Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 22. jan. 2022 i alle områder

  1. Spesiell kommentar, selv om jeg personlig har sansen for Petter. Han er blaa og engasjert. Jeg spurte Jon og Espen eksplisitt om konkret fremgang i starten av uka, og dette var det vi fikk. Det er mulig Petter ikke visste at vi har prøvd å få oppdateringer på bakrommet i forkant. Det er uansett altfor tynt, og jeg vet generelt ingenting om innholdet i evalueringen. Jeg er også bekymret for at det innledes med at man ikke skal finne syndebukker. Neivel, men vi må jo vite hva som har gått galt når vi rykker ned! Hele ordlyden var, som jeg også svarte til klubben, tørrere enn fotballforbundets wienerbrød. Vi MÅ ha mer engasjement utad når det handler om så viktige ting som hvilken divisjon vi spiller i. Det handler jo om hvorvidt vi klarer å overleve økonomisk eller ikke. Ny stadion eller ikke. Fans på kamp eller ikke.
    13 liker
  2. Det er viktig å være negativt innstilt i forkant, fordi meldingen opplevde hvertfall jeg som litt positiv. Det er noen stikkord i første avsnitt som er virkelig bra; der det påpekes at det ikke har vært klart hvem som bærer ansvaret for de forskjellige områdene, og manglende oppfølging av målsettinger og planverk. Videre skriver Koch at de nå skal etablere tydelige strukturer og rutiner for A-laget. Håper klubben blir utfordret på dette fra dere som gidder å stille på møtet med ledelsen i klubben, og en enorm takk til dere for arbeidet dere gjør for oss og klubben vår! Når er målsettingen klar? Hva gjøres hvis vi ikke når målsettingen? Hvordan følges dette opp? Av hvem? Hva er planverket framover? Hvorfor akkurat dette planverket? Mener dere at dette planverket vil sørge for at vi når målsettingen? Hva er strukturen? Hvordan har dere kommet fram til at dette er den beste strukturen? Hvordan er rutinen? Er nullforbud mot alkohol? Er det mer fokus på kondisjonstrening? Hva skjer hvis noen bryter rutinen? Svarende på disse spørsmålene burde være så tydelige når evalueringen er ferdig at det er umulig å misforstås. Jeg kan (nesten) garantere at evalueringsgjengen vil få høyere puls hvis dere tørr/vil/gidder å stille de til veggs med disse spørsmålene. Styreleder i en klubb sitter med det overordnete ansvaret for retningen klubben styres i. Vår styreleder har sittet "bak roret" i nesten 10 (?) år, og til tross for X antall trener og XXX spillerutskiftninger, så er vi der vi er. Jeg betviler ikke på det blaa engasjementet osv. men du er åpenbart ikke rett person til å sitte og styre skuta videre. Håper vi sees, men da som tilskuere på hovedtribunen i årene framover. Og til dere som gir opp klubben, og ikke vil fornye sesongkortene deres osv. Ikke glem: Alltid. Uansett! Eller...?
    11 liker
  3. Det er en ting de har gjort her som er veldig utspekulert: de begrenser seg til evaluering av sportslig ledelse, samt vanlig ledersvada. Strategi, driften av klubben for øvrig, og det langsiktige perspektivet, blir fullstendig ignorert. Jada, de skal komme tilbake til sånne ting som organisering mellom styrene. Men poenget her er: man har unngått å evaluere det vesentlige. Som er at dette var et nedrykk man har kunnet se i horisonten i flere år. Vi hadde mange muligheter til å snu trenden, men med unntak av kortvarige gjenopplivinger i 2017 og 2019 har pila pekt stabilt nedover for Stabæk uten at noen har virket interessert i å endre kurs. Dét skal verken Bjarmann eller Kjønø ha skylda for, for de var ikke med på mesteparten av nedturen!
    11 liker
  4. Jeg skal bare ta Petter W litt i forsvar her; han er engasjert og går langt utover det gjennomsnittlige styremedlemmer vanligvis gjør meg bekjent. Han holder kontakten med spillerne og er med på å få folk til å føle tilhørighet. Jeg tok ikke kommentaren om at det holder nå personlig, jeg vil heller at det bobler over av følelser enn at alt skal være så jævla tørt og grått. Dessuten er det ikke han alene som skal trenge å svare for at vi får vite så lite om evalueringen.
