Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 11/18/2021 in all areas

 1. Sitter her med eksamen atm, men frister mer å se på Stabæk videoer på YouTube. Luc Kassi dukker jo stadig opp i flere av videoene der inne. Lurer veldig på hvordan sesongen hadde vært uten en skadet Kassi.. La nå dette bli årets lyspunkt med å signere denne karen videre inn i neste sesong! 197 kamper, 43 goaler og 27 assist (Stb.guru) har denne mannen for Stabæk. Får han 10 kamper til, er han den spilleren fra utlandet med mest kamper for Stabæk(Går forbi Veigar Páll Gunnarsson) + inne på topp 10 listen over totalt antall kamper for klubben (av de som er registrert inne på guru).
  22 likes
 2. Klippet to avsnitt, det er vel lov? De er essensen i alle fall Stugu sier Rødt ikke har tatt endelig stilling til hvilket alternativ de vil ha, men legger til at han mener det er meningsløst ikke å bygge for 8.000. – Det er ikke tribuner som er kostnadsdrivende, kommenterer han. – Enda dårligere løsning Rødt-politikeren sier han mener det viktigste ikke er hvor stadion legges, men at det legges til rette for å spille toppfotball i Bærum også om 10–20 år.
  6 likes
 3. Joda, stiller meg bak det du skrivet 100% Men...Kjønø som hovdtrener neste år har han bevist at han ikke er klar for mtp gjentakende grove tatiske feil kamp etter kamp (kan ikke skylde på spilermaterialet der). Kjønø bør gå skolen han også. Jeg tror han vil være mer rustet som hovedtrener i eliteserien etter noen år som assistent først. Si senarioet neste år at vi ligger midt på tabellen halvspilt i Obos, skal han fortsette eller sparkes? Vi bør bruke tid med Kjønø som med unge spillere, altså utvikle han. Da får vi igjen for kontinuitet rundt han også. Da kommer vi til å få mye mere igjen fra Kjønø ellers så kan han fort havne i en annen klubb allerede iløpet av neste sesong om han mislykkes igjen... Igjen, Jokke Persson inn som hovedtrener og Kjønø tar plassen til Wiggen !
  4 likes
 4. Snakka med en som hadde snakka med Kjønø. De vil forlenge kontrakten, så avhenger av hva Luc vil. Han er selvsagt evig blaa uansett
  3 likes
 5. Litt mistenkelig og bekymringsfullt at det har vært absolutt ingen oppdateringer på han eller intervjuer med han gjennom året! Noen som har snakka med han?
  3 likes
 6. Veldig beskjeden mobilisering fra klubb og sponsorer foran den hyperviktige kampen på søndag. Kanskje betale noen av bygdas beste folk for å møte opp 😊slik at 4000 tilskuere nås! Litt av et signal til det politiske miljøet også
  3 likes
 7. Skytte har vært god og seriøs på treningene lenge. Med fysikken og god pasningsfot blir han viktig i OBOS ligaen. Kjønøs uklare meldinger til spillerne på trening er verre. De unge ser ut til å slite mest. Så har da vel ingen av dem, bortsett fra Veum, utviklet seg siden sommeren
  3 likes
 8. Om du er litt menneskekjenner så klarer du å gjennomskue slikt! Botheim var på vei ut fra Glimt, tidlig! Ble stilt krav til i en slik samtale, og resten er jo historie. Så har vi Skytte da, synd han har brukt nesten hele sesongen på å bli seriøs på feltet! Synd han fortsatt er så useriøs utenfor. Han er en av 2 spillere jeg vil ha langt bort fra klubben.
  3 likes
 9. Du skal ikke undergrave Covid-19 utbruddet i troppen som påvirker formen og troppen fortsatt. Og det daukjøttet vi prater om, det har vært i klubben, samt hentet av folk opp i systemet! De som ikke klarte å være hjemme under klubbens karantene en gang! Og når en av de attpåtil får spille, fordi det er lagt så mye penger i overgangen! Da kan vi sitter her å mene ditt og datt! Det jeg skal frem til er, vi må rydde opp, fra topp, støtteapparat og i spillertropp! Hver og en spiller må inn på teppe, i ren B/G stil, har du ikke lyst til å ta deg selv i nakken! Så kan du få vite hvor døren er! Dette MÅ skje før første trening i året 2022. De 2 jeg nevner over, de tar jeg som en selvfølge at er borte fra laget da! Sammen med Wiggen.
