Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 11/27/2021 in all areas

 1. Joda, vi har krav fra UEFA, men det er på grensen til useriøst å skulle kalle seg et satsende eliteserielag, bo i et område med så mye folk, og si at det er greit med en stadion som tar 4-5 tusen. I 2009 dro vi nesten 10.000 tilskuere i gjennomsnitt per seriekamp. Det til tross for at det var mer enn litt køddent å komme seg til å fra stadion. Man må gjerne bruke UEFA-kravet som en pekepinn, men dersom Stabæk skal bli regionens soleklare lag, så er det klart vi må ha plass til flere enn de som får plass på Aspmyra. Hvis vi ikke skal ta mål av oss å bli regionens soleklare lag, så kan vi egentlig bare fortsette på dagens Nadderud. Jeg synes faktisk 8000 er ganske lite. Så vidt jeg forstår er det vel ikke enkelt å utvide?
  8 likes
 2. Kjønø er offensiv før Tromsø. Vi skal ha fokus på å øke avstanden, istedenfor å forsvare en posisjon. Vår innstilling er å ta tre poeng i Tromsø, og "knuse RBK her etterpå". https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2021/to-poengs-luke-slik-tror-han-den-psykiske-bunnkampen-blir_vid1576706/video.shtml
  7 likes
 3. Nå er jeg sikkert en som følger Stabæk fra veldig mye lenger unna enn mange, men det er vel ikke en hemmelighet at Stabæk har slitt ganske fælt økonomisk i mange mange år. Det og at man ikke akkurat er/har vært en kandidat til å vinne noe gjør det vel ikke akkurat lett å holde på spillere med ambisjoner. Man må nok bygge noe spillerne har troen på for at de skal ønske å være lenger i Stabæk. Kontinuiteten har vel ikke vært der til det. Men IAO holdt oss nesten egenhendig i øverste divisjon flere år (er mitt syn fra mitt begrensede syn utenfra) Ps: jeg har troen på Skytte.
  4 likes
 4. Posse og Frølich, der har du radarpar! DSB ser ikke ut til å ha noe særlig intelligent svar på den totale mangelen på alvorlige skader på norske arenaer. Fotballsupportere og klubber håndterer dette flott på egen hånd, om vi bare får lov. Ingen grunn til å hente inn utdannede pyroteknikere. La supporterne veive med lys, så kan fagfolka ta seg av ting som faktisk er vanskelig.
  3 likes
 5. Best å vær stor i munnen først, ikke alltid man kan etterpå. Som om Ingo skulle sagt det.
  2 likes
 6. NUSA-PENGER: Jon Tunold dro fredag fra Bekkestua til Langhus for å gi en sjekk på 100.000 kroner i gave til Langhus Fotball, Antonio Nusas barndomsklubb. Stabæk-lederen synes det er viktig å gi noe tilbake når Stabæk tjener godt på et spillersalg, som da Nusa ble solgt til Club Brugge. I tillegg til utdanningskompensasjon?
  2 likes
 7. Kravet til stadion for spill i Europa er nok det samme uavhengig av hvor mange som bor i regionen, @geirti.
  2 likes
 8. Odd melder seg på i bunnstriden med tap mot VIF idag. Vinner vi imorgen er vi tre poeng bak dem med to kamper igjen, og vi skal møte dem i Skien. Problemet er den useriøst dårlige målforskjellen vår. Vi har 9 mål å hente inn på Odd med en hengekamp. Vi har også færre scorede mål enn dem. Men de har Viking borte i neste kamp, men det betyr vel at vi må ha minst 4 poeng mot Tromsø og RBK for å ha håp om å ta de igjen, samt seier i Skien. Og at Viking slår Odd hjemme. Da er vi foran. Ikke umulig, men lite trolig. Tromsø og Sandefjord er også mulige å ta igjen. Odd kan faktisk også havne på direkte nedrykk, til og med helt nederst på tabellen. Det kan faktisk også Tromsø og Sandefjord.
  1 like
 9. Dukker opp i Tromsø i morgen tidlig. Er det noe sted folk har tenkt å samles før kamp?
  1 like
 10. https://tv.nrk.no/serie/dagsnytt-atten-tv/202111/NNFA56112621/avspiller
  1 like
 11. Helt enig! Håper han forsvinner fra klubben ved første mulighet.
  1 like
 12. Jeg hadde tenkt å reise i morgen tidlig, men tror det er best å vente til lørdag.
  1 like
 13. Det er ikke det at vi må selge på grunn av økonomi. Det er bare det at vi må selge fordi vi har lovet spillerne å selge hvis det kommer et godt bud. Dette gjelder selvsagt bare spillere vi kunne hatt bruk for. For spillere som ikke gidder, har vi avtaler som lar dem gjøre som dem vil. Jeg er imponert!
  1 like
 14. Ja fordi det er det som bestemmer ja… og ikke krav fra UEFA…
  1 like
 15. Da har Hansken™️ nådd riksmediene! https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2021/stabaek-profilen-tok-med-seg-en-hanske-hjemmefra-dette-er-grunnen_vid1576733/video.shtml
  1 like
 16. Kan man stemme på Stabæk Support i år? Dere som møter opp hver gang og synger, flagger, blusser, slenger rundt dere med ukvemsord og skaper stemning, fortjener å tømme den kassa selv i år.
  1 like
 17. Fly og kampbillett bestilt fra Alta! Men vet ikke hvor bra det er at jeg tar turen, for har pr dagsdato aldri sedd Stabæk vinne på Alfheim på de årene siden 2001 jeg har vært der 😂
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...