Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 21. jan. 2022 i alle områder

  1. Skeid ønsker velkommen til første seriekamp. Twitterhumor «... men vi er rause nok til at vi tilpasser utvalget i kiosken etter motstander. Vi har fått innspill på utvalget bortefansen foretrekker når Bekkestuas Stolthet kommer på besøk til serieåpningen. Skeid - en inkluderende klubb.»
    27 liker
  2. Men seriøst. Vi visste at Kjønø kom til å bli sittende - så kan man, meg inkludert, ha meninger om akkurat det. Deretter da man så ikke gjorde grep allerede i fjor høst, så har prosesser rundt anskaffelse av nye spillere startet og kommet godt igang. Da vil det NÅ etter min mening være uklokt å gjøre noe med Bjarmann. Skulle man ha gjort noe med sport så burde det vært gjort allerede før jul. Da det ikke skjedde, mener jeg at det er riktig å la de fortsette. Det man har gjort noe med (aktivet eller passivt?)er assistentene som har reist videre. Vi skal altså ha inn 1-2 nye trenere til teamet - la oss vente å se hvem det blir. Det jeg hadde håpet på var en troverdig rediggjørelse/analyse for hvorfor de mener vi rykket ned i høst (uavhengig av om jeg er enig eller ikke i analysen/konklusjonene, men vi hadde i det minste hatt noe å diskutere videre) - altså helst en uttalelse fra de tre sportslige "konsulentene" Stenresen, Holter og Skjønnsberg. I så måte står denne "frifinnelsen" til stryk, og det gjlør hele saken akkurat så lite troverdig som jeg regnet med at den kom til å bli. Men er jeg overrasket, eller skuffet? - nei egentilg ikke - det var akkurat slik jeg så det for meg. Dessuten - de sier evalueringen av admin og klubbens struktur ikke er ferdig og for de lange linjene er det kanskje det viktigste. Ikke at jeg har noen kjempeforhåpninger om store endringer der heller. Men igjen det der enkle lille spørsmålet. Kjære evalueringsutvalg - hvorfor tror dere vi er der vi er i dag?
    21 liker
  3. Dette må også innebære at Bjarmann og Kjønø er fredet uansett hva som måtte skje denne sesongen, ettersom styret har "full tillit" til dem selv etter et dundrende nedrykk. Dersom vi f.eks. ligger på nedre halvdel til sommeren, så forutsetter jeg i så fall at det er styret og ikke sportslig ledelse som tar konsekvensen og trekker seg, i lys av denne uttalelsen. Jeg fikk nettopp melding av min far. Han og muttern har hatt sesongkort på Nadderud siden 1997. Et kvart århundre der altså. De har bestemt seg for å ikke fornye disse etter å ha lest dette. Bra jobba!
    16 liker
  4. Det er en ting de har gjort her som er veldig utspekulert: de begrenser seg til evaluering av sportslig ledelse, samt vanlig ledersvada. Strategi, driften av klubben for øvrig, og det langsiktige perspektivet, blir fullstendig ignorert. Jada, de skal komme tilbake til sånne ting som organisering mellom styrene. Men poenget her er: man har unngått å evaluere det vesentlige. Som er at dette var et nedrykk man har kunnet se i horisonten i flere år. Vi hadde mange muligheter til å snu trenden, men med unntak av kortvarige gjenopplivinger i 2017 og 2019 har pila pekt stabilt nedover for Stabæk uten at noen har virket interessert i å endre kurs. Dét skal verken Bjarmann eller Kjønø ha skylda for, for de var ikke med på mesteparten av nedturen!
    14 liker
  5. Jeg foreslår at årsmøtet blir holdt UTEN representanter fra klubben. Det er på tide at vi supportere får snakket ut om VÅRT syn på klubben - og den nåværende strukturen/driften. Vi kan alltids ha et medlemsmøte på et senere tidspunkt hvor klubben er invitert. Jeg blir bare provosert av enda mer "blant topp 6" - "det er mye vi ikke kan snakke om" - "ting er ikke så lett, når spillerne vil vekk og har dumme foreldre". For å sitere Greta Thunberg: BLA. BLA. BLA
    11 liker
  6. For skape økt oppslutning i lokalmiljøet sakset jeg denne fra Mini Jacobsen om Nils Arne Eggen på tv2.no: Ofte når noen av breddeklubbene i området hadde åpnet nytt klubbhus, ny bane eller ny garderobe ble Rosenborg-spillerne kommandert ut av Eggen som gode ambassadører for klubben. – Det var aldri snakk om å sette seg i bussen hjem etter å ha sagt takk for at vi fikk komme. Vi spiste karbonader med de lokale og ble der gjerne et par timer. Nils Arne var knallhard på det, sier Mini. (håper dette er riktig tråd for slikt)
    8 liker
  7. @Possebra formulert tilsvar på klubbens FB side: Dette var ganske utrolig å lese. Jeg og 10 andre supportere var i møtet med klubben der vi representerte de drøyt 270 som signerte det åpne brevet. Den tydeligste tilbakemeldingen klubben har fått på mange år. I møtet fikk vi inntrykk av at dette ble tatt på alvor og at vi ville se resultater, oppdateringer og tydelige grep fremover. Vi er rett og slett helt paffe av det vi har sett til nå. Det var bare litt "uklare ansvarsområder", "full tillit" og "gled dere"? Vi rykka direkte ned for helvete! Mener dere helt ærlig at dette skal få folk til å glede seg og kjøpe sesongkort?
