Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 13. april 2022 i alle områder

  1. Positivt: Sogndal skapte ikke noe før etter 42-43 minutter. Kjønø forsøker en endring av formasjonen relativt tidlig. Det høye presset. Negativt: Antall sjanser skapt. Vingbackene kommer ikke til sin rett og når de først kommer rundt er det meget laber kvalitet på innleggene kombinert med lite bevegelse inn i boks. Tempoet er svakt og når de forsøker å vende spillet relativt hurtig er langpasningen altfor dårlig så backen til Sogndal trenger bare å sideforskyve for å heade ballen unna eller ta den ned. Langpasninger uten vinkel opp mot to bittesmå vinger som spiller spiss. Trenger ikke forklare det setningen noe mer for å skjønne at det ikke er noe som gir ubetinget suksess. I utgangspunktet positiv til at Azemi kommer inn, men det hjelper lite når han dropper ned i banen i stedet for å jage inn i boks. Slik som kampen mot Sogndal utspilte seg tror jeg Azemi på topp og Edvardsen på vingbacken i stedet for Ottesen kunne sørget for 3 poeng.
    15 liker
  2. Bare at du stort sett er istand til å se den andre siden av det meste. Det som virker rart for meg, har ofte en naturlig forklaring for deg. Det er alltid spennende å få en alternativ forklaring.
    6 liker
  3. Bæ-bu-bæ-bu-bæ-bu. Det kunne dreid som om påskelam, men det minner mer om påskekrim. Eller hva, @oddog @Ace? https://www.mediano.nu/oversigt/2022/4/11/mystik-om-okore-millioner
    3 liker
  4. 😄Jeg har ikke sett krangelen. Siden jeg bor på Frysja, hadde jeg den litt tvilsomme gleden av å være på Grefsen stadion og se reservene spille et system som ikke virket å passe den gjengen
    3 liker
  5. Jeg vet at du er mot alt Kjønø gjør, og antok at du mente at når en andrelagstrener (?) krangler* med hovedtreneren så er det hovedtreneren som er problemet. Håpet at andre forsto forsøket på å lage en morsomhet av ditt konstante behov for å skrive negativt om Kjønø. Beklager om det ble for uklart. (En krangel som du «var vitne til» ettersom en bruker her på forumet skrev at hen hadde hørt et rykte om det..)
    3 liker
  6. Jaja. Det finnes som kjent ingen enkle kamper i 3. divisjon.
    2 liker
  7. Samme kiipe fotballen som A laget…. 😕
    1 liker
  8. 1 liker
  9. Bilde fra feil side, riktignok. Men likevel en overlegen seier til Stabæk Support i dag!
    1 liker
  10. Joda. Håper likevel vi får kunstgress på nye Nadderud.
    1 liker
  11. Kassi klar snart eller? Næss var når beste mann idag! Og en clean sheet. Nøkkel til suksess er alltid et godt forsvar.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...