Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 05. nov. 2021 i alle områder

  1. Klubben har sendt bekymringsmelding til DSB angående pyro.
    31 liker
  2. Yaw tok kontakt med meg og spurte om han og Wangberg kunne stå med SS på tribunen. Svarte ja. De reiser med spillerbussen.
    23 liker
  3. Jeg ser at det er mye positivitetsmeldinger ute nå, senest denne fra hjemmesida, vi har Ingos stadige forsøk på å mane fram mirakler, og så videre. Alt dette er selvfølgelig flott. For dette er delvis en mental øvelse for oss som er glade i klubben, i lagene, og i å spille på øverste nivå. Å ikke sykne helt hen i tanken på at alt det dårlige spillet, alle tapene, alle baklengsmålene vi fikk og alle overgangsmulighetene som vi ikke fikk til. Å tenke at man likevel skal på kamp, støtte lagene og drive dem fram til å kapre de nødvendige poeng. MEN, dette er ikke bare en mental øvelse. På 10 år har vi gått fra å være den eneste klubben som har topplag for både damer og herrer, fra å drømme om Champions League for gutta, og prestere godt mot topp motstand i samme turnering for chixa, til å hvert eneste år flørte med nedrykk (til sammen har den flørtingen blitt fullbyrdet tre ganger i løpet av denne tiårsperioden). Vi har gått fra å sette tilskuerrekord i Toppserien med chixa, fra å ha et tilskuersnitt på nesten 10.000 solgte billetter i snitt per seriekamp for gutta, til å ha så liten interesse rundt lagene at vi har store problemer med å få kommunenes tillitsvalgte til å bry seg om at vi har et anlegg som knapt holder stand. Som er langt under hva vi trenger. Så det handler om noe mer, noe som vi ikke får fiksa selv om vi klarer å skrape sammen nok til seier i kvalikk'en og fornyet kontrakt for begge lag, selv om vi klarer å møte opp mange nok i Sarp til at det blir god stemning både i bussen og på feltet, selv om vi har flere penger på bok en noen gang siden vi fikk to topplag. Det handler om driften. Av klubben, av A-lagene, av juniorlagene og akademisatsingen. Og ikke minst om målet om å gjøre klubben til hele bygdas klubb, hele Asker og Bærums naturlig samtaleemne ved kaffeautomaten på mandagen. Dette løser vi ikke ved at den harde kjerne stiller i kamp etter kamp og synger spillerne fram. Men har klubben noen tanker rundt det? For meg, på utsida, virker det ikke sånn. Her virker det som det er fullt fokus på å berge plassen. og intet annet. Jeg håper jeg tar feil, men kun tiden vil vise. Hvor er vi om fem år? Har vi fortsatt Norges beste akademi. Har vi atter to topplag som slås om plass i Champions League foran fulle tribuner? Jeg tror det ikke før jeg får se det. Jeg kan gjerne tro at det blir tre poeng mot Sarp til helga, for så himla gode er dem Sarpingene, men klubben stilling år framover i tid, det handler egentlig ikke om tro. Det handler om å ta de nødvendige grep...
    13 liker
  4. Da er vi fulltallig. Tusen takk alle sammen! Ses imorgen 🤩 Om du angrer og vil på tur send en melding til turtlf så skal jeg prøve så godt jeg kan å få deg med
    10 liker
  5. Leserinnlegg fra stabak.no: FY F@@N, FOTBALL ER DRIT KJEDELIG! Tanker fra en supporter
    8 liker
  6. Sier vel alt om hvor trist det er å være Stb supporter i år når man blir kry av å høre navnet Stabæk i forbindelse med en Glimt kamp.
    8 liker
  7. Er det deg vi skal sende melding til på søndag, hvis vi angrer på at vi ble med på tur?
    4 liker
  8. Faen ass, lyst til å bli med, vurderer å kidnappe utdrikningslaget i Kristiansand også sette kursen mot Særp Masse lykke til og kos dere masse! Ta med 3 poeng hjem!!
    4 liker
  9. Rogne må vi da ta i mot om han ønsker seg hjem! Senest i fjor var han jo diskutert ifbm landskamp (nødlandslag). Har hatt flere gode år i Polen.
