Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 20. des. 2021 i alle områder

  1. Å gi opp Kjønø nå er vel en nesten verre fallit enn det vi allerede har oppnådd? Av alle som uttaler seg negativt, hva vet dere egentlig? PT er det en ting jeg er enig og det er at vi har en x for mye i assisten poolen, en som ikke har hatt en veldig god track record i noen klubber han har vært tilstede i, verken sportslig eller menneskelig. Kjønø er en gamble, men jeg synes det er svært tidlig å trekke en slutning på hvilke nivå han innehar. Av det man ser offentlig synes jeg han er ydmyk til oppgaven og viser tydelighet og åpenhet. Av de tilbakemeldingene jeg har fra spillere er at han sier i fra hvis noe er feil, bearbeider for så å utføre. Når ting er bra, følges det opp med hvorfor ting er bra, hvordan utnytte etc. Dette var en av tingene som jeg har skjønt manglet med Janne. Når ting var mindre bra ble det ikke tatt ordentlig tak i, og når ting var bra var uttalelsen "bra", punkt slut. Og i forhold til meritter, Eirik Nossum, en nobody på et tidspunkt, skitrener for Lyn og kompistrener til Petter Northug endte opp som assistent på landsen og ble etterhvert sjefen som dro hjem med det beste VM på ski noensinne. Ja, det er en annen idrett, men nå har han tross alt de merittene. En gang må det skapes og forhåpentligvis starter Kjønø sin liste hos oss. (Skal sies jeg synes jobben som ble gjort i Grorud var ganske overbevisende)
    18 liker
  2. Snakker vi om det samme intervjuet? At idrettsutøvere sier: "Vi må komme oss hjem og trene bedre" når det ikke går veien, er læreboka. Enten det er fotballspillere eller langrennsløpere. Hva skulle han sagt? "Jeg synes vi har vært gode på trening hele året, så rart vi ikke vinner mer?" I tillegg snakker han om andre klassikere som å få gruppen til å jobbe sammen osv. Det mest oppsiktsvekkende for meg er det han sier om "mye å gå på med garderobekultur", som er er noe som ikke bare følger et vanlig manus. Så når vi skal avskilte trenere er det jo også interessant å se hvordan den vokste frem, og hvem som til slutt tok tak i et par beryktete herrer? Når vi rykker ned så er det selvsagt masse som har gått galt. Likevel er det kanskje greit å ikke finne frem hagla og skyte ned alt med en gang? Når det kommer til intensitet på trening, så blir det sikkert evaluert. Det virker jo ikke som om feks Wangberg har noe problem med å snakke om det. Så la dem få gjøre det! Vi har alle funnet våre syndebukker. Enten det er Bob, IA, Skytte eller Kjønø. Men trenger vi å messe det budskapet hele tiden? Det blir noe litt parodisk over påstander om at det er mulig å dumpe innom et par treninger og se at treneren (som er inkompetent. Resultatmessig har det jo tross alt gått bedre enn under JJ, troppdynamisk virker det som det er tatt grep og spillemessig vil jeg si det har vært "mindre dårlig". (For å unngå å bli tatt for å mene at det har vært bra.) Mulig Kjønø er problemet. Mulig ikke. De to siste hele sesongene han har vært hovedtrener har han reist hjem med "Årets unge trener". Så helt natta kan det ikke være.
    10 liker
  3. Du mener "markedspris"? 😉
    4 liker
  4. Å sparke Kjønø nå er helt opplagt en fallitterklæring, men det betyr ikke at det nødvendigvis er feil av den grunn. Det bør imidlertid være gode grunner til å gjøre det. Alder og erfaring er etter min mening ikke et gyldig argument. Folk på Kjønøs alder er både topptrenere, bedriftsledere og statsråder med suksess. Kjønø fortjener å bli vurdert på grunnlag av arbeidsprestasjonene - noe jeg tror de fleste andre av oss også ville forventet i våre jobber.
    4 liker
  5. Så du mener vi var det festlig og sprudlende anderledeslaget fram til sommeren 2021? Hmm...
    4 liker
  6. Kondisjon er noe som kan måles, så det burde vi ikke være forsiktige med å ha som et parameter. Det er minst like viktig som at vi, på papiret, er best i mest mulig av alt det andre. Det er mye enklere å ta fornuftige valg når hjernen ikke først og fremst skriker etter oksygen.
