Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 11/07/2021 in all areas

 1. Første bortetur med SS på mange år ga mersmak. For en herlig, morsom og inkluderende gjeng. Så vel ca halvparten av kampen bak all pyroen. Uansett så var det på tribunen det meste skjedde. Takk for «russebuss»-turen og opplevelsen på feltet. En ekstra takk til de som arrangerer og til som er «forsangere». Imponert 🙌
  29 likes
 2. Uten å prøve noe som helst? Vi har byttet trener og kjøpt et helt nytt lag siden sesongen startet. Hvis det er noe de ikke gjør er det å sitte og se på. Etter min mening hadde det vært en fordel om det hadde vært gjort litt mindre. Vi har null kontinuitet slik vi holder på denne sesongen. Til alle som vil sparke alle i ledende posisjoner: Kan dere være så snille og forklare hvorfor de ulike personene må gå? Feks er det en gjennomgangsmelodi at særlig (klubb)styret må gå. De fleste her har nok liten innsikt i hvilke oppgaver klubbstyret har, så en slik påstand er verdiløs uten samtidig å forklare hvilke oppgaver man mener er forsømt.
  19 likes
 3. Takk til deg som nok en gang tar på seg den mest utakknemlige jobben i SS.
  14 likes
 4. Fy faen så bra supportere vi er. Med all den dritten rundt ledelse og det sportslige så drar vi mannsterke nedover og dominerer tribunen så enormt. De prøver seg med røykmaskiner, raketter og vaffel-publikum…. SS leverer så sykt varene i 90 min at jeg får gåsehud en uke fremover. Om ikke spillerne fortjener å spille i eliteserien, så fortjener i hvert fall supporterne å være en del av eliten i Norge. Takk igjen til SS for at dere gjør det verdt å følge laget i mitt blå hjerte. Amen!
  14 likes
 5. Takk til alle 113 som var med på tur idag💪 Håper selve turen var bra🔥
  12 likes
 6. Klapp for riktig bytter inn, men det er jo merkelig at vi i hver eneste kamp må gjøre taktiske redningsaksjoner fordi taktikken og matchplanen ikke fungerte? Tar aldri det mannsterke trenerteamet lærdom? Jeg er veldig spent på å høre hvorfor de mener at valget av 3-backformasjonen styrker våre sjanser til å skåre mål og vinne kamper? Vi taper ikke med ett mål og er uheldige, men de fleste kampene taper vi med 2-3 mål, utspilte defensivt og uten offensiv slagkraft. Det definitive lyspunkter er SS. Det var (og er) bare vakkert.
  9 likes
 7. Uten å virke kranglete, synes jeg det hjelper ar vi er supportere som støtter laget når alt er som mørkest !
  9 likes
 8. Det er trist at vi har kommet til det punktet at høydepunktene med å følge Stabæk er tribuneopplevelsen og selve turen. Hadde det ikke vært for mottoet Alltid, Uansett ville jeg ha gitt opp denne klubben for lengst.
  9 likes
 9. Jeg elsker dere alle!<3
  8 likes
 10. Ingen skal ha mer skryt enn $$ i år. Norges beste supportere 💙💙
  7 likes
 11. Dagens bokanbefaling
  6 likes
 12. Jo, dette hjelper. Det er tribuneheltene våre som holder denne klubben levende akkurat nå! Det sportslige har gått til helvete for lenge siden, og $$ er faen meg den eneste grunnen til å holde med Stabæk for øyeblikket. Jeg blir noe så inni granskauen imponert over dere som møter opp, stiller opp, reiser rundt og lager liv og støy samme faen om vi leder 1-0 eller ligger under med 5!
  6 likes
 13. Enkle fakta: Tre ganger har en trener forlatt oss med etter å ha hanket inn færre enn ett poeng per eliteseriekamp. Med tapet mot Sarpsborg har Kjønø (foreløpig?) plassert seg i den gruppen: Berg 22 poeng på 23 kamper Kjønø 15 poeng på 16 kamper McKinlay 10 poeng på 14 kamper Belsvik 17 poeng på 30 kamper Belsvik hadde det åpenbart svakeste spillermateriellet av noen av disse, men for de øvrige sier det nok en del om kvalitetene deres... Det er et lite stykke opp til trenerne lenger oppe på denne lista: Ordinas 71 poeng på 60 kamper Jönsson II 78 poeng på 62 kamper Tjærnås 33 poeng på 26 kamper Lennartsson 39 poeng på 30 kamper
  5 likes
 14. Glemt Billy McK allerede?
  5 likes
 15. Takk for turen! Vi trenger egentlig ikke et dårlig fotballag for å reise rundt og drikke øl.
  5 likes
 16. Fy fader for en stemning på tribunen i dag. Det som leveres på tribunen i dag er langt bedre enn det som leveres ute på banen. Stabæk Support 10/10 idag.
