Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 23. des. 2021 i alle områder

  1. Jeg tenker også at det ikke er noe å skryte av, når cirka 100 ansatte på lønningslisten gir et så elendig produkt. Det er ikke noe mål å ha mange ansatte. Målet er å ha et godt fotballag. Vi rykket ned det året vi fikk nye brakker, og hadde mange penger på bok. Hvordan kan kunstgress og nye garderober gjøre oss bedre?
    3 liker
  2. Ja, da må vi skifte navn på Tobbe-banen.
    3 liker
  3. Ble vel prøvd en haug med varianter da Hilde Håve holdt på?
    2 liker
  4. Nei, og det tror jeg alle skjønner at er viktig på mange måter. Men jeg forstår ikke at det kan være så sinnsykt mye jobb for Stabæk som det gis inntrykk av under her. Det er tross alt ikke Stabæk som skal bygge stadion, klubben skal bare være leietaker. Klubben har naturligvis jobbet mye med å påvirke prosesser og snakket med folk rundt i Kommunen, men slik jeg leser innlegget, så er dette en av hovedgrunnene til at det ikke har vært mulig å prioritere "oppgavene vi helst jobber med (skolebesøk og andre kulturbringende aktiviteter")? Og dersom behovet var større enn administrasjonen kunne håndtere så burde jo dette vært tatt tak i, før det gikk ut over "oppgavene vi helst jobber med"?
    2 liker
  5. Snakker vi om det samme intervjuet? At idrettsutøvere sier: "Vi må komme oss hjem og trene bedre" når det ikke går veien, er læreboka. Enten det er fotballspillere eller langrennsløpere. Hva skulle han sagt? "Jeg synes vi har vært gode på trening hele året, så rart vi ikke vinner mer?" I tillegg snakker han om andre klassikere som å få gruppen til å jobbe sammen osv. Det mest oppsiktsvekkende for meg er det han sier om "mye å gå på med garderobekultur", som er er noe som ikke bare følger et vanlig manus. Så når vi skal avskilte trenere er det jo også interessant å se hvordan den vokste frem, og hvem som til slutt tok tak i et par beryktete herrer? Når vi rykker ned så er det selvsagt masse som har gått galt. Likevel er det kanskje greit å ikke finne frem hagla og skyte ned alt med en gang? Når det kommer til intensitet på trening, så blir det sikkert evaluert. Det virker jo ikke som om feks Wangberg har noe problem med å snakke om det. Så la dem få gjøre det! Vi har alle funnet våre syndebukker. Enten det er Bob, IA, Skytte eller Kjønø. Men trenger vi å messe det budskapet hele tiden? Det blir noe litt parodisk over påstander om at det er mulig å dumpe innom et par treninger og se at treneren (som er inkompetent. Resultatmessig har det jo tross alt gått bedre enn under JJ, troppdynamisk virker det som det er tatt grep og spillemessig vil jeg si det har vært "mindre dårlig". (For å unngå å bli tatt for å mene at det har vært bra.) Mulig Kjønø er problemet. Mulig ikke. De to siste hele sesongene han har vært hovedtrener har han reist hjem med "Årets unge trener". Så helt natta kan det ikke være.
    2 liker
  6. Å gi opp Kjønø nå er vel en nesten verre fallit enn det vi allerede har oppnådd? Av alle som uttaler seg negativt, hva vet dere egentlig? PT er det en ting jeg er enig og det er at vi har en x for mye i assisten poolen, en som ikke har hatt en veldig god track record i noen klubber han har vært tilstede i, verken sportslig eller menneskelig. Kjønø er en gamble, men jeg synes det er svært tidlig å trekke en slutning på hvilke nivå han innehar. Av det man ser offentlig synes jeg han er ydmyk til oppgaven og viser tydelighet og åpenhet. Av de tilbakemeldingene jeg har fra spillere er at han sier i fra hvis noe er feil, bearbeider for så å utføre. Når ting er bra, følges det opp med hvorfor ting er bra, hvordan utnytte etc. Dette var en av tingene som jeg har skjønt manglet med Janne. Når ting var mindre bra ble det ikke tatt ordentlig tak i, og når ting var bra var uttalelsen "bra", punkt slut. Og i forhold til meritter, Eirik Nossum, en nobody på et tidspunkt, skitrener for Lyn og kompistrener til Petter Northug endte opp som assistent på landsen og ble etterhvert sjefen som dro hjem med det beste VM på ski noensinne. Ja, det er en annen idrett, men nå har han tross alt de merittene. En gang må det skapes og forhåpentligvis starter Kjønø sin liste hos oss. (Skal sies jeg synes jobben som ble gjort i Grorud var ganske overbevisende)
    2 liker
  7. Liker den tilfeldig kursivbruken i den meldingen, f.eks: "Det er dessverre svært vanskelig å gi informasjon når man er i en forhandlingsprosess." Kan vi få til noe lignende på stabak.no?
