Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 27. jan. 2022 i alle områder

  1. Nå må vi slutte med dette tullet. Tobbe Representerte Blaa verdier innad og utad i tiden hans her. Signerte kontrakt for nettopp at Stabæk skulle sitte igjen med spenn. Uten Tobbe, hadde ikke Tobbebanen vært der heller. Det finansierte banen. Den finansierte at utallige mange talenter, barn og unge får gode forhold å trene på året rundt. Tobbe representerte alt som var godt med Akademiet og den blaa kulturen. Husk også at Tobbe var en av de aller største talentene i sitt alderskull. Hvorfor i FAEN skal han spille Obos? Gi meg virkelig 1 god grunn til hvorfor han skal vrake RBK og spille i Obos ligaen? Spesielt for klubben som har gått 3 steg tilbake siden han dro. La oss ta regnestykket da. Vil du spille i Obos ligaen med en lønn på, Si 750-800K i STB, og da drar jeg på. Eller vil du spille i RBK med minimum 1.5 mill i året? Jeg tar gjerne diskusjonen med Samtlige som mener navnet må fjernes. Jeg kommer til å fighte for at navnet står. For jeg husker i hvert fall, hvordan Tobbe var. Innad og utad. Spiller ingen rolle at han er i RBK nå for å kickstarte karrieren. Tobbe er Blaa. Alltid Uansett.
    51 liker
  2. "Dagens trening" kan være et omfattende referat (se over), men også en liten og hyggelig opplevelse på Bekkestua etter treninga, som i dag. Da kom Markus Sandberg, Simen Wangberg og Jeppe Moe på vei til Meny for å proviantere til helgens hyttetur i Hemsedal. Alle spillere som er under kontrakt (dvs. ikke prøvespillerne foreløpig) reiser oppover for å kjøre på ski, lage mat, se fotball på TV, quizze og bygge felleskap og kultur. Ingen trenere eller ledere er invitert, dette er spillernes eget opplegg og eget ansvar. Sånne økter kommer kanskje ikke inn i statistikkene, men det ville ikke forundre meg om denne blir verdt både 3 og 6 poeng når det blir alvor. Jeg måtte spørre om det var mer trøkk og intensitet nå enn i fjor på samme tid, og det ble i hvert fall besvart med et rungende ja.
    39 liker
  3. Ikke 100% at vi har landet der - men det er utgangspunktet slik jeg forstår det. Men: Piggen - Næss - Wangberg med Pedersen, Veum, Lassen, i backup er en kruttsterkt stopperrekke i OBOS.
    17 liker
  4. Karrieren til Næss har ikke skutt fart etter at han forlot oss, men dette er en signering jeg liker! 1) Potensialet. Han trenger "bare" å komme opp dit han var, og han holder høyt Eliteserie-nivå. Kanskje er en sesong med gode opplevelser i sesongen under det han trenger? 2) Spillertypen. Det virker som vi skal spille med 3 stoppere i år. Det passer backene våre veldig bra, de er bedre på å løpe langs linja enn å orientere seg defensivt. Men for at det ikke skal bli for baktungt, kan vi ikke ha 3 x Kasper Pedersen bak der. Vi trenger noen som kan styre spillet bakfra. Akkurat det er jo en av Næss' store styrker som stopper. Det ble jo foreslått over at han kanskje kan brukes som DM. Da Tobbe var her, men er jeg det ble formulert at vi skulle spille med en 4'er bak, men at Tobbe skulle falle ned som stopper i forsvar. Uten at det tydeligvis ble til at vi spilte med tre stoppere. På mange måter vil jo Næss bli det motsatte. Han vil være en stopper, men når vi har ballen og skal styre angrep blir det fort at Næss blir et slags midtbaneanker som ligger foran stopperne og er med å styre spillet. Nå satser vi på at vi ikke har solgt bjørnen for tidlig, for i en "klassespiller i hvert ledd"-plan så virker Næss å ta oss 1/3 av veien.
    7 liker
  5. 10:45 på banen bak hovedtribunen
    5 liker
  6. Jeg er enig i at Yaw har mange gode tanker og at han er en reflektert mann, men han er også kapteinen i laget som har hatt en del rot (Skytte, Lumanza, nedrykk, treningskultur). Nå vet jeg ingenting om hvordan stemningen i spillergruppen har vært, men om ryktene rundt skytte, lumanza og hvordan treningskulturen i klubben har vært stemmer, og man som kaptein ikke har tatt ansvar, er man kanskje ikke den lederen laget og klubben trenger?
    3 liker
  7. Klasse! Det svir fortsatt hvordan den unge, lovende stopperen Muri ditcha oss da vi rykket ned i 2004. Godt å se at dagens ungdom ter seg bedre!
    2 liker
  8. Ikke uventet, han har demonstrert sin misnøye under treningsleiren i syden. Ikke deltatt på øvelsene og generelt oppført seg uprofft.