  5 likes
 17. Veldig imponnert over SS !!!. Tabellsitasjonen tatt i betraktning står dette til medalje for support.
  5 likes
 18. Klubben har sendt bekymringsmelding til DSB angående pyro.
  5 likes
 19. Takk gud for det VAR-frie mirakelet flere minutter på overtid i Mjøndalen. Muhaha...
  4 likes
 20. Imponert over Vetlesen sin stayerevne. 2 mål i dag og spiller på seg mye selvtillit. Brukes nå i riktig posisjon og ikke på kanten. Hilsen til JJ
  4 likes
 21. Herregud! Dette hadde jeg ingen tro på overhodet. Litt enkel statistikk for å forklare hvor stort dette er: De øverste 4 lagene på tabellen (VIF,LSK, RBK, Sandviken) er i en klasse for seg mot de nederste 6 lagene. Totalt har det blitt spilt 46 kamper mellom disse lagene - et topplag mot et "bunnlag". Av disse 46 kampene, har kun 2 av dem endt uavgjort, og kun 1 - EN - endt med seier. VIF-STB i dag. Og hvor mange av disse kampene har topplaget avgitt poeng på hjemmebane? Ikke en eneste gang - bortsett fra vår kamp i dag - ikke en eneste kamp, ikke ett eneste poeng. Todeling av Toppserien er helt sinnsyk, men det gjør det også prestasjonen i dag like sinnsyk. Og det var viktig også: i praksis berget vi plassen i dag. Utrolig sterkt, chixa!!
  4 likes
 22. https://lightroom.adobe.com/shares/98f4368a356748a2a7598039f8710b07 79 bilder fra dagens kamp🔥 Fikk tilsendt av Oddbjørn, men bildene tatt av en Sarpsborg-fotograf.
  4 likes
 23. Enig i dette. Vi har det laget vi har resten av året. Grundig evaluering av hele klubben etter sesongen er en selvfølge uavhengig av hvordan dette ender.
  3 likes
 24. Vil ikke anbefale noen som helst til å holde seg hjemme når det er kamp. Det er bare tåpelig å si, laget trenger all støtten dem kan få og spesielt når man kjemper for å beholde plassen. Støtt laget!! Jeg er uansett enig at mye må skje etter sesongen. Vi trenger en ny hovedtrener og noe må gjøres med Bjarmann. Men ta det etter sesongen, Kjønø blir ut sesongen nå og det samme med alle som sitter i brakkene. Fokus mot neste kamp.
  3 likes
 25. Allerede da Bjarmann ble ansatt var jeg klar på at det blir vanskelig for meg å stille meg bak klubben. Etter hvert tok jeg meg selv i nakkeskinnet og bestemte meg for å gi han en sjanse, men ansettelsene av Kjønø (som hovedtrener, riktignok) og Wiggen var dråpen som fikk begeret til å renne over for min del. Og tomme ord fra Ingo og resten av klubben biter jeg ikke på lenger - den tiden er forbi for lengst. Mitt forhold til Stabæk er nærmest ikke-eksisterende fram til ny sportssjef, ny hovedtrener og ny assistent (den stillingen kan Kjønø få) er på plass. Det viktigste blir å bli kvitt Bjarmann. Dette blir mitt siste innlegg på forumet, og jeg kommer ikke til å bruke mer energi på klubben før Bjarmann er ute. Anbefaler alle å holde seg hjemme under kampene, og ikke bruk fem flate øre på klubben før de rydder opp. Det er sånn man viser at nok er nok.
  3 likes
 26. Kjønø er den svakeste treneren Stabæk noen gang har hatt. Har fulgt alle kampene siden 1998. Hva skal til for at han skjønner at midtbanen er nøkkelen til stabilitet i laget? Ingen tørr drille en mann, 99% av alle pasninger går bakover. Hvor er skytte? Det er bare trist å se vi spille fotball!
  3 likes
 27. Podstawski var også vår bestemann i 1.omg. Helt enorm på den enorme muligheten til Sarp der han redder oss flere ganger. Er også god med ball og helt avgjørende for at vi var fullt på høyde med Sarp før hvilen. Etter pause var vi tilbake til "godt gammelt slag" med Solbakken sentralt og "værsegod å score på oss" taktikken.
  3 likes
 28. Kudos til alle på tur. Dere hørtes godt gjennom kampen. God tur hjem!
  3 likes
 29. 0-1 Pause. Stabæk gikk opp i ledelsen knappe tre minutter ut i kampen, scoring v/Jönsson
  2 likes
 30. Jeg registrerer at du mener daglig leder og styrene har null ansvar...nå må vi gjøre ting riktig. Begynne på toppen...
