Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 03. nov. 2021 i alle områder

  1. Jepp. Om det sammenslåtte laget heter Stabæk og spiller i blått.
    29 liker
  2. Det har tidligere blitt diskutert rundt hvorvidt en bør ha den grønne armen på drakten og miljøperspektivet. Jeg skal ikke begynne den diskusjonen igjen nå. Men om en skal snakke om noe på stadion som er/ var grønt, så er det setene. De ser kanskje litt slitte og gamle ut, med en litt falmen farge. Det har sin sjarm det også, men om en ønsker å virke innbydende og se fresht ut, er kanskje ikke setefargen så heldig. Også med tanke på at det ser ut som noen seter som ser ut som de er byttet ut også. Inntil en har ny stadion på plass, får en bare gjøre det beste ut av det en har. Bare et forslag. Tar forbehold om at det ikke koster skjorta og at en får tak i noen som har peiling, til å gjøre det. Som vist i klippet, kan en bruke en «flammekaster» til å fjerne den falmende fargen på setene og setene vil se nesten som nye ut igjen. Jeg tror de blå stripene som er malt på stadion, ser bedre ut, samme med helt grønne seter. Det vil da se mer helhetlig ut.
    17 liker
  3. I dag er det 8 år siden opprykket fra adecco. Med etterfølgende fest i Sandvika. https://eavis.budstikka.no/titles/budstikka/2115/publications/21105/pages/1
    16 liker
  4. 9 unna 100 påmeldte folkens🤩🤩🤩🤩🤩
    13 liker
  5. Var nettopp i Kristiansund på jobbreise, og må si de er flinke til å støtte opp lokalt.. Dette er det som møter deg når du ankommer flyplassen: og dett er det som møter deg når du drar.. samt absolutt alle spisesteder, butikker, storsenteret og hoteller har KBK flagg eller drakt hengende fremme.. På Bekkestua er det noen flagg på kampdag og på storsenteret kun et Stabæk skjerf på gulvet i glassmontere til fotballshop.. Det må da kunne gå ann å gjøre en bedre jobb med promotering?
    12 liker
  6. Jada de har vært dritflinke. Bare måten de designet stadion på - ved at de besøkte stadioner nedover i divisjonene i England for å kunne bygge en stadion som var intim og kunne skape mye trøkk uten at det nødvendigvis var så mye publikum der. Alt virker gjennomtenkt - så det at de har suksess er nok ikke tilfeldig. Men det spørs vel mo de klarer å holde seg der oppe rett under medaljestriden over veldig lang tid, eller om tyngdekraften når de også. Det skal ikke så mange feilvalgene til før ting går på tverke - ref S08 over. f.eks. Så skal det sies at det er uendelig mye enklere å skape entusiasme om en klubb i et lite sted der folk stort sett er født og oppvokst og kjenner på lokalpatriotismen, enn i en storkommune hvor flesteparten er innflyttere og har sitt eget lokale lag hjemmifra i hjertet. Kanskje det er Bærum som skal vekk
    7 liker
  7. Du velger gang på gang å bevisst spille ned de økonomiske realitetene klubben har stått i og heller skylde på «mange års sportslig vanskjøtsel». Heri ligger det en veldig lite subtil kritikk av IA. Siden du er så ivrig etter å stadig legge så mye skyld for Stabæks problemer på IA, og samtidig er så opptatt av å forsvare Bjarmann – hvordan mener du selv Bjarmann utmerker seg sammenlignet med IA? Mange i Stabæk var lei seg da IA forsvant, iom. at han de siste årene har vært den i ledelsen som har vist skikkelig engasjement og lidenskap utad. Samtidig var det ikke mange som var direkte misfornøyde med å få inn Bjarmann heller. Det ble snakket mye om hvor positivt det var med hans erfaring med unge spillere og hans brede agentnettverk. Misnøyen kom snarere da signeringene uteble før sesongen, og de få som kom inn viste seg å være langt unna å heve kvaliteten i laget. Misnøyen eskalerte da pengesekken endelig ble åpnet, og det som kom inn viste seg å være enda mer stallfyll. Snakket senest på lørdag med en god bekjent som har hatt sesongkort på Åråsen i alle år. Han kalte dagens LSK med Simon Mesfin som sportslig leder natt og dag sammenlignet med Bjarmanns LSK. Han hadde også en viss grad av sympati med Stabæk fordi han kjente igjen mye av det samme han opplevde med Bjarmann i LSK. Merkelig da at det er forumets forutinntatthet som er Bjarmanns lodd, og ikke prestasjonene hans. Eller kan det tenkes at det er personlige grunner som gjør at du rangerer den ene så mye høyere enn den andre?
