Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 16. april 2022 i alle områder

  1. Gammel blaa treff i Italia i ettermiddag. Sampdoria - Salernitana spilles akkurat nå på Luigi Ferraris i Genova. Morten Thorsby fra start for Sampdoria. Emil Bohinen fra start for Salernitana. 1-2 etter 40. min. Fy fader Stabæk har produsert noen midtbanespillere siste årene. 💙
    10 liker
  2. Er på øvre halvdel i OBOS ligaen! God påske😎
    3 liker
  3. Verken Cato Haug eller Gunhild Lærum har tatt jobb i andre klubber enn den de representerer i NTF styret. Naturlig at en ikke har masse verv i egen klubb når en sitter i styret i NTF eller NFF.
    2 liker
  4. Vel, ikke helt ute. Han sitter i styret i Norsk Toppfotball - som representant for Stabæk.
    2 liker
  5. Serien(3): Mål: Zara Jönsson 2 Siri Nordeide Grønli 1 Målgivende: Justine Kielland 1 Iris Omarsdottir 1 Kim Sundlöv 1 Målpoeng: Zara Jönsson 2+0 2 Siri Nordeide Grønli 1+0 1 Justine Kielland 0+1 1 Iris Omarsdottir 0+1 1 Kim Sundlöv 0+1 1
    1 liker
  6. @@ringo At noen skriver "Morten Stene, er det deg?" i relasjon til noe annet er ikke å trekke opp Stengel-gate igjen. Uansett var som jeg skrev poenget at vi burde kunne la den ligge nå. Å diskutere jobben IA gjorde med andre overganger har jeg ingen problemer med, annet enn at jeg ikke synes det er særlig interessant all den tid IA for lengst er ute av klubben. Som med de fleste andre var det sikkert ikke svart eller hvitt med IA.
    1 liker
  7. Vi fikk vel i hvert fall klarhet i at Ringos avsky for IAO (og andre i ledelsen?) er så stor at han synes det er OK å insinuere at de han/de er kriminell(e). Overlater til Ringo selv å vurdere om han mener det eller bare slang det ut som en insunering av gammel vane.
    1 liker
  8. Hadde vært fett å blitt over 100 stykk på bortetribunen på Åsane Arena! Åsane away blir knall!
    1 liker
  9. Nyhetsbrev fra Karanba ble sendt ut i går, for dem som har lyst på en liten oppdatering: https://mailchi.mp/aa846283ab49/karanba-god-paske-2022 Ny kronerulling er i gang på Spleis, denne gangen for produksjon av ny dokumentar: https://spleis.no/karanba-dokumentar Jentelaget lander i Norge 23. juli og returnerer 7. august - kanskje med medaljer fra Norway Cup? Vi får se!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...