    10 liker
  5. Skeid ønsker velkommen til første seriekamp. Twitterhumor «... men vi er rause nok til at vi tilpasser utvalget i kiosken etter motstander. Vi har fått innspill på utvalget bortefansen foretrekker når Bekkestuas Stolthet kommer på besøk til serieåpningen. Skeid - en inkluderende klubb.»
    10 liker
  6. Veldig bra svar på tiltale på FB @Posse. Vi trenger å få litt innsikt i hvordan de analyserer nedrykket. Vi trenger ikke å være enige - men om vi skal kunne føre en meningsfylt dialog så må vi forstå hvordan de tenker. Så skjønner jeg at de ønsker å gi sport ro til å jobbe. Det er tross alt det viktigste. Skulle vi ha byttet noen, måtte det ha skjedd i fjor høst. Det viktigste for det sportslig nå tror jeg er noen troverdige signeringer.
    9 liker
  7. Enig med øvrige her som er skuffet over statusrapporten. All den driten vi måtte lide oss igjennom høsten og man ender opp med en "ekstern" (?) evalueringen som resulterer i at det ikke jaktes syndebukker . JO, skal man bli best i toppidrett så må man faen meg tørre å gjøre den ubehagelige jakten på de områdene eller personene som gjør at man ikke presterer bedre. Ubehagelig for styret siden syndebukkene kanskje er noen av sine egne. Internt verner man seg selv med at: siktemålet med prosessene ikke er å finne syndebukker for nedrykket i 2021, men å legge grunnlaget for fremtiden fremfor å ta dette skikkelig på alvor gjennom at: siktemålet med prosessene ikke er å finne syndebukker for nedrykket i 2021, men og å legge grunnlaget for fremtiden
    8 liker
  8. Arni, er du ikke lei av å svare på hver omtale av Kjønø? alle på forumet, selv et ett år gammelt barn, vet at årsaken til Stabaek problemer er mye dypere enn sportsdirektøren og nåværende hovedtrener. etter kunngjøringen av resultatene av vurderingen, som ble brukt en MÅNED, er jeg ikke i tvil om at denne klubben ikke ledes riktig. Jeg forstår også tidligere "Stabaek-spillere" som ikke vil/kan komme tilbake til klubben fordi det virker som om klubben ikke er særlig opptatt av å skape/returnere en «Stabaek-spiller», kun penger. For nylig hadde Hanche bursdag, en spiller som jeg anser som det beste eksempelet på «spiller Stabaek» – klubben markerte ikke engang denne dagen i Instagram-historien. Det virker som en bagatell, men det er på bagateller store ting bygges.
    6 liker
  9. Hvordan tenker folk dette skulle vært gjort annerledes? Jeg synes det gir perfekt mening å prioritere å fullføre evalueringen av Kjønø først. Hvis konklusjonen hadde vært at han må erstattes, vil hver uke som går koste oss dyrt. Å gjøre endringer i struktur eller toppledelse er ikke like tidskritisk. Er det overraskende at Kjønø og Bjarmann får fortsette? For Kjønø sin del vil jeg si det kommer an på hvor mye han hadde å si under JJs tid. Klubben har siden Ordinas manglet sportslig identitet. Verken Berg eller JJ klarte på noen som helst måte å vise noen som helst offensiv plan utover å sparke langt og håpe det beste. At Kjønø skulle snu alt på noen måneder, med skader i laget og desperat kamp om poeng, var urealistisk. Det er gjennom denne vinteren han må prestere, og så får de heller ta opp status i juli og se om det er spor av bedring. Var det JJ som styrte showet og Kjønø lojalt gjorde det han ble bedt om, på samme måte som jeg antar Belsvik ikke opererer på egen hånd, ser jeg ikke hvordan Kjønø kan klandres for JJs begrensninger. Nøyaktig hva Bjarmann har bidratt og ikke bidratt med må jeg innrømme jeg ikke helt klarer å se. I etterpåklokskapens navn var den største sportslige feilen i fjor å ikke si takk til JJ i januar. Det vil jeg tro går på Bjarmanns konto. Det var neppe en avgjørelse han tok alene, og en avgjørelse som virker lettere nå enn den var da. (Er ikke «mangel på kontinuitet» også noe som kritiseres?) Uansett. Hvis noen mener det var utenkelig at de kunne evaluere Kjønø og Bjarmann og komme til at de ikke skulle sparkes, da sier man vel indirekte at man var mot hele evalueringen. Hvorfor evaluere hvis konklusjonen var gitt?