    1 liker
  9. Der forsvant Taylor: https://direkte.vg.no/silly-season/news/taylor-forlater-brann-paa-vei-til-usa.v7n5w2afa?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row23_pos2
    1 liker
  10. Noe må uansett skje med måten vi forsvarer oss på. Ingen lag slapp inn mer enn oss, både i fjorårets Eliteserie og OBOS. Hjelper forhåpentligvis at vi kan dominere kamper i større grad neste år.
    1 liker
  11. Godt å se at Piggy signerte 3 nye år. Det er viktig og tror han kan ta nye steg særlig hvis vi blir et spillende lag.
    1 liker
  12. Nope da legger du ord og følelser hos meg som ikke var der! Jeg fikk høre noe som gjorde at mitt forslag var dårlig! Og jeg var nok litt kjapp på avtrekkeren! Så det var faktisk så enkelt. 🙂
    1 liker
  13. hehe, Men seriøst - jeg liker ikke når slikt kommer ut før blekket er tørt...
    1 liker
  14. https://www.stabak.no/nyheter/tre-nye-ar-for-pignatel 3 nye år for Piggy! Jippi!
    1 liker
  15. Herlig, @ingo! Takk for bra rapport og info om prøvespillere. Om Nico er klar for oppgaven så er det en super signering! Støtter sitatet du postulerer her også, fokuset må være på elementene du nevner! Tenk Bodø/Glimt, de begynte å gjøre det bra når de sluttet med resultatmål og ikke lenger fokuserte på resultatet i arbeidet. De fokuserte på prestasjon og hvorvidt de jobbet etter strategien de hadde vedtatt.
    1 liker
  16. Vi får et fantastisk referat fra Ingo med masse detaljer jeg tror ingen andre supportere får og DETTE er reaksjonen? Det må være en eller annen konkurranse her inne om hvem som kan skrive mest dritt for dette begynner å gå over i det komiske. Nå er det på tide å skjerpe seg! Takk til Ingo for kanoninnlegg! Masse konkret info, dette settes pris på.
    1 liker
  17. Tobbe kan vel ikke noe for at klubben ikke har forvaltet pengene etter ham bedre. Han ville vært bra dust hvis han valgte OBOS med Stabæk, fremfor kamp om Champions League med RBK. Uten ham ville vi vært i en enda mer bedriten situasjon nå. Jeg foreslår derfor at man retter kritikken mot de som har forvaltet pengene fra alle de solgte talentene de siste årene. Istedet for å kritisere en spiller som har bidratt med et beløp tilsvarende 10 årslønner for daglig leder.
    1 liker
  18. Kommer fra Tobbebanen nå, der jeg har sett på dagens andre treningsøkt. De trente løping, skudd og litt formasjon på treninga 10.30 og kampsituasjon/avslutninger under treninga kl 14. To økter på én dag der altså, men det var god intensitet på ettermiddagsøkta i hvert fall. Flere nye spillere var på plass i dag både for å vise seg frem og for å sikre at vi er nok folk til å spille på full bane og i kampsituasjon. Nye fjes var: - Arne Gunnes som scoret 21 mål på 26 kamper for Levanger sist sesong. Han var en type. Kommer fra Berkåk som har forsynt nasjonen med den siste verdensmester på treski - Magne Myrmo, samt Vebjørn Rodal og Vegard Heggem. Visstnok en eller annen Astrid S som er så søt. Jeg likte Arne spontant, han var åpen og engasjert og pratet som en foss. - Eirik Saunes, som spilte på Hødd sist sesong (tapte kvalik til OBOS mot Stjørdals/Blink). Han foretrekker å spille indreløper, men kan også spille sentralt og på backen. Han festet også blikket og virket tent av å få spille på et Eliteserie- (nei forresten, et OBOS-ligalag). - Laurent Mendy som har spilt de to siste sesongene på Antwerpen U 23 i Belgia. Så ut på håret som om han spilte fast på en storklubb og Mendy høres ut som navnet på en midtstopper i Belgia. - Emmanuel Kepatai, 19 år gammel midtbanespiller fra Togo som har spilt de siste sesongene i Premier League i Mali. Han er en typisk 6'er som minnet om Kante. Klinket inn noen bra skudd i spillsekvensen. - Edvard Race er tilbake fra Raufoss og virket som han var kjempeglad for å være hos oss igjen. - Azemi scoret treningas vakreste mål. - Altså; hovedpoenget er å la spillere prøve seg og vise hva de står for - samtidig som vi kartlegger kvalitetene. Øverst på ønskelista står Nikolai Næss. Bjarmann er optimistisk ift at dette kan gå. Det ville vært en fantastisk første-signering for sesongen 2022 og jeg fikk lov av ham til å si det til dere. I helgen skal spillergruppa til Hemsedal, gå på ski, bo på hytte, se TV-kamper, lage mat og bygge kultur sammen. "Vi MÅ ikke rykke opp i 2022. Men vi må bygge lag, fellesskap, stolthet og vinnervilje så vi KAN gjøre det." Siter meg gjerne på dette.
    1 liker
  19. Kjønø mente Haugen skulle skyte på torsdag også? Haugen sier at han ikke fikk beskjed om å ta straffe på torsdagens trening heller 😉
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...