Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 24. jan. 2022 i alle områder

  1. Mulig jeg husker feil, men jeg mener Tobbe signerte ny kontrakt før han forsvant med begrunnelsen at det skulle ligge penger igjen etter ham. Dette mens andre som hadde tråkket sine barnesko i akademiet heller valgte å fore egne lommer. Det var vel i den samme perioden det ble lagt ned begrensninger på prøvespill for akademispillere fordi klubbene så at for mye av "kapitalen" forsvant gratis. At han nå velger andre klubber enn Stabæk ser jeg på som helt naturlig. Hyggelig om han hadde kommet tilbake, men jeg håper ambisjonen hans er høyere enn det. Ingen grunn til å bytte navn på banen på grunn av dette. Korriger meg gjerne om jeg tar feil
    23 liker
  2. Jeg tar gledelig rollen som djevelens advokat her. Tobbe fikk banen oppkalt etter seg fordi han ble solgt for gode penger og ga akademiet avkastning på investeringen i han. Har dette endret seg nå? Nei Progresjonen hans i Danmark har ikke vært som noen av oss ønsket at den skulle være, og han må gjøre endringer for å få karrieren på rett spor igjen. Jeg tror vi alle er klar over at han er for god for obos, og det er fullt forståelig at vi ikke er aktuelle. Samtidig har han kun vist at han er god i en liga, den norske, og jeg antar at det ikke renner over av muligheter i utlandet lenger. Derfor forstår jeg godt at han velger å gå til et norsk topplag (som man må kunne innrømme at rbk er) heller enn et middels lag i en ukjent liga. Mener at det er helt greit at Tobbe går til rbk når man ser tilstanden til klubben vår og hvilken situasjon han er i. Pengene vi fikk da han dro endres heller ikke.
    16 liker
  3. Vi må og skal forsterke - men vi kan ikke bytte hele stallen igjen. Vi må utvikle de spillerene vi har også. Om vi ser sentrallinja vår - Sandberg, Wangberg, Solbakken Edvartsen(Azemi) så er den topp 2-3 i OBOS ligaen. Det sier også litt om den kvaliteten vi må ha for å forsterke laget. Jeg ser heller at de bruker litt tid på å finne riktig kvalitet, enn å la meg stresse. Det skjer ikke all verden rundt oss i OBOS ligen heller - Brann har erstattet 2 av 3 spillere i avgang - ellers har de ikke gjort noe de heller.
    9 liker
  4. Denne bør i såfall streames på Onkel Blaa.
    6 liker
  5. Den banen må bytte navn.
    6 liker
  6. Jeg understreker det fordi jeg antakelig har rykte på meg blant noen i klubben for å være en ordentlig kranglefant, og det er min jobb å lede årsmøtet. Derfor blir det ikke propaganda jeg er helt enig i at svarene fra sist møte ikke hadde stor verdi når det ikke settes mer handling bak ord
    5 liker
  7. Han er venstrebent og omskolert til stopper? dvs en spillende venstrebent stopper som vi har etterlyst? Uten at jeg vet noe om kvaliteten hans
    3 liker
  8. Jeg kunne vært enig med deg om vi var topp 4 i ES og knivet med RBK på flere plan... Men evaluer deg litt nå, og ta et skritt tilbake og ut av hullet.... VI er i OBOS.LIGAEN.. VI konkurrerer ikke om slike spillere. Vi er ikke attraktive for slike spillere. Selvfølgelig skal ikke Tobbe til Obos, vil du han så vondt, og hadde HAM-KAM, eller Sandefjord vært noe bedre? La nå navnet stå, han genererte noe spenn tilbake i tid, og er et godt eksempel for at det er mulig for fremtidige kalver.
    3 liker
  9. De to ansettelsene vi har hatt i den kategorien du sikter til, kan kanskje være Belsvik og Ordinas. Førstnevnte ledet et lag som presterte over forventning. Sistnevnte måtte til slutt gå på grunn av resultater, men akkurat han tror jeg kanskje ikke jeg er alene om å ønske skulle fått mer tid.
    3 liker
  10. Nå forenkler du dette voldsomt. Kjønø hadde, før han ble ansatt hos oss, vunnet prisen som årets unge trener i Norge to år på rad, og ledet Grorud til opprykk til Obos, og senere en sesong i Obos. Så ble han hentet til Stabæk med det som virket å være en veldig klar strategi om at han skulle jobbe under Jönsson for så å overta. Å sammenlikne dette med hvordan en eller annen "random" blir forfremmet til sjef pga mangel på andre kandidater blir feil for meg. En annen sammenlikning fra næringslivet kan jo være hvordan Visma (unektelig et av de mer suksessfulle selskapene i Norge) utpekte en "assisterende CEO" et år eller to før den erfarne CEOen skulle gi seg. Da den tiden kom, var hun klar. Selv uten erfaring som CEO fra et internasjonalt softwareselskap.
