Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 11. des. 2021 i alle områder

  1. Tillater meg å korrigere deg litt her, Ashkan. Bli hjemme hvis du ikke føler deg frisk, og test deg gjerne uansett før turen! 😉
    15 liker
  2. For øvrig, 152 solgte billetter nå! Dette blir bra!
    9 liker
  3. PhunxZtar! Takk for den beste beskjeden hittil i dag! Dette blir bra! Håper enda flere også kan! Faen vi mobiliserer bra nå🔥🔥💙💙
    8 liker
  4. Bohinen i startoppstillingen til CSKA!
    6 liker
  5. 142 solgte billetter nå!
    6 liker
  6. Jepp. Men det er liten grunn til å spille i Eliteserien hvis vi ikke klarer å hamle opp med Mjøndalen, FFK, Start og Sogndal.
    5 liker
  7. nå jinxer dere greit her, føler jeg. Uggen følelse ass.
    3 liker
  8. Ingen jinxing, men å vite når kvaliken spilles er jo greit uansett. Litt dumt å lukke øynene helt for hva som skjer videre og så ender du med julemiddag med svigers onsdag kveld. At Stabæk kommer til å spille kvaliken er det ingen som har påstått, men reserverer tiden i kalenderen.
    2 liker
  9. Ingrid Søndenå har signert ny kontrakt med Stabæk
    1 liker
  10. Har 1 billett til salgs. Rad 1 sete 8. send pm.
    1 liker
  11. Til høyre i trioen på midten...
    1 liker
  12. Deilig tilbakeblikk til feltet på Brann Stadion, et like bra felt i Skien så ordner gutta 3 poeng!
    1 liker
  13. Eller alternativt, møt opp onsdag 15. desember kl 19:00 på Intility Arena!
    1 liker
  14. Thea Loennecken har re-signert ny kontrakt som går frem til 2024.
    1 liker
  15. Som f.eks Drammens Tidendne skriver om Mjøndalen. Håpet lever for MIF til tross for tap, men må slå Glimt. Eller hva BT skriver om Brann. Finne sendte Brann til himmels på overtid. Slik kan laget berge plassen. Syntes jeg ser en liten forskjell på vinklingen i forhold til Budstikkas Stabæk kollapset mot RBK – kan gå rett ned.
    1 liker
  16. Heldigvis er Budstikka en avis som redigeres etter Vær Varsom Plakaten og følger vanlig presseetikk. Budstikkas redaksjonelle innhold skal selvsagt ikke påvirkes av sponsoravtaler kommersiell avdeling i avisen har inngått. Hvis dere kan så lite om hvordan pressen fungerer i frie, demokratiske land, foreslår jeg at dere kontakter samfunnsfagslæreren dere hadde på ungdomsskolen og ber om å få ta faget om igjen. Så står vi som lesere selvsagt fritt til å mene at vinklingen lett kunne vært annerledes. Men det er mest fordi vi har Blaa øyne.
    1 liker
  17. 1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...