    8 liker
  8. Avslutter sesongkortabonnomentet mitt. Gidder ikke bruke hverken spenn, tid eller energi på en klubb hvor de ansatte tydeligvis gir fullstendig faen.
    8 liker
  9. Har vært ivirg leser av forumet i mange år, men dette er mitt første innlegg og det blir nok mitt siste. Jeg kan lite om fotball, men jeg kan en del om ledelse og kommunikasjon. Etter min oppfatning, fremstår klubbens håndtering av det meste de siste årene til strykkarakter på alle nivåer og det har vist seg i sluttproduktet - resultatene. Opplever at klubbens uttalelser om den såkalte evalueringen vitner om en nær grenseløs uvitenhet om hva som skal til for å få en organisasjon til å levere resultater. Dette er rett og slett useriøst. Adjø Stabæk.
    7 liker
  10. 6 liker
  11. Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal si altså.
    5 liker
  12. "Jeg har stor tro på at når styrene, administrasjonen, trenerne og spillerne drar i samme retning, så vil 2022 bli en sesong som alle vi som er glad i Stabæk, kan se frem til med store forventninger, avslutter Koch." Betyr det at de ikke har dratt i samme retning til nå? Hvis det bare er å bestemme seg for det, så kan man lure på hvorfor det ikke har startet å dra tidligere. Gleder meg til årsmøtet i SS. Det skal bli stas å få føle på den nye og positive vinden.
    5 liker
  13. Victorio og Andresen i G-17 landslagstroppen. G17-landslagstropp til Marbella-samling - Norges Fotballforbund
    5 liker
  14. Uttrykket "full tillit" er fullstendig utvannet og betyr ingenting i praksis. Tillit gjør man seg fortjent til som følge av resultater. Mistillit får man ved manglende resultater. Hvilke resultater gir "full tillit" i denne saken? 🤷‍♂️ Vi ønsker svar og begrunnelser!!
    4 liker
  15. Trist at du gir deg så fort! Vi har jo mye gugge på forumet fra før, men litt gugge med andre vinklinger hadde vært fint.
    4 liker
  16. Det er for sent å sparke Kjønø og Bjarmann og ingen av de har fått lette arbeidsforhold i fjor! Jeg har troen på Bjarmann og Kjønø under riktige forhold, men jeg har ikke troen om styret og admin blander seg inn! Jeg håper det er slutt med smser om hvorfor han og han ikke får spille, og at han og han er lovet å spille… jeg er mye mer spent på evalueringen av styret, administrasjon og eierstruktur i klubben! Men tror dessverre den blir lik, når venner evaluerer venner…
    4 liker
  17. Bare å gjøre seg klar for PostNord-ligaen i 2023. Og det skriver jeg ikke i ren frustrasjon, men fordi jeg nå tror det er helt realistisk. Vi henger LANGT etter de øvrige lagene i OBOS-ligaen allerede der de i ukesvis har holdt på med forberedelser til ny sesong. Når vi i tillegg ikke klarer å innse at problemene strekker seg mye lengre enn det sportslige på banen så er det bare å skru på samtlige varsellamper. Dette blir (nok) et tungt år.