    6 liker
  10. For å forstå; er raseriet over dagens melding at Kjønø ikke får sparken? Eller er det noe annet? Skjønner at det er ønskelig med en syndebukk man kan kaste under bussen, men det er meldt fra start at det ikke er målet med evalueringen.
    6 liker
  11. @Possebra formulert tilsvar på klubbens FB side: Dette var ganske utrolig å lese. Jeg og 10 andre supportere var i møtet med klubben der vi representerte de drøyt 270 som signerte det åpne brevet. Den tydeligste tilbakemeldingen klubben har fått på mange år. I møtet fikk vi inntrykk av at dette ble tatt på alvor og at vi ville se resultater, oppdateringer og tydelige grep fremover. Vi er rett og slett helt paffe av det vi har sett til nå. Det var bare litt "uklare ansvarsområder", "full tillit" og "gled dere"? Vi rykka direkte ned for helvete! Mener dere helt ærlig at dette skal få folk til å glede seg og kjøpe sesongkort?
    6 liker
  12. Men seriøst. Vi visste at Kjønø kom til å bli sittende - så kan man, meg inkludert, ha meninger om akkurat det. Deretter da man så ikke gjorde grep allerede i fjor høst, så har prosesser rundt anskaffelse av nye spillere startet og kommet godt igang. Da vil det NÅ etter min mening være uklokt å gjøre noe med Bjarmann. Skulle man ha gjort noe med sport så burde det vært gjort allerede før jul. Da det ikke skjedde, mener jeg at det er riktig å la de fortsette. Det man har gjort noe med (aktivet eller passivt?)er assistentene som har reist videre. Vi skal altså ha inn 1-2 nye trenere til teamet - la oss vente å se hvem det blir. Det jeg hadde håpet på var en troverdig rediggjørelse/analyse for hvorfor de mener vi rykket ned i høst (uavhengig av om jeg er enig eller ikke i analysen/konklusjonene, men vi hadde i det minste hatt noe å diskutere videre) - altså helst en uttalelse fra de tre sportslige "konsulentene" Stenresen, Holter og Skjønnsberg. I så måte står denne "frifinnelsen" til stryk, og det gjlør hele saken akkurat så lite troverdig som jeg regnet med at den kom til å bli. Men er jeg overrasket, eller skuffet? - nei egentilg ikke - det var akkurat slik jeg så det for meg. Dessuten - de sier evalueringen av admin og klubbens struktur ikke er ferdig og for de lange linjene er det kanskje det viktigste. Ikke at jeg har noen kjempeforhåpninger om store endringer der heller. Men igjen det der enkle lille spørsmålet. Kjære evalueringsutvalg - hvorfor tror dere vi er der vi er i dag?
    6 liker
  13. Sandberg har trent i gymmen
    5 liker
  14. Han Wulff var ganske ovenfra og ned 5 januar når Det ble lagt ut informasjon om evalueringsprosessen også. Hans innlegg ble da likt av ALLE i ledelsen som skulle evalueres! Flere har fjernet sin like igjen nå.
    5 liker
  15. Nå skal jeg ikke lete etter problemer bare for å pirke på noe her, men til en annen gang så kunne man kanskje lagt årets første trening til en lørdag og ikke en tilfeldig tirsdag. Ser på RBK som har sin første trening i dag og som da annonserer dette bredt på sosiale medier og hvor publikum møter opp. Stabæk kunne vel fint hatt årets første trening i dag eller forrige helg, gjort litt show ut av det og invitert supporterne slik at man fikk føle litt på fellesskapet og tilhørigheten i en ellers mørk hverdag.
    5 liker
  16. For skape økt oppslutning i lokalmiljøet sakset jeg denne fra Mini Jacobsen om Nils Arne Eggen på tv2.no: Ofte når noen av breddeklubbene i området hadde åpnet nytt klubbhus, ny bane eller ny garderobe ble Rosenborg-spillerne kommandert ut av Eggen som gode ambassadører for klubben. – Det var aldri snakk om å sette seg i bussen hjem etter å ha sagt takk for at vi fikk komme. Vi spiste karbonader med de lokale og ble der gjerne et par timer. Nils Arne var knallhard på det, sier Mini. (håper dette er riktig tråd for slikt)
    5 liker
  17. Fint at ikke du tar deg personlig nær av Petter Wulffs kommentar. Men dette dreier seg vel så mye om hvordan han/styrene/klubben fremstår utad. Og ikke minst; hvilke holdninger/følelser de tilsynelatende har når det gjelder supporternes engasjement. Jeg ble selv så provosert av hans kommentar at jeg vurderte å bruke angrefristen på sesongkortet mitt.