    7 liker
  8. Det naturlige ville vel ha vært grønt og hvitt som kommunevåpnet??? Tenker lik Hammarby med brede grønne og hvite striper...og så legger vi den ballen DØD
    6 liker
  9. En annen ting som er sikkert. Da blir det ikke noen sammenslåing.
    6 liker
  10. At KBK ikke har ligget i rød sone er ikke det samme som at de har hatt romslig økonomi, der har de også hatt sine runder med kronerulling. Så vidt jeg har lykkes sjekke kjapt har de hatt lavere budsjett enn oss. Men de er kanskje bedre enn oss på økonomistyring også da? Men uansett, poenget med å nevne KBK var å illustrere at det finnes valg. Så er det vel rimelig åpenbart at KBK totalt sett har drevet bedre enn oss og fått mer sportslig «valutta» ut av driften enn oss de seneste årene. På samme måte drev S08 bedre enn oss på små midler og bygget seg opp til sportslig suksess. Men da de fikk penger så gikk de bort fra suksessformelen og har fomlet siden. Litt på samme måte som vi har fomlet under IA. Om noe så illustrerer det poenget om å være tro mot sitt sportslige DNA. Noe vi vel siden 2010 bare så vidt har touchet innom i periodene under Toni og Janne. Men alt er selvsagt ikke svart hvitt - vi har levert bedre enn noen på spillerutvikling. Tilbake til Bjarmann - ja vi har penger på bok - men det har vært motvilje til å binde kapital i stallen og innblanding i overgangene fra administrasjonen.
    4 liker
  11. KBK er en sammenslåing av alle klubbene i Kristiansund-området, med relativt tunge sponsorer i ryggen. De har siden 2003 bygget seg opp fra 3. divisjon og aldri lidd noen nød økonomisk. Mener du deres situasjon er sammenlignbar med Stabæk sin i årene etter Telenor Arena? De har aldri ligget i rød sone eller hatt et enormt press på å gå i pluss for å berge stumpene og ikke miste lisensen. De har aldri gått sesong etter sesong der et nedrykk ville innebære å miste de pengene som var nødvendige for å berge budsjettet. År der det å snakke om «sportslig identitet, kulturbærere og klubbspillere» var noe man drømte om. Det er gjort masse i Stabæk som garantert kunne vært gjort annerledes. Men så har vi også måttet kutte utgifter med 70 prosent over natta og flere ganger været direkte truet av konkurs. Noe vi gudskjelov ikke er i dag. Dette bestemte de seg derimot for ikke å gjøre. I stedet ble kuttene gjort i a-laget. Ingen lange, dyre kontrakter. Alle signeringer måtte kunne selges videre for å få budsjettet til å gå i pluss. For å berge plassen, måtte det lånespillere til. Det er veldig enkelt å sammenligne oss med Sarpsborg det ene året og KBK det andre. Ingen av disse klubbene har vært igjennom det Stabæk har vært igjennom siden 2011.
    4 liker
  12. Nei, jeg spiller ikke ned de økonomiske realitetene. Men jeg kjøper ikke premissene om at man ikke hadde andre valg - man har ALLTID valg og jeg er uenig i valgene man har gjort ved å utelukkende satse på kortsiktige løsninger uten en rød sportslig tråd. Det er dette - som jeg kaller vanskøjtsel og som vi ser resultatet av nå. Heldigvis er det stadig fler som får opp øynene for dette og det gir håp om at vi ikke gjentar de samme feilene i fremtiden. Tror du forlvrig at KBK har hatt så mye bedre økonomi enn oss, mens de har bygget seg opp? I tillegg til geografiske utfordringer. Vi har ingen sportslig identitet, ingen klubbspillere, ingen kulturbærere. Men nå har man endelig begynt å snakke om hvor viktig det er å utvikle klubbspillere også - velkommen etter - der også. Enig i at IAs engasjement var bra, men han gjorde en for dårlig jobb i å bygge lag, tropp og sportslig kontinuitet. En sportslig leder skal legge de lange linjene og sportslig strategi der har han sviktet monumentalt. BTW noe av det første IA foreslo var å legge ned Akademiet for å spare penger - hvor hadde vi vært i dag da?
    4 liker
  13. Juniorlaget slo Kristiansund 5-0 i årets siste kamp i dag. Kjedelig at nasjonal bare var halv serie. Vi møtte stor sett ingen av bunnlagene og manglet bare en seier for å komme til skandinavisk sluttspill i Spania om et par ukers tid. Kr.sund er feks foran oss på tabellen
    3 liker
  14. Vi skal jo trene på Kadda hele denne uken så vi er allerede godt i gang.
    3 liker
  15. Oversiktsbilder bør ikke være et problem, og det er planen fremover. Flere og bedre bilder.
    3 liker
  16. Hører han kvier seg litt for å stå foran feltet og ta bilder, fordi enkelte har skjelt han ut etter noter for å ha tatt bilder av SS.. Det er kanskje ikke helt heldig?
