Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 07. nov. 2021 i Innlegg

  1. Første bortetur med SS på mange år ga mersmak. For en herlig, morsom og inkluderende gjeng. Så vel ca halvparten av kampen bak all pyroen. Uansett så var det på tribunen det meste skjedde. Takk for «russebuss»-turen og opplevelsen på feltet. En ekstra takk til de som arrangerer og til som er «forsangere». Imponert 🙌
    29 liker
  2. Uten å prøve noe som helst? Vi har byttet trener og kjøpt et helt nytt lag siden sesongen startet. Hvis det er noe de ikke gjør er det å sitte og se på. Etter min mening hadde det vært en fordel om det hadde vært gjort litt mindre. Vi har null kontinuitet slik vi holder på denne sesongen. Til alle som vil sparke alle i ledende posisjoner: Kan dere være så snille og forklare hvorfor de ulike personene må gå? Feks er det en gjennomgangsmelodi at særlig (klubb)styret må gå. De fleste her har nok liten innsikt i hvilke oppgaver klubbstyret har, så en slik påstand er verdiløs uten samtidig å forklare hvilke oppgaver man mener er forsømt.
    19 liker
  3. Takk til deg som nok en gang tar på seg den mest utakknemlige jobben i SS.
    14 liker
  4. Fy faen så bra supportere vi er. Med all den dritten rundt ledelse og det sportslige så drar vi mannsterke nedover og dominerer tribunen så enormt. De prøver seg med røykmaskiner, raketter og vaffel-publikum…. SS leverer så sykt varene i 90 min at jeg får gåsehud en uke fremover. Om ikke spillerne fortjener å spille i eliteserien, så fortjener i hvert fall supporterne å være en del av eliten i Norge. Takk igjen til SS for at dere gjør det verdt å følge laget i mitt blå hjerte. Amen!
    14 liker
  5. Takk til alle 113 som var med på tur idag💪 Håper selve turen var bra🔥
    12 liker
  6. Uten å virke kranglete, synes jeg det hjelper ar vi er supportere som støtter laget når alt er som mørkest !
    9 liker
  7. Det er trist at vi har kommet til det punktet at høydepunktene med å følge Stabæk er tribuneopplevelsen og selve turen. Hadde det ikke vært for mottoet Alltid, Uansett ville jeg ha gitt opp denne klubben for lengst.
    9 liker
  8. Klapp for riktig bytter inn, men det er jo merkelig at vi i hver eneste kamp må gjøre taktiske redningsaksjoner fordi taktikken og matchplanen ikke fungerte? Tar aldri det mannsterke trenerteamet lærdom? Jeg er veldig spent på å høre hvorfor de mener at valget av 3-backformasjonen styrker våre sjanser til å skåre mål og vinne kamper? Vi taper ikke med ett mål og er uheldige, men de fleste kampene taper vi med 2-3 mål, utspilte defensivt og uten offensiv slagkraft. Det definitive lyspunkter er SS. Det var (og er) bare vakkert.
    8 liker
  9. Jeg elsker dere alle!<3
    8 liker
  10. Ingen skal ha mer skryt enn $$ i år. Norges beste supportere 💙💙
    7 liker
  11. Jo, dette hjelper. Det er tribuneheltene våre som holder denne klubben levende akkurat nå! Det sportslige har gått til helvete for lenge siden, og $$ er faen meg den eneste grunnen til å holde med Stabæk for øyeblikket. Jeg blir noe så inni granskauen imponert over dere som møter opp, stiller opp, reiser rundt og lager liv og støy samme faen om vi leder 1-0 eller ligger under med 5!
    6 liker
  12. 5 liker
  13. Takk for turen! Vi trenger egentlig ikke et dårlig fotballag for å reise rundt og drikke øl.
    5 liker
  14. Fy fader for en stemning på tribunen i dag. Det som leveres på tribunen i dag er langt bedre enn det som leveres ute på banen. Stabæk Support 10/10 idag.
    5 liker
  15. Veldig imponnert over SS !!!. Tabellsitasjonen tatt i betraktning står dette til medalje for support.
    5 liker
  16. Klubben har sendt bekymringsmelding til DSB angående pyro.
    5 liker
  17. Takk gud for det VAR-frie mirakelet flere minutter på overtid i Mjøndalen. Muhaha...
    4 liker
  18. Herregud! Dette hadde jeg ingen tro på overhodet. Litt enkel statistikk for å forklare hvor stort dette er: De øverste 4 lagene på tabellen (VIF,LSK, RBK, Sandviken) er i en klasse for seg mot de nederste 6 lagene. Totalt har det blitt spilt 46 kamper mellom disse lagene - et topplag mot et "bunnlag". Av disse 46 kampene, har kun 2 av dem endt uavgjort, og kun 1 - EN - endt med seier. VIF-STB i dag. Og hvor mange av disse kampene har topplaget avgitt poeng på hjemmebane? Ikke en eneste gang - bortsett fra vår kamp i dag - ikke en eneste kamp, ikke ett eneste poeng. Todeling av Toppserien er helt sinnsyk, men det gjør det også prestasjonen i dag like sinnsyk. Og det var viktig også: i praksis berget vi plassen i dag. Utrolig sterkt, chixa!!
