Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 22. nov. 2021 i alle områder

  1. Han dro ned i forbindelse med at han hadde mottatt en mail som fortalte at han hadde arvet 200 millioner USD etter enken til en tidligere oljeminister. Det er noen som har flaks her i livet!
    34 liker
  2. Satser uansett divisjon neste år Klubben fastholder at målet fremdeles er topp 6 og Europa spill med jevne mellomrom. Klubben vil bruke like mye penger enten det er i OBOS/Eliteserien Egenkapitalen vil bli brukt Synd de ikke var like offensive FØR sesongstart... Jeg skjønner godt at JJ ble frustrert
    13 liker
  3. Burde være i akademispillernes interesse å støtte sin potensielt fremtidige arbeidsgiver.. Alle akdemispillere burde fått sesongkort blandt $$ for både å støtte laget og bygge sterkere bånd til klubben..
    13 liker
  4. Sean McDermott! Det ser egentlig ut til at han fikk kassa rett før kampen.
    11 liker
  5. Uten 3-backslinje: 2,28 baklengs pr. kamp Med 3-backslinje: 1,67 baklengs pr. kamp
    9 liker
  6. Kontrakten til Boli går ut neste sommer....
    9 liker
  7. Jepp, påtide hente han "hjem" igjen og selge for masse, for tredje gang, året etter. 😉
    8 liker
  8. Du må tenke som Slum. Ikke ta sjansen på at det skjer når du ikke er der!
    8 liker
  9. Fly og kampbillett bestilt fra Alta! Men vet ikke hvor bra det er at jeg tar turen, for har pr dagsdato aldri sedd Stabæk vinne på Alfheim på de årene siden 2001 jeg har vært der 😂
    8 liker
  10. Moro på feltet idag, men uten klubben som beordret alle akademispillere og -trenere til å stå med SS ville det blitt stusselig oppmøte. Håper vi kan gjenta dette mot RBK.
    5 liker
  11. Uten 3-backslinje: 18 kamper, 1,28 mål pr. kamp, 0,72 poeng pr. kamp, 16 plass på tabellen Med 3-backslinje: 9 kamper, 1,11 mål, 1,22 poeng, 7 plass på tabellen Statistikken tyder på at alt har blitt bedre, med unntak av at vi scorer noe mindre.
    4 liker
  12. Ikke bare ligger vi topp 3, men våre tre neste motstandere er alle blant de tre lagene som ikke har vunnet i løpet av de tre siste.
    4 liker
  13. Kjønø meldte etter match at han er klar til neste
    4 liker
  14. Mix er vel en av to tidligere STB-spillere som fortsatt kommenterer på Stabæk sine Instagram-poster, så litt sjel finnes det kanskje bak der.
    3 liker
  15. Mjøndalen må også klare seg uten to faste bak neste runde mot Sarp, Walstad og Olsen Solberg ute pga kort...
    3 liker
  16. Han signerte også for 2,5 år så han blir. Syns også han har kommet seg utover sesongen. Henger også med at forsvaret totalt sett ser bedre ut.
    3 liker
  17. Tror også gårsdagen bidro til god rekruttering blant de yngre. Så ut som veldig mange av de akademi-gutta koste seg veldig. Håper dette bidrar til å stille mot RBK, men også kjøpe sesongkort hos oss neste år.
    2 liker
  18. Klubben mangler da for .... ikke sjel. Den mangler profiler.
    2 liker
  19. Jeg bare minner om at hver eneste kamp i innspurten er å anse som siste sjanse. Vi trenger alle som én på tribunen. Det er 5 år siden vi kjente på det samme i en avgjørende kamp mot Start. Det var vår siste sjanse, og vi grep den. Nå må vi gjøre alt vi kan for at det samme skal skje igjen igjen.
    2 liker
  20. Vi er en liten gjeng som allerede har bestilt flybilletter til Tromsø helgen 27./28. november, og vi vet at det er flere som kommer til å bestille. Har vi ikke allerede rykket ned på dette tidspunktet er det fint å kunne være tilstede på det som da vil være en livsviktig kamp for oss. Flybillettene er fortsatt svært billige. Kun kr. 698,- med Norwegian eller kr. 1398,- (999,- for under 26) med SAS. Tur/retur. Kan kampen bli flyttet til mandag? Ja, men etter all sannsynlighet ikke. Vi har spilt 23 ganger i Tromsø siden 1995, ingen av kampene har blitt flyttet til mandag. De to mandagskampene våre i 2006 og 2012 var andre påskedag med full serierunde. Bestill billige flybilletter nå. Er du heldig kan du møte en spiller i baren på flyplassen etter matchen. Kanskje du klarer å slå hans rekorden på 2 stk. 0,7 liter øl på 15 minutter.
    1 liker
  21. Var jo nettopp dette Janne sa før sesong. Fy faen jeg er så bitter på Bjarmann.
    1 liker
  22. Billetter til cupfinalen finner du HER
    1 liker
  23. Det gjør Mix også... 😇
    1 liker
  24. Den mangler begge deler. Den potensielle lønningen for en som Mix ville nok uansett ikke vært verdt det. Er han villig til å ta en vesentlig lønnsreduksjon derimot.
    1 liker
  25. Haha, nydelig svar! På ett dårlig formulert spørsmål.
    1 liker
  26. Det vriene er at det er ikke alltid like enkelt å forstå når det er ment som ironi - som eksempel kan nevnes at jeg tror ikke McDermott står på lista over de man kan velge blant...
