Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 22. mars 2022 i alle områder

  1. Noe annet enn kunstgress er helt urealistisk. Selv om det er naturgress på Nadderud i dag så er Stabæk en kunstgressklubb allerede, det er ikke mange minuttene i løpet av en sesong som trenes på naturgress. Hvis Ståle skal få viljen sin med utvikling av naturgress-spillere trengs ikke én, men to naturgressbaner forbeholdt A-lag. En til trening og en til kamper. At kommunen skal investere mange hundre millioner i en ny stadion som kun brukes til A-lagskamper er i utgangspunktet urealistisk. At man i tillegg skal beholde (og vedlikeholde) den gamle gressmatta og bygge nye kunstgressbaner nye steder i området til aldersbestemte lag er både økonomisk drømmetenking og sykt lite effektiv bruk av areal. Så lenge fotballen i Norge i hovedsak finansieres av dugnad, kommuner og lokale sparebanker er det bare å venne seg til kunstgress og gjøre det beste ut av det.
    7 liker
  2. Med slik "pynt" skjønner jeg at de må lokke med billig øl for å få kunder.
    5 liker
  3. Hva er egentlig status på sykestua i klubben nå? Når kan man forvente de tilbake i trening og kamptroppen? Azemi? Tilbake snart? Kassi? Har han begynt å trene litt på feltet? Skytte? Ja mange vil jo ha han ut, men greit å vite status. Trener Kay igjen?
    3 liker
  4. Hei K! Dette var ment som et lite stykke selvironi, fordi vi Stabækfans har så utrolig kort vei fra helvete til himmelen. Det skal bare tre mål til mot Sandefjord, så skinner sola fra alle kanter. Mitt lille inserat var det som kalles "en akseptert overdrivelse", altså ikke at vi/dere har skiftet totalt mening om alle våre svakheter, men at det er ganske fort glemt hvis Pat Metcalf viser seg å være så god som det så ut, Edwards fortsetter å rule midten, Oliver og Korn.., ja dere vet selv. Det er en herlig egenskap vi har, vi Stabæksupportere, at det skal så lite for å gjøre oss glade. Og da elsker vi ALT, fra drakter til styreledere. Kick-offet i Sandvika fredag etter kampen i Sandefjord var forøvrig også kjempevellykket, med nye drakter, nye videoer, nye sanger og nye fjes både på dame- og herresiden. For en medieavdeling vi har! For noen matrikker vi har! For en fyrverkisalgsavdeling vi har. Det er penga fra fyrverkeriet som har gjort det mulig å hente Nicolai Næss. For noen Næss'er vi har!
    3 liker
  5. Helt enig og en annen ting Solbakken og Kunstgress motstanderene glemmer er at alternativet til Kunstgress ikke er strøkene gressbaner, men gjørmete, humpete slitene gressmatter. Det vil sette norsk fotball mange år tilbake.
    2 liker
  6. Ønsker vi en stadion for de store drømmene så trenger vi gress. Og matta på gamle Nadderud kan vel beholdes, også oppgraderer man kunstgressbanen ved Nadderud Arena? https://www.vg.no/sport/fotball/i/k6O8kk/landslagssjefen-roper-hoeyt-og-det-med-rette
    2 liker
  7. Hvor mange økter har klubbens herrelag og damelag hatt på Nadderud Stadion i løpet av en sesong de siste sesongene? 1 lett trening hver før hver match som skal spilles på gress? + noen på sommeren?
    1 liker
  8. Bortedrakten er tydeligvis ikke helt klar ennå, jentene spilte jo med navnet på ryggen skrevet med tusj og samme med obos på ermet…
    1 liker
  9. "Hjemmelaget måtte vente helt til 82 minutter var spilt før Stabæk-debutanten Sunniva Skoglund lot seg overliste i gjestenes mål. Da endte klabb og babb i feltet med at Olaug Tvedten hamret inn ledermålet." Thorsnes og Tvedten fikset Vålerenga-seier i premieren (tv2.no) Da er det vel bare å gratulere Skoglund med debuten. Imponerende å bli tatt ut på A-landslag før debuten!
    1 liker
  10. 1 liker
  11. Herrelaget skal bruke samme bortedrakter som damene bruker på NRK2 nå?
    1 liker
  12. Stabæk har vel glemt jentene igjen…. og surprice - de starter før gutta ! Det hadde ingen fått med seg. Elendig behandling av klubbens ELITElag….
    1 liker
  13. Bare det at han har spilt for Kaizer Chiefs holder for meg. I predict a riot hvis vi ikke signerer han. Lar vi han glippe, skal jeg personlig møte opp på kontoret til Bjarmann og gi klar beskjed om følgende: Oh my god! Everyday I love you less and less.