    4 liker
  19. https://lightroom.adobe.com/shares/98f4368a356748a2a7598039f8710b07 79 bilder fra dagens kamp🔥 Fikk tilsendt av Oddbjørn, men bildene tatt av en Sarpsborg-fotograf.
    4 liker
  20. Podstawski var også vår bestemann i 1.omg. Helt enorm på den enorme muligheten til Sarp der han redder oss flere ganger. Er også god med ball og helt avgjørende for at vi var fullt på høyde med Sarp før hvilen. Etter pause var vi tilbake til "godt gammelt slag" med Solbakken sentralt og "værsegod å score på oss" taktikken.
    3 liker
  21. Kudos til alle på tur. Dere hørtes godt gjennom kampen. God tur hjem!
    3 liker
  22. 0-1 Pause. Stabæk gikk opp i ledelsen knappe tre minutter ut i kampen, scoring v/Jönsson
    2 liker
  23. Ingen av gutta pådro seg vel krampe etter jobbinga igår😊
    2 liker
  24. De "profesjonelle" i klubben når ikke supporterne til tærne.
    2 liker
  25. Hjelper dessverre ingenting. Begredelige prestasjoner på banen.
    2 liker
  26. Det brennhaster ikke, men i løpet av dette kalenderåret, må folk ut. Og det må begynne på toppen. Ikke med Pedersen, Lumanza eller Kjønø, men helt på toppen. Så får man evaluere seg videre nedover i systemet. Dette er ikke personlig, det går på om man har lykkes med å løse oppgavene sine på en god måte de siste årene. Det må nok ut folk som er glade i Stabæk uansett, men slik vil det være. Her skal det egentlig drives toppidrett, og da må det en topp ledelse til. Det har vi ikke nå. Langt ifra. Kongen må ut. Lenge leve den nye kongen! Hvem det nå enn blir...
    2 liker
  27. Ikke jinx det, med den klubbledelsen vi har per nå er det slett ikke umulig at Skytte får lov til å spille dritings.
    2 liker
  28. En Skytte som styrter 10 halvlitere en time før kamp og en Lumanza som er 10kg over matchvekt gjør det ikke noe dårligere enn de som spiller igjen og igjen.
    2 liker
  29. Moe har sagt at alt skal prøves i den akutte fasen nå. Det er nå det gjelder.
    1 liker
  30. Skjønner ikke at de bare sitter og ser på tilsynelatende uten å prøve noe som helst?
    1 liker
  31. Målforskjellen er ikke akkurat i vår favør. Det å slippe inn såpass mange mål som vi gjør i år er helt krise. Skal vi holde oss må vi nok ha flere poeng enn mostanderen. Etter gårsdagen har både Brann og oss 21 poeng, men Brann -17 i målforskjell mot vår -26 i målforskjell. Om det er Brann eller Mjøndalen vi skal gå forbi er jeg ikke sikker på slik Mjøndalen har levert i det siste. Men vi har igjen KBK hjemme, Tromsø borte, Rosenborg hjemme og Odd borte i siste kamp. Slik jeg ser helt realistisk kan vi ta poeng mot KBK (basert på form), Tromsø blir det knapt 1 poeng om vi er heldig, Rosenborg er vi heldig om vi skal få med oss noe og må avgjøre det mot Odd i siste match. Odd i siste bør være en mulighet for å hente hjem poeng. Dette er ikke avgjort, men vi har ikke noe lett oppgave foran oss. I dag satser vi på at et sølvjagende Viking tar med seg 3 poeng hjem fra Mjøndalen. Ser man på hva Brann har igjen så er det Sandefjord borte, Molde hjemme, Bodø Glimt borte og avslutter hjemme mot Sarpsborg 08. Slik jjeg ser det er det realistisk for Brann å få med seg poeng mot Sandefjord og Sarpsborg 08. De skal slite mot Molde som må kjempe helt inn for sølvet, gullet har nok røket. Bodø Glimt med de prestasjonene vil nok gå for 3 poeng. Brann har et langt tøffere program enn hva vi har igjen og kampprogrammet deres bør gi få poeng. Mjøndalen derimot har igjen Viking hjemme, Godset borte, Sarpsborg hjemme, Vålerenga borte og avslutter mot Bodø Glimt hjemme. Tøffeste avslutningsmatch for Mjøndalen med Bodø Glimt hjemme. Dette er også et tøft program med Viking som kjemper for sølv, Ælvclassico og fort Marienlyst, men Sarpsborg hjemme og Vif bort kan fort gi poeng. Dette blir et drama helt inn og vi er heldige om vi skal klare oss i år. Da må vi starte med å ta poeng mot KBK. Om det ikke skal stå på spillerne, så har hvert fall vi supportere bidratt masse til å løfte laget og gi den støtten inn mot fornyelse av plassen i Eliteserien.
