Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 21. nov. 2021 i alle områder

  1. Sean McDermott! Det ser egentlig ut til at han fikk kassa rett før kampen.
    29 liker
  2. Moro på feltet idag, men uten klubben som beordret alle akademispillere og -trenere til å stå med SS ville det blitt stusselig oppmøte. Håper vi kan gjenta dette mot RBK.
    24 liker
  3. Synes Podstawski, Haugen og Mesic gjerne kan få fortsette 💙💙💙
    14 liker
  4. KBK keepern må ha satt penger på at vi holder plassen eller no
    9 liker
  5. Kjønø meldte etter match at han er klar til neste
    8 liker
  6. Studenten bestilte nå. Alle mann til Tromsø!!!!!!!
    7 liker
  7. Burde være i akademispillernes interesse å støtte sin potensielt fremtidige arbeidsgiver.. Alle akdemispillere burde fått sesongkort blandt $$ for både å støtte laget og bygge sterkere bånd til klubben..
    6 liker
  8. Og den nest beste i Edvardsen? Noterer ellers at Heltne Nilsen plukket opp sitt fjerde gule og er suspendert i neste mot Molde. Deres beste stopper, Sery Larsen, måtte også av med skade og ryktes ferdig for sesongen. Det er to spillere de kommer til å savne sårt i akkurat den kampen.
    6 liker
  9. Interessant formtabell. Vi ligger stabilt midt på tabellen nesten uansett hvilke kamper vi sorterer på denne høsten, men har med oss arven fra vårsesongen som gjør at vi ligger der vi gjør. Første motstander er Tromsø som har hevet seg voldsomt utover høsten. Kun ett tap siste åtte og seriens fjerde beste lag siste 10 kampene. Vi kan håpe på at Tromsø slipper litt opp nå som de er ferdigspilte, men det blir utvilsomt tøft i nord. Så kommer Rosenborg på besøk. Også de har lite å spille for, hvertfall etter deres målestokk. Mm de vinner i dag har de 1 seier siste 7 kampene (4-1 hjemme mot Sandefjord) og ikke vært i nærheten av hva man forventer. Kun 4 seire totalt borte i år. Odd i siste serierunde vil etter all sannsynlighet ha reddet plassen til da. De har vært forferdelige denne høsten, faktisk det svakeste av alle lagene. 1 seier på 11 kamper nå. Jeg tror vi fort kan være favoritter i denne kampen.
    6 liker
  10. Hva er det du snakker om? Kristiansund er i sin dårligste form hele sesongen med bare 1 seier siste 5. Den seieren kom mot et Odd-lag som ligger helt sist på formtabellen og har vært miserable hele høsten. Moses Mawa har for øvrig scoret 4 mål totalt denne sesongen. Slitsomt med folk som virkelig leter etter det negative, noe som ikke burde være nødvendig denne sesongen da det er nok å ta av. Tillater meg å tvile på at du har analysert noen av lagene, men du kan jo dele litt fra denne analysen hvis så er tilfelle.
    6 liker
  11. Oppe på kvalikplassen nå med 2 poeng ned til Mjøndalen og Brann. BARE 6 poeng opp til Odd (og Sandefjord) på sikker plass! Odd har igjen Enga hjemme, Viking borte og oss hjemme. Kan fort bli 0 poeng på Odd på de 3 siste! Tar vi 3 poeng mot Tromsø og 1 poeng mot RBK, er det fullt liv i å holde oss! Gå forbi Odd i siste serierunde hadde vært MAGISK, satse på at Odd tar 0 null poeng i de to neste!
    5 liker
  12. 5 liker
  13. OK. En eller annen rik Bæring har betalt Sean McDermott drit mye penger: TAKK!
    5 liker
  14. Haugen er veldig viktig for oss. Laget er mye bedre balansert når han og Podstawski spiller sammen.
    5 liker
  15. Syntes de første 22 minuttene har vært noe av det bedre vi har levert i år! Kommer til muligheter og Ottesen blir brukt godt
    5 liker
  16. Jeg bare minner om at hver eneste kamp i innspurten er å anse som siste sjanse. Vi trenger alle som én på tribunen. Det er 5 år siden vi kjente på det samme i en avgjørende kamp mot Start. Det var vår siste sjanse, og vi grep den. Nå må vi gjøre alt vi kan for at det samme skal skje igjen igjen.