    4 liker
  18. Vi får fremme forslag til årsmøtet om at hele evalueringen og all tilhørende dokumentasjon skal offentliggjøres (eventuelt sladdet for personsensitiv informasjon jf. gjeldende regelverk på området).
    4 liker
  19. Det er en hersketeknikk som muligens funker på kone, barn, og noen stakkars ansatte. Jeg har imidlertid liten tro på at den fører frem etter hensikten denne gangen.
    4 liker
  20. "dreier det seg om en utlånsavtale, men avtalen kan bli permanent dersom Salernitana redder plassen i Serie A. Stabæk-sportssjef Torgeir Bjarmann sier til Nettavisen at han ikke kjenner til opplysningene, men bekrefter at Stabæk har krav på prosenter ved et eventuelt videresalg. " med andre ord: BRA jobbet med overgangen til CSKA Torgeir Bjarmann.
    4 liker
  21. Aner ikke. Jeg har ikke lest den og vet ikke hva som står der. Siden du har konkludert med nei skjønner jeg at du har tilgang på mye mer info enn jeg har. Det eneste jeg vet er den ene setningen som står i meldingen der det kommer frem to punkter: - Det har vært uklare ansvarsområder - Manglende oppfølging av målsettinger og planer Dette er ganske kraftig kritikk da det går på helt grunnleggende organisering av det sportslige. Egentlig betyr dette at ledelsen av sport ikke har vært god nok. Sånn sett er det overraskende at det har endt med fortsatt tillit til begge de ansvarlige for sport. Med slike funn ville jeg antakelig innstilt på mistillit til én eller begge, vanskelig å si hvem uten å kjenne detaljene i evalueringen. Helt avgjørende for om evalueringen bringer klubben fremover er hvilke tiltak som iverksettes. Det eneste som står i meldingen er at det er "påbegynt et omfattende arbeid med å etablere tydelige strukturer og rutiner". Uten å vite hva dette arbeidet går i er det umulig å mene noe om dette vil bringe klubben fremover. Jeg registrerer at det er mange her som mener mye om evalueringen er god eller dårlig og om tiltakene er riktige. Jeg skjønner jo da at det er mange som vet mye mer enn det som står i meldingen fra klubben. For å oppsummere: Denne evalueringen synes jeg det er umulig å mene så mye om. Og der ligger mitt største problem med den, nemlig at det basert på forutsetningene med brev fra supportere osv. burde vært en langt mer detaljert melding.
    4 liker
  22. Dette må også innebære at Bjarmann og Kjønø er fredet uansett hva som måtte skje denne sesongen, ettersom styret har "full tillit" til dem selv etter et dundrende nedrykk. Dersom vi f.eks. ligger på nedre halvdel til sommeren, så forutsetter jeg i så fall at det er styret og ikke sportslig ledelse som tar konsekvensen og trekker seg, i lys av denne uttalelsen. Jeg fikk nettopp melding av min far. Han og muttern har hatt sesongkort på Nadderud siden 1997. Et kvart århundre der altså. De har bestemt seg for å ikke fornye disse etter å ha lest dette. Bra jobba!
    4 liker
  23. Jeg foreslår at årsmøtet blir holdt UTEN representanter fra klubben. Det er på tide at vi supportere får snakket ut om VÅRT syn på klubben - og den nåværende strukturen/driften. Vi kan alltids ha et medlemsmøte på et senere tidspunkt hvor klubben er invitert. Jeg blir bare provosert av enda mer "blant topp 6" - "det er mye vi ikke kan snakke om" - "ting er ikke så lett, når spillerne vil vekk og har dumme foreldre". For å sitere Greta Thunberg: BLA. BLA. BLA
    4 liker
  24. Uavhengig av hva som står i evalueringen, så vet vi enkelte ting: - Uklare rolle/ ansvarsfordeling/ hvem skal gjøre hva i klubben. - Ukultur i spillergruppen. - Uoversiktlig struktur mellom klubb og AS. - Manglende kommunikasjon ut til supportere. - Dårlige sportslige resultater. - Manglende interesse både lokalt og hos supporterne generelt. -Misnøye hos supportere. - Dårlig kvalitet på treningene. - Supporterne gir uttrykk for mistillit til dagens ledelse. Dette er bare det jeg kommer på i forbifarten, men problemene stikker uansett dypt og har vart i flere år uten at dagens ledelse har evnet å gripe fatt i problemene. Resultatet ble som ventet nedrykk. I min verden skinner det gjennom et ledelsesproblem og da er det minst en på toppen som er hovedansvarlig som må gå. Antakeligvis en til, men siden klubben drives uoversiktlig og med uklare arbeidsoppgaver i kombinasjon med dårlig kommunikasjon ut, så er det veldig vanskelig for utenforstående hvem som videre skal ut og ikke minst- Hvem skal lede oss videre..?? Det mest åpenbare er at Moe må ut, men meget mulig også at Jon dessverre må ta hatten å gå. Jeg tror det er best at disse fortsetter å være supportere,- lede denne klubben videre har de bevist at de ikke kan! "Null tillit"!!!
