Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 26. jan. 2022 i alle områder

  1. Det ser ut som om vinteren kan bli en spennende en.
    20 liker
  2. DEt kommer jo frem at det har vært konkrete anbefalinger i evaluerngen som blir tatt til etterettning og da har jo evalueringen faktisk virket!
    18 liker
  3. Ingo nevner Nicolai Næss i Dagens Trening-tråden. Det hadde vært helt fantastisk å få Nico tilbake, både på og utenfor banen.
    18 liker
  4. Når Guiseppe Meazza har fått et stadion etter seg, Santiago Bernabeu likeså og Diego Armando Maradona fått Napoli til å bytte navn fra Stadio Communale, burde det være innafor at en knallhard kunstgressbane kan få hete Tobbe. Vi har mye å bruke energi på; dette bør ikke være en av dem.
    12 liker
  5. Vi får et fantastisk referat fra Ingo med masse detaljer jeg tror ingen andre supportere får og DETTE er reaksjonen? Det må være en eller annen konkurranse her inne om hvem som kan skrive mest dritt for dette begynner å gå over i det komiske. Nå er det på tide å skjerpe seg! Takk til Ingo for kanoninnlegg! Masse konkret info, dette settes pris på.
    11 liker
  6. Tobbe kan vel ikke noe for at klubben ikke har forvaltet pengene etter ham bedre. Han ville vært bra dust hvis han valgte OBOS med Stabæk, fremfor kamp om Champions League med RBK. Uten ham ville vi vært i en enda mer bedriten situasjon nå. Jeg foreslår derfor at man retter kritikken mot de som har forvaltet pengene fra alle de solgte talentene de siste årene. Istedet for å kritisere en spiller som har bidratt med et beløp tilsvarende 10 årslønner for daglig leder.
    8 liker
  7. Kommer fra Tobbebanen nå, der jeg har sett på dagens andre treningsøkt. De trente løping, skudd og litt formasjon på treninga 10.30 og kampsituasjon/avslutninger under treninga kl 14. To økter på én dag der altså, men det var god intensitet på ettermiddagsøkta i hvert fall. Flere nye spillere var på plass i dag både for å vise seg frem og for å sikre at vi er nok folk til å spille på full bane og i kampsituasjon. Nye fjes var: - Arne Gunnes som scoret 21 mål på 26 kamper for Levanger sist sesong. Han var en type. Kommer fra Berkåk som har forsynt nasjonen med den siste verdensmester på treski - Magne Myrmo, samt Vebjørn Rodal og Vegard Heggem. Visstnok en eller annen Astrid S som er så søt. Jeg likte Arne spontant, han var åpen og engasjert og pratet som en foss. - Eirik Saunes, som spilte på Hødd sist sesong (tapte kvalik til OBOS mot Stjørdals/Blink). Han foretrekker å spille indreløper, men kan også spille sentralt og på backen. Han festet også blikket og virket tent av å få spille på et Eliteserie- (nei forresten, et OBOS-ligalag). - Laurent Mendy som har spilt de to siste sesongene på Antwerpen U 23 i Belgia. Så ut på håret som om han spilte fast på en storklubb og Mendy høres ut som navnet på en midtstopper i Belgia. - Emmanuel Kepatai, 19 år gammel midtbanespiller fra Togo som har spilt de siste sesongene i Premier League i Mali. Han er en typisk 6'er som minnet om Kante. Klinket inn noen bra skudd i spillsekvensen. - Edvard Race er tilbake fra Raufoss og virket som han var kjempeglad for å være hos oss igjen. - Azemi scoret treningas vakreste mål. - Altså; hovedpoenget er å la spillere prøve seg og vise hva de står for - samtidig som vi kartlegger kvalitetene. Øverst på ønskelista står Nikolai Næss. Bjarmann er optimistisk ift at dette kan gå. Det ville vært en fantastisk første-signering for sesongen 2022 og jeg fikk lov av ham til å si det til dere. I helgen skal spillergruppa til Hemsedal, gå på ski, bo på hytte, se TV-kamper, lage mat og bygge kultur sammen. "Vi MÅ ikke rykke opp i 2022. Men vi må bygge lag, fellesskap, stolthet og vinnervilje så vi KAN gjøre det." Siter meg gjerne på dette.
    8 liker
  8. Hører på Yaw på Heia fotball nå, lang episode, men godt ute i podcasten snakker han utrolig inspirerende om idrettspsykologi og hvordan jobbe individuelt med prestasjoner og treningskultur. Han har mange gode og reflekterte poenger og ideer, og han er også en veldig god muntlig formidler. Vi har denne kapasiteten i klubben og vi har mange unge spillere som trenger veiledning og inspirasjon - håper virkelig vi bruker Yaw for det han er verdt internt i klubben! Han har kontrakt til sommeren.