    1 liker
  27. Glitrende logikk - flott med humor og ironi på forumet.
    1 liker
  28. Hadde vært episk om man hadde fått en ny og oppdatert versjon av denne til RBK matchen.
    1 liker
  29. Typisk det - det passer ikke narrativet. Jeg er ikke i tvil om at vi spiller for spiller er det sterkeste laget av de 3 i bunnen - vi har også best bredde og den beste spilleren i Haugen. Problemet er samspillet…
    1 liker
  30. Studenten bestilte nå. Alle mann til Tromsø!!!!!!!
    1 liker
  31. Interessant formtabell. Vi ligger stabilt midt på tabellen nesten uansett hvilke kamper vi sorterer på denne høsten, men har med oss arven fra vårsesongen som gjør at vi ligger der vi gjør. Første motstander er Tromsø som har hevet seg voldsomt utover høsten. Kun ett tap siste åtte og seriens fjerde beste lag siste 10 kampene. Vi kan håpe på at Tromsø slipper litt opp nå som de er ferdigspilte, men det blir utvilsomt tøft i nord. Så kommer Rosenborg på besøk. Også de har lite å spille for, hvertfall etter deres målestokk. Mm de vinner i dag har de 1 seier siste 7 kampene (4-1 hjemme mot Sandefjord) og ikke vært i nærheten av hva man forventer. Kun 4 seire totalt borte i år. Odd i siste serierunde vil etter all sannsynlighet ha reddet plassen til da. De har vært forferdelige denne høsten, faktisk det svakeste av alle lagene. 1 seier på 11 kamper nå. Jeg tror vi fort kan være favoritter i denne kampen.
    1 liker
  32. Oppe på kvalikplassen nå med 2 poeng ned til Mjøndalen og Brann. BARE 6 poeng opp til Odd (og Sandefjord) på sikker plass! Odd har igjen Enga hjemme, Viking borte og oss hjemme. Kan fort bli 0 poeng på Odd på de 3 siste! Tar vi 3 poeng mot Tromsø og 1 poeng mot RBK, er det fullt liv i å holde oss! Gå forbi Odd i siste serierunde hadde vært MAGISK, satse på at Odd tar 0 null poeng i de to neste!
    1 liker
  33. Tenk Kassi og Haugen sammen på midten! Det er en duo jeg tror kan være en god kombinasjon! Wernersson, Podsawski og Mesik synes jeg er på vei, blir bedre og bedre.
    1 liker
  34. Synes Podstawski, Haugen og Mesic gjerne kan få fortsette 💙💙💙
    1 liker
  35. OK. En eller annen rik Bæring har betalt Sean McDermott drit mye penger: TAKK!
    1 liker
  36. 6 hentet på kort kontrakt. Podstawski, Kirkevold, wernersson, Mesik, Haugen og Bolly. I tillegg Kassi. Nevnes spesielt at man ønsker å beholde Haugen
    1 liker
  37. Haugen er veldig viktig for oss. Laget er mye bedre balansert når han og Podstawski spiller sammen.
    1 liker
  38. Edvardsen er også en bra kandidat. Utvilsomt vår beste spiller, men mer usikker på vår viktigste mtp at han har vært skadet eller ute av form mesteparten av høstsesongen.
    1 liker
  39. Helt enig ang Edvartsen! min suverene kandidat. Han er den eneste som har gitt oss litt fotballglede i år, og vært svært delaktig i den lille poengfangsten vi har klart. Den formen han hadde i sommer er helt avgjørende for at vi er i posisjon til å kunne klare oss og savnet har vært enormt etter han ble skadet. Ottesen løper mye, men han har ikke hatt noen god sesong med ball.
    1 liker
  40. Det er heldigvis bare enkle kamper igjen
    1 liker
  41. Lett valg i år og det er Wangberg.
    1 liker
  42. Oscar Aga Tatt ut på U21! Tenk at vi mistet han…
    1 liker
  43. Trondsen tatt ut på landsen, som venstreback. Må vært ett og annet Bob gjorde riktig med ham altså
    1 liker
  44. Uten å prøve noe som helst? Vi har byttet trener og kjøpt et helt nytt lag siden sesongen startet. Hvis det er noe de ikke gjør er det å sitte og se på. Etter min mening hadde det vært en fordel om det hadde vært gjort litt mindre. Vi har null kontinuitet slik vi holder på denne sesongen. Til alle som vil sparke alle i ledende posisjoner: Kan dere være så snille og forklare hvorfor de ulike personene må gå? Feks er det en gjennomgangsmelodi at særlig (klubb)styret må gå. De fleste her har nok liten innsikt i hvilke oppgaver klubbstyret har, så en slik påstand er verdiløs uten samtidig å forklare hvilke oppgaver man mener er forsømt.
    1 liker
  45. Første bortetur med SS på mange år ga mersmak. For en herlig, morsom og inkluderende gjeng. Så vel ca halvparten av kampen bak all pyroen. Uansett så var det på tribunen det meste skjedde. Takk for «russebuss»-turen og opplevelsen på feltet. En ekstra takk til de som arrangerer og til som er «forsangere». Imponert 🙌
    1 liker
  46. Ingen skal ha mer skryt enn $$ i år. Norges beste supportere 💙💙
    1 liker
  47. Klubben har sendt bekymringsmelding til DSB angående pyro.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...