Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 12/10/2021 in all areas

 1. Eller alternativt, møt opp onsdag 15. desember kl 19:00 på Intility Arena!
  12 likes
 2. PhunxZtar! Takk for den beste beskjeden hittil i dag! Dette blir bra! Håper enda flere også kan! Faen vi mobiliserer bra nå🔥🔥💙💙
  7 likes
 3. nå jinxer dere greit her, føler jeg. Uggen følelse ass.
  7 likes
 4. 142 solgte billetter nå!
  6 likes
 5. Kjønø til Oddbjørn idag, virker som grei innstilling: - Brann vinner i Bergen, det er jeg helt sikker på. Det er ikke vits å tenke noe annet. De kommer til å score tidlig og vinne. Vi har fokus på oss selv. Odd er ingen enkel kamp og oppgave. De spiller nå helt uten press, det kan være bra for dem. De er gode hjemme og vi vet det blir en tøff kamp. Men vi vet også at vi er gode nok til å vinne. Hvis vi vinner, har vi kvalikplassen. Det er helt opp til oss, og den skal vi ta, sier Kjønø.
  6 likes
 6. Hva i all verden er hjemmebanefordelen her. At de vet veien til stadion, at de har sett hvor garderoben er et par ganger flere enn oss eller at de kan se stadion fra Ekebergsletta. Det får være måte på å krisemaksimere. Spill kampen på Intility og ferdig med det. Håper inderlig ikke det er vi som har klaget. Slår vi ikke KFUM alder har vi INGENTIG i Eliteserien å gjøre uavhengig av motstander.
  6 likes
 7. Ingen jinxing, men å vite når kvaliken spilles er jo greit uansett. Litt dumt å lukke øynene helt for hva som skjer videre og så ender du med julemiddag med svigers onsdag kveld. At Stabæk kommer til å spille kvaliken er det ingen som har påstått, men reserverer tiden i kalenderen.
  4 likes
 8. Jepp. Men det er liten grunn til å spille i Eliteserien hvis vi ikke klarer å hamle opp med Mjøndalen, FFK, Start og Sogndal.
  4 likes
 9. Norsk Tipping-ligaen 2022, avdeling 1: Lyn Lokomotiv Oslo Skeid 2 Ready Nordstrand Stabæk 2 Grorud 2 Sandviken Fyllingsdalen Os Oppsal Grei Frøya Kjelsås 2
  4 likes
 10. Deilig tilbakeblikk til feltet på Brann Stadion, et like bra felt i Skien så ordner gutta 3 poeng!
  1 like
 11. Ingrid Søndenå har signert ny kontrakt med Stabæk
  1 like
 12. Max sender kvaliken, kampstart onsdag kl. 19.
  1 like
 13. Skulle bare mangle. Holder vi plassen blir neste vindu meget definerende for Bjarmann. Time to shine. Rykker vi ned, forventer jeg ett slagkraftig lag som rykker rett opp. Uansett, Nå er det på tide å se resultater fra Bjarmann!
  1 like
 14. Voksen motstand i pre season, uavhengig av ligaen det blir!
  1 like
 15. Det hadde jo vært morsomt om vi kunne reist opp til Bodø og vist fiskesamene hvordan man spiller underholdende fotball.
  1 like
 16. Han gir mange av svarene i evalueringen av 2021 sesongen her. Og da er kalenderen med treningskamper klar👍
  1 like
 17. Vi følger myndighetenes restriksjoner på tur, med munnbindpåbud når man ikke kan holde en meter avstand. I tillegg er det viktig at du blir hjemme om du har symptomer, og vi anbefaler alle å ta en hurtigtest før bussturen. Turen går som planlagt. 2 fulle busser nå🏆💪
  1 like
 18. Sterkt å lese et så åpenhjertig og reflektert intervju. Synd at vi ikke får glede av et av våre aller største talenter på mange år. Ønsker lykke til videre og takk for at viktige temaer blir satt på dagsorden å forsterket gjennom intervjuet. https://www.nrk.no/sport/supertalentet-kristian-bernt-torgersen-_18_-orket-ikke-profflivet_-_-gruet-meg-til-kamp-1.15725345
  1 like
 19. Nusa med 88 min i UEFA youth cup i 3-2 tap mot psg. Kvalifisert til utslagsrundene med 2. plass i gruppa foran city
  1 like
 20. Fordi om folk vil så får de med seg pyro inn, uansett hva NFF, klubber eller vakter sier og gjør. Og når situasjonen er så fastlåst som den er i dag tror jeg ikke en person i landet har lyst til å gå imellom. Det håper jeg vi slipper selv også, både hjemme og borte.