    4 liker
  10. 2 ledige plasser på tidligbusser og 2 ledige på senbuss!
    3 liker
  11. Kan bare si såpass at vi har med en spiller på tidlig-bussen
    3 liker
  12. Thomas Rogne på utgående kontrakt og er ifølge transfermarkt «To leave»
    2 liker
  13. 100 påmeldte 🤩 Vi har 11 ledige plasser igjen og disse er gratis ut dagen for medlemmer! Dette feirer jeg med å dele ut 1 gratis kampbillett på hver buss som sendes!
    2 liker
  14. 2 liker
  15. Skulle gjerne visst hvem som har skrevet det der. Gjerne med brukernavn på forumet. Anyone?
    1 liker
  16. Har vel gått rimelig greit i Polen. Var jo kaptein sist sesong. Skadet, eller utgående kontrakt som er grunn til manglende spilletid?
    1 liker
  17. Rogne? 31 år, 3 kamper for b-laget i høst. Har ikke helt trua på det prosjektet der.
    1 liker
  18. «Ivan Nesquik»
    1 liker
  19. 1) Det er klart det er vanskeligere å få hele bygda med på laget i et innflyttersted som Asker og Bærum. Området er proppfullt av folk som definerer seg som nordlendinger, vestlendinger, trøndere, sørlendinger osv. selv om de kan ha bodd her i årevis. Vi kan ikke forvente samme totale lokalpatriotisme som i Kristiansund eller Sogndal. Samtidig er det mer enn nok av folk som definerer seg som hjemmehørende her, til at klubben burde ha langt større oppslutning enn det den har. Jeg opplever at vi var på rett vei her helt fram til vi ble kasta ut av TA. Det ene året jeg var litt sein med å fornye sesongkortet husker jeg at jeg ble oppringt at Nannskog, og det var nyhetssaker om Stabæk-barnehager og lignende, og jeg hadde flere elever som til stadighet hadde på seg Stabækdrakt på skolen. Mye av dette lot man dø ut etter at vi flytta "hjem" til Nadderud igjen. Det synes jeg er synd. Her er det mye potensiale, mener jeg. 2) Jeg har ikke noe imot Bærum SK. Jeg spilte for dem da jeg var (mye) yngre, og har de siste 25 årene sett på dem som en lillebror som jeg ønsker all mulig suksess (på sitt nivå). Det hadde vært utrolig kult om de kunne etablert seg enten i toppen av 2. div, eller endog om de klarte å komme seg opp i Obos (med oss i ES, selvfølgelig). Vi burde hatt et godt samarbeid med dem, spillerutvikling osv. MEN å slå sammen to lag, med hver sine tradisjoner, klubbfarger, historie osv. Det er bare en klassisk skrivebordsidé. Stabæk er en mye større klubb enn Bærum, så en "sammenslåing" hadde bare betydd at vi hadde spist BSK. Ikke ser jeg hva noen av partene har å tjene på det heller. Det er da bra for oss å ha flest mulig "farmerlag" i nærområdet? Jeg er sikker på at de fleste som spiller på Bærum i aldersbestemt klasser, allerede heier på Stabæk. Det er jo hovedlag nummer en i bygda. Uten tvil. Det er kun et fåtall gamle, bitre BSK-supportere som ikke er enige i det. Få nå landet en samarbeidsavtale, så havner alt på stell i det forholdet...
    1 liker
  20. 9 unna 100 påmeldte folkens🤩🤩🤩🤩🤩
    1 liker
  21. Hører han kvier seg litt for å stå foran feltet og ta bilder, fordi enkelte har skjelt han ut etter noter for å ha tatt bilder av SS.. Det er kanskje ikke helt heldig?
    1 liker
  22. Vi jobber med å sette opp en ekspressbuss fra Sarpsborg for de som vil være med både tidlig- og senbuss
    1 liker
  23. Bare å kjøre på videre med påmelding! For øyeblikket 16 ledige plasser på buss nummer tre, klarer dere å gjøre så vi må bestille nummer fire og?
    1 liker
  24. Vi er oppe i 2 tidligbusser og 1 senbuss! Utfordring: Alle får med seg 1 venn i snitt og vi er 6 busser 😍
    1 liker
  25. Vi er straks oppe i 70 påmeldte ❤
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...