Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 01/09/2022 in all areas

 1. Ja! La oss i beskytte alle som gjøre grove overtramp så lenge de er gamle helter og det er noen år siden! I det minste bør du Ingo være prinsipiell siden du er et talerør for klubben. Du må også vokte deg for å prøve å sensurere dette forumet mtp rollen din. Vi har moderatorer til det. Jeg mener det bør være høyde for å kritisere de som krenker andre, gjør overgrep etc (uten at det nødvendigvis handler om DN). Se feks Brann nachet ifjor. Helt på sin plass at det ble kritisert mener jeg. Det betyr ikke at vi glemmer prestasjonene deres. Jeg antar at du-av alle-kjenner saken til DN godt og da blir det du skriver bare et pinlig gufs fra tiden hvor kvinnesynet blant annet var noe helt annet. Selvsagt bør en kunne ta den diskusjonen spør du meg. DN sitt navn dukket opp (igjen) her på forumet og var ønsket som en potensiell ansatt i klubben. Jeg mener det hadde vært bedre om du skrev at det er uaktuelt- men ønsker han alt godt videre i livet. Da hadde denne diskusjonen her blitt avsluttet en gang for alle. Istedet mener du at vi skal ignorere og beskytte han. Jeg mener problemet er nettopp det- At man ikke skal kunne snakke om og diskutere det- forum eller ikke. Jeg må innrømme at jeg er overrasket over at meldingen din har fått så mange "likes". Det irriterer med også skikkelig at DNs sitt navn er så hellig i denne klubben og at han er en av de få som ikke fikk navnet sitt smurt utover landets aviser etter forkastelig væremåte, mens en syk Forren blir hengt ut i alle kanaler. Ingo- helt uenig med deg denne gangen.
  14 likes
 2. Syns vi bør holde oss for gode til å servere kjipe spekulasjoner og halvkvede viser om gamle helter, enten de scoret mål for Stabæk eller reddet dem. Sakene er tjue år gamle. Vi får huske disse gutta for prestasjonene med gull i NM og gull i Tippeligaen. Det holder lenge. Et forum for oss som elsker Stabæk bør absolutt ikke bli til et lummert sted for å spre mistanker mot navngitte Stabækprofiler.
  7 likes
 3. Tja, synes ikke vi skal legge lokk på ting heller bare fordi det er Stabæk-helter. Når det er sagt er det første jeg tenker på når jeg tenker på de nevnte glede og eufori over deres prestasjoner for klubben.
  5 likes
 4. Hepp, Nå har jeg 3 uavhengige kilder på at Wiggen er ferdig. Det topper ihvertfall uka mi!!!! Nå blir det en ørliten tur ned i vinkjellern kjenner jeg - har en god flaske portvin stående for slike anledninger.
  4 likes
 5. Og med det så fullfører jeg "bli kjent" runden med lagene i OBOS. Det kommer nok en "hva har skjedd siden sist" oppsummering av Brann og MIF også og så må vi vel evaluere ståa i egen klubb. Jeg tror det kan bli en ganske underholdende sesong. Med interessante motstandere og profiler og langt bedre fotball enn vi har sett de to forrige gangene vi besøkte 1. divisjon og ingen ny Mandalskammeratene erfaring (håper jeg)
  3 likes
 6. På et slikt møte vil det naturligvis være mange stemmer som skal høres, og en god del sidespor som dukker opp underveis. Det som var essensielt for meg som "tillitsvalgt" å få trygghet rundt, var selve evalueringen og rammene rundt den. Der synes jeg Petter Wulff hadde et fornuftig poeng: Hvilken nytte hadde det gjort om alle i styrene og administrasjon bare trakk seg/ble kastet for å "vise handlekraft"? Da ville man sittet igjen med like mange spørsmål om hva som har gått galt. I stedet er det god prosess å sørge for en grundig og kritisk evaluering, sånn at man kan kvitte seg med de hodene som evalueringen eventuelt viser at ikke duger, men enda viktigere få beholdt de som faktisk duger. Når det gjelder rammene for evalueringen, så ser jeg det er gjort poeng ut av både at den ikke kan gjennomføres av de som skal evalueres (åpenbart!), altså ledelsen, men samtidig at den ikke kan gjennomføres av eksterne som betales av den samme ledelsen. Det er jammen ikke lett. Det eneste som er helt sikkert, er at vi ikke kan forvente at riksrevisjonen skal ta oppgaven! Slik opplegget ble presentert, fremstår det etter min mening som en god og solid løsning. To erfarne "hjerne-borrere" skal intervjue representanter for hele sportslig avdeling pluss ledelse. Det inkluderer yngre spillere, eldre spillere, trenere, spillere som var her i fjor men ikke nå lenger osv osv. For å sikre at prosessen er tilstrekkelig relevant for en fotballklubb forankres arbeidet hos tre tidligere spillere, som alle må sies å kjenne både toppfotball og Stabæk-kulturen historisk sett. Og på toppen sitter Sverre Koch, med sin enorme erfaring. Den mannen har vært ute en vinternatt før, jf blant annet den enormt belastende Transocean-saken, og lar seg aldri i livet herse med eller blendes av fine ord fra noen av de som skal evalueres. Jeg er helt trygg på at han vil gjennomskue og utfordre eventuell bullshit. Jeg er derfor positiv til evalueringen som skal gjennomføres. Så blir det spennende å se om klubben evner å ta de grepene som evalueringen viser at bør tas. Det gjenstår jo å se, og der bør vi være særdeles alerte og kritiske. Avslutningsvis oppfattet jeg et ektefølt ønske fra styremedlemmene om at supportere både fra stå- og sitteplass melder seg inn i klubben, foreslår kandidater til styreverv til valgkomiteen, og ikke minst; møter på årsmøtet. Med mindre det kolliderer med egne forpliktelser i Stabæk Bandy skal jeg få med meg årsmøtet. Håper vi blir mange!