    3 liker
  25. Men vet du hva som står i evalueringen? Eventuelt noen andre her? Det er veldig mange sterke meninger om evalueringen her, noe jeg synes er merkelig uten å ha sett den. Jeg er med på kritikk mtp at mer av rapporten burde offentliggjøres. Men det er noe helt annet enn innholdet. Det lille som har kommet ut tyder jo på hard kritikk.
    3 liker
  26. Og, her er svaret fra den største aksjonæren i ASet (Petter Andreas Wulff): "Bjørnar Posse Sandboe Har du ikke tillit til utallige timer med evaluering og jobbing og gjennomganger så kom på årsmøtet. Holder nå….."
    3 liker
  27. Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal si altså.
    3 liker
  28. Hvis han også er opptatt av at ting ikke skal være så jævla tørt og grått, burde de kanskje publisert noe annet om evalueringen. Du reagerte jo på nettopp dette selv. Hvis han ikke følte seg truffet av kritikken, er det merkelig at han går ut og forsvarer den. Det er bare å tolke hans "nedenfra og ned tone" i beste mening. Bortsett fra at den nok er mer ektefølt enn du foretrekker å tro. Jeg har fortsatt bobler i magen etter fjorårets ladning av ølet hans. Det er mulig at det er grunnen til at jeg er så sur.
    2 liker
  29. Ja, også har jeg kjøpt elbil og er nå for maxpris på strøm
    2 liker
  30. Det er nok veldig sannsynlig at de må. Kjønø har hatt det største budsjettet siden Fornebu tida å leke seg med, samtidig som spill og spillere ikke utviklet seg på de 5/månedene foran et stadig tommere Nadderud.
    2 liker
  31. i CSKA er problemet med ledelsen større enn i Stabæk Emil spiller ikke for klubben i det hele tatt, og hvis han gjør det, er det veldig lite overbevisende (jeg tror problemet ligger i CSKA-systemet, eller rettere sagt i dets fravær) i Russland er det en spilleautomat for utenlandske spillere (5 stykker), så de er interessert i at Emil skal knytte seg til en annen klubb akkurat nå. Noe som minner om overgangen til Matthias Norman fra Rostov til Norwich
    2 liker
  32. Har du kampabstinenser ? Juniorlaget spiller treningskamp mot Nordstrand kl 16 på Tobbebanen i dag.
    2 liker
  33. En evaluering av dette formatet skal jo si noe mer enn om vedkommende skal sparkes eller ikke da. Skal jo få konkretisert hva som ikke har vært bra nok og hvordan det kan bli bedre. At ting ikke har vært bra nok er jo åpenbart.
    2 liker
  34. Wulff får meg til å tenke på David Bowie: And I've been putting out the fire with gasoline
    2 liker
  35. Jeg så nettopp den ubrukelige facebook kommentaren fra Wulff! Hva slags stilling har han i klubben? Skjønner han ikke at han kan ikke skrive slikt til supporterleder, som snakker på vegne av supporterne? Skjønner han ikke at supporterne er pisst pga en evaluering som har tatt nesten en mnd, og resulterte i å bli ett realt hofteskudd?
    2 liker
  36. OBOS på mandager, og etter NFF sin egen undersøkelse var det 50/50! Merkelig når 10 av 16 er i mot, og 2 av 10 sikter mot helg men åpner for å prøve mandagskampen! Fredag kveld må da utvilsomt være bedre? https://www.vg.no/sport/fotball/i/rE3mV0/supporteropproer-i-obosligaen-komplett-galskap
    2 liker
  37. Fordelen med champagne i kiosken er at man kan bli både full og ha full tillit
    2 liker
  38. Trist at du gir deg så fort! Vi har jo mye gugge på forumet fra før, men litt gugge med andre vinklinger hadde vært fint.