    3 liker
  17. https://www.filemail.com/d/rltmemxmajghjwr Noen bilder av SS fra seieren på Søndag. Håper på mer av dette i de resterende kampene, og utover neste sesong. Fikk tilsendt denne av Henning Lefsaker, innholdsprodusent i klubben.
    3 liker
  18. https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/forlod-efb-og-hyballa-kasper-p-glad-i-stabaek/ Kasper P. glad i Stabæk
    3 liker
  19. Bare et forslag, til nåværende stadion og kommende. Alle de spillerne som går gjennom akademiet og blir solgt utenlands, vil få navnet sitt på et sete på stadion. Høres nok kanskje litt flåsete ut, men kan fungere som en form for gulrot for de yngre spillerne, nedover i årsklassene. Da får en kanskje også en annen tilhørighet til stadion. Etterhvert vil forhåpentligvis flere si. «En dag, skal navnet mitt stå her!» Ser for meg at det kan bli en del spillere etterhvert, med årgangene som kommer. Og ser ikke helt at det finnes nok fotballbaner en kan kalle opp etter spillerne, på lik linje med Tobbebanen (Vet han er et litt unikt tilfelle…). Derfor navn på setene. Lav kostnad og potensiell stor verdi ved å motivere de yngre. Samt det kan være en snakkis på stadion. Typ «Hvor skal du sitte i dag?» «Sammen med Hanche» etc. Vil også fungere som en historieformidler, for nye generasjoner som kommer til. «…X, hvem er det?» «Ahh, han/ hun var tidenes norske salg i eliteserien. Han/ hun begynte her i Stabæk. Gjordet det superbra her over flere år, før han/ hun ble solgt til en av verdens største klubber og ble en superstjerne.»
    3 liker
  20. Disse to skværet opp i pausen. Vil anta at dersom han stiller seg lenger unna for å ta mere oversiktsbilder så vil det ikke være noe problem
    2 liker
  21. Thx! Da er det +2 på tidligbuss 🙂
    2 liker
  22. @Flexi Knut: jeg ender jo enda en gang opp med å forsvare @ringo, men forstår ikke hvorfor du ikke aksepterer sammenligningen med KBK. Du er opptatt av at KBK ikke har gjennomgått det samme som oss, men hva har det med saken å gjøre? De har skapt både resultater og økonomi gjennom fornuftig drift, med lokal forankring. Vår misere er jo et resultat av det totalt motsatte. Vi havnet ikke på randen av konkurs i 2013 på grunn av "an act of God". Vi utbetalte utbytte til aksjonærene for året 2019, og ligger godt an til nedrykk i 2021. Hvor lenge skal vi unnskylde oss med regnet som for lengst har falt? Nåsituasjonen er ikke et resultat av dårlig økonomi. Det er et resultat av en lang rekke av beslutninger, tatt av de som styrer klubben - og, som noen av oss ikke er imponert over.
    2 liker
  23. Dersom noen har tenkt å kombinere kampen med en shoppingtur til Strømstad, så bør de være klar over at Systembolaget er stengt, da det er allehelgens dag.
    1 liker
  24. Den gangen han fikk høre det var fordi det var closeup av enkeltpersoner i klacken
    1 liker
  25. Det det først og fremst handler om for min del er inkonsistensen i kritikken her. IA får på pukkelen for å hente spillere på korte kontrakter og lånekontrakter når klubbkassa er tom. Men når det samme skjer med mer romslige budsjetter, så er det forumet som er forutinntatt til Bjarmann fordi han har en fortid i LSK.
    1 liker
  26. Vi jobber med å sette opp en ekspressbuss fra Sarpsborg for de som vil være med både tidlig- og senbuss
    1 liker
  27. Vi er straks oppe i 70 påmeldte ❤
    1 liker
  28. Stabæk har fått plass på eksklusiv liste over klubbene som produserer flest gode fotballspillere i Europa. https://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/dnMJzX/stabaek-slaar-europeiske-storheter-paa-dette-omraadet "På tvers av de 31 øverste divisjonene blant medlemslandene i Uefa har Stabæk stått for totalt 26 fremdeles aktive spillere. Det er ikke bare best i Norge, men bedre enn storklubber som Tottenham (24), Roma (24), Villareal (23), CSKA Moskva (23), Atalanta (22) og Celtic (22)."
    1 liker
  29. alltid bra å vinne, men det viktigste med akademiet er tross alt å få frem eliteseriespillere og ikke barnestjerner
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...