    2 liker
  7. Uavhengig av trener, hvilke forutsetninger mener du vi har for å være dette? Jeg kan tenke meg at vi på papiret bør kunne ha de "beste" spillerne. Jeg kan tenke meg at vi kommer til å ha et lag som på papiret bør være blant de beste ballspillerne i Obos. Ved å best egenskaper i feks pasningsspill vil vi kunne være laget med mest ballinnehav, med mest presise pasninger, med mest sjanser skapt osv. Men "best trent"? Jeg ser ikke helt hvordan vi, med utgangspunkt i dagens stall og forsterkninger vi ønsker oss, skal være åpenbart bedre trent enn Sogndal og Sandnes Ulf. Et konkret eksempel: Jeg vil mye heller at vi ser etter en spiss med typisk målscoreregenskaper (ta de rette ti-meters-løpene, god til å være først på innlegg og selvfølgelig omsette) enn en som er en jævel til å løpe..
    2 liker
  8. Om vi beholder Kjønø (og det gjør vi sikkert) så forventer jeg faktisk at Stabæk skal være det best trente laget i Obos neste sesong! Det å kunne stå på i 90+ minutter er bare noe laget må legge opp til neste år. Å kunne løpe motstandere som er dårligere trent i senk, vil gi oss de poengene som gjør at vi kommer til å kjempe i toppen. Vi så jo alle hvordan det gikk i vårsesongen i år når de andre lagene løp oss i senk!
    2 liker
  9. Jeg er faktisk helt enig med deg, Arni! Det som bekymrer meg mest er treningshverdagen. At kapteinen vår sier det som ble sagt, uten at klubben tar grep gjør meg bekymret. Har alle utenom Bjarmann ferie eller? Og det er jo ikke kun Arni som har sett treningene i år. Er vel flere her inne? Penny for your thoughts? Men nå skal det sies. Jeg var drit forbanna og knust forrige uke.. Nå er jeg mer tilregnelig. Jeg vil oppsummere det som at jeg er noe bekymret. Først og fremst for trenersituasjon og trenerteam. Deretter stallen. Jeg har vært veldig negativ til Bjarmann tidligere, men nå velger jeg å stå bak han. La han få muligheten til å rette opp feilen som ble begått i fjor. Skal la tvilen komme til gode. La han få arbeidsro til å bygge stallen, samt fjerne rusk og rask ut. Men hadde håpet han åpnet Twitter kontoen sin og nådde ut til fansen. Vil ha en sportssjef som går i front. ikke som gjemmer seg. Men så lenge han leverer så får det gå. Styret og stell, skal jeg ikke uttale meg om, da jeg ikke har kompetansen til å mene noe her. Sitter vi virkelig med rett trener, folkens? Jeg har virkelig mine tvil.
    2 liker
  10. Ottar Samuelsen: En varslet katastrofe https://www.budstikka.no/debatt/stabaeks-nedrykk-en-varslet-katastrofe/676533!/
    2 liker
  11. Jeg sier ikke at vi skal ha best kondis. Bare at vi skal ha tilstrekkelig kondis til at vi kan få frem våre andre egenskaper. Det er kanskje der overføringen fra papiret har sviktet? Det må være en grunn til at Magnus Carlsen har med en fysisk trener i støtteapparatet sitt.
    1 liker
  12. Misforstå meg rett. Det vil ikke være dumt å ha best kondis. Men hva er det som gjør at det kan forventes at vi har bedre kondis enn de 15 andre lagene som tross alt også trener? Det er jo fort å tenke seg at en trener i Kongsvinger eller Raufoss sier at "Vi er kanskje ikke de beste fotballspillerne, men vi skal faen meg trene mer løping enn alle andre". Som også kan løses ved å løpe smartere eller trenge å løpe mindre. Det er jo feks det laget som ikke har ballen som ofte må løpe mest. Igjen: Jeg sier IKKE at kondis ikke er viktig, men at kondis kanskje ikke er det viktigste for å vinne fotballkamper.
    1 liker
  13. Det var nettopp dette jeg også tenkte når jeg skrev «best trent»
    1 liker
  14. Og veldig veldig mange har prøvd og er det ikke... "Jeg har fått kritikk fordi jeg mente at de unge tar litt for mye av. Selvfølgelig er de unge trenerne gode, men det tar et langt liv å lære" , sier Arne Sandstø Inne på noe der Sandstø..