    5 liker
  17. Kan noen si i pausen til Solbakken at han må sentre før han tar ny verdensrekord i touch. Vi mister all flyt hver gang han har ball.
    4 liker
  18. Mangeårig supporter Odd Nordahl setter noen gode ord på kampen i kveld: https://www.stabak.no/nyheter/blir-det-nedrykk-i-ar
    4 liker
  19. Jeg tenker kanskje at det er litt lenge å gå tilbake en hel kamp. De siste 11 minuttene scoret vi ett mål og kbk ingen. Ergo er vi i bedre form.
    4 liker
  20. Mjøndalen må også klare seg uten to faste bak neste runde mot Sarp, Walstad og Olsen Solberg ute pga kort...
    3 liker
  21. Typisk det - det passer ikke narrativet. Jeg er ikke i tvil om at vi spiller for spiller er det sterkeste laget av de 3 i bunnen - vi har også best bredde og den beste spilleren i Haugen. Problemet er samspillet…
    3 liker
  22. Altså Normann Hansen og målfarlig hører bare ikke hjemme i samme setning.
    3 liker
  23. https://www.budstikka.no/fotball/stabaek-kan-miste-halve-laget/672142!/ kan noen gi en oppsummering på hvem som er på utgående kontrakt i dagens tropp?
    3 liker
  24. Lett valg i år og det er Wangberg.
    3 liker
  25. Vi er en liten gjeng som allerede har bestilt flybilletter til Tromsø helgen 27./28. november, og vi vet at det er flere som kommer til å bestille. Har vi ikke allerede rykket ned på dette tidspunktet er det fint å kunne være tilstede på det som da vil være en livsviktig kamp for oss. Flybillettene er fortsatt svært billige. Kun kr. 698,- med Norwegian eller kr. 1398,- (999,- for under 26) med SAS. Tur/retur. Kan kampen bli flyttet til mandag? Ja, men etter all sannsynlighet ikke. Vi har spilt 23 ganger i Tromsø siden 1995, ingen av kampene har blitt flyttet til mandag. De to mandagskampene våre i 2006 og 2012 var andre påskedag med full serierunde. Bestill billige flybilletter nå. Er du heldig kan du møte en spiller i baren på flyplassen etter matchen. Kanskje du klarer å slå hans rekorden på 2 stk. 0,7 liter øl på 15 minutter.
    2 liker
  26. Fybillett er i boks. Nå også kampbillett. Forza STB!
    2 liker
  27. Tromsø er den klart tøffeste av de gjenværende kampene.
    2 liker
  28. Tror dette kan være like viktig som hvem som kommer og går. Få satt laget tidlig. Ganske sikker på at JJ fortsatt hadde trent laget nå om man hadde gjort jobbe på overgangsmarkedet i januar, i stedet for å blåse alle budsjettene i panikk i sommervinduet.
    2 liker
  29. Solid stemning og fyring i dag👍
    2 liker
  30. Hadde vi hatt VAR, hadde Ulvestad blitt utvist for den der...
    2 liker
  31. JAAAAAAAAAAAAAAAA💙💙💙💙💙💙💙💙 FY FAEN I HELVETTE SÅ ORGASMISK!
    2 liker
  32. Litt skryt til Azemi og Solbakken i dag. De er ikke Messi og Ronaldo, men de har lagt ned mange viktige og slitsomme meter i dag.
    2 liker
  33. Men FAEN i helvete da! Er det helt bekmørkt hos trenerteamet? Hvorfor fortsette med den jævla 3 backslinja som ikke gir oss noe annet enn defensiv utrygghet? Snakk om å kaste bort muligheter for å vinne matcher
    2 liker
  34. Hvordan kan det ikke være Edvardsen som er vår viktigste spiller i år? Sier kanskje ikke like mye foran kamera som Wangberg, men herregud for en tilstedeværelse på banen. Kanskje den eneste som det i hele år har vært kritisk å ha i startoppstillingen. Min stemme går i hvert fall til at vår viktigste spiller er Oliver. Det hadde jeg svart uansett når du hadde spurt meg i løpet av sesongen.
