Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 09. april 2022 i alle områder

  1. Så først intervjuet nå. Har vi sett en spiller glise mer over A-lagskontrakt med Stabæk enn Filip? Skikkelig gøy å se at noen virkelig har drømt om og vil spille på Nadderud!
    14 liker
  2. …Og tilløp til pipekonsert på Brann Stadion…
    10 liker
  3. Signerte A-lagskontrakt for 2 måneder siden. Er nå en permanent del av A-stallen. På tide med egen tråd da.
    4 liker
  4. Det var respondert på mitt innlegg med andre ting som jeg er helt enige i, mens poenget mitt var ukommentert. Kan ha vært litt oppsamlet ang da det generelt er litt vanskelig å innta en mellomposisjon her på forumet da folk enten er kritiske til alt eller positive til alt.
    4 liker
  5. Vi er vel også kjent for å signere det som kan krype og gå av ræl. Jeg anbefaler å bla gjennom stb.guru og sjekke ut hvilke spillere som har vært innom klubben de siste årene. Stabæk er tydeligvis en honningkrukke som står vid åpen.
    3 liker
  6. Hvordan kan man egentlig få bonus og skryt for å gjøre en jobb, som man samtidig betaler andre for å gjøre? Hvis det er så dyrt å hente skrap, hvorfor fortsetter vi da å gjøre det? Vi kunne lønnet noen etablerte spillere med det vi søler bort på agenter.
    3 liker
  7. Man skal være kritisk til pengestrømmen og forvente å få innsikt i klubben. Men for meg virker det hele ganske naturlig, da Stabæk er en av få klubber som aktivt planlegger med salg på den måten. Bohinen skulle jo selges i vinter, da er det ikke unaturlig å bruke agenter fra klubbens side - da klubben selv ønsker å gjøre et godt salg, ikke bare spilleren - for å finne interessenter og som IA beskriver hjelper å forhandle prisen opp mot at de får litt av kaka. Stabæk er jo blitt kjent for å gjøre mange gode salg de siste årene, og det har vært en suksess for økonomien i klubben og noe de får skryt for. Det er kanskje ikke bare fordi vi har de beste talentene, men fordi klubben har jobbet aktivt med å bygge de opp og få solgt dem. Det har jo da nok en pris i bruk av mellommenn. Klubben har jo også solgt for veldig mye penger og hatt stort omløp av spillere ut og inn.
    3 liker
  8. Det er ikke bare i Stabæk det brukes oppsiktsvekkende mye på agenter. https://beta.bold.dk/fodbold/nyheder/aab-boss-forklarer-taarnhoejt-agenthonorar
    3 liker
  9. Han her er vel en av de blaaere blaa spillerne som har kommet opp fra Junior noensinne? Kjempegøy!
    2 liker
  10. Oppdatert oppsett har kommet nå og vi møter fortsatt Lyn i første runde
    2 liker
  11. Ikke uenig i det. Synes også bonusen til Tunold er svært tvilsom. Kunne ikke lønnet etablerte spillere om vi hadde tjent mindre på salgene. anbefaler deg å kommentere på det som blir skrevet, og ikke tillegge meningsbærere du er uenige i alle andre meninger du også er uenig i.
    1 liker
  12. Vi er godt i gang med mobiliseringen
    1 liker
  13. Altså...Hugo Vetlesen...for en helvetes god spiller vi fikk fram der.
    1 liker
  14. G13 og G15 vant hver sine elitetiltak i helgen som var! Satse på at noen av disse gutta tar steget opp på A-laget innen noen år
    1 liker
  15. Børkeeiet er en hedersmann og har gjort alt riktig.
    1 liker
  16. For å holde tabelltippetråden helt ren, oppsummerer jeg her. Dette er gjennomsnittstippet plassering for de enkelte lagene: Stabæk 1,4 Brann 3,3 Sandnes Ulf 5,1 Start 5,6 Fredrikstad 5,9 Sogndal 5,9 Mjøndalen 6,4 KFUM 7,5 Ranheim 8,9 Kongsvinger 10,1 Raufoss 10,4 Åsane 12,1 Bryne 12,2 Skeid 12,8 Grorud 13,5 Stjørdals Blink 15,0
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...