    4 liker
  18. Aner ikke. Jeg har ikke lest den og vet ikke hva som står der. Siden du har konkludert med nei skjønner jeg at du har tilgang på mye mer info enn jeg har. Det eneste jeg vet er den ene setningen som står i meldingen der det kommer frem to punkter: - Det har vært uklare ansvarsområder - Manglende oppfølging av målsettinger og planer Dette er ganske kraftig kritikk da det går på helt grunnleggende organisering av det sportslige. Egentlig betyr dette at ledelsen av sport ikke har vært god nok. Sånn sett er det overraskende at det har endt med fortsatt tillit til begge de ansvarlige for sport. Med slike funn ville jeg antakelig innstilt på mistillit til én eller begge, vanskelig å si hvem uten å kjenne detaljene i evalueringen. Helt avgjørende for om evalueringen bringer klubben fremover er hvilke tiltak som iverksettes. Det eneste som står i meldingen er at det er "påbegynt et omfattende arbeid med å etablere tydelige strukturer og rutiner". Uten å vite hva dette arbeidet går i er det umulig å mene noe om dette vil bringe klubben fremover. Jeg registrerer at det er mange her som mener mye om evalueringen er god eller dårlig og om tiltakene er riktige. Jeg skjønner jo da at det er mange som vet mye mer enn det som står i meldingen fra klubben. For å oppsummere: Denne evalueringen synes jeg det er umulig å mene så mye om. Og der ligger mitt største problem med den, nemlig at det basert på forutsetningene med brev fra supportere osv. burde vært en langt mer detaljert melding.
    3 liker
  19. Fordelen med champagne i kiosken er at man kan bli både full og ha full tillit
    3 liker
  20. Litt ergerlig er det jo at når klubben endelig har bestemt seg for å tenke langsiktig i trenerstillingen så er det typisk nok når den er besatt av en Harald Eia-karakter.
    3 liker
  21. Ikke første gangen dette forslaget løftes, men Moussa Njie er uten kontrakt (igjen). Kunne Stabæk + nest øverste nivå + Moussa være en god match?
    3 liker
  22. Kommer vel ikke til å skje noe nytt med mindre de røsker opp i administrasjon, organisasjonen og styret. Den delen virker fortsatt som under evalurering og ikke avsluttet.
    3 liker
  23. Jeg synes også det kommer altfor lite info. Klubben fikk spørsmål for et par dager siden om hva som skjer. Om det finnes noen oppdateringer på evalueringen. At det er frustrerende å se at det er 11 personer ut av laget og trenerapparatet, og ingen inn. Og at det er fryktelig vanskelig å selge engasjement for noe som ligner en ribbet utgave av nedrykkslaget i fjor. Vi har ikke fått svar på noen av disse spørsmålene ennå.
    3 liker
  24. Problemet slik jeg ser det- Er at evalueringen ikke fremstår særlig grundig. Når konklusjonen er "full tillit" uten å støtte dette med en begrunnelse/ forklaring, eller en plan og tanker rundt hvordan dette skal få oss ut av uføre- Konkluderer jeg med "null tillit" til evalueringen! Og beklager at jeg fremstår negativ!
    2 liker
  25. For å forstå; er raseriet over dagens melding at Kjønø ikke får sparken? Eller er det noe annet? Skjønner at det er ønskelig med en syndebukk man kan kaste under bussen, men det er meldt fra start at det ikke er målet med evalueringen.
    2 liker
  26. Enig i dette. Tipper motivasjonen er at sport skal kunne få arbeidsro og kunne forberede seg mot sesongen, men tror likevel det hadde vært bedre med en samlet konklusjon.
    2 liker
  27. Mnja - Start har rustet - ellers så er det vel ikke så mange av de antatte topplagene som ser vesentlig forsterke ut ennå. Brann har rett nok erstattet Grill med Dyngeland, men har mistet Strand og det er vel ingen som tror Taylor blir værende + at fler kan forsvinne. Mjøndalen ser jo forløpig ut til å få beholde Nakkim - men har ellers brukt tiden på å rydde opp i stallen. Kåffa som var det beste laget i OBOS som ikke rykket opp i fjor har mistet de to spillerene som scoret mest for de i Sanyang og Taaje. Sortevik har lagt opp. FFK var nyoppryket i fjor - de mister fort han ving juvelen sin. Ulf har hentet et par navn - som sikkert blir gode - men om de er kraftig forsterke vet jeg ikke. De var gode i fjor høst de altså. Men det endrer ikke hovedinntrykket at det ikke akkurat renner inn forsterkninger hos de andre antatte topplagene ennå heller.
    2 liker
  28. Da får du i så fall jobb i Stabæk.. 😩
    2 liker
  29. Eneste håpet nå er at «full tillit» betyr det det pleier å gjøre - exit i løpet av kort tid. Det blir nok med drømmen. makkverk!
