Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 18. jan. 2022 i alle områder

  1. Hei alle Forumere. Jeg var på sesongens første trening på Tobbebanen kl 10.30 i dag. Syns det så bra ut; i hvert fall høy intensitet i spillsekvensene og mye godt humør. Lumanza er i Belgia, eller var alle som skulle være på plass, på plass såvidt jeg kunne se. Skytte var påskrudd og smilende, mens Weum fløy som en gaselle over det stivfrosne kunstgresset. Den smule uro folket har rundt dette stortalentet, handler om at han trener så godt og dedikert at han er langt foran skjema for en korsbåndsskade. Og til alle Wiggen-skeptikere en gladmelding, han var ikke å se i dag. Fra Brakka kan meldes at salget av sesongkort går overraskende bra; litt ned ift i fjor, men ikke mye. Vi er alltid velkomne til å se gutta trene, huskeregelen er at de starter kl 10.30 og trener til 12 i ukas første fire dager. Og om bare fem-seks uker sees vi i Alicante til årets første treningsleir. Vi er en utsøkt gjeng på fem-seks fans som har vært med på dette i over tjue år, så vil du spille golf, se Stabæk trene, være med på Quizzer med spillere og trenere og hyggelige middager med oss, er det bare å booke. SAS flyr direkte og tur-retur kan du få billett til ca. 3.000 kroner.
    17 liker
  2. https://www.innherred.no/sport/i/WjWgxa/reiser-soerover-paa-proevespill-artig-aa-faa-denne-sjansen Arne Gunnes inn på prøvespill. 22 mål på 28 kamper for Levanger i 2021.
    5 liker
  3. Andreas Strand in the making.
    4 liker
  4. Mmmh - hverken eller. Klubben har ikke noe valg. Begge må vekk.
    2 liker
  5. Virket som noen av de unge var ivrige etter å vise seg frem på treningsvideoene på insta - slikt varmer en gamme blaa skrott.
    2 liker
  6. En sånn spiller er som arsenikk for kulturen og klubben! Få det rælet ut- Eneste motgift som funker..
    2 liker
  7. Relativt godt dokumentert på Instagram. Ikke overraskende så kan man se Skytte sluntrende bakerst i løpeøktene.
    2 liker
  8. Nå har ikke jeg fulgt Frobenius nøye, men han var jo ansett som et meget stort talent når han dro til Sporting Lisboa, og han er jo lokal. Så her bør vi være på ballen om han vender snuta hjem.
    2 liker
  9. De har vel en fotballøkt om dagen, så kommer styrketrening og annen fysisk trening i tillegg. Første trening i dag, hadde vært strålende hvis med en rapport her hvis noen ser på den. Noen nye på feltet kanskje?
    2 liker
  10. Noen ganger håper jeg du gjør det dummere enn du er, og dette er en av de gangene. Det kler deg dårlig.
    2 liker
  11. 1 liker
  12. Håland in the making 😉
    1 liker
  13. Ingen smågutt: Arne. Gunnes. #. 19. Angrep. FØDT: 13. september 1997 (23 år). HJEMBY: Rennebu. HØYDE I CM: 188. VEKT I KG: 84. Favorittklubb. Barcelona.
    1 liker
  14. Flott lesning! Da håper vi på en kanonsesong i år.
    1 liker
  15. one down - one to go!
    1 liker
  16. Far og Rykkinn legende, Nikolaj, gikk ganske hardt ut mot klubben da alle østlandsklubbene bestemte seg for å slutte med prøvespill for sine egne talenter. Han var vel den siste (?) som dro fra oss etter prøvespill. Mulig at IAO brente noen broer med familien.
    1 liker
  17. Ikke alle som bor i Bærum og kan stikke fra unger rett etter jobb hver mandag....
    1 liker
  18. Helt krise oppsett. Tviler på fulle bortefelt i studentbyene Bergen og Trondheim slik vi så på Brann borte nå i høst.
    1 liker
  19. Partoutkortaksjonen er et supportertiltak. Så i dette tilfellet er det vel da supporterne som må komme seg på jobb.
    1 liker
  20. Jeg tror det blir vanskeligere å rykke opp uten Bjarmann.
    1 liker
  21. For en uting. Endelig flytter jeg hjem igjen etter studier og kan gå jevnlig på stadion, men mandag kl 18 har jeg ikke nubbsjans til å nå…
    1 liker
  22. Båttur til Fredrikstad, 4. august?
    1 liker
  23. Skottland/Spania er jo nesten det samme. Fullstendig på trynet i utlandet er vel å ta i for flere av dem. Noen hadde helt greie karrierer i utlandet, men stjernenivå ble det vel ikke på mange.
    1 liker
  24. Ja! La oss i beskytte alle som gjøre grove overtramp så lenge de er gamle helter og det er noen år siden! I det minste bør du Ingo være prinsipiell siden du er et talerør for klubben. Du må også vokte deg for å prøve å sensurere dette forumet mtp rollen din. Vi har moderatorer til det. Jeg mener det bør være høyde for å kritisere de som krenker andre, gjør overgrep etc (uten at det nødvendigvis handler om DN). Se feks Brann nachet ifjor. Helt på sin plass at det ble kritisert mener jeg. Det betyr ikke at vi glemmer prestasjonene deres. Jeg antar at du-av alle-kjenner saken til DN godt og da blir det du skriver bare et pinlig gufs fra tiden hvor kvinnesynet blant annet var noe helt annet. Selvsagt bør en kunne ta den diskusjonen spør du meg. DN sitt navn dukket opp (igjen) her på forumet og var ønsket som en potensiell ansatt i klubben. Jeg mener det hadde vært bedre om du skrev at det er uaktuelt- men ønsker han alt godt videre i livet. Da hadde denne diskusjonen her blitt avsluttet en gang for alle. Istedet mener du at vi skal ignorere og beskytte han. Jeg mener problemet er nettopp det- At man ikke skal kunne snakke om og diskutere det- forum eller ikke. Jeg må innrømme at jeg er overrasket over at meldingen din har fått så mange "likes". Det irriterer med også skikkelig at DNs sitt navn er så hellig i denne klubben og at han er en av de få som ikke fikk navnet sitt smurt utover landets aviser etter forkastelig væremåte, mens en syk Forren blir hengt ut i alle kanaler. Ingo- helt uenig med deg denne gangen.
    1 liker
  25. Syns vi bør holde oss for gode til å servere kjipe spekulasjoner og halvkvede viser om gamle helter, enten de scoret mål for Stabæk eller reddet dem. Sakene er tjue år gamle. Vi får huske disse gutta for prestasjonene med gull i NM og gull i Tippeligaen. Det holder lenge. Et forum for oss som elsker Stabæk bør absolutt ikke bli til et lummert sted for å spre mistanker mot navngitte Stabækprofiler.
    1 liker
  26. La oss ta med Frode Olsen i samme slengen! Vi trenger jo litt medieoppmerksomhet
    1 liker
  27. I Stabæk-øyemed får vi huske han for den spilleren og Stabæk-profilen han var en gang, men han kan nok aldri jobbe i en synlig rolle i Norge igjen.
    1 liker
  28. Tror vi skal styre unna han nå...
    1 liker
  29. Meling er den råeste spilleren vi har hatt i klubben, etter min mening. Tom Stenvoll var sympatisk, men når det kommer til skills og arbeidsinnsats, kombinert med bra mann. Birger Meling!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...