Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 12/27/2021 in Posts

 1. Og hvor er SS sin stemme? Er vi supportere virkelig fornøyde altså? Vi har rykket ned og det er helt tyst rundt feks evalueringen, ingen ønsker eller krav... Merkelig og likegyldig spør du meg...så er ikke bare klubb som bør skjerpe seg, vi også...
  11 likes
 2. Klippet litt i innlegget ditt, for jeg synes dette elegant beskriver fella jeg frykter alle klubbens Tunold'er fort kan gå i: Første setning: Helt enig med deg. Klart vi må ha en skikkelig stadion om vi skal kunne bli et stabilt topplag. Den er en av grunnforutsetningene for å kunne ha et stabilt inntektsgrunnlag. En eliteserieklubb er jo tross alt en bedrift (blant mye annet). Dette er viktig. Andre setning: Det er jeg veldig usikker på, for det er en forutsetning som kreves, og den er enda viktigere enn et flott stadion: godt spill. Spill som, i prioritert rekkefølge: 1) ... gir oss poeng. 2) ... gir oss mål. 3) ... begås av spillere tilskuerne føler tilhørighet til (vært lenge i klubben, lokale unge spillere osv.). 4) ... er underholdende. Tredje setning: jeg gleder meg ikke ennå, for jeg er usikker på hvor mye denne klubben klarer å stable på plass av stabilt og slagkraftig lag de kommende sesongene. Derav all sytinga fra min side på hvordan denne klubben drives. Spillerne avgjør hva som skjer i en enkelt kamp, sportslig støtteapparat har mye å si for hvordan sesongen går, men det er den administrative styringen av klubben som til syvende og sist avgjør om det på lang sikt blir gode kamper og gode sesonger for oss. Akkurat nå ser jo ikke den biten så lyst ut. Jeg tror det vil kreve bedring bare for å kunne slåss om kvalikkplasser til opprykk neste år (topp 6), for ikke å snakke om hva som kreves for å ende topp 2 og deretter stabilisere seg som eliteserielag igjen. Vi ønsker oss selvfølgelig det samme, men med den måten klubben ledes på nå, handler det vel så mye om tro som om fakta når det gjelder hvor nærme vi er å være der vi vil være (i eliteserien 2023 og årene fremover). Jeg tror vi er veldig langt unna.
  10 likes
 3. Vi er interessert i Andreas Heredia. Asker produkt. Kaptein for G15 landslaget. Sentral midtbane (6’er). Står mellom Enga og STB. I tillegg flere utenlandske klubber også med i kampen om signaturen. Vi får håpe han velger riktig!
  6 likes
 4. Evt.. feilet i jobben med å være et attraktivt eliteserie lag.
  4 likes
 5. Jeg tok ut det som er klart viktigst i innlegget ditt! Jeg synes det er rart vi ikke hører noe annet enn ett leserinnlegg i budstikka! Mens i Brann er det handling, og virker som mer åpenhet! Hvor ble det av den åpne og inkluderende siden til klubben?
  4 likes
 6. Ja, gjerne! Men da burde det jo helst komme frem noe nytt også, siden styrelederne allerede har vært ute og erklært evaluering og selvransakelse. Det er påfallende lite opprør rundt nedrykket. Konsensus virker å være at alle har gjort så godt de har kunnet (og det er jo det viktigste når man driver med breddeidrett). Bortsett fra Janne, selvfølgelig. Han fikk skylden for alt som gikk galt. Glem at Kjønø var den tause assistenten hans, og at ingenting har blitt spesielt bedre etter at Janne ble sendt på dør. Det er åpenbart mange som mener at Kjønø fortjener sjansen neste sesong også, selvom ingen har kunnet gi en overbevisende forklaring på hvorfor. Det ligger an til at 2022 vil bli et aktivt år på forumet.