    3 liker
  11. Skeid ønsker velkommen til første seriekamp. Twitterhumor «... men vi er rause nok til at vi tilpasser utvalget i kiosken etter motstander. Vi har fått innspill på utvalget bortefansen foretrekker når Bekkestuas Stolthet kommer på besøk til serieåpningen. Skeid - en inkluderende klubb.»
    3 liker
  12. Kommer i løpet av uka.
    2 liker
  13. « Hva som skjer etter nyttår, vet han ikke. - Jeg har fått beskjed om at jeg er velkommen tilbake på trening i januar, det er veldig hyggelig. Vi får se om kroppen spiller på lag da. Stabæk har behandlet meg godt, og jeg er takknemlig for tilliten jeg fikk av Janne, selv om jeg slet med skader.» Er nok dette Pogdkeslg sikter til. noen som Vet om han er tilbake?
    2 liker
  14. Ja syns det virket utrolig korttenkt da det skjedde selv om det var en fin gest
    2 liker
  15. Legg merke til at jeg har skrevet to innlegg om dette. I det første skriver jeg "jeg foreslår", mens i det andre skriver jeg "jeg mener". Det skulle jo indikere at det er ett forslag, og en mening. Du er jo tross alt styreleder (jeg lurer egentlig på hvorfor du føler behov for å understreke det?), så jeg stoler på at det blir stilt kritiske spørsmål. Det er kvaliteten på svarene jeg er skeptisk til. Svarene (de som dere kunne referere) etter det siste møtet dere hadde på brakka hadde ikke stor verdi. Etter min mening!
    2 liker
  16. Jeg håper virkelig at EK får det til i 2022-sesongen og at vi bare får en sesong i OBOS. Jeg har drevet en del med rekruttering og så nedrykket komme. Ansettelsen av EK (tydeligvis uten prøvetid) var en klassisk internansettelse av en relativt uerfaren medarbeider på dette nivået. Når slike ansettelser gjøres, er man avhengige av at medarbeideren "vokser" inn i jobben. En viktig grunn til at en arbeidsgiver ofte går utenfor egen bedrift for å hente ledere, er at man ikke har tid til å vente på at en intern kandidat vokser med oppgavene. Det er derfor litt unfair når en del her på Forumet legger skylda på Kjønø. Feilen er Espen Moes og han har da også tatt ansvaret for det, selv om han neppe var alene om tabben. Jeg regner med at det blir lagt mange penger på bordet for spillere i 2022 - og stallen betyr 85% for et lags suksess. Her på Forumet er det noen som ofte trekker frem at EK fikk et marginalt høyere poenggjennomsnitt enn JJ. Justert for motstandere og svære innkjøp av forsterkninger gjorde EK det ikke bra i 2021. Den viktigste målestokken er at Brann fikk kvalikplassen som kunne reddet oss. Hvis vi skal komme oss opp igjen, er vi avhengige av ikke bare at det legges mye penger på bordet, men også at EK lærer og tar nivået. Han har erfaring fra å redde lag i OBOS - den erfaringen håper jeg ikke det blir bruk for ! Jeg er ikke imponert over spillet vårt sist høst - og ofte har det manglet ting som tydelig strategi og kampplaner. Presset på ballfører, som burde vært lett å trene inn, har til tider manglet. At det ikke var hamret inn hvem som skulle ta straffer, er et symbol på en utydelighet en trener på dette nivået ikke kan tillate seg. Mange her inne mener det blir helt lett å rykke opp. Det tror jeg ikke på - vi trenger både flere nye spillere og en EK på et høyere nivå. Man må nemlig ha trener på ES-nivå for å rykke opp. Sannsynligvis trenger vi også en fullstendig ledelse på ES-nivå for å rykke opp. Der er jeg kanskje mer optimistisk på at EK kan utvikle seg, enn at andre i ledelsen tar et nytt nivå som gjør oss til et topp Eliteserielag. !
