Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 12. des. 2021 i alle områder

  1. 29 liker
  2. Sesongkort skal ligge under juletreet i år også, det er ihvertfall sikkert😍⚽️🎄
    16 liker
  3. 16 liker
  4. Support leverer en makeløs kamp nå. Ingen på banen som holder samme nivå.
    16 liker
  5. Man får tak i Norges mest talentfulle trener og vil sparke han etter en halv sesong. Veldig smart...
    13 liker
  6. Jeg gleder meg til se at det bygges opp et nytt lag igjen, men her trengs det en skikkelig storrengjøring. Jeg vil kun ha igjen de som virkelig ønsker å spille i Stabæk.
    13 liker
  7. Jeg tror ikke det finnes et eneste innlegg på forumet som er dårligere enn de innleggene vi har i dag. Bare lomper perfekt på keeper
    12 liker
  8. Forteller ikveld om fortsatt dårlig kvalitet på treningene helt inn i det siste. Det er så jæ.. svakt av Kjønø
    11 liker
  9. Hvis ikke det blir båttur til Fredrikstad i 2022 er vi alle ferdige i STB.
    11 liker
  10. 11 liker
  11. Den der er på Kjønø. Selvfølgelig tar Haugen den der….
    10 liker
  12. Sier som Kjønø; det var et fortjent nedrykk. Sånn sett lettere å akseptere. Heier på Brann mot Jerv nå! Vil helst ikke ha Brann å kjempe mot!
    9 liker
  13. Bjarmann har vært en meget stor skuffelse, men når ledelsen først åpnet sekken hentet han likevel spillere som: Haugen, Mesik, Podstawski og Wernersson! Alle er spillere som har gitt oss noe i min bok! Men det er fortsatt langt under pari.
    9 liker
  14. Vi rykker ned til der vi hører hjemme. 1. En tynn stall, lite kvalitet. 2.stadion som hører hjemme i postnord eller under. 3.obosliga trener. 4.et styre som siktet på topp 6 og ender med nedrykk. Flere på brakka som som må se seg selv i speilet. 5.tilskuertall som hører hjemme I OBOS og lavere. 6.selger unna kvalitet. Uten erstattere. Vi har like mye å gjøre i eliteserien som Norge har i Qatar..
    9 liker
  15. Forventer opprensking i stallen, og ett uunngåelig trenerbytte. Vi greier altså å ta ett poeng mot Tromsø, Rosenborg og Odd. Det er så flaut når man har alt å spille for. Inngangene til alle kampene har vært kjempefeige, og vi får det mest fortjente nedrykket i historien.
    9 liker
  16. Vil faktisk ha Kjønø! Gi mannen en reel sjanse. Jeg vil Aldri ha Bohinen inn i Stabæk sitt trenerteam… Og jeg vet hva jeg snakker om akuratt der.
    8 liker
  17. For meg er det det, skjønner faktisk ikke hva du mener engang. Tipper du kommer på bedre tanker når skuffelsen kommer litt på avstand. Det så EKSTREMT mye verre ut sist vi rykket ned...
    8 liker
  18. Jeg klarer ikke engang være sur. Det er 100% velfortjent.
    8 liker
  19. Hvis folk ikke allerede er medlem, følg linken for innmelding og møt opp på årsmøte neste år. https://www.stabaekif.no/Hjem/Toppmeny/Bli-medlem.html La medlemsdemokratiet styre klubben fremover.
    7 liker
  20. Det er igrunn ingen hverken i ledelsen, trenerteamet eller spillerstallen som vil bli savnet.
    6 liker
  21. Ironi er en vanskelig øvelse på et fotballforum, men takk for forsøket Tobb - jeg fikk meg ihvertfall en god latter 😂🤣😂🤣😂
    6 liker
  22. Jeg nevnte en gang noe om det å sparke Janne og har sagt min mening om det flere ganger, det var nok ikke noe sjakk trekk. Sånn som laget/klubben har drevet på i år synes jeg ett nedrykk er velfortjent dessverre. Men jeg tenker at vi nå kan starte på scratch igjen og at Kjønø er rett mann for å fortsette dette og ta dette videre fra Obos og at vi satser sterkt på å rykke direkte opp igjen. Nå har vi muligheten til å senke skuldrene, bygge opp igjen og få lagd ett solid og sterkt lag for framtiden, stikke fingra i jorden og kjenne hvor man hører til og ikke fantasere om topp 5 plassering i eliteserien men heller konse om å bygge opp ett bunn solid lag igjen. Nå tenker jeg ting bør rettes på oppe i ledelsen, men det er mine tanker. Men vi kommer tilbake, vi rykker opp igjen. Alltid Uansett.
    6 liker
  23. Har vi ikke noe bedre enn Grålars å trekke opp av hatten, så foreslår jeg at vi beholder Kjønø og gir han en sesong hvor han ikke må starte midtveis og langt bak før vi feller en dom.
    6 liker
  24. I hvilken offisiell rangering har du lest det? Og dessuten: Veldig talentfull betyr ikke at han er moden for oppgaven.