  3 likes
 10. Takk for komplimentet! Har du mistet all sans for humor?😂
  2 likes
 11. Grensen går ved gratis billetter. Hvis vi skal betale folk for å gå på kamp blir det 250% feil. Sånt driver vi ikke med som klubb. Går vi inn på det sporet mister vi ALL troverdighet. Dette kårer jeg klart til forumets dårligste innlegg på mange år, og for noen sier ikke det lite.
  2 likes
 12. Joda daukjøtt må bort, men hvorfor har Kjønø godkjent å hente inn mer daukjøtt? Han har vært med i prosessen med alle signeringene siste vindu... Dårlig trent ja, men det sies at Kjønø styrte mye av treningene fom han kom. Hvorfor sa han ikke ifra selv som assistent? Anyway, får håpe Kjønø lærer seg å lære fort av egne feil, for der har han mye å jobbe på (spes. det taktiske) Det er også jævli kjipt å bygge et skjevt korthus med et dårlig fundament...
  2 likes
 13. Jeg var den første personen som snakket om Kjønø som Stabeks trener for et år siden. Nå inviterer jeg ledelsen til å ta hensyn til den nye, lovende, forumanalytikeren Arni.
  2 likes
 14. Kjønø bør være fredet selv ved nedrykk. Dette var ikke en trenersignering kun for å redde plassen i 2021, men for å bygge en klubb med vinnerkultur og entusiasme over tid. Janne skapte ikke dette, og alle kunne se det gikk i feil retning. Jeg har fortsatt tro på at Kjønø er en trener med mye bra foran seg, men om det fortsetter som dette i OBOS neste år må han selvsagt gå.
  2 likes
 15. https://www.budstikka.no/debatt/nytt-stadion-er-fotballglede-pa-blaa-resept/671041!/ Meget Bra innlegg
  2 likes
 16. Dialekten! Neida, mer kompliserte spillemønstere ser det ut til
  1 like
 17. Hvordan er de uklare? Er det de bløde konsonantene? Eller er det mer som Fred Jonriksen? https://tv.nrk.no/se?v=MUHH54000821&t=524s
  1 like
 18. 😂Naivt! Du tror ikke alle spillerne vil love å gi alt i en slik samtale? Sammy er forøvrig en av de mest seriøse på treningene jeg har sett. Hadde bare trenerstaben vært like seriøse...
  1 like
 19. En av hovedtingene Kjønø trakk frem ved ansettelsen var : "Sakte men sikkert skal vi bygge et lag som skal underholde, lover treneren." Spent på når underholdningen starter si. For den trengs!!
  1 like
 20. Jeg støtter klubben, og den/de som til enhver tid bidrar til at klubben igjen kan bli et smil i norsk fotball. Kjønø har heller ikke overbevist meg, men det sier ikke så mye. Jeg håper imidlertid det er noen igjen som bryr seg den dagen prosjektet endelig er på skinner. Sammenligningen med Norge og Solbakken er ikke så verst, etter gårsdagens festforestilling. Man måtte nesten være ansatt i TV2, eller være bestemoren til en av de norske spillerne, for å like det som foregikk på banen. Men, bare vent! Laget, og optimismen, er nok tilbake igjen om noen år.
  1 like
 21. Det ble sagt i det han signerte at i år blir en sesong der en skal forsøke å redde stumpene! Kjønø må få muligheten til å få en tropp som i hvert fall er trent til å holde 90 minutter, FØR en dømmer han nord og ned! Per nå har han tatt over roret på Titanic, ETTER at de traff isfjellet.
  1 like
 22. Morsom lesing nå når man vet hvordan det gikk: https://twitter.com/StudioGlimt/status/1048994373902450695 Jeg er i hvert fall dritt lei årlig trener-skifte. Kanskje kan litt kontinuitet bære frukter etter hvert?
  1 like
 23. Hvis kommunen bestemmer seg for å bygge på gammelt sted bør klubben asap starte arbeidet med å gjøre det klart så vi spiller på Tobbe Banen i de 2 sesongene. Det er ikke noe problem å få opp tribuner med 2-3000 plasser på 3 av sidene. Dette bør NFF fint akseptere.
  1 like
 24. Få signert ny kontrakt!! Blir dødsviktig for oss i obos neste år!
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...