    1 liker
  8. Med Jesper Mathisen som ryktes til IK Start som Sportssjef, tror jeg vi kan le av den klubben i ytterligere noen sesonger.
    1 liker
  9. Vi er ikke i nærheten av opprykk med 2021 årgangen til Stabæk. Til det har kvaliteten vært for dårlig- rett og slett!
    1 liker
  10. Bjørneboe har signert ny kontrakt som strekker seg til 2024
    1 liker
  11. Ja, jeg mener betydningen av ny stadion er overdrevet. Hvor mange flere tilskuere tror man egentlig det ville vært denne høsten, hvis vi spilte på en ny stadion? Jeg har aldri hørt om en eneste person som har argumentert med stadion, ifm manglende interesse for å gå på kamp. Det er bare å se hvor mange Odd-supportere som var på kamp i Skien. Man overlever kalde pølser og toaletter, hvis det som skjer på banen er bra nok. Ingen gidder å gå på dårlig kamp, bare fordi det er varme pølser i kiosken. De samme argumentene gjelder for VIP. Man får ikke med kunder på en søndag for å se maling tørke. En helt annen sak, er at VIP-markedet har endret seg totalt siden 90-tallet. Det samme kan ikke sies om en del av folkene i styre og stell.
    1 liker
  12. Det er to ting som er interessant her, og ingen av dem står tydelig i denne artikkelen. 1) Hvem skal utføre evalueringen? 2) Hva er mandatet og tidsrammen? Jeg ser at det står noe om dette, men det kunne ikke vært mer uklart om Vedum hadde presentert det. Evalueringsgruppen kommer til å få et skriftlig mandat. Det må offentliggjøres. Aller helst kunne man tatt en runde med interesserte parter (inkl. $$) for å få innspill til hva som bør evalueres. Og hvilken "betydelig erfaring" og kompetanse er det den eksterne part sitter med? En eliteserieklubb med stort behov for både sportslig og økonomisk kompetanse kan være en ganske vanskelig sak å evaluere. Spesielt hvis du har kun den ene kompetansen. Det eneste jeg finner ut av å lese dette innlegget, er at ledelsen i klubben har forstått at de må ut av huset for å finne noen til å evaluere seg, og at det må nevnes for offentligheten at så skjer. Jo lenger ut man kommer i innlegget, jo mer handler det om forklaringer. I beste fall, kan det sees på som fokus er på unnskyldninger heller enn hvordan vi skal drive framover. I verste fall er det et forsøk på å starte fortellingen om konklusjonen allerede før evalueringen har begynt.
    1 liker
  13. Syltynt. Gjentakelser om hvorfor vi selger og unnskyldninger om alt annet. Skal ikke ledelsen i klubben evalueres, blir ikke nevnt med et ord?
    1 liker
  14. Terminlisten for 2022 kom faktisk 2. november. Men, du tenkere kanskje på spilleplan?
    1 liker
  15. for meg virker det logisk å bruke tiden frem til jul på å finne ut av hvordan og hvem som skal gjøre evalueringen og at den startes på umiddelbart over jul/nyttår.
    1 liker
  16. Vi trenger en hovedtrener som kommer inn og tar tak i treningskulturen i klubben, det synes mer og mer sikkert i allefall. Vi må bygge en prestasjonskultur med toppidrettsfokus, vi må ha mer kvalitet og profesjonalitet i treningshverdagen. Sportslig så må fokuset ligge på kontinuitet og utvikling av relasjoner. Vi må jobbe med de samme spillerne over tid, det er best for spillerne og dermed for klubben. Det betyr at vi må bryte helt med arven etter IAO. Vi skal sikkert ha noen nye spillere til neste år og sesongene som kommer også, men vi må først og fremst satse på de vi har nå, det er de som skal bære klubben i 2022 og forhåpendtligvis er de fleste her i 2025 også. Det som blr viktig når man rekkrutterer fremvoer at man kvalitetssikrer at man finner spillere med rett holdninger og personlighet, men samtidig spillere med ambisjoner og utviklingspotensial. Man ønsker selvfølgelig alltid å gjøre det slik, men vi må bare erkjenne at den jobben har vært gjort for dårlig hos oss over flere sesonger.
    1 liker
  17. Om man ikke vil søke på jobben kan man i hvert fall stikke innom for en kaffe
    1 liker
  18. Det der med kvalitetene på treningene er som å høre RBK spillerne fra Wiggen tiden der - Gamsten gikk vel ganske langt i å latterliggjøre fyren - der gikk spillerne på gymmen for å trene etter trening... DEt har nok ikke våre gjort! Og så har hanikke vært her hele sesongen selvsagt. Men to viktige moment - kvalitet og kultur. Det må bli mantraet fremover! "Kvalitet og Kultur Alltid Uansett!"
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...