  3 likes
 7. Fantastisk jobbet, en fryd å se slik innsats på forumet!
  2 likes
 8. Dr. Nordeide Grønli fortsetter som Stabæk spiller i 2022
  2 likes
 9. Dette, @ringo, er mye av hva jeg har savnet på forumet de siste *årene*. Takker!
  2 likes
 10. En liten stopper domino i OBOS ligaen - tidligere gikk Kristoffer Hay fra Bryne til Ulf. Nå har Bryne signert Christian Røer som de siste 8 sesongene har spilt i KOngsvinger. Røers kontrakt gikk ut (fikk ikke forlenget???) etter forrige sesong. KIL på sin side har hentet hjem skadeplagede Lars Christian Krogh Gerson (31) fra Brann. En skadefri Krogh Gerson skal normalt være en kjempeforsterkning for alle lag i OBOS. God spiller, Ledertype, masse rutine og erfaring fra internasjonal fotball.
  1 like
 11. Takk, Jeg skal komne tilbake til oss - men jeg tror det blir viktig å ikke få panikk om vi kommer litt skjevt ut av startblokka.
  1 like
 12. Maiken Bjørndalen har forlenget sin kontrakt i Stabæk
  1 like
 13. Takk for referatet Posse. Jeg innser at dere er i en vrien situasjon, og det ville alle som representerte Support i dette møtet. Det handler egentlig om to ting: 1) Si tydelig fra om problemene i klubben. Det er langt på vei gjort med dette åpne brevet som nå har fått veldig mange signaturer. Det kan fortsatt være noen detaljer igjen, men det er på ingen måte det som er steinen i skoen nå. 2) Observere om klubben har tatt til seg kritikken. Blant annet basert på svarene på punkt 1 og 2 i referatet, så er det et stort og rungende nei her. Man snakker om å få yngre spillere inn på insta. Fint det, mens det store problemet er at vi har valgt oss en måte å drive sport på (stadige utskiftninger og null kontinuitet) som ingen andre hovedtrenere enn Bob har klart å mestre. Fordi det setter treneren i en utrolig vanskelig situasjon. Den ultimate testen må sies å ha vært at selv treneren som ledet oss til sølv-gull-bronse tre år på rad til slutt ledet oss til bunnen av tabellen. Poenget mitt er følgende: Punkt 1 er vårt ansvar. Vi skal melde fra om hva vi syns, og peke på problemene vi ser. Punkt 2 er ikke vårt ansvar. Det er opp til de som leder denne klubben. Det er de som må forstå hva som er problemet, og da mener jeg ikke bare det siste symptomet (nedrykket), men det underliggende problemet. Noe av det er utenfor vår kontroll - korona, sleipe agenter osv. - men det vi kan gjøre noe med, må vi gjøre noe med. Deriblant spillerlogistikken vår. Vi kan ikke kjøre svingdørspolitikk på større deler av garderoben og vente at trener'n får nevneverdig ut av det (topp6 my ass). Vi må ta gode vare på de unge talentene vi har. Selv yngre spillere som er utlånt til andre klubber, må få oppfølging av oss og føle at de er en del av STB-familien. For det er de. Så her må de som leder denne klubben, enten det er AS-styret, daglig leder, klubbstyret eller hvem det nå enn er som i praksis tar disse beslutningene, gå i seg selv og endre måte å lede organisasjonen på. Det de uttrykker i dette møtet (jfr. referatet) gir meg ingen tro på at disse menneskene er de rette til å lede oss videre. Mot opprykk, mot eliteserietilværelse, mot et lag med lokale helter, mot et lag vi kan være stolt av, mot noe som igjen kan bli bygdas lag. Vi skal selvfølgelig vente på evalueringen, for all del, men når du ligger under 0-4 til pause må det være lov å melde fra om at dette ikke ser bra ut.
  1 like
 14. Jon Tunold fra admin Peer Christensen fra klubb-AS Anders Berg-Jacobsen, styreleder klubb-AS Petter Wulff fra klubb-AS Oddbjørn fra medieavdelingen Espen Moe, styreleder klubb var med på teams Meg fra oss Mathias SP fra oss Potter fra oss Anders C Mortimer fra oss Marius fra oss Ashkan fra oss Sven Erik Lund fra oss Mikki fra oss Gunnar W fra oss Petter Westlye, forelder i barneidretten og nabo på Nadderud
  1 like
 15. Lurer på hvor (u)realistisk det er å få tak i Udahl nå. Det må jo være begrenset hvor gøy det er å sitte på benken i Enga og på slutten av sesongen ble han også vraket til fordel for Jatta. kommer han til oss kan han fortsatt bli boende i Oslo også. Nannskog anno 2022?
  1 like
 16. Tror det var i 1912. Alltid vært opptatt av kontinuitet.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...