Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 24. mars 2022 i alle områder

  1. Jeg vil så varmt som mulig anbefale alle Stabækvenner å bruke en halvtime-time på å lese igjennom Sportsplanen. Den er så til de grader detaljert og gjennomtenkt, både ift spillestil, rekruttering, spillerutvikling, salg og kjøp, offensiv og defensiv organisering og alt annet man kunne tenke seg å lure på når vi ser på de neste tre-fire årene: Hvordan vi skal være, hva vi skal prestere og hvordan den perfekte spillertropp ser ut for at vi skal nå våre mål. Snakket med Stephen Ravnaas som er hovedarkitekten bak dette, og han var krystallklar på at her skal alle involveres - eller i hvert fall ønsket velkommen til å lese, mene og tenke. Åpenbart det viktigste og mest gjennomarbeidede dokumentet i Stabæk Fotballs historie - med unntak av den gangen sportsplanen besto av én setning, nemlig at "Vi skal spille cupfinale på Ullevål i 1995" 🙂 Sportsplanen ligger åpen for anyone to read på stabak.no. Bare dét er til å bli jublende glad av.
    18 liker
  2. Edwards, Metcalfe, Krogstad, Næss, Wernersson og Lange er mye mer enn jeg hadde våget å tro på. Kudos til Bjarmann. Håper disse gutta ikke bare hever kvaliteten på kamp, men også mtp miljø-og trening. Nå blir det fornyelse av sesongkortet!
    15 liker
  3. Tja! Var mange konkrete mål i planen, og veldig fint at klubben (a-lag og akademi) skal styre mot de samme tydelige målene. Men jeg lurer veeeldig på HVORDAN de skal få dette til? Det står det jo ingen ting om, eller det står det veldig lite om. Om det er viktigere å produsere mange sjanser eller utnytte de man har, er jo f.eks helt avhengig av avslutningsferdigheter. Skal de trene mer på presisjon enn fart? Skal de prioritere kontroll eller å ta mulighetene som dukker opp? Posession vs gjennombrudd? Possion på egen bane vs mostanders halvdel? Ett av de overordnede prisippene i angrep er: "Oppdage og utnytte muligheter, men vurdere risiko/potensial ut i fra tid, stilling og momentum." Dette er fine ord, men veldig vanskelig å få til. Handler det om klokskap/erfaring, spillefortåelse, valg av spillere, samhandling og/eller bevegelse? Igjen: Hvordan skal Stabæk få dette til? Ref. Martin Ødegård som ble mye bedre da Arteta ba han slutte å safe. Resultatet ble redusert pasningssikkerhet men han skapte flere store sjanser i hver kamp ganske umiddelbart. Og: Er det riktig at daglig leder skal være del av teknisk hjerte? Jeg synes det er rart. Han kan da umulig ha forutsetninger for å bidra på det sportslige. Bør prioritere administrasjon, marked, økonomistyring, personale, supportere, styre mm. Litt rart ingen har lest korrektur. Skjemmende med dårlig norsk og layout på et så viktig dokument (men seff ikke det viktigste så lenge de som leser den forstår budskapet).
    11 liker
  4. 11 DAGER TIL SERIESTART!
    7 liker
  5. G16-landslagstropp til Equinor Talentleir https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-16/2022/g16-landslagstropp-til-equinor-talentleir/?fbclid=IwAR3Z0zO7iWTF_UOMDs6RVDmRDfoNy5hRVTV8IG8U65dRXRj6B0bh6yFAuhw 3 STB gutter: - Leander Larona Gunnerød - Trym Linberg - William Nicolai Wendt Stabæk har flest spillere med på denne samlingen! Jobbes fortsatt godt i akademiet!
    4 liker
  6. Daglig leder kan selvsagt være en del av sportslig utvalg - om han har forutsetninger for å være det. Rent hypotetisk kunne jo f.eks. MMS en dag i fremtiden bli daglig leder i klubben. Men Jon har vel sagt at han ikke legger seg borti det sportslige 🤞så da burde han vel heller ikke være der?!! Uansett - har ikke rukket mer enn å skumme gjennom - men jeg ser mange referanser til klubber som er økonomisk dominant i sine ligaer. Mon tro hvor mange av parameterne som er styrt av økonomi og er det noen vesensforskjeller mellom klubber som lykkes med små ressurser kontra de som har store ressurser relativt til konkurrentene. Mulig det er det, mulig ikke.
