
    1 liker
  33. såkalt kjipingtur. Håper de som kan velger SS sitt alternativ. Det vil det være verdt! Men selvsagt veldig positivt at man får med seg flest mulige på ulike alternativer. Kudos til alle!
    1 liker
  34. 1 liker
  35. Altså om jeg mener det var rått parti i favør Kjønø gjennom 90 min? Nei, jeg mener ikke det er rått parti i favør noen trenere i Eliteserien med unntak av Knutsen i Glimt. Litt merkelig at jeg skal sitte å forsvare en formulering du kom med - og som jeg stilte spørsmål ved - men når du spør skal du få svar.
    1 liker
  36. Dette innlegget setter jeg nesten like høyt som trepoengeren i går.
    1 liker
  37. Men vi er 100+ på bortefeltet som kommer til å hjelpe gutta til å ta 3p. Kommer til å gå bra. Ses på stadion!
    1 liker
  38. Det er du som snakker om rått parti. Jeg har ikke nevnt det med et ord. Lurte bare på hvem du mente det var rått parti for.
    1 liker
  39. Jeg tror det vil klare seg hvis vi får ett poeng mer enn Brann og Mjøndalen.
    1 liker
  40. Vi er straks oppe i 70 påmeldte ❤
    1 liker
  41. Nå har STUDENTEN bestilt fly hjem for å bli med til Sarpsborg. Gleder meg sykt. La oss lage et ekstremt bortefelt. ALLE MANN TIL SARPSBORG!
    1 liker
  42. Mehmeti var jo mye bedre!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...