Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 20. jan. 2022 i alle områder

  1. 33 liker
  2. Jeg synes også det kommer altfor lite info. Klubben fikk spørsmål for et par dager siden om hva som skjer. Om det finnes noen oppdateringer på evalueringen. At det er frustrerende å se at det er 11 personer ut av laget og trenerapparatet, og ingen inn. Og at det er fryktelig vanskelig å selge engasjement for noe som ligner en ribbet utgave av nedrykkslaget i fjor. Vi har ikke fått svar på noen av disse spørsmålene ennå.
    21 liker
  3. Ingo meldte i forrige uke på forumet, at sesonkortsalget går overraskende bra. Det er sikkert derfor de har utsatt fristen til å fornye til uti neste måned. Nesten en måned etter den opprinnelige fristen. Vi i "min gjeng" har ikke villet fornye før vi vet hva vi kjøper. Alternativet er å bare dra på bortekamper, og heller se hjemmekampene på Blaa. Nå holder det ikke med den standard bullshiten vi blir foret med årlig. Nå må de søren meg finne på noe troverdig.
    13 liker
  4. Gunnes er spiss, opprinnelig fra Rennebu - bakgrunn fra Byåsen og Nardo før Levanger. Hengslete type, teknisk bra, god feilvendt, flink til å finne posisjoner inne boks, god avslutter.
    7 liker
  5. Hedrer Eggen på sosiale medier, bra!
    2 liker
  6. Veldig enig her. Gir veldig lite motivasjon å fornye når man ikke vet hva prosjektet er eller hva ambisjonene er. Ser det er litt videoer på some og hjemmesiden fra treningene om dagen. Men veldig lite om veien videre og orientering som man bør forvente utover det generelle. Det holder ikke og bør være en konkret plan før man fornyer. Sitter litt lengre inne i år dessverre.
    1 liker
  7. Liker at vi ser på dette nivået og at det er prøvespill før kontrakt. Både Edvardsen og Ottesen kom vel rett fra nivå 3 og det har ihvertfall fungert bra. Nå vil jo ikke alle slå til på samme måte, men det viser seg jo at det finnes gode spillere på dette nivået for de som holder øynene åpne.
    1 liker
  8. Jada. Nå evalueres det om det skal foretas ytterligere evalueringer.
    1 liker
  9. Den er vel plassert slik at den matcher plasseringen av Nike logoen. Men dette har vel ikke Nike gjort noe særlig før, så det blir nok helt feil 😁
    1 liker
  10. Mye kule treningstøy hos Stabæk i år! Nike leverer som vanlig!
    1 liker
  11. Landslagsuttak G-18. Scroller alltid nedover aldersbestemte landslagsuttak på jakt etter Stabækspillere. Gratulerer til Engh. Veum hadde vel også vært i denne troppen hvis han var skadefri https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-18/2022/g18-landslagstropp-til-marbella-samling/
    1 liker
  12. Andreas Strand in the making.
    1 liker
  13. https://www.innherred.no/sport/i/WjWgxa/reiser-soerover-paa-proevespill-artig-aa-faa-denne-sjansen Arne Gunnes inn på prøvespill. 22 mål på 28 kamper for Levanger i 2021.
    1 liker
  14. Hei alle Forumere. Jeg var på sesongens første trening på Tobbebanen kl 10.30 i dag. Syns det så bra ut; i hvert fall høy intensitet i spillsekvensene og mye godt humør. Lumanza er i Belgia, eller var alle som skulle være på plass, på plass såvidt jeg kunne se. Skytte var påskrudd og smilende, mens Weum fløy som en gaselle over det stivfrosne kunstgresset. Den smule uro folket har rundt dette stortalentet, handler om at han trener så godt og dedikert at han er langt foran skjema for en korsbåndsskade. Og til alle Wiggen-skeptikere en gladmelding, han var ikke å se i dag. Fra Brakka kan meldes at salget av sesongkort går overraskende bra; litt ned ift i fjor, men ikke mye. Vi er alltid velkomne til å se gutta trene, huskeregelen er at de starter kl 10.30 og trener til 12 i ukas første fire dager. Og om bare fem-seks uker sees vi i Alicante til årets første treningsleir. Vi er en utsøkt gjeng på fem-seks fans som har vært med på dette i over tjue år, så vil du spille golf, se Stabæk trene, være med på Quizzer med spillere og trenere og hyggelige middager med oss, er det bare å booke. SAS flyr direkte og tur-retur kan du få billett til ca. 3.000 kroner.
    1 liker
  15. Ikke helt riktig. Njie dro med seg smitte inn i troppen, men de nevnte to dro på fest før resultatet av testen deres var klar, og kunne derfor spre det videre til folk på denne festen.
    1 liker
  16. Dette ville jeg av alle andre brukere tolket som herlig, syrlig ironi. Når det kommer fra deg så vet jeg ikke om du mener det eller ikke😅
    1 liker
  17. Ja! La oss i beskytte alle som gjøre grove overtramp så lenge de er gamle helter og det er noen år siden! I det minste bør du Ingo være prinsipiell siden du er et talerør for klubben. Du må også vokte deg for å prøve å sensurere dette forumet mtp rollen din. Vi har moderatorer til det. Jeg mener det bør være høyde for å kritisere de som krenker andre, gjør overgrep etc (uten at det nødvendigvis handler om DN). Se feks Brann nachet ifjor. Helt på sin plass at det ble kritisert mener jeg. Det betyr ikke at vi glemmer prestasjonene deres. Jeg antar at du-av alle-kjenner saken til DN godt og da blir det du skriver bare et pinlig gufs fra tiden hvor kvinnesynet blant annet var noe helt annet. Selvsagt bør en kunne ta den diskusjonen spør du meg. DN sitt navn dukket opp (igjen) her på forumet og var ønsket som en potensiell ansatt i klubben. Jeg mener det hadde vært bedre om du skrev at det er uaktuelt- men ønsker han alt godt videre i livet. Da hadde denne diskusjonen her blitt avsluttet en gang for alle. Istedet mener du at vi skal ignorere og beskytte han. Jeg mener problemet er nettopp det- At man ikke skal kunne snakke om og diskutere det- forum eller ikke. Jeg må innrømme at jeg er overrasket over at meldingen din har fått så mange "likes". Det irriterer med også skikkelig at DNs sitt navn er så hellig i denne klubben og at han er en av de få som ikke fikk navnet sitt smurt utover landets aviser etter forkastelig væremåte, mens en syk Forren blir hengt ut i alle kanaler. Ingo- helt uenig med deg denne gangen.
    1 liker
  18. Skulle gjerne visst litt om bakgrunnen for at det er akkurat disse to konsulentene som fikk dette oppdraget, kanskje du kan si noe om det @Jon? Jeg er generelt skeptisk til eksterne konsulenter som mottar vederlag fra dem de skal vurderes; det begrenser hvor ærlige de kan være i sin tilbakemelding.
    1 liker
  19. Stod også igjen etter match mot godset og tok driten fra supporterne. Eneste som tok til orde. Skal ha for det. Resten hang med hue eller gikk rett i garderoben. Avhengig av at Wangberg spiller hver match utover.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...