    2 liker
  17. Sandberg har trent i gymmen
    2 liker
  18. Det er viktig å være negativt innstilt i forkant, fordi meldingen opplevde hvertfall jeg som litt positiv. Det er noen stikkord i første avsnitt som er virkelig bra; der det påpekes at det ikke har vært klart hvem som bærer ansvaret for de forskjellige områdene, og manglende oppfølging av målsettinger og planverk. Videre skriver Koch at de nå skal etablere tydelige strukturer og rutiner for A-laget. Håper klubben blir utfordret på dette fra dere som gidder å stille på møtet med ledelsen i klubben, og en enorm takk til dere for arbeidet dere gjør for oss og klubben vår! Når er målsettingen klar? Hva gjøres hvis vi ikke når målsettingen? Hvordan følges dette opp? Av hvem? Hva er planverket framover? Hvorfor akkurat dette planverket? Mener dere at dette planverket vil sørge for at vi når målsettingen? Hva er strukturen? Hvordan har dere kommet fram til at dette er den beste strukturen? Hvordan er rutinen? Er nullforbud mot alkohol? Er det mer fokus på kondisjonstrening? Hva skjer hvis noen bryter rutinen? Svarende på disse spørsmålene burde være så tydelige når evalueringen er ferdig at det er umulig å misforstås. Jeg kan (nesten) garantere at evalueringsgjengen vil få høyere puls hvis dere tørr/vil/gidder å stille de til veggs med disse spørsmålene. Styreleder i en klubb sitter med det overordnete ansvaret for retningen klubben styres i. Vår styreleder har sittet "bak roret" i nesten 10 (?) år, og til tross for X antall trener og XXX spillerutskiftninger, så er vi der vi er. Jeg betviler ikke på det blaa engasjementet osv. men du er åpenbart ikke rett person til å sitte og styre skuta videre. Håper vi sees, men da som tilskuere på hovedtribunen i årene framover. Og til dere som gir opp klubben, og ikke vil fornye sesongkortene deres osv. Ikke glem: Alltid. Uansett! Eller...?
    2 liker
  19. 2 liker
  20. https://m.youtube.com/watch?v=QCu2N-S0bwI Mandag var det klart for den brutale YoYo-testen
    1 liker
  21. Han her var også med på dagens trening. https://www.hodd.no/lag/eirik-franke-saunes
    1 liker
  22. Kontrakten med Raufoss ble terminert etter sesongen i fjor, så han er fri. Edvard selv har følgende budskap til oss før han drar videre på ferden: - Tiden min på Raufoss har vært utrolig fin på mange måter. Den utviklinga som laget har hatt siden jeg kom til Raufoss for fire år siden har vært utrolig. Jeg er veldig stolt og takknemlig for at jeg fikk være med på reisen som endte i både opprykk og kvalik til eliteserien. Jeg har fått venner for livet, og jeg er blitt utrolig glad i alle menneskene i og rundt klubben. Det er alle de fine folka jeg kommer til å huske best når jeg ser tilbake på tiden min her. Jeg vil for alltid være fan av Raufoss, og vil gjerne ønske hele klubben masse lykke til videre! Edvard står bokført med 93 offisielle A-kamper og 6 mål. Vi i Raufoss Fotball takker for innsats og tilstedeværelse både på og utenfor banen gjennom fire sesonger i Raufosstrøya! Lykke til videre, Edvard!
    1 liker
  23. 1 liker
  24. Du er så på ball som det er mulig! Artikkelen om åpning av Tobbebanen kom tre dager etter artikkelen om slutt av prøvespill hos Budstikka. https://www.budstikka.no/fotball/stabaek-vil-nekte-unge-spillere-a-provespille-for-utenlandske-klubber/550365!/ https://www.budstikka.no/fotball/borkeeiet-om-utenlandske-klubbers-talentjakt-finnes-ingen-fasit/551106!/
    1 liker
  25. Har alltid lurt på: med alle akademispillerne som har gitt avkastning, hvorfor var det akkurat Tobias som fikk denne "statuen på plassen"? Ikke noe i mot ham, og forstår valget hans godt, men er oppriktig nysgjerrig om det er noe jeg har misset. Hva med Hanche? Bohinen? Askildsen?
    1 liker
  26. Kan vi slutte å snakke om Ordinas? Jeg får vondt i sjelen hver gang navnet hans nevnes.
    1 liker
  27. Så kan han heller komme gratis til oss i 2023, etter at han mistrives i RBK (pga manglende bart) og vi har rykket opp.
    1 liker
  28. Nå var det vel du som ganske kategorisk stemplet ansettelsen som feil, ikke jeg som sa den var "udiskutabelt riktig"? Når det er sagt, tror jeg at den var akkurat det. Vi hadde en talentfull trener som kjente spillergruppa tilgjengelig på dagen. Det var neppe sånn at Klopp satt og ventet på telefon fra Bjarmann da vi lå der vi lå. Forrige gang vi lå i akkurat samme posisjon, hentet vi Henning Berg. DET viste seg ikke som noen suksess. Jeg tror vel de fleste også så at det var spillemessige forbedringer fra vårsesongen, men dessverre ikke nok. De som velger å se glasset halvfullt er nok mer opptatt av å lure på hva han kan få til med en vinter til å terpe angrepsspill, enn å være forbanna over hva han ikke fikk til i løpet av noen uker på sommeren. (Og før noen nå kommenterer at han hadde et halvt år: Det er vel litt forskjell på hva man får drillet i treningsperioder, vs hva man får til mellom kamper der det også må drives restitusjon og spesifikk trening mot kommende motstander.)