  2 likes
 31. Ingen av gutta pådro seg vel krampe etter jobbinga igår😊
  2 likes
 32. De "profesjonelle" i klubben når ikke supporterne til tærne.
  2 likes
 33. Hjelper dessverre ingenting. Begredelige prestasjoner på banen.
  2 likes
 34. Det brennhaster ikke, men i løpet av dette kalenderåret, må folk ut. Og det må begynne på toppen. Ikke med Pedersen, Lumanza eller Kjønø, men helt på toppen. Så får man evaluere seg videre nedover i systemet. Dette er ikke personlig, det går på om man har lykkes med å løse oppgavene sine på en god måte de siste årene. Det må nok ut folk som er glade i Stabæk uansett, men slik vil det være. Her skal det egentlig drives toppidrett, og da må det en topp ledelse til. Det har vi ikke nå. Langt ifra. Kongen må ut. Lenge leve den nye kongen! Hvem det nå enn blir...
  2 likes
 35. Ikke jinx det, med den klubbledelsen vi har per nå er det slett ikke umulig at Skytte får lov til å spille dritings.
  2 likes
 36. En Skytte som styrter 10 halvlitere en time før kamp og en Lumanza som er 10kg over matchvekt gjør det ikke noe dårligere enn de som spiller igjen og igjen.
  2 likes
 37. Moe har sagt at alt skal prøves i den akutte fasen nå. Det er nå det gjelder.
  1 like
 38. Skjønner ikke at de bare sitter og ser på tilsynelatende uten å prøve noe som helst?
  1 like
 39. Dette varmet skikkelig og en fantastisk vilje og innsats helt til over 98 minutter når det var lagt til 2 minutter selvom vi fikk keeper skadet.
  1 like
 40. Chixa viser vei, se og lær.
  1 like
 41. Omtrent like hjelpeløse taktisk vel?
  1 like
 42. Målforskjellen er ikke akkurat i vår favør. Det å slippe inn såpass mange mål som vi gjør i år er helt krise. Skal vi holde oss må vi nok ha flere poeng enn mostanderen. Etter gårsdagen har både Brann og oss 21 poeng, men Brann -17 i målforskjell mot vår -26 i målforskjell. Om det er Brann eller Mjøndalen vi skal gå forbi er jeg ikke sikker på slik Mjøndalen har levert i det siste. Men vi har igjen KBK hjemme, Tromsø borte, Rosenborg hjemme og Odd borte i siste kamp. Slik jeg ser helt realistisk kan vi ta poeng mot KBK (basert på form), Tromsø blir det knapt 1 poeng om vi er heldig, Rosenborg er vi heldig om vi skal få med oss noe og må avgjøre det mot Odd i siste match. Odd i siste bør være en mulighet for å hente hjem poeng. Dette er ikke avgjort, men vi har ikke noe lett oppgave foran oss. I dag satser vi på at et sølvjagende Viking tar med seg 3 poeng hjem fra Mjøndalen. Ser man på hva Brann har igjen så er det Sandefjord borte, Molde hjemme, Bodø Glimt borte og avslutter hjemme mot Sarpsborg 08. Slik jjeg ser det er det realistisk for Brann å få med seg poeng mot Sandefjord og Sarpsborg 08. De skal slite mot Molde som må kjempe helt inn for sølvet, gullet har nok røket. Bodø Glimt med de prestasjonene vil nok gå for 3 poeng. Brann har et langt tøffere program enn hva vi har igjen og kampprogrammet deres bør gi få poeng. Mjøndalen derimot har igjen Viking hjemme, Godset borte, Sarpsborg hjemme, Vålerenga borte og avslutter mot Bodø Glimt hjemme. Tøffeste avslutningsmatch for Mjøndalen med Bodø Glimt hjemme. Dette er også et tøft program med Viking som kjemper for sølv, Ælvclassico og fort Marienlyst, men Sarpsborg hjemme og Vif bort kan fort gi poeng. Dette blir et drama helt inn og vi er heldige om vi skal klare oss i år. Da må vi starte med å ta poeng mot KBK. Om det ikke skal stå på spillerne, så har hvert fall vi supportere bidratt masse til å løfte laget og gi den støtten inn mot fornyelse av plassen i Eliteserien.
  1 like
 43. Når du må legge om planen gang etter gang til pause så tyder det på enorme svakheter i forberedelser og taktiske evner til å se hva kampbildet kan ende opp med å bli. Den gameplanen med å ta ut en sentral midt for å kaste inn en spiss til kan sammenlignes med min gameplan som 10 åring på FIFA. ‘Flest mulig spisser siden for da blir det mange mål’. Mistet totalt midten og noe løpt i senk.
  1 like
 44. Egentlig en hån det trener og spillere leverer overfor de som orker å følge dem
  1 like
 45. Leserinnlegg fra stabak.no: FY F@@N, FOTBALL ER DRIT KJEDELIG! Tanker fra en supporter
  1 like
 46. Da er vi fulltallig. Tusen takk alle sammen! Ses imorgen 🤩 Om du angrer og vil på tur send en melding til turtlf så skal jeg prøve så godt jeg kan å få deg med
  1 like
 47. Hadde glemt hvor fantastisk deilig det var å våkne opp dagen etter en seier og bruke hele reisetiden til jobben med å se på høydepunktene. Ti ganger.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...