    6 liker
  25. Et år hvor vi vinner mange kamper og hvor Hammy blir fast i elveren!!!!
    6 liker
  26. Det var ikke ment negativt. Burde sikkert slengt på et smilefjes eller noe for ikke å bli feiltolket. Synes Dan the man er et friskt pust her inne!
    6 liker
  27. Jeg tenker vi trenger konse rundt spillerne med blaa "kutur" i årene neste sesong, pluss de rutinerte som bidrar med kvalitet. Da med tanke på å bygge opp en stabil gruppe klubbspillere som vi kan nyte godt av i mange sesonger fremover. " Ulla, Veum, Vold, Vogt, Lassen Harrison, Moe, Pignatel Jensen, Kassi, Geelmuyden - er det noen fler "blaa" i A-stallen? Er det noen "Blaa" der ute som kan hentes hjem?
    5 liker
  28. Bohinen har rykket opp med AaFK og Sandefjord. Så det er bra. Men han har også rykket ned med dem. Voldsomt. Sandefjord tok bare 16 poeng da de rykket ned, og han trente dem hele sesongen. AaFK tok bare 11 poeng forrige sesong, da han trente dem, og hadde gjort det i flere år før. I 2018 klarte han også å misse opprykket med AaFK. Så det er vel ikke helt åpenbart en innertier å skulle signere ham. Ls oss heller se på hva vi har, en ung trener, som vi gir en skikkelig sjanse, gjennom sesongoppkjøring og langt inn i Obos-sesongen. Hvis det vi om seks måneder ser ut som Start har gjort i hele 2021, så er det kanskje på tide å la våre veier skilles, men all den tid vi ikke har noen Bob Bradley bankende på døra, så vil jeg at vi skal velge langsiktighet foran en trener som muligens er marginalt bedre (og muligens ikke er bedre i det hele tatt). Det er vel ikke i hovedtrenerjobben det brenner aller mest på dass...
    5 liker
  29. Lars Bohinen er ledig og er nok en naturlig favoritt. 8 plass er godkjent for S08. Spess når dem holdt på å rykke ned i både 2019 og 2020. Han har ledet et lag tilbake til Elitserien tidligere, og kjenner STB godt.
    5 liker
  30. Har vel aldri går bedre økonomisk, og tilsvarende dårlig sportslig i en viss periode.. På tide at JT går.
    5 liker
  31. Trenger litt pang-pang og action nå etter denne uendelig lange grå sesongen. Få inn Nannskog.
    5 liker
  32. Kom deg til helvete ut av klubben min ditt jævla svin
    5 liker
  33. Vi kom galt ut allerede før sesongen startet, med covid-smitte i troppen. Dette satte nok laget betydelig tilbake i store deler av sesongen. Jeg kjenner ikke til omganget av fysisk forfall grunnet mange med smitte, men det har de nok oversikt over i ledelsen. Når man så startet dårlig blir det følgefeil på følgefeil, mange nye spillere inn i sommer og ingen kontinuitet Nå må det ryddes og man kan sikkert starte med de som stjeler straffer og de som ikke opprettholder smittevern...
    5 liker
  34. 176 solgte, 90 billetter igjen.
    5 liker
  35. Jeg vil ta med Sandberg på lista. Han er en av de fremste kontiunitetsbærerne og en bra fyr. Sier også i Budstikka at han gjerne blir i Stabæk. Ikke noe å lure på der.
    4 liker
  36. Vi har rykket ned to ganger. Begge gangene rykket vi rett opp igjen, og tatt medalje to år senere. Blir d medalje om 3 år?💙
    4 liker
  37. Klart vi må selge ham. Men, på papiret er vi allerede sikret opprykket neste år, så det er ingenting å bekymre seg for.
    4 liker
  38. Vi har nå muligheten til å røske opp i spillerstallen og se fremover. Mange som ikke fortjener å få bli med videre. Azemi blant annet. Ellers burde ledelsen ta seg en god titt i speilet og evaluere sin egen posisjon. Det er flere der som kanskje burde pakke sammen og dra. Obos 2022 er faktum og vi har ikke vært gode nok i år. Det er altfor svakt fra keeper til spiss. Og bytte såpass mange spillere halvveis i sesongen har ikke vært noe sjakktrekk. Vi kommer tilbake sterkere og forhåpentligvis kun en sesong i Obos. Alltid, Uansett!
    4 liker
  39. Forventer at Kjønø pakker kofferten og stapper Azemi oppi.
    4 liker
  40. Var artig så lenge det varte. OBOS neste, og aldri har det vært mer fortjent.
    4 liker
  41. Tillater meg å korrigere deg litt her, Ashkan. Bli hjemme hvis du ikke føler deg frisk, og test deg gjerne uansett før turen! 😉
    4 liker
  42. En ordentlig trener hadde røsket han av banen. Vet ikke hva jeg blir mest provosert av nå. Azemi, eller kjønø
    3 liker
  43. Jepp. Men det er liten grunn til å spille i Eliteserien hvis vi ikke klarer å hamle opp med Mjøndalen, FFK, Start og Sogndal.
    3 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...