Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 02. des. 2021 i alle områder

  1. Utrolig spesielt dette, man setter opp investering av en stadion som skal stå der i 50 år opp mot lovpålagt velferd. Noen som har sett tilsvarende sammenligning av denne type prosjekt ? Skal ikke skattebetalernes penger kunne gå til noe særlig mellom vugge og grav lenger? Men det som er forvirrende er følgende uttalelser fra Arbeiderpartiet: "På grunn av usikkerhet knyttet til grunnforhold, frykter de 2C-alternativet kan bli langt dyrere enn antatt." og I"følge kommunens egne lave anslag er 3A 130 millioner billigere enn 2C. Ved høyere anslag er forskjellen 159 millioner kroner. Men da er ikke salgsinntekter for næringsarealer i 2C-alternativet med. Her opererer kommunen med potensielle inntekter mellom 50 og 100 millioner, som gjør at forskjellen mellom de to alternativene blir lavere. " Og fra BIR: "– Punkt én er økonomien. Det er billigere å lage alternativ 3A, enn 2C. Punkt to er risikoen. Det er mindre risiko å bygge stadion der den ligger i dag. Grunnforholdene under den gamle hovedtribunen – mot Øygardveien – er best og skal ha den tyngste delen. Punkt tre er at alternativ 3A er godt nok." Mye å melde her, og man må ta forbehold om at ting er riktig gjengitt, men.........! 1: I Stabækpodden snakkes det (sånn jeg skjønner det) om at grunnforholdene er klart best utredet og er best under 2C-alternativet. Kan dette dokumenteres @Jon? Hvis det er som Jon sier vil det jo si at argumentene til AP og BIR faller på stengrunn! 2: AP skisserer et budsjett uten inntekter fra næringsdelen. Burde det være mulig? Og viktigheten av at bruken av anlegget blir bred, har man i det hele tatt tenkt på det? 3: BIR melder at "alternativ 3 er godt nok". Alene, så står den uttalelsen til stryk på alle nivåer. Godt nok for hva?
    8 liker
  2. Litt usikker på tråden men ny episode av StabækPodden(finnes bl.a. på Spotify) ute. Utrolig bra initiativ av Oddbjørn og media!
    7 liker
  3. Bordservering på Blaa er den gode nyheten. Det holder personalet i form, samtidig som man ikke mister verdifull drikketid på å stå i øl-kø.
    7 liker
  4. Det kom vel ingen begrensninger på utendørs arangementer? Alle på match!
    3 liker
  5. Wangberg 02:00-02:30 - for en mann, får tårer i øynene og klump i halsen!
    3 liker
  6. Stabæk Support mobiliserer og alle medlemmer kan ta med inntil 2 venner/venninner gratis. Har du sesongkort andre steder på stadion eller ikke billett, så kan du også ta ut gratis billett til Support feltet for deg og en venn/venninne. Hent ut billett HER
    3 liker
  7. Velkommen til politikken. Faktum er underordnet. Hvilke slagord man kan lage og hvilket slagord som er lettest å få velgerne på kroken er overordnet. Salgbarhet, altså. Hva er forskjellen på en politiker og en bilselger? Den ene er ærlig(ere) og har moderat lønn, den andre har pendlerbolig.
    2 liker
  8. Siste hjemmekamp for sesongen, trønderne kommer på besøk.. både på tribunen og banen. RBK mistet i dag muligheten for å ta medalje i år, og har bare å spille om 4-7 plassen i år. Møte et umotivert RBK lag med en Hareide som er ferdig snart? 3 poeng mot RBK + ODD tap, blir det en rimelig fet match i Skien i siste runde! Mesik ute, legge om til 4 bak? Eller Pedersen inn? Kassen skal deles ut og nå er det bare å mobilisere! Fylle feltet, ta med folk til stadion! Brann møter Bodø/Glimt borte og Mjøndalen skal til Oslo og møte Vålerenga. Alle kampene spilles likt! Forza STB
    1 liker
  9. Jon, jeg lurer på noe. - Det er snakkes om at Stabæk har solgt spillere for rundt 200 millioner de siste årene - Forskjellen i byggekostnad mellom 2C og 3A sies å ikke være så stor - Stabæk kommer til å tape mange millioner på å spille 2 år et annet sted enn Nadderud hvis valget blir 3A - Stabæk kommer til å trenge lokaler for kontorer og annet i fremtiden, jeg regner med at disse må leies - I alternativ 2C skal det bygges næringslokaler som skal leies ut eller selges Så til spørsmålet: Hvis Stabæk har midler på bok og premissene mine er korrekte, har dere vurdert å gå inn med et betydelig beløp for å kjøpe lokaler i et fremtidig stadion? Det virker som politikere fra en del partier er bekymret for at de skal fremstå som for gavmilde med skattebetalernes penger for en sak som de tenker at ikke er viktig nok for mange nok. Da kan det være vanskelig å overbevise med saklige argumenter om merverdien av 2C. Er det ikke mulig at et betydelig økonomisk bidrag fra klubben vil kunne gjøre det lettere for politikerne å velge 2C?
    1 liker
  10. Mye omtalte Akor Adams er klar for Lillestrøm så da kan vi hvertfall stryke han fra lista.
    1 liker
  11. Ordinas signert som utviklingsleder i LSK i dag.
    1 liker
  12. Sett i et lengre perspektiv, så er det Bjarmann sier her helt korrekt. Vi trengte kanskje ikke de pengene i år, men jeg synes ikke vi skal kritisere klubben for å sikre en mer stabil økonomisk hverdag. Kommentaren til Bjarmann er vel basert på vår normalsituasjon siden 2012, og ikke akkurat per november 2021.
    1 liker
  13. Ikke jeg heller, og om noen så har IA sørget for å selge norske talenter for småpenger ut i europa, så han vet vel selv hvor "lett" det er å kreve 100 mill for en 18-åring...
    1 liker
  14. Vi kan da vel for faen betale for oss? Folk som ikke gidder betale ei krone for å komme på kamp, kan bli hjemme.
    1 liker
  15. Jepp, påtide hente han "hjem" igjen og selge for masse, for tredje gang, året etter. 😉
    1 liker
  16. Er det realistisk å håpe på at vi kan bytte ut Wiggen med Bob de 4 siste kampene?
    1 liker
  17. https://www.budstikka.no/debatt/nytt-stadion-er-fotballglede-pa-blaa-resept/671041!/ Meget Bra innlegg
    1 liker
  18. Skoleeksempel på populistisk argumentasjon. I nærheten av meg er det nylig lagt ny kantstein på en busstopp. Kan jeg da tolke det slik at det er viktigere med kantstein enn å ta vare på de eldre?
    1 liker
  19. Trondsen tatt ut på landsen, som venstreback. Må vært ett og annet Bob gjorde riktig med ham altså
    1 liker
  20. Sier vel alt om hvor trist det er å være Stb supporter i år når man blir kry av å høre navnet Stabæk i forbindelse med en Glimt kamp.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...