Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 01/20/2022 in all areas

 1. Jan Økern, hvil i fred!
  33 likes
 2. Jeg synes også det kommer altfor lite info. Klubben fikk spørsmål for et par dager siden om hva som skjer. Om det finnes noen oppdateringer på evalueringen. At det er frustrerende å se at det er 11 personer ut av laget og trenerapparatet, og ingen inn. Og at det er fryktelig vanskelig å selge engasjement for noe som ligner en ribbet utgave av nedrykkslaget i fjor. Vi har ikke fått svar på noen av disse spørsmålene ennå.
  22 likes
 3. Ingo meldte i forrige uke på forumet, at sesonkortsalget går overraskende bra. Det er sikkert derfor de har utsatt fristen til å fornye til uti neste måned. Nesten en måned etter den opprinnelige fristen. Vi i "min gjeng" har ikke villet fornye før vi vet hva vi kjøper. Alternativet er å bare dra på bortekamper, og heller se hjemmekampene på Blaa. Nå holder det ikke med den standard bullshiten vi blir foret med årlig. Nå må de søren meg finne på noe troverdig.
  14 likes
 4. Piggy er en del av årets kapteinsteam. Klasse!
  11 likes
 5. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/slik-skal-kjono-ta-stabaek-rett-opp-igjen/680969!/ Tror ikke denne er delt her inne enda. Gir en oppsummering for de uten pluss. Han har følt neddykket sitte i kroppen gjennom ferien. Ny opplevelse å rykke ned. Rekker blikket mot by sesong og opprykk. Tydelig på at det trengs spillere inn i hvert ledd. 3-4 klare forsterkninger hvor av to er rutinerte. Men vi har en god stamme, men forventer at samtlige forbedrer seg denne sesongen. – Nå er det opp til meg å få spillerne trent på måten jeg vil få dem trent. Det finnes ingen unnskyldninger nå. Jeg har en forsesong på å bygge form og spillestil, det har jeg savnet siden jeg tok over. Kjønø legger til at det er stor forskjell på trene et lag fra januar, og å overta midt i en sesong. – Nå må vi få bygget kultur, spillestil og få dem til å tåle treningen på det nivået jeg ønsker. Jeg må også vise den fotballen jeg står for. Det føler jeg ikke at jeg har fått vist i så stor grad. Kjønø snakker videre om at han føler mange valg ble tatt i høst med tanke på en redningsaksjon. Vil nå kjøre på med høyere press for gjenvinning og raskere balltempo med færre touch. Også avsluttes det hele med noen ord om hvor kokos kokosligaen er.
  9 likes
 6. Gunnes er spiss, opprinnelig fra Rennebu - bakgrunn fra Byåsen og Nardo før Levanger. Hengslete type, teknisk bra, god feilvendt, flink til å finne posisjoner inne boks, god avslutter.
  7 likes
 7. Jeg tipper det der er akkurat slik de fleste av oss har det. Vi ønsker og håper han lykkes, men ingen tror egentlig på det.
  5 likes
 8. Ja vi putta såpass mye ressurser inn i laget i fjor høst og så vidt ejg vet hadde Kjønø siste ordet på signeringene så han kan ikke løpe fra det ansvaret. Mange av spillerforsterkningene var gode nok, men det var for mange på en gang og vi fikk alt for lite ut av spillerstallen.
  3 likes
 9. Å slå seg til ro med den tanken er en farlig sovepute. Alle de andre lagene har også en hel sesongoppkjøring med treneren sin. En hel preseason med den samme Kjønø som i høst gjør jo bare vondt verre.. Regner med evalueringsarbeidet gir Kjønø en pekepinn på hva HAN må forbedre seg på.
  2 likes
 10. En hel sesongoppkjøring er det Kjønø trenger. Nå får han endelig muligheten til å sette en fast XI. Bygge kontinuitet og god lagmoral. Tipper sesongen blir veldig fin og at vi rykker opp på første forsøk.
  2 likes
 11. Jeg vil så gjerne ha trua på Kjønø! Samtidig husker jeg alt for godt hvor jævlige vi så ut under Henning Berg ved ny sesongstart.
  2 likes
 12. Hedrer Eggen på sosiale medier, bra!
  2 likes
 13. Mener å huske Kjønø kjørte på nøyaktig det samme 4 juli ifjor - han skulle skape et vinnerlag med en tydelig identitet i spillet!
  1 like
 14. Hadde han hatt litt pondus, tror jeg vi ville sett bedre resultater i fjor. Det holder ikke om han leverer marginalt bedre resultater i år. Det er uansett umulig å måle, siden vi starter enhver ny sesong med et totalt nytt lag. Gourmetkokk i fjor. Pizzabaker i år.
  1 like
 15. Veldig enig her. Gir veldig lite motivasjon å fornye når man ikke vet hva prosjektet er eller hva ambisjonene er. Ser det er litt videoer på some og hjemmesiden fra treningene om dagen. Men veldig lite om veien videre og orientering som man bør forvente utover det generelle. Det holder ikke og bør være en konkret plan før man fornyer. Sitter litt lengre inne i år dessverre.
  1 like
 16. Presset er enormt på Kjønø, må levere fra første runde. Har tvil på om Kjønø er mannen men jeg håper jeg tar feil. Nå har han vært her i ett år samtidig så får han en full pre-season som hovedtrener. Det kan love godt men vi blir alle klokere etter de 10 første rundene. Trenger god hjelp fra Bjarmann på overgangsvinduet, presset er like stort der. Så vil ikke bare peke på Kjønø. Levere nå! Vis oss hvorfor Moe og co aldri var i tvil. Bygg det laget vi alle kan være stolte av! Forhåpentligvis er denne sesongen starten på en fin reise for Stabæk som klubb.