    1 liker
  29. Synes aldri han var noe særlig god en gang for oss. Skjønte aldri hypen. At han velger RBK fremfor OBOS er forståelig.
    1 liker
  30. Er bare å ta ned det banneret asap. Det trenger ikke evalueres engang…
    1 liker
  31. Jeg er fortsatt styreleder, hele styret og en stor andel av supportermassen krever svar, tror du det blir propagandasamling for klubben etter de siste ukene her?
    1 liker
  32. Kjønø mente Haugen skulle skyte på torsdag også? Haugen sier at han ikke fikk beskjed om å ta straffe på torsdagens trening heller 😉
    1 liker
  33. Kjønø er absolutt nødt til å lære av feil og ta nivået. Er vel ingen flere sjanser nå vel? Han er også litt avhengig av at Bjarmann leverer på overgangsviduet og helst henter spillere noen uker før seriestart og ikke rett før. Jeg tror prosjekt Kjønø vil ta tid uansett og vi bør ikke legge alt håp på at kampplanene før, underveis og etter kamp kommer til å være nok. For så dyktig er ikke Kjønø, dessverre. Han er en ung trener og har mye å lære, det så man i veldig mange kamper i fjor. Og det ser man vel også på treningene. Vi kommer til å være veldig avhengig av spillere som får til ting på egenhånd og samtidig nye spillere som klarer å gi laget og fansen ett stort løft. Den ekstra lille kvaliteten i enkelt spillere som ofte er nok i Obos. Leder typer som Wangberg holder seg forhåpentligvis skadefri i store deler av neste sesong. Får håpe at dette er sesongen Kjønø viser hva han er god for og viser hvorfor vi bør satse på han. Han har vel ikke noe annet valg. Hvis ikke så går han ned som en av de verste trenerene vi har hatt. (Skotten inkludert) Og det ville vært synd. La oss håpe det blir en bra sesong og en sesong der mange overrasker. Kjønø inkludert.
    1 liker
  34. Beklager at du ble lei deg av min kommentar! Du burde snakke med faren din. Kanskje vil han tenke seg bedre om neste gang han er ute og forsøker å styre andres meninger/ytringer. Fra ung.no om hersketeknikker: Hersketeknikker brukes for å styre hvordan en selv og andre framstår. Med hersketeknikker kan man framheve seg selv, eller få den man er uenig med, til å virke dum og kunnskapsløs.
    1 liker
  35. Om man vil bytte ut folk i styret må det faktisk være (gode) erstattere. Hvem ønskes som leder?
    1 liker
  36. Men vet du hva som står i evalueringen? Eventuelt noen andre her? Det er veldig mange sterke meninger om evalueringen her, noe jeg synes er merkelig uten å ha sett den. Jeg er med på kritikk mtp at mer av rapporten burde offentliggjøres. Men det er noe helt annet enn innholdet. Det lille som har kommet ut tyder jo på hard kritikk.
    1 liker
  37. Jeg skal bare ta Petter W litt i forsvar her; han er engasjert og går langt utover det gjennomsnittlige styremedlemmer vanligvis gjør meg bekjent. Han holder kontakten med spillerne og er med på å få folk til å føle tilhørighet. Jeg tok ikke kommentaren om at det holder nå personlig, jeg vil heller at det bobler over av følelser enn at alt skal være så jævla tørt og grått. Dessuten er det ikke han alene som skal trenge å svare for at vi får vite så lite om evalueringen.
    1 liker
  38. Fordelen med champagne i kiosken er at man kan bli både full og ha full tillit
    1 liker
  39. Trist at du gir deg så fort! Vi har jo mye gugge på forumet fra før, men litt gugge med andre vinklinger hadde vært fint.
    1 liker
  40. Har han fått tredje dosen samt tester seg før oppmøte- ønsker jeg Moussa velkommen!
    1 liker
  41. Den er vel plassert slik at den matcher plasseringen av Nike logoen. Men dette har vel ikke Nike gjort noe særlig før, så det blir nok helt feil 😁
    1 liker
  42. Informasjon om troppen. Wiggen og mentaltrener Brekke er ferdige i klubben
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...