  1 like
 21. Hadde vi slått rbk, så hadde Odd hatt enormt mye å spille for. Nå har de absolutt nada, ikke en plassering opp engang... Så her blir det viktig å knekke spillelsysten til Odd så tidlig som mulig ! Jeg klikker om vi skal ligge defensivt å ser ann i første, vi må sette oss i førersetet og tørre og angripe helhjertet med engang !
  1 like
 22. Overskriften var først: Vil bygge Nadderud stadion slik Stabæk vil.. så . Rett etterpå ble den endret til Flertall for å bruke 700 millioner på nytt Nadderud stadion.. dette gjør 2 ting, skaper mer klikk og harme hos andre som kun ser Stabæk skal få stadion til 700 mill.. Det åpner og for at flere kan kaste seg på debatten blant annet vår kjære MDG brann patriot Nikki Schei som igjen fikk lov å utale seg mot Stabæk..
  1 like
 23. Som f.eks Drammens Tidendne skriver om Mjøndalen. Håpet lever for MIF til tross for tap, men må slå Glimt. Eller hva BT skriver om Brann. Finne sendte Brann til himmels på overtid. Slik kan laget berge plassen. Syntes jeg ser en liten forskjell på vinklingen i forhold til Budstikkas Stabæk kollapset mot RBK – kan gå rett ned.
  1 like
 24. Her var det snakk om en veldig konkret overskrift hos Budstikka etter en match som etter min mening var ganske god. I tillegg befinner oss i en situasjon hvor vi har alt i egne hender. Jeg har ikke opplevd forumet etter kampen som spesielt negativt. Fokuset er på kampen mot Odd. Jeg skulle bare ønske at lokalavisen kunne vært med på å mobilisere mot neste kamp, i stedet for å krisemaksimere så til de grader.
  1 like
 25. Dette er jo skivebom, og ja, jeg skjønner selvsagt at det er forsøk på ironi, som i ni av ti innlegg fra deg. Tror du mange andre lokalaviser i f eks Kristiansund, Mjøndalen eller Lillestrøm, ville vinklet en sak så negativt, samtidig som avisen er en av hovedsponsorene? Det går fint an å få frem at Stabæk tapte (uenig i at de kollapset), men likevel vinkle det mer positivt («har alt i egne hender», eller lignende).
  1 like
 26. Budstikka skal liksom være en sponsor! Dekningen av Stabæk de senere år har ikke akuratt vært en sponsor verdig! I alle andre lokalaviser ønsker en å bygge opp, budstikka er det kun klikk bait, og overvekt av negativitet!
  1 like
 27. Da tenker jeg vi sier takk til Budstikka. Er det egentlig mulig å bli mindre lokalpatriotisk? Eller er det for mye å be om at man heller fokuserer på at vi har alt i våre egne hender, og at det nå gjelder å mobilisere for å redde bygdas eliteserielag?
  1 like
 28. 1 like
 29. Jeg fikk ikke med meg dette møtet, men det antar jeg du gjorde. Fikk du der svaret på følgende spørsmål: Hva mener ledelsen at Stabæk som klubb har gjort feil etter at vi røyk ut av Fornebu for snart 10 år siden? Jeg er altså ikke på jakt etter syndebukker her, men de som ikke innser sine feil, vil ha en lei tendens til å gjenta dem. Enhver snuoperasjon må begynne med å finne ut hva som har styrt oss/hvorfor vi har styrt i feil retning. Vi er ikke lenger bygdas lag. Vi er ikke lenger et lag som store deler av norsk fotball oppfattet som et "friskt pust". Vi er ikke lenger et lag som supporterne liker å se - jeg orker ikke engang følge gutta per TV lenger. Vi er blitt en bedrift som Norge og Bærum klarer seg fint uten. Hva gjør klubben med dette? Sparker Janne (som nok dessverre viser seg å være helt riktig, men burde nok ha skjedd allerede i vinter) og henter spillere som Kasper Pedersen. Han er sikkert en flott fyr, men noe tippeliganivå besitter han dessverre ikke. Jeg er ikke mest bekymra for at vi skal rykke ned, jeg er mest bekymra for at ingen bryr seg om vi rykker opp igjen.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...