    3 liker
  7. Finfint dette. Så gjelder det å holde seg tro mot dette både i gode og dårlige tider, ikke bli blaserte eller desperate og fravike fra prinsippene. Alle kan lage en fin plan, men ikke alle klarer å gjennomføre og benytte seg av en fin plan. Uansett viser jo planen noen av de taktiske valgene som skal prioriteres og en sterk tilknytning og samhandling med akademiet. Det er veldig positivt. (Nå er det bare å glede seg til Europa-cup i 2026😜)
    3 liker
  8. Engh starter (og Nusa på benken) i dagens G18-kamp mot Nord-Irland https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-18/2022/g18-se-hvem-som-starter-mot-nord-irland/
    3 liker
  9. Hvordan ender OBOS-ligaen? Ikke lenge igjen nå!! Legg inn ditt tips her. Reglene er enkle: Riktig lag på riktig plass gir 0 poeng. Lag tippet én plass unna den de havnet på gir ett poeng. To plasser unna gir to poeng osv. Den med færrest poeng vinner. Ved poenglikhet teller nullene, altså flest lag på rett plass. Man er selv ansvarlig for å summere opp sitt eget tips etter sesongslutt. Fint om @Petter eller en annen stenger tråden etter hvert... Kun tabelltips postes i denne tråden, diskusjon kan tas andre steder. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. Lagene som skal plasseres: Brann Bryne Fredrikstad Grorud KFUM Kongsvinger Mjøndalen Ranheim Raufoss Sandnes Ulf Skeid Sogndal Stabæk Start Stjørdals-Blink Åsane
    2 liker
  10. Det er strengt tatt ikke en plan (hvordan) men en visjon (hva), men fint nok det i grunn. Veien blir uansett ofte litt til etter hvert som det går.
    2 liker
  11. Det er bare vas og synsing fra Solbakken. Kanskje en kreativ måte å lede oppmerksomheten bort fra eget lags prestasjoner - hvem vet. Kunstgrss debatten er egentlig døfødt - den står mellom romantikk og harde realiteter og da vinner som oftest realitetene.
    2 liker
  12. ÅPNINGSMATCH SKEID - STB | 4. APRIL 2022, KL. 17:30 Oppmøte: 4. april, kl. 16:20 Avreise: 4. april, kl. 16:30 Kampstart: 4. april, kl. 17.30 Pris: kr 50 På tide og våkne fra vinter-dvalen! Gutta har hatt en lang og bra oppkjøring og er klare for og endelig begeistre oss med Stabæk-magi! Bare å glede seg 😍 Forferdelig kamp-tidspunkt, men vi gjør et stop ved Ullevål-stadion for og plukke opp folket fra Oslo som ønsker det. Husk og huk av ved påmelding. -- Nyttige lenker -> Påmelding til buss gjøres her -> Kamp-billett kjøpes via denne lenken! -> Sak på stabak.no ->
    1 liker
  13. Vår tidligere venstreback Emil Jonassen legger opp i en alder av 29 år. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/legger-opp-som-29-aring-jeg-har-mistet-litt-gleden_sto8859281/story.shtml?fbclid=IwAR3Kt21JtrA0gtSRxXvEmvU-FxwoeLrMOeVdr9rA0Y5LOCuAilpr8KpDUFM
    1 liker
  14. Nei, det går fortsatt an å kjøpe billetter til bortefeltet. Vi har fått 300 billetter, det håper jeg vi klarer å få solgt ut i løpet av en drøy uke. Alle mann på kamp!
    1 liker
  15. ja, det er maks
    1 liker
  16. Vi vant 3-1 mot eliteserie motstand. Vi har en god spillertropp og en god trener. Dette går bra!
    1 liker
  17. Rangerer du Kjønø til og med bak Bradley?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...