    7 liker
  9. Han har jo vært kaptein i klubben, burde han ikke ha klart å få ut noe av dette i kraft av den rollen?
    6 liker
  10. Foreløbig for februar måned 04.feb LSK LSK-hallen 12.feb Raufoss (B) Raufoss-hallen 18.feb KBK Kristiansund Stadion 23.feb VIF
    5 liker
  11. Synes i grunn intervjuet var sympatisk. Problemene til klubben og fullstendig mangel på identitet starten lenge før Bjarmann og Kjønø, så ser ingen grunn til at de kan være syndebukker for noe. Intervjuet tyder jo på at noen tilbakemeldinger har blitt gitt etter evalueringen i det minste. Selvfølgelig kan man savne engasjementet til IA, men jeg er vel av dem som mener strategien hans med store utskiftninger sent i overgangsvinduer er en årsakene til at vi er der vi er, så lever fint med at Bjarmann ikke er en IA Olsen.
    5 liker
  12. Jeg må si jeg likte dette intervjuet veldig godt. Godt å se at noen virkelig er på jobb 👏👏 Bjarmann er på i år og revansjesugen virker det som.
    4 liker
  13. Nope da legger du ord og følelser hos meg som ikke var der! Jeg fikk høre noe som gjorde at mitt forslag var dårlig! Og jeg var nok litt kjapp på avtrekkeren! Så det var faktisk så enkelt. 🙂
    3 liker
  14. Solid intervju med Bjarmann som ihvertfall gir meg tro på det som kommer! Blir spennende å høre mer etterarbeidet og resultater fra evalueringen.
    3 liker
  15. Herlig, @ingo! Takk for bra rapport og info om prøvespillere. Om Nico er klar for oppgaven så er det en super signering! Støtter sitatet du postulerer her også, fokuset må være på elementene du nevner! Tenk Bodø/Glimt, de begynte å gjøre det bra når de sluttet med resultatmål og ikke lenger fokuserte på resultatet i arbeidet. De fokuserte på prestasjon og hvorvidt de jobbet etter strategien de hadde vedtatt.
    3 liker
  16. Og meget fornøyd med å signere Piggy videre! Godt jobbet med den!
    2 liker
  17. Med fare for å krenke skallete: Nå var du overdrevet hårsår 🙂 Hva tenker du om hvilke muligheter han vil ha som del av støteappartet? Selv tenker jeg kanskje han ville hatt MER autoritet som kaptein enn i litt udefinert rolle på siden av en hovedtrener. For all del, kanskje han feks fungerer bedre med yngre spillere? Kanskje han kan sitte og hviske teorier i øret på en som bedre klarer å formidle det i praksis? Hvem vet. Men det virker som vi aldri siden 1995 har hatt dårligere moral i troppen enn akkurat den perioden Yaw har vært kaptein.
    2 liker
  18. Veldig bra Ingo! Stort takk!
    2 liker
  19. Helt strålende med slike oppdateringer Ingo! Mer av dette.
    2 liker
  20. Så du mener at kapteinen vår, som forøvrig kun er et par år eldre enn Næss, skal settes på benken? Hvis de får napp på Næss håper jeg han er tenkt brukt som DM, hvor vi virkelig trenger en mann med erfaring og overblikk.
    1 liker
  21. hehe, Men seriøst - jeg liker ikke når slikt kommer ut før blekket er tørt...
    1 liker
  22. Fysisk trener oppsummerer det da svært godt? a) kontrollere at gutta har gjort hjemmeleksene i juleferien (at denne testen venter på nyåret er også et bra incentiv i så måte) b) Skaffe grunnlag for å legge opp korrekt intensitet på treningene framover (fin linje mellom legitimt hardkjør og å be om unødvendige skader)
    1 liker
  23. «Kan jo være»? Mest sannsynlig er det det. Kan dere vær så snill å skrive noe basert på det dere vet, og ikke bare basere kritikk på rykter?
    1 liker
  24. Fysisk trener sa set var helt middels. Flere må trene hardere virker det som.
    1 liker
  25. Nei, du er ikke den eneste som synes det, Potter! Ingos uttalelse virker mildt sagt sleivete: "– Han er sikkert god. Samtidig er vi realistiske. Han er hverken en Alan eller Veigar (Páll Gunnarsson) i forkledning. Dette er langt på vei en utviklet spiller innenfor et nivå, sier Ingebrigt Steen Jensen. " Betyr dette at han ikke er spesielt rask eller spesielt god til å drible? Og at han ikke har det spesielle blikket for spillet? Men at han han er utviklet på det nivået han er på - som 28-åring - og ikke blir spesielt mye bedre (på noe som helst)? Men at han sikkert er god. Jaja, trøsten er at pessimister sjelden blir skuffet. Og sleivspark fra Ingo har man vel opplevd før.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...