    1 liker
  14. Husk at vi møter Skeid. Det er viktig å ta til seg noe lokal kultur også, så å kjøpe øl på Rema 1000 vis-a-vis banen må være lov? Hvor mange er gamle nok til å huske forrige gang vi møtte Skeid i serieåpningen? Da mener jeg å huske at det var sånn: Alt er bare trist og leit Går på trygd og støtter Skeid Under brua, sniffer lim Ha'kke råd til terpentin
    1 liker
  15. Endelig en supporterlåt som ikke høres ut som en blanding av svensk danseband og DDE...Helt nydelig- for en stemme. Nei, nå ble jeg glad!
    1 liker
  16. Metcalf looked like. a million dollars I går. Rolig, pasningssikker (bommet én på sine 45 minutter) og etablerte et tospann med Curtis Edwards fra første minutt. Blir åpenbart hentet for å spille sentralt, ikke back eller midtstopper. Gift er helt riktig hjemme for å ordne nytt visum, så han kommer tilbake som en "bonusspiller" på topp. For et herlig lag vi har! For en trener. For en assistenttrener, for en sportsdirektør, og for en styreleder i klubben!!! For et kvinnelag vi har! For en vakker ny drakt vi har! Nå gjenstår det bare å etablere "Blåmandag" - Stabæk gjør mandag til ukas beste dag!" Låner av Erik Bye: Mangt skal vi møte (Skeid, StjørdalsBlink, Brann og Start) og mangt skal vi mestre (Vi skal håndtere alt som kommer i vår vei) Dagen i dag den skal bli vår beste dag. (Ingen som drar på hytta på mandag så alle skal til oss).
    1 liker
  17. 23 år, 19 kamper i MLS for Vancouver og 3 kamper på U23 landslaget til Canada! Vært uten klubb siden årsskiftet. Spennende
    1 liker
  18. Endelig en stor Blaa-seier. En tydelig og god Morten Skauge fra Høyre.
    1 liker
  19. Vedtatt at de går videre med alternativ 2c.
    1 liker
  20. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/stabaek-nedrykket-vi-bygger-en-ny-stadion-med-50-arsperspektiv/675972!/ Onsdag faller avgjørelsen, Høyre sier at avgjørelsen ikke påvirkes av nedrykk! Da en bygger med 50-års perspektiv!
    1 liker
  21. Jeg er enig i at supportertribunen bør være nærmest Bekkestua og det nye torget. Det ville vært rart om torget skal okkuperes av gjestende lags supportere før og etter kamp. Jeg har tidligere regnet ut at 8.000 tilskuerplasser totalt betyr i gjennomsnitt 10-12 tribunerader omkring hele banen. Det nøyaktige radantallet må ses i sammenheng med avstand mellom spilleflate og tribuner, antall trappeløp på tribunene, antall innganger gjennom tribunen (bør helst unngå slike stemningshull), rømingskonsept, senteravstand mellom tribunesetene (tettpakket vs. mye albuerom), osv. La oss ta utgangspunkt i 12 tribunerader. Om det er ønskelig at «Hovis» skal ha noen flere rader enn motsatt langside, si 15 rader totalt, så betyr det at de resterende sidene får i gj. snitt 8-9 rader. Det er for lite for et bra supporterfelt, som bør være så kvadratisk og konsentrert som mulig. Jeg mener supporterfeltet bør ha et felt med minst 12 rader, gjerne fler. Kortsiden med ståfeltet til SS må derfor «stjele» plasser fra motsatt kortside og underordnet langside. Da blir det lite igjen av disse to tribunene… Personlig heller jeg derfor mer mot å bygge en intim arena med 10-12 rader jevnt omkring hele banen. Man kan kanskje trappe ned tribunene med lavere partier ut mot hjørneflaggene, for å kunne øke antall tribunerader på midten av tribunesidene. Det gir mening også fordi plassene ved hjørneflaggene er mindre attraktive. Men en slik nedtrapping av tribunen kan fort bli et kostnadsspørsmål. Det er billigere og enklere å bygge symmetrisk med repetisjon av like bygningselementer. I det hele tatt ser det ut til at det blir mange spennende ting å diskutere fremover. Uansett, jeg må berømme Jon Tunold for den enorme jobben han har lagt ned i stadionsaken. Fantastisk!
    1 liker
  22. Enighet om 2C! https://www.budstikka.no/fotball/vil-bygge-nadderud-stadion-slik-stabaek-vil/674362!/ Høyre og Fremskrittspartiet sier nå ja til alternativ 2C på Nadderud stadion. Dermed er det politisk flertall for det Stabæk ønsker.
    1 liker
  23. Hvis det er ett eneste parti som har ryggrad nok til å gå inn for et skikkelig stadion - og stemme slik i kommunestyret - så er det hvert fall garantert hvor min stemme går i 2023. Faens unnfallende blautryggede nisser. Hele gjengen.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...