Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 30. jan. 2022 i alle områder

  1. Bob satte som krav at han fikk bruke sin medbragte fysiske trener, spanjol. Dyktig fyr med omhyggelig oppvarming husker jeg fra treningene,
    5 liker
  2. God morgen! Problemet er at daglig leder og et par i styrene, er høye på seg selv og totalt blottet for selvinnsikt. De kan gjerne ta æren for det økonomiske eventyret Ace er så begeistret for, men sportslig har det ligget råte under panelet i mange år. Hva hadde skjedd hvis ikke familien Diskerud hadde fått Bradley hit? Hva mer har de å skryte av? Flere av de gode salgene som har skapt det økonomiske mirakelet, har vært salg av spillere som knapt har vært innom A-laget. Da Toni var her, spilte alle lagene (akademi/junior/senior) samme type fotball. Nå er det ikke en rød tråd å spore. Jeg aner hvilken type fotball vi spiller, og vil helst ikke vite det heller. Sånn. Da var jeg ferdig med dagens evaluering. Ha en alle tiders dag!
    4 liker
  3. Hadde vi spesielt mange skader under Bradley? Da var vel intensiteten på plass og resultatene relativt gode?🤔
    3 liker
  4. Gleder meg sprøtt mye til FFK borte. Bare gode minner derfra bortsett fra feiltagelsen å automatisk svare «Ja» til alt pølsetilbehør. Dyppet pølse var spesielt lite fristende…
    2 liker
  5. Ja enig med du! Jeg lurer veldig på hvorfor f.eks Jon skal ha en innvending på hvem som skal spille og evt laguttak! Slutt med dette tullet, la sport (trenere) styre med laguttak, Bjarmann m.flere spillerlogistikk! Så kan styre gjøre sine ting! Men hvor mer som drypper ut av planene fremover etter evaluering, hvor mindre tiltro har jeg til styret…
    2 liker
  6. Svaret er vel ikke så enkelt som verken styret eller kritikere vil ha det til. Mye var bra tross alt, vi rykket rett opp igjen etter økonomisk ruin, og var til og med et topplag et lite øyeblikk. Akademisatsingen var fornuftig og har gitt avkastning. Økonomien er nå etter hva jeg skjønner sunn, selv om vi er tilbake på Nadderud. Men, man har mistet mye på veien. Alt som man før kunne hevde at gjorde oss til annerledesklubben er borte. Spillestil var tilsynelatende underordnet. Stadige trenerskifter uten en rød tråd. Suksessen med spillersalg gjorde at spillerlogistikken dreide seg mer mot kjøp og salg enn å sørge for en stamme i laget. Man mistet Ordinas som etter hva noen sier ønsket å gå tilbake til akademiet. Å skylde kun på resultater og generell interesse for norsk fotball for at engasjementet i lokalmiljøet har sunket kraftig siste år er også for enkelt.
    2 liker
  7. Hvis man er misfornøyde med hva som skjedde i perioden 2013-2018 mener jeg enten man husker dårlig hva utgangspunktet var eller har urealistiske forventninger. Før 2013-sesongen snakket man mer om nedrykk til 2 div enn opprykk. At man oppnådde de sportslige resultatene man gjorde denne perioden og i tillegg bygget en solid økonomi er nesten sensasjonelt. Hadde noen fortalt meg i desember 2012 hvordan de neste 5 årene skulle bli hadde jeg ikke trodd på det. Ledelsen i klubben reddet langt på vei klubben fra undergrunnen disse årene.
    2 liker
  8. 2 liker
  9. Askildsen på vei til Cagliari. Kan bli ferdigstilt i morgen.
    1 liker
  10. Kirkevold klar for kamma https://direkte.vg.no/silly-season/news/kirkevold-til-hamkam.4pW7S8-z-?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row13_pos2
    1 liker
  11. Jeg mener jeg så et intervju med Kjønø som tok selvkritkk på at han hadde kjørt opp intensiteten i sommer, at det bidro til at vi slet med skader i høst, som igjen gjorde at vi ikke fikk spilt inn et lag. Så enig med deg, la oss håpe de justerer nå i vinter.
    1 liker
  12. Dette har ingenting med at Tobbe ikke velger oss. Alle skjønner at han ikke vil spille i Obos. Dette handler om å døpe en bane etter en spiller som potensielt kan spille for andre lag mot oss i 10-15 år fremover. Litt som da vi fredet 7'ern etter Basma i sin tid.
    1 liker
  13. Jeg er enig i at Yaw har mange gode tanker og at han er en reflektert mann, men han er også kapteinen i laget som har hatt en del rot (Skytte, Lumanza, nedrykk, treningskultur). Nå vet jeg ingenting om hvordan stemningen i spillergruppen har vært, men om ryktene rundt skytte, lumanza og hvordan treningskulturen i klubben har vært stemmer, og man som kaptein ikke har tatt ansvar, er man kanskje ikke den lederen laget og klubben trenger?
    1 liker
  14. Klasse! Det svir fortsatt hvordan den unge, lovende stopperen Muri ditcha oss da vi rykket ned i 2004. Godt å se at dagens ungdom ter seg bedre!
    1 liker
  15. Vi får et fantastisk referat fra Ingo med masse detaljer jeg tror ingen andre supportere får og DETTE er reaksjonen? Det må være en eller annen konkurranse her inne om hvem som kan skrive mest dritt for dette begynner å gå over i det komiske. Nå er det på tide å skjerpe seg! Takk til Ingo for kanoninnlegg! Masse konkret info, dette settes pris på.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...