    1 liker
  15. Ja, å høre den erfarne kapteinen nærmest avskilte Kjønø i årets siste intervju sier sitt!
    1 liker
  16. Han var litt mer stabil siste 20 kamper med Grorud ifjor enn ihøst. For meg holder det egentlig å ha sett noen treninger før viktige kamper, mye uorden og rot! Hadde han bidratt til utvikling hos noen av de yngre, hadde det vært noe. Men her er stillstand over hele fjøla, lite unntak er Veum. Ottersen var bedre ifjor og tom Høyland som Kjønø garanterte for, er helt ute av det. Å lekke som en sil på slutten med en innspilt formasjon, var ikke bra. Men uenighet er som det skal være
    1 liker
  17. Det er stadig flere ting som tyder på at du har rett @Color Blue. Vi har alvorlige problemer er jeg redd.
    1 liker
  18. Da man ansatte Kjønø, en trener totalt blottet for meritter. Stabæk har aldri ansatt en dårligere trenere, skotten inkludert.
    1 liker
  19. Det slår meg når jeg leser @Richargumentere mot Leiv Welhaven, om Lise Klaveness sitt kandidatur (Twitter), at den blaa familien er ekstremt ressurssterk. I forbundet sitter vel fortsatt Erik Loe, mens Skjønsberg er med landslaget. Vi har Kjølø som er toppagent, Jansson og IA sportsdirektører i ledende skandinaviske klubber, Welhaven er sportskommentator i landets største avis, og Jokke Grimstad hyllet reklamemann. På tribunen sentralbanksjef Olsen og ex-minister Sanner, toppadvokat Koch, osv. Av tidligere styremedlemer og ledere, må det være masse rutine og klokskap (Berdal, Schultz). Dette er bare noen. Det burde være mer enn nok folk som kan bidra i en blaa dugnad. En dugnad som på lenge ikke handler om penger, men blaa sjel og kultur. Det virker på meg som Support også har masse å bidra med inn i en slags revitalisering av klubben. En kan si at den eldre garde med Ingo, Schelvan, Loe, osv, har gått ut på dato, men det er heller ingen som har tatt opp hansken etter dem. Det krever så ekstremt mye mer enn å være en meningsytrer her og der. Action speaks loader than words. @ingo, we need a light house.
    1 liker
  20. Det beste som har blitt skrevet på nettet siden internett oppsto. Håper de rette personene leser dette og tar alvoret innover seg.
    1 liker
  21. Jeg er flinkere på øl og sang enn jeg er på fotball. Men en eller annen gang, ca da Henning Berg kom inn i bilde, begynte vi å spille nitrist fotball, som vi da har fortsatt med. Fotabllen vi har spilt siden da er ikke bare kjedelig, den virker planløs. Når da poeng skal komme på lykke og fromme blir det jævla vanskelig å gjøre det bra. Hvis vi i tillegg regner med den nogen lunde ekstreme spillerlogistikken vi har, er det heller ikke stor underholdningsverdi i å følge utvikling til enkeltspillere. det er ikke rent sjeldent de siste par åra at jeg har måttet spørre sidemannen hvem spiller nr.X er. Det er ekstremt trist å høre kapteinen vår stå i media å si at treningene er for slappe, men det forklarer det hodeløse kjedelige spillet da. hvis gutta ikke er trent nok, eller helt skjønner hva planen er, så blir det jo som det blir. Håper på bot, bedring, gull og grønne skoger i 2022 og fremover.
    1 liker
  22. 89 kr/mnd for $$ er jo en del billigere enn 1500 kr!
    1 liker
  23. Fremdriftsplanen kommunen har lagt opp til lå vel i saken mener jeg. De ønsker klart for sesongstart april 2025. Byggestart våren 2023 som gir neste år til å utvikle prosjektet i et såkalt «samspill» hvor Byggherren og Entreprenørens rådgivere utvikler prosjektet sammen, ser på kostnader underveis og lander et omforent prosjekt. Deretter blir Byggherren og Entreprenøren enige om en pris, målpris, for å bygge det man har utviklet. Blir man ikke enige om en målpris byggherren kan stå inne for eier de, dvs kommunen, alt underlag og kan snu seg rundt og lyse ut en konkurranse om å bygge det man har utviklet. å stable tribuner er fort gjort. Det er alt det andre som både koster penger og tar tid, dvs salgbare arealer.
    1 liker
  24. Rugset, MDG: "Alt i alt er dette en trist dag for fotballen i Bærum." Lever de i et parallelt univers?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...