Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 19. april 2022 i alle områder

  1. Enormt levert så langt!
    28 liker
  2. Skryt fra kommentator på oppmøtet allerede før kampstart!
    22 liker
  3. God han Robert sandberg i mål for oss 😂
    19 liker
  4. Den webdesignen der er lavmål
    15 liker
  5. Oppdatering: Innloggingsfunksjonen skal nå være i orden igjen. Beklager at det tok tid, men stb.guru er tilsynelatende ikke førsteprioritert hos Facebook. Hvis du fremdeles opplever problemer med innlogging, gi meg beskjed.
    13 liker
  6. "Kan vi bli her nede og vinne serien hvert år?" Overhørt på hovedtribunen høsten 2005.
    12 liker
  7. Gratulerer til Hanche-Olsen som vant den belgiske cupen på straffer mot Anderlecht. Var en av de som scorte på straffer til og med.
    12 liker
  8. 4 mål på 3 kamper for Hammy og vi leder 4-0 i Bergen, tror jeg fortsetter påskeferien en liten stund til gitt. Skål!
    10 liker
  9. Filip prater om kjærlighet for Stabæk, drømmen om å debutere for Stabæk og at han synger med SS under kamp. Godt at vi har noen sånne. Nevner også at han har troen på 3p mot Åsane. Jeg må si jeg føler meg optimistisk sjæl. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/her-er-filip-i-stabaek-drakt-pa-klubbens-hjemmebane-som-barn-snart-kan-han-ikle-seg-drakten-i-seriekamp-for-a-laget/697212!/
    9 liker
  10. Viktig med 3-poeng i morgen, evt 7 av 9 poeng etter 3 kamper er greit! Satse på oss som reiser til Bergen, med god hjelp av studentene, får oppleve 3 nye poeng på bortebane og god stemning på feltet!
    9 liker
  11. Hugo... Fy f... der var du god.
    9 liker
  12. Vanskelig å holde oversikt når vi ikke er med i fantasy denne sesongen. Jeg tar med fantasy-assister som assister. Skeid 3-2 seier B. Mål: Geelmuyden 2, Normann Hansen 1 Assist: Edvartsen 2*, Normann Hansen 1 Her er jeg dog litt i tvil om det var Edvartsen som assisterte Kornelius? Kan noen hjelpe meg her? Lar den stå inntil videre. Sogndal 0-0 H Åsane 4-0 seier B Mål: Geelmuyden 2, Normann Hansen 1, Edvartsen 1 Assist: Edvartsen 1, Geelmuyden 1, Ottesen 1, Normann Hansen 1 Totalt Mål: Geelmuyden 4, Normann Hansen 2, Edvartsen 1 Assist: Edvartsen 3*, Normann Hansen 2, Geelmuyden 1, Ottesen 1 Kommentator var forresten litt snille med oss og mente vi hadde null baklengs i årets OBOS. Men målforskjellen vår kan bli helt avgjørende, og dagens storseier bidrar til at vi nå er oppe i 7-2. Kan bli en kanonsesong dette på de sålangt desidert fremste poengplukkerne våre i Edvartsen, Geelmuyden og Normann-Hansen.
    7 liker
  13. 7 liker
  14. Tipper samme lag som sist, med mindre Wangberg eller Piggen må kaste inn håndkle. Håper det løsner snart for Ottesen - han har sett ukomfortabel ut som høyrekant så langt. Vet ikke hva som skal til for at brikkene skal klikke på plass for han. Jeg tror vi ville vært bedre med Edvartsen på høyre. Han ser også ukomfortabel ut som spiss i denne taktikken. Han kommer nok mer til sin rett om vi kan ligge bakpå og kontre, men det blir det lite av i år. synes 352 foreløpig har kledd oss dårlig. Kanskje det løsner i Bergen???
    7 liker
  15. Fantastisk resultat! Jeg håper virkelig dette fortsetter, og at Kjønø beviser at han er rett mann for oss (og at jeg kan null og niks om fotball).
    6 liker
  16. 3 mål på 3 kamper for Hammy, alle riktignok på straffe, men det er sesongstarten sin det!
    6 liker
  17. For en fantastisk gjennomført match. En ting er å vinne 4-0, men det aller viktigste er å se prestasjonen kampen igjennom. Den beste kampen på år og dag! Endelig!