    1 liker
  32. Litt fett at en Sarpsborg-fotograf fokuserer så mye på oss.
    1 liker
  33. For dumt å rykke ned uten å ha prøvd alt! Landslagspausen er vel siste sjans til utskiftninger i den alt for store og lite kompetente trenergruppa
    1 liker
  34. Sandberg ødelegger kampen "som vanlig" før spilt 10 minutter. Pedersen med en horribel inngripen og 0-2 etter hvilen. Bolly som fort kunne blitt utvist reduserer til 1-3. Nå snuser han på toppscorertittelen i klubben. Men dette er kollaps. Slippe inn fire mål igjen hører ingen steds hjemme. Kornelius for Azemi og Podstawski ut istedet for Solbakken er merkelige valg. Jeppe Moe var også farlig offensivt, og det må ha vært et tvungent bytte. Nå må vi håpe på flaks at Viking slår Mjøndalen imorgen. Men vi er under streken uansett fordi Brann er kapable til å ta poeng mot hvem som helst, noe vi ikke er. Men alt i alt nok en gang en piss elendig forestilling.
    1 liker
  35. Egentlig en hån det trener og spillere leverer overfor de som orker å følge dem
    1 liker
  36. Helt enig. Håper det er full fest på alle bussene hjem, det fortjener dere virkelig!
    1 liker
  37. Tror en drita Skytte hadde prestert bedre enn det Solbakken gjorde idag
    1 liker
  38. Jaja da satt vi her da med kontoen full av overgangsmillioner
    1 liker
  39. Jeg ser at det er mye positivitetsmeldinger ute nå, senest denne fra hjemmesida, vi har Ingos stadige forsøk på å mane fram mirakler, og så videre. Alt dette er selvfølgelig flott. For dette er delvis en mental øvelse for oss som er glade i klubben, i lagene, og i å spille på øverste nivå. Å ikke sykne helt hen i tanken på at alt det dårlige spillet, alle tapene, alle baklengsmålene vi fikk og alle overgangsmulighetene som vi ikke fikk til. Å tenke at man likevel skal på kamp, støtte lagene og drive dem fram til å kapre de nødvendige poeng. MEN, dette er ikke bare en mental øvelse. På 10 år har vi gått fra å være den eneste klubben som har topplag for både damer og herrer, fra å drømme om Champions League for gutta, og prestere godt mot topp motstand i samme turnering for chixa, til å hvert eneste år flørte med nedrykk (til sammen har den flørtingen blitt fullbyrdet tre ganger i løpet av denne tiårsperioden). Vi har gått fra å sette tilskuerrekord i Toppserien med chixa, fra å ha et tilskuersnitt på nesten 10.000 solgte billetter i snitt per seriekamp for gutta, til å ha så liten interesse rundt lagene at vi har store problemer med å få kommunenes tillitsvalgte til å bry seg om at vi har et anlegg som knapt holder stand. Som er langt under hva vi trenger. Så det handler om noe mer, noe som vi ikke får fiksa selv om vi klarer å skrape sammen nok til seier i kvalikk'en og fornyet kontrakt for begge lag, selv om vi klarer å møte opp mange nok i Sarp til at det blir god stemning både i bussen og på feltet, selv om vi har flere penger på bok en noen gang siden vi fikk to topplag. Det handler om driften. Av klubben, av A-lagene, av juniorlagene og akademisatsingen. Og ikke minst om målet om å gjøre klubben til hele bygdas klubb, hele Asker og Bærums naturlig samtaleemne ved kaffeautomaten på mandagen. Dette løser vi ikke ved at den harde kjerne stiller i kamp etter kamp og synger spillerne fram. Men har klubben noen tanker rundt det? For meg, på utsida, virker det ikke sånn. Her virker det som det er fullt fokus på å berge plassen. og intet annet. Jeg håper jeg tar feil, men kun tiden vil vise. Hvor er vi om fem år? Har vi fortsatt Norges beste akademi. Har vi atter to topplag som slås om plass i Champions League foran fulle tribuner? Jeg tror det ikke før jeg får se det. Jeg kan gjerne tro at det blir tre poeng mot Sarp til helga, for så himla gode er dem Sarpingene, men klubben stilling år framover i tid, det handler egentlig ikke om tro. Det handler om å ta de nødvendige grep...
    1 liker
  40. Leserinnlegg fra stabak.no: FY F@@N, FOTBALL ER DRIT KJEDELIG! Tanker fra en supporter
    1 liker
  41. Da er vi fulltallig. Tusen takk alle sammen! Ses imorgen 🤩 Om du angrer og vil på tur send en melding til turtlf så skal jeg prøve så godt jeg kan å få deg med
    1 liker
  42. Hadde glemt hvor fantastisk deilig det var å våkne opp dagen etter en seier og bruke hele reisetiden til jobben med å se på høydepunktene. Ti ganger.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...