    2 liker
  35. Sturla Ottesen med ganske god margin for meg. Ung, spilt alt og løper mest i alle kampene. En ærlig hardtarbeidende spiller som kanskje også har vært vår beste rent sportslig, hvertfall i høst. Wangberg: Vet at det ikke er beste spiller vi stemmer på. Men Wangberg har hatt begrenset spilletid og vært ganske middels når han har vært på banen. Litt roping i garderoben er ikke nok til å være vår viktigste spiller.
    2 liker
  36. Jeg er komfortabel med det fordi vi ikke ligner på noen måte på det som skjedde for over 75 år siden. På samme måte som jeg ikke tenker at ABB Group må bytte navn for å vise at de ikke har noe med Utøya å gjøre. Man kan gjerne være litt obs på hundefløyter rundt omkring, det er mye referanser og memes som blir brukt av ytterpunktene- men jeg er 100% sikker på at alle som snakker om SS her snakker om Stabæk Support.
    2 liker
  37. Hadde vært episk om man hadde fått en ny og oppdatert versjon av denne til RBK matchen.
    1 liker
  38. Han signerte også for 2,5 år så han blir. Syns også han har kommet seg utover sesongen. Henger også med at forsvaret totalt sett ser bedre ut.
    1 liker
  39. Mine ønsker for dagens tropp, i forhold til neste år. Keepere: 1 Marius Amundsen Ulla ✅ (leie ut?) 12 Marcus Sandberg ✅ 33 Viktor Engh✅ Ønsker ny keeper til å utfordre Sandberg Forsvar: 2 Kasper Pedersen❌ 3 Yaw Amankwah (Legger opp?, jobb i klubben?) 4 Simen Wangberg ✅ 5 Ivan Mesik ✅ permanent, takk!! 15 Sturla Ottesen ✅ 18 Jeppe Moe✅ 19 Victor Wernersson✅ 27 Nicolas Pignatel Jenssen✅ 29 Kristoffer Harrison ✅ leie ut 30 Peder Vogt✅ leie ut 31 Olav Veum ✅ 1 stopper inn, en back inn for å konkurrere mot Ottesen. Hva skjer på venstre backen neste år? Midtbane: 8 Fredrik Haugen ✅ 10 Markus Solbakken✅ 14 Kristian Bernt Torgersen❌(legger opp?) 16 Martin Høyland✅ Squad spiller 22 Sammy Skytte❌ 24 Kaloyan Kalinov Kostadinov❌ (lei ut) 26 Tomás ✅ 28 Philip Condradi Schie 67 Tortol Lumanza ✅/❌ ny sjangse uten skytte til stede? 80 Herman Hammy Geelmuyden✅ Trengs noe nytt inn her, trenger å få inn noen engeriske kanter som kan skape litt selv. X-faktor spiller. Angrep: 7 Mathis Bolly ❌ 9 Pål Alexander Kirkevold✅ Backup 11 Kornelius Hansen✅ 17 Fitim Azemi❌ 20 Aleksander Andresen✅ 23 Oliver Edvardsen✅ Trenger ny spiss, en som scorer 10 goaler.. lykke til.. Kirkevold kan score 5-10 goaler, men da må han bli matet bedre enn det han har fått i år.
    1 liker
  40. Sandberg Ottesen - Piggy - Wangberg - Mesik - Wernersson (evt ny vb) Haugen - Podstawski - Kassi Edvardsen - NY SPISS Få spilt inn laget fra januar og ha innbyttere som kan endre kampbildet, så kan neste år bli gøyere enn i år!
    1 liker
  41. 6 hentet på kort kontrakt. Podstawski, Kirkevold, wernersson, Mesik, Haugen og Bolly. I tillegg Kassi. Nevnes spesielt at man ønsker å beholde Haugen
    1 liker
  42. Keepern til Sandefjord er en av båre beste spillere akkurat nå.
    1 liker
  43. På spilløkten var Sandberg i mål for startelleverlaget.
    1 liker
  44. https://www.budstikka.no/debatt/nytt-stadion-er-fotballglede-pa-blaa-resept/671041!/ Meget Bra innlegg
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...