  1 like
 17. Liker at vi ser på dette nivået og at det er prøvespill før kontrakt. Både Edvardsen og Ottesen kom vel rett fra nivå 3 og det har ihvertfall fungert bra. Nå vil jo ikke alle slå til på samme måte, men det viser seg jo at det finnes gode spillere på dette nivået for de som holder øynene åpne.
  1 like
 18. Jada. Nå evalueres det om det skal foretas ytterligere evalueringer.
  1 like
 19. Den er vel plassert slik at den matcher plasseringen av Nike logoen. Men dette har vel ikke Nike gjort noe særlig før, så det blir nok helt feil 😁
  1 like
 20. Mye kule treningstøy hos Stabæk i år! Nike leverer som vanlig!
  1 like
 21. Landslagsuttak G-18. Scroller alltid nedover aldersbestemte landslagsuttak på jakt etter Stabækspillere. Gratulerer til Engh. Veum hadde vel også vært i denne troppen hvis han var skadefri https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-18/2022/g18-landslagstropp-til-marbella-samling/
  1 like
 22. Andreas Strand in the making.
  1 like
 23. https://www.innherred.no/sport/i/WjWgxa/reiser-soerover-paa-proevespill-artig-aa-faa-denne-sjansen Arne Gunnes inn på prøvespill. 22 mål på 28 kamper for Levanger i 2021.
  1 like
 24. Hei alle Forumere. Jeg var på sesongens første trening på Tobbebanen kl 10.30 i dag. Syns det så bra ut; i hvert fall høy intensitet i spillsekvensene og mye godt humør. Lumanza er i Belgia, eller var alle som skulle være på plass, på plass såvidt jeg kunne se. Skytte var påskrudd og smilende, mens Weum fløy som en gaselle over det stivfrosne kunstgresset. Den smule uro folket har rundt dette stortalentet, handler om at han trener så godt og dedikert at han er langt foran skjema for en korsbåndsskade. Og til alle Wiggen-skeptikere en gladmelding, han var ikke å se i dag. Fra Brakka kan meldes at salget av sesongkort går overraskende bra; litt ned ift i fjor, men ikke mye. Vi er alltid velkomne til å se gutta trene, huskeregelen er at de starter kl 10.30 og trener til 12 i ukas første fire dager. Og om bare fem-seks uker sees vi i Alicante til årets første treningsleir. Vi er en utsøkt gjeng på fem-seks fans som har vært med på dette i over tjue år, så vil du spille golf, se Stabæk trene, være med på Quizzer med spillere og trenere og hyggelige middager med oss, er det bare å booke. SAS flyr direkte og tur-retur kan du få billett til ca. 3.000 kroner.
  1 like
 25. Ikke helt riktig. Njie dro med seg smitte inn i troppen, men de nevnte to dro på fest før resultatet av testen deres var klar, og kunne derfor spre det videre til folk på denne festen.
  1 like
 26. Dette ville jeg av alle andre brukere tolket som herlig, syrlig ironi. Når det kommer fra deg så vet jeg ikke om du mener det eller ikke😅
  1 like
 27. Ja! La oss i beskytte alle som gjøre grove overtramp så lenge de er gamle helter og det er noen år siden! I det minste bør du Ingo være prinsipiell siden du er et talerør for klubben. Du må også vokte deg for å prøve å sensurere dette forumet mtp rollen din. Vi har moderatorer til det. Jeg mener det bør være høyde for å kritisere de som krenker andre, gjør overgrep etc (uten at det nødvendigvis handler om DN). Se feks Brann nachet ifjor. Helt på sin plass at det ble kritisert mener jeg. Det betyr ikke at vi glemmer prestasjonene deres. Jeg antar at du-av alle-kjenner saken til DN godt og da blir det du skriver bare et pinlig gufs fra tiden hvor kvinnesynet blant annet var noe helt annet. Selvsagt bør en kunne ta den diskusjonen spør du meg. DN sitt navn dukket opp (igjen) her på forumet og var ønsket som en potensiell ansatt i klubben. Jeg mener det hadde vært bedre om du skrev at det er uaktuelt- men ønsker han alt godt videre i livet. Da hadde denne diskusjonen her blitt avsluttet en gang for alle. Istedet mener du at vi skal ignorere og beskytte han. Jeg mener problemet er nettopp det- At man ikke skal kunne snakke om og diskutere det- forum eller ikke. Jeg må innrømme at jeg er overrasket over at meldingen din har fått så mange "likes". Det irriterer med også skikkelig at DNs sitt navn er så hellig i denne klubben og at han er en av de få som ikke fikk navnet sitt smurt utover landets aviser etter forkastelig væremåte, mens en syk Forren blir hengt ut i alle kanaler. Ingo- helt uenig med deg denne gangen.
  1 like
 28. Skulle gjerne visst litt om bakgrunnen for at det er akkurat disse to konsulentene som fikk dette oppdraget, kanskje du kan si noe om det @Jon? Jeg er generelt skeptisk til eksterne konsulenter som mottar vederlag fra dem de skal vurderes; det begrenser hvor ærlige de kan være i sin tilbakemelding.
  1 like
 29. Stod også igjen etter match mot godset og tok driten fra supporterne. Eneste som tok til orde. Skal ha for det. Resten hang med hue eller gikk rett i garderoben. Avhengig av at Wangberg spiller hver match utover.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...