Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 26. des. 2021 i alle områder

  1. Her mener jeg at du tar grundig feil! Nadderud er så trist å være på at det kun er oss ivrigste som gidder. Forblåst og nitrist med en enslig tribune under tak, løpebaner som ødelegger imtimitet, alt er gammelt og utslitt og det er dessverre nada sjel eller sjarm der. Trøkk og stemning er dessverre stort sett fraværende. VIP'er gidder ikke komme, da forsvinner sponsorinntektene også. Bortesupportere prioriterer selvfølgelig ikke Nadderud, hvorfor skulle de det? Eneste positive er gresset, pluss sentral plassering for mange og ganske greit å komme seg dit med kollektivtransport. Jeg er bombesikker på at vi MÅ ha ny stadion skal vi igjen bli en økonomisk bærekraftig toppklubb. Og den skal heldigvis ikke bli alt for stor som Imbesility, Skagerak eller Sør Arena. KBK har gjort alt riktig, blant annet en imtim stadion som det alltid er stemning på. Jeg tipper vi får minst 6000 i snitt og fullt på de attraktive gode kampene. Jeg gleder meg allerede!
    5 liker
  2. Så lenge Kjønø blir sittende så er nye spillere litt underordnet…
    1 liker
  3. Ble vel prøvd en haug med varianter da Hilde Håve holdt på?
    1 liker
  4. Jeg tenker også at det ikke er noe å skryte av, når cirka 100 ansatte på lønningslisten gir et så elendig produkt. Det er ikke noe mål å ha mange ansatte. Målet er å ha et godt fotballag. Vi rykket ned det året vi fikk nye brakker, og hadde mange penger på bok. Hvordan kan kunstgress og nye garderober gjøre oss bedre?
    1 liker
  5. Vi har nå åpnet for medlemskap i 2022, gå inn på medlem.stabaek.no for å fornye! Prisene er som i fjor, 300,- for voksen og 150,- for u18. Husk også at du kan kjøpe gavekort, hvis du mangler noen julegaver. For de som har aktivert autofornyelse så vil dette skje på nyåret (om du ikke allerede har fornyet selv). Husk å ha oppdaterte kortdetaljer inne på profilen din.
    1 liker
  6. Tror heller vi skal ringe Bob Bradley..
    1 liker
  7. Vil faktisk ha Kjønø! Gi mannen en reel sjanse. Jeg vil Aldri ha Bohinen inn i Stabæk sitt trenerteam… Og jeg vet hva jeg snakker om akuratt der.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...