Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 09. des. 2021 i alle områder

  1. Turer ned i bil med en del kompiser!
    7 liker
  2. Norsk Tipping-ligaen 2022, avdeling 1: Lyn Lokomotiv Oslo Skeid 2 Ready Nordstrand Stabæk 2 Grorud 2 Sandviken Fyllingsdalen Os Oppsal Grei Frøya Kjelsås 2
    6 liker
  3. 83 solgte billetter på bortefeltet for øyeblikket. Kjøp her - https://ticketco.events/no/nb/m/events/133839/seating_arrangement/sections/144977?item_type_id=11685594
    4 liker
  4. Bjånesøy har re-signert en ny toårs kontrakt med Stabæk.
    3 liker
  5. Siste nytt: https://www.stabak.no/nyheter/bjarmann-far-ikke-hjelp-av-sarpsborg
    2 liker
  6. Gjør som svært mange andre har gjort. Sett trollet på Ignore user, dropp å sitere trollet. Da merker du ikke trollets tilstedeværelse.
    2 liker
  7. Imponerende at NFF har oppdaget at KFUM er i kvaliken først nå. Tipper kampen blir flyttet til Bodø for å få ned tilskuertallet ytterligere.
    1 liker
  8. https://www.vg.no/i/z7kbe9 Siden KFUM Oslo har spilt noen hjemmekamper på Intility Arena, er det møtevirksomhet rundt hva som skjer dersom Oslo-klubben kommer til den avgjørende kvalifiseringskampen til Eliteserien – for å unngå at de får en «hjemmebanefordel»
    1 liker
  9. Han gir mange av svarene i evalueringen av 2021 sesongen her. Og da er kalenderen med treningskamper klar👍
    1 liker
  10. Hadde vært interessant å se statistikk på hvordan lag som akkurat har berget plassen eller havnet i en situasjon hvor de hverken kan gå opp eller ned på tabellen, gjør det i påfølgende kamp. Hovedantagelsen vil vel være at de gjør det ganske dårlig, men så er det argumentet om at man "senker skuldrene, får opp spillergleden osv osv". Hvis det er en betydelig positiv faktor så må den vel møtes med full krigsinnstilling - er det én ting man kanskje ikke er innstilt på i en situasjon som Odd sin så er det å krige i alle dueller og "sette livet på spill" for å vinne kampen. Hvis vi derimot legger oss bakpå og satser på kompakt forsvar og kontringer så kan de plutselig synes det er gøy med høyt ballinnehav og litt østfoldsk tiki-taka. Nei, her må vi gå rett i strupen på dem, høyt press og harde taklinger.
    1 liker
  11. Regner med det, måtte gå tidligere for å få igjen varmen😊
    1 liker
  12. Energisk trener team idag, men ikke enkle forhold på kunstgresset
    1 liker
  13. Nei, det har jeg ikke. Skriv det i en forumpost til er du snill, så kan det hende det går opp for meg. Ang. Slums forslag: dette er min lille hevn på alle som siterer Banken Frank.
    1 liker
  14. For de som ikke gidder å se selv, så så jeg dette intervjuet nå. Her er ordrett det som sies: "Brann hører hjemme i Eliteserien. Jeg håper egentlig at de klarer det. Men på den dagen er det noe annet, selvsagt." Er det noen spesiell grunn til at @arni bevisst ikke vil skrive noe om den siste setningen? Bohinen skal ha en ny jobb etter sesongen, Brann sto på den tiden uten hovedtrener for neste sesong. Vil du prøve mattestykket?
    1 liker
  15. Nusa med 88 min i UEFA youth cup i 3-2 tap mot psg. Kvalifisert til utslagsrundene med 2. plass i gruppa foran city
    1 liker
  16. Så snart jeg blir klok på de nye koronatiltakene vil jeg oppdatere dere mtp tur. Straks 80 påmeldte.
    1 liker
  17. På tross av all statistikk i verden, så er det resultatene fra de kommende to kampene som avgjør om vi spiller i Eliteserien neste år.
    1 liker
  18. Budstikka, som sponsor eller ikke, har blitt mer og mer klikk avis, på høyde med Db! Det kommer fine eksempler over her på hvordan en kunne ordlagt seg! Budstikka bør mobilisere, samle og støtte, ikke forsøke å være mest mulig destruktive. Det er dessverre mer en regel enn ett unntak fra Budstikkas side.
    1 liker
  19. Hadde vi slått rbk, så hadde Odd hatt enormt mye å spille for. Nå har de absolutt nada, ikke en plassering opp engang... Så her blir det viktig å knekke spillelsysten til Odd så tidlig som mulig ! Jeg klikker om vi skal ligge defensivt å ser ann i første, vi må sette oss i førersetet og tørre og angripe helhjertet med engang !
    1 liker
  20. Dette er jo bare å ødelegge god negativ stemning med fakta. Slutt med det er du snill.
    1 liker
  21. Som f.eks Drammens Tidendne skriver om Mjøndalen. Håpet lever for MIF til tross for tap, men må slå Glimt. Eller hva BT skriver om Brann. Finne sendte Brann til himmels på overtid. Slik kan laget berge plassen. Syntes jeg ser en liten forskjell på vinklingen i forhold til Budstikkas Stabæk kollapset mot RBK – kan gå rett ned.
    1 liker
  22. Det komiske her er jo at kritikken mot Budstikka kommer fra dette forumet som er en hengemyr av negativitet. Kanskje på tide å rydde opp i eget reir før vi kritiserer media?
    1 liker
  23. Problemet er at vi er ikke Stabæk lengre...har vel ikke vært det under Kjønø, Janne eller Berg....
    1 liker
  24. 1 liker
  25. Tror nok kravebeinet ditt også hadde gått etter runddansen, ikke noe med kjeks å gjøre
    1 liker
  26. Måtte du lykkes nå Torgeir! Signeringene Iår har vært så som så med unntak av Wernersson
    1 liker
  27. Det brenner i det minste på dass. Ett slags lys det også.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...