    2 liker
  30. The Evaluation Man må se på dette som et reality-show, hvor én etter én blir stemt inn. Da blir det spennende å se hvem som står igjen til slutt, og derfor må reise hjem. Håper @Posseer på saken og filmer hele seansen. Foreløpig trygge: - Bjarmann - Kjønø
    2 liker
  31. Spent på SS sin respons nå!! @Posse Synes brakka fortjener et banner eller to til å begynne med..
    2 liker
  32. Problemet er vel at de ikke gir oss noe konkret. Enten så gir de jo full tillit til Kjønø og Bjarmann eller så er det ut. Så den er jo grei, forsåvidt. Men noe konkret om treningskulturen, ansvarsfordeling, krav til prestasjoner, fellesskapsfølelse i teamet, etc mangler jo totalt. Kanskje det er det de mener med ærlige intervjuer med Bjarmann og Kjønø, at de der skal beskrive mer konkret hva som ikke har vært bra nok og endringer for tiden fremover.
    2 liker
  33. Ikke særlig tillitsvekkende. Dette var værre enn fryktet.
    2 liker
  34. https://www.stabak.no/nyheter/full-tillit-til-sportslig-ledelse?fbclid=IwAR0HAB4KQhnpVSEM2h16tlegORLySZtjqQXsiSbLxFiu-wtHJLahSrHTrgE
    2 liker
  35. Ingo meldte i forrige uke på forumet, at sesonkortsalget går overraskende bra. Det er sikkert derfor de har utsatt fristen til å fornye til uti neste måned. Nesten en måned etter den opprinnelige fristen. Vi i "min gjeng" har ikke villet fornye før vi vet hva vi kjøper. Alternativet er å bare dra på bortekamper, og heller se hjemmekampene på Blaa. Nå holder det ikke med den standard bullshiten vi blir foret med årlig. Nå må de søren meg finne på noe troverdig.
    2 liker
  36. Mulig evalueringen har vært grundig og reell. Men det skal vi ihvertfall ikke få vite noen ting om, utfra saken som ble postet på stabak.no med en så intetsigende tekst full av svada er det jammen ikke rart folk sitter igjen som spørsmålstegn og vurderer om de i det hele tatt gidder å fornye sesongkortet
    1 liker
  37. Enig i dette. Har du lest rapporten siden du sier at den mangler en slik redegjørelse eller mener du bare at det burde vært offentliggjort? Det som står i meldingen fra klubben er ikke annet enn at Kjønø og Bjarmann fortsetter. Også kommer det noen drypp om at det er en del ting som ikke har vært som de skal. Jeg skulle gjerne visst mer om det siste. At Kjønø og Bjarmann fortsetter er vel som forventet.
    1 liker
  38. Har han fått tredje dosen samt tester seg før oppmøte- ønsker jeg Moussa velkommen!
    1 liker
  39. Enig, @ringo! De burde også begrunne frifinnelsen av Bjarmann og Kjønø. Det kan jo ikke være "grunnet oppnådde resultater".
    1 liker
  40. Jeg hadde som deg litt trua på at Sverre Koch skulle være oppgaven moden, men så var ikke tilfelle!
    1 liker
  41. Jeg har litt tregt for det: Trener, sportslig leder og spillerne vet ikke hva jobben sin har vært? God dag mann økseskaft.. Jeg har riktignok mistenkt dette en stund, men å lese det svart på hvitt er sjokkerende. Det er ikke akkurat rart at spillerne løper rundt som hodeløse høner uten mål og mening!
    1 liker
  42. Ha, ha spillerne har ikke hørt på Kjønø altså😂
    1 liker
  43. Og ledelsen fortsetter å opptre som politikere, fy f dette var tynt!!!!
    1 liker
  44. "Og gled dere: Om kort tid kommer det ærlige en til en-intervjuer med Torgeir og Eirik, og da skal disse få fortelle om planene for årets sesong." Er dette ironisk ment?
    1 liker
  45. Tror vi med rette kan begynne å kalle det "evaluering". Her kommer ingenting til å skje.
    1 liker
  46. Absolutt ingenting? kommer ut av evalueringen. Utrolig, men sant..
    1 liker
  47. Veldig enig her. Gir veldig lite motivasjon å fornye når man ikke vet hva prosjektet er eller hva ambisjonene er. Ser det er litt videoer på some og hjemmesiden fra treningene om dagen. Men veldig lite om veien videre og orientering som man bør forvente utover det generelle. Det holder ikke og bør være en konkret plan før man fornyer. Sitter litt lengre inne i år dessverre.
    1 liker
  48. Jeg håper han blir. Det har ikke blitt enklere og enklere å rekruttere spillere til klubben i de årene han har vært i Stabæk. Det skyldes jobben andre har gjort, og ansvaret andre har. Hvis Bjarmann er feil mann, må man se på de som ansatte feil mann. Svarene fra Moe kan indikere hvor man mener at inkompetansen befinner seg. (Eller kanskje ikke)
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...