Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 16. jan. 2022 i alle områder

  1. Noen ganger håper jeg du gjør det dummere enn du er, og dette er en av de gangene. Det kler deg dårlig.
    9 liker
  2. Det er uhyre vanskelig å selge noe vi ikke aner hva er, dessverre. Ingen signeringer, ingen endringer og vi venter fortsatt på en evaluering. "Kjøp sesongkort til klubben som evaluerer fjoråret fortsatt og der sportsdirektøren ikke er bekymret!" Jeg har solgt inn Stabæk i alle former gjennom 13 år i styret, men denne uferdige utgaven vi har nå er altså noe av det vanskeligste å selge. Jeg er åpen for alle forslag.
    9 liker
  3. Store forskjeller fra oss og dem, ja. Vi har fremstått som en breddeklubb, på alle områder, siden nedrykket.. Er det noen i klubben som jobber, utenom de som gratulerer folk med dagen? Eller venter man på evalueringen for å se hvem som er skyld i nedturen? KAN FOLK KOMME SEG PÅ JOBB!!?
    8 liker
  4. Partoutkortaksjonen er et supportertiltak. Så i dette tilfellet er det vel da supporterne som må komme seg på jobb.
    6 liker
  5. Brannsupportere med en reiseguide til årets bortekamper :-) Mye moro her, bl.a. lite tvil om at Mjøndalen ikke står høyt i kurs. Samtidig imponerende arbeid med å selge sesongkort, https://partoutkort.no/
    4 liker
  6. Vi støtter en klubb som ikke hadde vært dårligere drevet om brakkene hadde brent ned. Men det er klart det er supporternes feil, dette her. Godt poeng. Himmel.
    3 liker
  7. Det er vel heller ingen andre i Stabæk som har uttalt noe særlig bekymring....TB er vel den eneste som har uttalt i Budstikka at han tar hatten å grå om det er tilfellet. Det står det respekt av. Kan ikke ha lest at noen andre har uttalt det samme i denne evalueringe, Kjønø?Jon?Moe? Forslag: Push enda hardere på klubben ! Nå får de jo tralte dette isitt eget tempo uten at noen stiller noen krav. Synes SS det tar for lang tid, ja så si ifra da!!
    2 liker
  8. Litt ironisk at denne klubben har hatt så mange reklamefolk innom og i ledelsen😉
    1 liker
  9. Bestilte nettopp med SAS. Opp og ned samme dag. Dette kan fort bli kampen vi sikrer opprykk, da er det fint å komme seg hjem til Bekkkestua etter matchen for en ev. videre feiring.
    1 liker
  10. For en uting. Endelig flytter jeg hjem igjen etter studier og kan gå jevnlig på stadion, men mandag kl 18 har jeg ikke nubbsjans til å nå…
    1 liker
  11. Asså - den jobben som skal gjøres er den samme uansett hvilket nivå man spiller på, Så det handler egentlig mest om å vri om noen brytere i topplokket. Bestemmer man seg for at OBOS ligaen blir drit fett - så blir OBOS - DRIT FETT! Bytt ut Ranheim med Rosenborg, Ulf med Viking og Blink med TIL eller Glimt og Kåffa med LSK så snakker vi jo nesten retro 90 talls tippeliga her. Eneste fordelen med at de ikke er her er at det blir lettere å VINNE.
    1 liker
  12. OBOS-ligaen ser fryktinngytende ut. Kjempemange gode lag som satser knallhardt - Fredrikstad, Sandnes Ulf, Mjøndalen, Brann, Ranheim, Sogndal, Stjørdals-Blink, Kåffa og Stjørdals-Blink... for bare å nevne noen kanonlag. Tenk om vi tar tre poeng borte mot Skeid i første serierunde da, folkens!!! Da griper fotballfeberen om seg både på Jar, Stabekk, Bekkestua, Hosle, Høvik, Bærums Verk, Lommedalen, Kolsås og Fornebu! Den har ligget latent noen år og ventet på et vinnerlag. 2022 kan bli et slikt år på linje med 1993, 1998, 2005, 2008 og 2015. Og mandager er topp! Alle som tilbringer helgene på hyttene, landstedene og i sjøbodene sine kan samle seg om spennende mandager gjennom hele sesongen. Vi trenger mange nye, gode hvis vi skal slåss om opprykk, men først og fremst trenger vi mange som mobiliserer for fullt enda en gang - på tribunene, banene og på Support-feltene.
    1 liker
  13. Wangberg nominert til MOT-prisen 2021 https://www.instagram.com/p/CYrnRiXqdcU/?utm_medium=copy_link
    1 liker
  14. Jeg må innrømme at jeg har vært langt nede og forbannet meg over denne klubben som ikke klarer å spille god fotball! Tenkt at dette gidder jeg ikke å bli med på mer.. Nå tar jeg meg selv i å følge med her inne daglig og er veldig spent på spillelogistikk, konklusjoner fra evalueringen etc. Jeg begynner faktisk å glede meg litt til OBOS! (Kult medBrann, Mjøndalen, Start etc) Å tenke at et år der i OBOS er bra for oss har sittet langt inne.. Men etter lange diskusjoner med meg selv- tror jeg det er nødvendig og utviklende! Hilsen meg som ofte er litt skeptisk og kritisk til det klubben har drevet med de siste årene! Heia Stabæk
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...