    5 liker
  18. 5 liker
  19. Latmann: Det der er lavmål..
    5 liker
  20. Krogstad dirrigerer innbytterne og er veldig verbal og fin sentralt. Endelig en skikkelig kraftkar på midten!
    4 liker
  21. Flere bra forsøk på langskudd, det kan jeg like💙
    4 liker
  22. Peak OBOS at telefonen til kommentator ringer på full lyd<3
    4 liker
  23. 4 liker
  24. De greiene til IA i Aalborg skjønner jeg at granskes litt, det ser litt vel pussig ut. Men har noen satt agenthonorarene opp mot summen av spillersalg? I Norge bruker man jo agenter til kontraktfornyelser og spillersigneringer, men det er jo «småpenger» når man sammenligner med størrelsen på overgangene ut/salg. Så da er det jo naturlig at det er de pengene som gjør utslaget. Når i tillegg Stabæk sier at de aktivt bruker agenter til å få solgt spillere som de er avhengige av å selge (Bohinen f.eks) og til å forhandle pris etc for klubben, så er jo ikke dette overraskende at Stabæk er i toppen her til lands. Man ville kanskje tenkt at dette er Bjarmann sin jobb og at det at man er negativ til hensiktene i agentbransjen. Men ser ikke helt grunnen til å lure så mye på dette. Tunold tjener ikke penger på agenthonorarer, men på klubbens driftsresultat.
    4 liker
  25. Hadde vært artig om Filip fikk noen minutter på en slik dag
    3 liker
  26. Så deilig! Fortsetter vi slik resten av sesongen, så blir dette en bra sesong💙💙
    3 liker
  27. Åsane har et flott stadionanlegg da.
    3 liker
  28. Fryktelig spesielt dette her ja. Primærlogoen til Sparebank1 ER jo tilogmed blå.
    3 liker
  29. Formasjonstrening - B laget i oransje vester 😅
    3 liker
  30. Nå er det jo stor variasjon av agenter som er benyttet. Casen med IA og Drevland stinker mer ala det du har i tankene. B/G har sittet med med overtaket da spillerne deres har vært veldig attraktive. Stabæk, selverklært avhengige av salg, må gjøre en jobb for å få gjort spillerne attraktive og makse de casene de har. Det handler ikke om Bjarmanns evner som forhandler, men om at overgangssmarkedet internasjonalt er agentstyrt. Så kan man jo være uenige i at Stabæk hengir seg til den galoppen, men iom at Stabæk jobber på den måten og selger for omtrent mest i landet, synes jeg bare ikke tallene er så oppsiktsvekkende.
    3 liker
  31. Selvfølgelig mener han det - han blir jo belønnet for det her…
    3 liker
  32. Imponert over hva du klarer å vri til kritikk av klubben. Kanskje dette er noe for deg ?
    3 liker
  33. For de som teller ekte assister i tillegg til fantasy-assister og "han gjorde en så bra innsats før målet at jeg gir han også assist"-assister, så er det en oversikt her: https://www.nifs.no/poengliga.php?land=1&t=6&u=688481
    2 liker
  34. Morsomste kamp på særdeles lenge. Men utrolig bittert med Brann-scoring seks minutter på overtid.
    2 liker
  35. https://www.fotball.no/fotballdata/person/profil/?fiksId=3214466 Ser ut til å være Filip Hornburg Møller-Hansen som er fullt navn
    2 liker
  36. Når ledet vi 4-0 sist?🧐👍👍👍
    2 liker
  37. DET var en dårlig innøvd cornervariant det…
    2 liker
  38. Har varslet dette til SpareBank1 for der er det noen som ikke har peiling på fotball som har godkjent logoen.. Ser så billig og enkelt ut.
    2 liker
  39. Det må da være mulig å gjøre noe med den forferdelige Sparebank1 logoen? Hva med skriften «Sparebank Østlandet» i mørkeblå? Evt helsvart som glim spiller med?
    2 liker
  40. Nå er det bare å puste ut, ingen hete salgskandidater på dette OBOS laget nå😅
    2 liker
  41. Piggy har sett litt rufsete ut i starten av sesongen, mye feilpasninger og ikke de beste involveringene defensivt. Kunne fint vært benket spør du meg.
    2 liker
  42. Hadde vært fett å blitt over 100 stykk på bortetribunen på Åsane Arena! Åsane away blir knall!
    2 liker
  43. Bilde fra feil side, riktignok. Men likevel en overlegen seier til Stabæk Support i dag!
    2 liker
  44. Omringet av de andre store lagene i Europa sine drakter finner vi den fineste av dem alle, som eneste fra et norsk lag på Unisport sin butikk i København.
    2 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...