    2 liker
  39. Har vært ivirg leser av forumet i mange år, men dette er mitt første innlegg og det blir nok mitt siste. Jeg kan lite om fotball, men jeg kan en del om ledelse og kommunikasjon. Etter min oppfatning, fremstår klubbens håndtering av det meste de siste årene til strykkarakter på alle nivåer og det har vist seg i sluttproduktet - resultatene. Opplever at klubbens uttalelser om den såkalte evalueringen vitner om en nær grenseløs uvitenhet om hva som skal til for å få en organisasjon til å levere resultater. Dette er rett og slett useriøst. Adjø Stabæk.
    2 liker
  40. Bare å gjøre seg klar for PostNord-ligaen i 2023. Og det skriver jeg ikke i ren frustrasjon, men fordi jeg nå tror det er helt realistisk. Vi henger LANGT etter de øvrige lagene i OBOS-ligaen allerede der de i ukesvis har holdt på med forberedelser til ny sesong. Når vi i tillegg ikke klarer å innse at problemene strekker seg mye lengre enn det sportslige på banen så er det bare å skru på samtlige varsellamper. Dette blir (nok) et tungt år.
    2 liker
  41. Enig. Ace sier at det som har kommet ut har vært "hard kritikk"- Hva konkret refereres det til da? "Full tillit"?
    1 liker
  42. Det burde jo være mulig å gi en begrunnelse for hvordan man er kommet frem til konklusjonen. Da kan man diskutere beslutningsgrunnlaget. I og med at det er en positiv konklusjon for disse to, burde det ikke være problematisk å dele informasjon om hva som har ført til at disse er "frikjent" for sin del av ansvaret for nedrykket. La oss håpe vi slipper å si det samme om Kjønø, når dette diskuteres senere i år.
    1 liker
  43. Jeg er ikke ute etter hverken Kjønø eller Bjarmann. De er ikke ansvarlige for å ha ansatt seg selv. Poenget er at evalueringen skulle være reell. Det er det lite som tyder på at den har vært. Men, Ace: kan du ikke heller si noe om dine tanker om evalueringen!? Fører den klubben fremover?
    1 liker
  44. Etter at Bjarmann og Kjønø er frikjent, står vi bare igjen med Daglig leder, bortsett fra Janne og spillerne. Evalueringsteamet (fy f.., for en latterlig organisering!) består jo allerede av nestlederne og lederne i i styret og AS. Med mindre de plutselig oppdager lukten av egen rumpe, er det ikke mange fler å fordele skyld på.
    1 liker
  45. Det er for sent å sparke Kjønø og Bjarmann og ingen av de har fått lette arbeidsforhold i fjor! Jeg har troen på Bjarmann og Kjønø under riktige forhold, men jeg har ikke troen om styret og admin blander seg inn! Jeg håper det er slutt med smser om hvorfor han og han ikke får spille, og at han og han er lovet å spille… jeg er mye mer spent på evalueringen av styret, administrasjon og eierstruktur i klubben! Men tror dessverre den blir lik, når venner evaluerer venner…
    1 liker
  46. Avslutter sesongkortabonnomentet mitt. Gidder ikke bruke hverken spenn, tid eller energi på en klubb hvor de ansatte tydeligvis gir fullstendig faen.
    1 liker
  47. «Evalueringsprosessen av A-lag herrer har vist at det har vært uklare ansvarsområder, og man har ikke vært tydelig nok når det gjelder oppfølging av målsettinger og planverk. « Ok, da er det bare å slappe av. Her er nok alt under full kontroll.
    1 liker
  48. Jeg tror det er veldig fint om medlemmene kan stille direkte spørsmål i et lukket rom framfor at det skal sendes mail hit og dit hver dag og skrives opp og ned på forumet med frustrasjon og ubesvarte spørsmål. Det er mye man kan få svar på om man spør. Jeg ønsker dette fordi jeg har sett gang på gang at folk krever handling (både her og i NSA) og er skikkelig på krigsstien, men uteblir fra alle muligheter til å faktisk rekke opp hånda og si noe selv når de får sjansen. Det er mye mer behagelig at jeg gjør jobben, underholder litt i manesjen mens de spiser popcorn og kommer tilbake med kinderegg. Så siden jeg ikke tar gjenvalg trenger vi at folk trår frem og spør om det de lurer på når de får muligheten, face to face og på hjemmebane på Blaa.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...