  3 likes
 7. Spiller inn Teodor Berg Haltvik. Kom før sesongen fra RBK 2 til Raufoss. 2 mål og 10 assist fra kantposisjon! 20 år, virker som en hardtarbeidende driblefant, ikke ulikt en vi har fra før
  3 likes
 8. Ikke så spent på evalueringen (alle har gjort så godt de kunne, covid, ny stadion etc), men konsekvensene av den. Det er mye styret ikke kan dele åpent, klubben er arbeidsgiver og har et ansvar med lover og regler å følge. De kan seff ikke fortelle offentlig at f eks den eller den ikke har levert. I tillegg lurer jeg svært på hvordan de kan agere og når. Om f eks Kjønø og Bjarmann ikke fortsetter, hvem finner ny trener og får stallen på plass? Finstad? (Huff). Hva om Tunold takker for seg og evalueringen viser at styret har vært svakt. Hvem ansetter da ny daglig leder og når? Et styre som kan bli kastet på neste årsmøte, eller må man først vente og se om de fortsatt har tillit? Jeg er oppriktig bekymret for handlingslammelse og at vi mister svært viktige uker nå (der har Brann en stor fordel ved at ledere trakk seg tidlig og at treneren fortsetter). Potensielle nye spillere og ledere/trenere vil jo også vite hva de går til før de evt signerer. Valgkomiteen kan f eks bli helt avgjørende for klubbens fremtid.
  2 likes
 9. Kanskje en burde si det samme igjen, men som åpent leserinnlegg! Slik styret har valgt å gjøre…
  2 likes
 10. Posse var jo ute samme kveld som nedrykket og krevde opprydding fra toppen og ned. Nå er det vel naturlig å vente på evalueringen fra klubben, før det ropes om mere blod. Husk å melde dere inn i klubben! Det kan bli show på neste årsmøte.
  1 like
 11. Om vi mister enda ett Asker produkt til Vif så har vi feilet i jobben med Lokal forankring.
  1 like
 12. Må vel det for han hadde 2 år igjen av kontrakten med Raufoss. Spurte trønderne om litt info: En av de mest sentrale spillerne på vårt 'nederlandske' U19/RBK2, litt overraskende da vi valgte å slippe ham etter juniortiden. Hardtarbeidende, noe av en målsnik, kanskje ikke noe sånn utpreget dominerende fysisk eller teknisk. Angrepsspiller da, men jeg har vel alltid tenkt han kom til å lande på midtbanen etter hvert. Godt idretts-DNA både sånn 'talentmessig' og i hodet. Tror han kan bli bra.
  1 like
 13. Her mener jeg at du tar grundig feil! Nadderud er så trist å være på at det kun er oss ivrigste som gidder. Forblåst og nitrist med en enslig tribune under tak, løpebaner som ødelegger imtimitet, alt er gammelt og utslitt og det er dessverre nada sjel eller sjarm der. Trøkk og stemning er dessverre stort sett fraværende. VIP'er gidder ikke komme, da forsvinner sponsorinntektene også. Bortesupportere prioriterer selvfølgelig ikke Nadderud, hvorfor skulle de det? Eneste positive er gresset, pluss sentral plassering for mange og ganske greit å komme seg dit med kollektivtransport. Jeg er bombesikker på at vi MÅ ha ny stadion skal vi igjen bli en økonomisk bærekraftig toppklubb. Og den skal heldigvis ikke bli alt for stor som Imbesility, Skagerak eller Sør Arena. KBK har gjort alt riktig, blant annet en imtim stadion som det alltid er stemning på. Jeg tipper vi får minst 6000 i snitt og fullt på de attraktive gode kampene. Jeg gleder meg allerede!
  1 like
 14. Leste at Jerv vurderte 500 spillere foran 2021-sesongen og reiste rundt for å finsikte spillere. Ser intervju med Bjarmann at det virker som en bare tenker å foreta en intern opptelling og få inn noen få nye. Mannen har en utrolig defensiv holdning til at vi MÅ opp igjen etter neste sesong.
  1 like
 15. Jeg tenker også at det ikke er noe å skryte av, når cirka 100 ansatte på lønningslisten gir et så elendig produkt. Det er ikke noe mål å ha mange ansatte. Målet er å ha et godt fotballag. Vi rykket ned det året vi fikk nye brakker, og hadde mange penger på bok. Hvordan kan kunstgress og nye garderober gjøre oss bedre?
  1 like
 16. Det gjør Mix også... 😇
  1 like
 17. Han dro ned i forbindelse med at han hadde mottatt en mail som fortalte at han hadde arvet 200 millioner USD etter enken til en tidligere oljeminister. Det er noen som har flaks her i livet!
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...